blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 18 Μαρτίου 2018: Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 18 Μαρτίου 2018: Ο Ερμής στον Κριό σε τετράγωνο με Κρόνο στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 16 μέχρι 18 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που γίνεται το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ώρα 3.12’ το μεσημέρι, στην 27η σχεδόν μοίρα των Ιχθύων.

Ολυμπία Χριστοδουλή

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες

Οι Ιχθύες δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα υλιστικό ζώδιο. Χρειάζεται να απαγκιστρωθούμε από τον γνωστό υλικό μας κόσμο και να αναζητήσουμε την ανάπτυξη μέσα από τον πνευματικό κόσμο και τη δημιουργική έκφραση.

Πολλές φορές μείναμε πίσω, εξαιτίας ενός τεράστιου φόβου για το άγνωστο, που μας απέτρεψε από το να κάνουμε κινήσεις που θα μας έβγαζαν από το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας που έχουμε μάθει να ζούμε.

Η ανάγκη για έλεγχο μας έκανε σε πολλές περιπτώσεις να ασκούμε πιέσεις και στον εαυτό μας, αλλά και στους γύρω μας, χάνοντας πράγματα πολύτιμα από τις σχέσεις μας.

Όμως, τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Το σίγουρο είναι πως Δεν είμαστε μόνοι μας! Ζούμε και κινούμαστε μέσα στον αέναο κύκλο της συμπαντικής ενέργειας, που ενώνει όλους μας!

Κάθε λέξη, κίνηση, συμπεριφορά η απόφαση δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά επηρεάζει και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων γύρω μας.

Αυτό είναι και το μήνυμα των Ιχθύων: Η κάθε δική σου εξέλιξη, θα συμπαρασύρει και άλλους μαζί της. Ναι, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, αν ο καθένας από εμάς να βελτιώσει τον εαυτό του!

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στην κυβέρνηση του Δία, ο οποίος αυτήν την περίοδο είναι ανάδρομος στον Σκορπιό.

Επανεξετάζονται θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα, σε μια καλύτερη βάση, και διορθώνονται λάθη η παραλείψεις, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξελιχτούν καλύτερα.

Και μάλιστα επειδή τα φώτα (Ήλιος, Σελήνη) σχηματίζουν ένα ανοιχτό τρίγωνο μαζί του, μπορεί να έχουμε και ευκαιρίες που έρχονται από το παρελθόν και δίνουν τη δυνατότητα μιας καινούργιας αρχής σε ότι αφορά τόσο επαγγελματικά ζητήματα, όσο και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική μας ζωή.

Επίσης σημαντικό ρόλο στον κύκλο αυτόν παίζει η θέση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, για να περάσει σε αυτό του Αιγόκερου, που είναι και το ζώδιο της έξαρσής του.

Έντονη δυναμική χαρακτηρίζει τις εξελίξεις της περιόδου που θα ακολουθήσει, και θα υπάρξουν ισχυρές διεκδικήσεις, κυρίως σε ότι σχετίζεται με θέματα που αφορούν την επαγγελματική ζωή.

Είναι μια καλή στιγμή για πάσης φύσεως ενάρξεις, που διέπονται από δυναμισμό και μπορεί πραγματικά να υπάρξουν σημαντικά οφέλη από τις διεκδικήσεις που ενεργοποιούνται στο επόμενο διάστημα.

Την εύνοια της Νέας Σελήνης εισπράττουν οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα έχουν τα ανοίγματα και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να κάνουν μια νέα δυναμική εκκίνηση σε όποιον τομέα επιλέξουν!

Για λεπτομέρειες, διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι πλανήτες θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι