blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ερωτευόμαστε με την καρδιά ή το μυαλό;

 
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ερωτευόμαστε με την καρδιά ή το μυαλό;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

H Αφροδίτη στον Υδροχόο και οι σχέσεις

Τελικά, ερωτευόμαστε με την καρδιά ή το μυαλό; Πρέπει να παραδεχτούμε πως εγκεφαλικές διεργασίες, σε ό,τι αφορά στα θέματα της καρδιά μας, είναι εκείνες που μπορεί να πυροδοτήσουν την έκκριση πολύ μεγάλων ποσοστών συναισθηματικής αδρεναλίνης… και να διεγείρουν στο έπακρο τη συναισθηματική μας κατάσταση!
 
Ακριβώς αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η Αφροδίτη, μια και σήμερα εγκαταλείπει το αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερω, μετά από την πολύμηνη παρουσία της εκεί, για να περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, θέτοντας ως πρωτεύον θέμα για την όποια ερωτική διεργασία, τι άλλο από το μυαλό!
 
Η Αφροδίτη εδώ έχει ανάγκη από επικοινωνία για να λειτουργήσει, από νοητική επαφή, δίνοντας στις σχέσεις μας μια άλλη χροιά, έναν άλλο τόνο! Τις βγάζει έξω από τους γνωστούς συναισθηματισμούς και τους ανοίγει νέα πεδία για να περπατήσουν… με πιο ανοιχτούς ορίζοντες, με μεγαλύτερη ελευθερία! Άλλωστε, η Αφροδίτη εδώ δεν έχει ανάγκη από δεσμεύσεις, ούτε από βαρύγδουπες δηλώσεις του τύπου: είμαι δική σου για πάντα και είσαι δικός μου… Έχει ανάγκη το προσωπικό της χώρο, τα προσωπικά της ενδιαφέροντά, τους φίλους της, τις παρέες της. Με λίγα λόγια, τη ζωή της!!!
 
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θέλει να είναι ελεύθερη, να επιλεγεί εκείνη πού και πότε θα νοιώσει την ανάγκη να παραδοθεί στον έρωτα… Και βεβαίως, πάντα μέσα από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που αυτές δεν είναι άλλες από τις διεργασίες που γίνονται στο νοητικό επίπεδο… είναι αυτές που θα την κάνουν να θελήσει να παραδοθεί, ωστόσο πάντα πιο απρόσωπα και πιο αποστασιοποιημένα, χωρίς το γνωστό πάθος και ένταση που συνηθίζει να διεκδικεί στις σχέσεις της, όταν βρίσκεται σε ζώδια τα οποία της ξυπνούν πιο έντονα την συναισθηματική φύση της.
 
Έτσι, οι σχέσεις το επόμενο διάστημα, μέχρι τις 5 Απριλίου που θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου, γίνονται πιο φευγάτες… με μεγαλύτερη διάθεση για παιχνίδι, για φλερτ, παρά για μόνιμες δεσμεύσεις και έντονα πάθη. Για να μάθετε λεπτομέρειες για τη σχέση σας, μιλήστε με το γνωστό μέντιουμ Λαέρτη.
 
Sponsored Links

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Υδροχόο

Στη διαδρομή της, όλο αυτό το διάστημα, θα δώσει κάποιες πολύ τονωτικές ενέσεις στην ψυχολογία μας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με τις ξαφνικές συναισθηματικές ανατροπές, που γίνονται με εκείνο το μαγικό τρόπο, αναστατώνοντας για τα καλά και τη ζωή μας και την καρδιά μας με νέους έρωτες, νέες ερωτικές συγκινήσεις, που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία μας!
 
Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο το σίγουρο είναι ότι θα μας κάνει να προβληματιστούμε και θα μας φέρει αντιμέτωπους με τις μέχρι τώρα επιλογές που έχουμε κάνει, καθώς θα μας επιβάλει να αναθεωρήσουμε το τι είναι σημαντικό τελικά για εμάς και το τι όχι…
 
Τέλος, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη έρχεται να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα, βάζοντας νέα θεμέλια και ανοίγονται νέες λεωφόρους, πάνω στις οποίες θα περπατήσουμε πιασμένοι χέρι-χέρι, για να ακολουθήσουμε νέες ερωτικές διαδρομές και να ζήσουμε εκείνες τις ερωτικές εμπειρίες, που μπορεί πραγματικά να προάγουν το μυαλό μας, τα συναισθήματά μας και την καρδιά μας!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Υδροχόο

Υδροχόοι, Δίδυμοι, Λέοντες και Ζυγοί είναι οι πλέον ευεργετημένοι από τη νέα θέση της Αφροδίτης, μια και θα τους δοθεί η δυνατότητα να βάλουν σε νέες βάσεις τη συναισθηματική τους ζωή και πολύ συχνά να ανοίξουν τα νέα κεφάλαια, πιο ενδιαφέροντα, που θα τους εισάγουν σε διαφορετικούς κόσμους, και θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν πως… ο έρωτας έχει και μια άλλη πλευρά, εξίσου ενδιαφέρουσα: Την εγκεφαλική! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη, σας συστήνουμε να μιλήσετε με την Σμαρώ και την αλάνθαστη τσιγγάνικη τράπουλα της.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Για να πάρετε μια έγκυρη αστρολογική πρόβλεψη, μιλήστε τώρα με την αστρολόγο Αλισέ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-03-2014 00:00:00