blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 15 Ιανουαρίου 2024 ο Ήλιος από τις 25° 20' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και διαθέσιμους να μπούμε στη θέση των άλλων. Να δούμε τον κόσμο, τις καταστάσεις και, γενικά, τα γεγονότα μέσα από τα δικά τους μάτια, το δικό τους πρίσμα και τρόπο σκέψης και να καταλάβουμε το πώς αντιλαμβάνονται οι άλλοι τα πράγματα χωρίς καμία κριτική διάθεση από μέρους μας.

Sponsored Links

Θετική σκέψη και προοπτικές

Η έντονη διαίσθηση θα μας επιτρέψει να αντιληφθούμε και να συντονιστούμε με τις ενέργειες της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, κάτι που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε όχι μόνο το τι συμβαίνει γύρω μας, αλλά και το πώς θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε βρίσκοντας εύκολα και γρήγορα λύσεις.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι, με την όψη αυτή, θα γίνουμε πιο μεγαλόψυχοι, μεγαλόκαρδοι και συμπονετικοί με τους άλλους. Αυτό θα μας επιτρέψει να τους προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη κατανόηση, δοτικότητα και ευαισθησία και θα μας βοηθήσει να ενδυναμώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις ενώ, το γεγονός ότι θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, θα μας φέρει πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς μας.

Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να εκφράσουμε τις όποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες μας ή απλά για να ασχοληθούμε με θέματα που άπτονται του τομέα της τέχνης, έστω και από τη μεριά του ακροατή ή του θεατή. Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, θα μπορέσουμε να προωθήσουμε φιλόδοξα σχέδιά μας ενώ αρωγούς σε αυτές μας τις προσπάθειες θα έχουμε προϊσταμένους και γενικά ανθρώπους που ανήκουν στα ανώτερα κλιμάκια.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με τη βοήθεια ανωτέρων σας στην επαγγελματική ιεραρχία θα μπορέσετε να κατακτήσετε στόχους που έχετε βάλει. Για αρκετούς από εσάς ενδέχεται να υπάρξει μια καινούργια και ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνετε κάποιες σημαντικές για την επαγγελματική σας εξέλιξη γνωριμίες. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα πλάνο σας ενώ σε αυτό θα έχετε και τη βοήθεια ατόμων από το φιλικό ή τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα έσοδά σας ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και κάποιες παρελθούσες οφειλές. Αισθηματικά, αναμένονται στιγμές έντονου ερωτισμού και πάθους με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και δείτε τις εναλλακτικές που θα σας δοθούν έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή όταν έρθει η ώρα. Κατά τα λοιπά, θα έχετε ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισης και της ευεξίας σας. Η επαγγελματική σας ζωή ομαλοποιείται όπως, εξάλλου, και η καθημερινότητά σας. Το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον σας επιτρέπει να είστε δημιουργικοί.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κεντρικό θέμα της όψης για εσάς είναι ο έρωτας, είτε μέσα από την ανάγκη για σωματική επαφή με το ήδη υπάρχον ταίρι σας, είτε εξαιτίας κάποιας νέας και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας αισθηματικής γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Το σπίτι σας θα γίνει το καταφύγιό σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους ενώ, ορισμένοι, θα ασχοληθείτε με μια μικρή ανακαίνιση. Αισθηματικά, το παρελθόν επιστρέφει και σας διεκδικεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Αισθηματικά, μια ερωτική εξομολόγηση ή μια πρόταση θα σας χαροποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά οικονομικά θέματα που υπήρξαν ενώ ορισμένοι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Γενικά, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα, τόσο οικονομικά, όσο και σχετιζόμενα με το επαγγελματικό μέλλον σας, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες σχετικές ευκαιρίες. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά μέσα από γεγονότα που θα δικαιώσουν τις προσπάθειές σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Οικονομικά, αναμένονται συμφωνίες που θα γίνουν "κάτω από το τραπέζι".

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοιχτείτε κοινωνικά και κάντε γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Κατά τα λοιπά, θα περάσετε όμορφες στιγμές με άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-01-2024 17:43:16