Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 15 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 24° 50’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ευαισθησία και την συμπόνια μας προς τους άλλους. Θα μπορέσουμε να ταυτιστούμε συναισθηματικά με την όποια ψυχική κατάσταση των άλλων ανθρώπων και με τον τρόπο αυτό να κατανοήσουμε, τόσο την συμπεριφορά τους, όσο και τα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από όλα αυτά. Βέβαια, κάτι τέτοιο απαιτεί από εμάς μια σύμπραξη μεταξύ των προσωπικών, συναισθηματικών αλλά και γνωστικών μας λειτουργιών. Αυτά θα μας επιτρέψουν, πριν από όλα, να αναγνωρίσουμε τη δική μας συναισθηματική κατάσταση έτσι ώστε να αλληλεπιδράσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τους όποιους άλλους και να δούμε τις σχέσεις μας να ευδοκιμούν.

Sponsored Links

Ονειρευτείτε το ιδανικό σας μέλλον και ετοιμαστείτε να το ζήσετε!

Μπορούμε λοιπόν με την όψη αυτή να αποφασίσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με φιλανθρωπικές οργανώσεις, με τη φροντίδα του περιβάλλοντος ή να κάνουμε πράγματα που μπορούν να βελτιώσουν, τόσο τη δική μας ζωή, όσο και των άλλων. Αυτή είναι, επίσης, μια ιδανική στιγμή για να εκφράσουμε την πιο φιλάνθρωπη και ιδεαλιστική πλευρά μας εξυπηρετώντας και φροντίζοντας τους άλλους. Θα μπορούσαμε να γίνουμε μέλος μιας περιβαλλοντολογικής ομάδας ή μιας ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσουμε μια ώθηση στην αυτοεκτίμησή μας και την προσωπική μας ικανοποίηση.

Αυξημένη όμως θα είναι και η φαντασία μας, όπως επίσης και οι καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Θα μας τραβήξουν, λοιπόν, περισσότερο θέματα σχετικά με την δημιουργικότητά μας και θα νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε πράγματα που θα μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους ενώ, ταυτόχρονα, θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κείμενο, μια εργασία, ένα καλλιτέχνημα, ένα προϊόν και πολλά άλλα.

Η όψη αυτή θα τονίσει την ενεργητική μας φαντασία, δηλαδή την ικανότητά μας να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερό μας κόσμο και, όχι μόνο να κάνουμε τέχνη στοιχεία που παίρνουμε από τα όνειρα και τις φαντασιώσεις μας που υπάρχουν ακόμα και στο ασυνείδητό μας, αλλά και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι στεναχώριες μας υπάρχουν γιατί δεν έχουμε την δύναμη να διαχωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό από τις καθημερινές μας εμπειρίες που φτιάχνουν διάφορα παροδικά «εγώ» τα οποία είναι ξεκάθαρα βασισμένα στο συναίσθημα. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει μέσα από την επίγνωση, δηλαδή την ακριβή συναίσθηση της πραγματικότητας, να πάρουμε πολύτιμες γνώσεις σε σχέση, τόσο με τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και με τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή. Μπορούμε όμως να δημιουργήσουμε και το ίδιο μας το μέλλον καθώς μπορούμε να βάλουμε στόχους, να κάνουμε όνειρα και να τα δούμε να πραγματοποιούνται καθότι μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Τέλος, η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας γιατί η καθημερινότητα μας εξαντλεί. Έτσι, θα αναζητήσουμε μια ανάπαυλα, μια χαλάρωση αλλά και θα φροντίσουμε να βάλουμε, εκτός από τον καλό ύπνο, την ήπια σωματική άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή μας καθώς όλα αυτά συμβάλουν στην δημιουργία, όχι μόνο μιας καλύτερης διάθεσης αλλά και ποιότητας ζωής.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ακούσετε το ένστικτό σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Βαδίστε με περίσσεια αυτοπεποίθηση και, σε περίπτωση που αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημά σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγετε περίεργες ή ακόμα και άσχημες καταστάσεις, αλλά να είστε σίγουροι ότι γεγονότα θα αποκαλύψουν και κάποιο παρασκήνιο, ίσως ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια και ευδιαθεσία καθώς οτιδήποτε ήταν, ως ώρας, μπλοκαρισμένο τώρα απεμπλέκεται και η ενεργή ροή των πραγμάτων αποκαθίσταται προσφέροντάς σας ικανοποίηση. Θα υπάρξουν κοινωνικές, φιλικές αλλά ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα έχουν θετική επίδραση καθώς θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να ατενίσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς σε ό,τι αφορά συζητήσεις κάτω από το τραπέζι που έχουν σχέση με μια καινούργια επαγγελματική σας πραγματικότητα. Οτιδήποτε σας απογοήτευσε, μπορείτε να το αφήσετε πίσω και να ατενίσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία. Επίσης, ενισχύστε την ψυχολογία σας μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας κάνει ιδιαίτερα καλό το να ανοιχτείτε κοινωνικά και να κάνετε γνωριμίες γιατί το σίγουρο είναι ότι οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Επιπλέον, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να έρθετε ξανά σε επαφή με φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε καιρό να βρεθείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές έτσι ώστε να γεμίσετε τις συναισθηματικές σας μπαταρίες.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικά σας ανοίγματα καθώς, τόσο οι τρέχουσες συνθήκες, όσο και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας θα δημιουργήσουν ένα θετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο με επιτυχία θα κινηθείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεωθείτε και, αφήνοντας πίσω τις όποιες ανασφάλειες, θα νιώσετε ενθουσιασμό και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια, τρόπον τινά, ανοίγματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, τα οποία και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε πάση θυσία. Σε ό,τι αφορά τη καριέρα σας, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να βγείτε από κάποιες αρνητικές, κυρίως για τα οικονομικά σας, καταστάσεις. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σας ή θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική γνωριμία οι αδέσμευτοι.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα είναι μια πηγή άγχους για εσάς αυτό το διάστημα. Ωστόσο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική συμφωνία που θα αναβαθμίσει τα εισοδήματά σας και θα σας επιτρέψει να καλύψετε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής σας καθώς θα βρείτε λύσεις κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε πίσω σας όποια σχέση, είτε προσωπική, είτε επαγγελματική, δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι ο καθένας από εμάς οφείλει, κυρίως, στον εαυτό του να εξελιχθεί, καλό είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους και καταστάσεις που μας βοηθούν να προχωρήσουμε και να αναπτυχθούμε. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται, λοιπόν, στο διάβα σας και μια νέα ελπιδοφόρα εποχή ξεκινάει για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και, είτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε ό,τι επιδέχεται βελτίωση, είτε να ψάξετε για κάτι άλλο που μπορεί να πάει την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα έτσι ώστε να βρείτε χρόνο για τους οικείους σας και να κάνετε ακόμα πιο όμορφη την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις περί συντροφικότητας και συναισθηματικής αμοιβαιότητας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει για το τι είναι σωστό να κάνετε και δείξτε αγάπη, στοργή και κατανόηση των αναγκών των, όποιων, άλλων της ζωής σας καθώς και εσείς από αυτούς θέλετε να σας φερθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ανασφάλεια και να δείτε το μέλλον σας με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Θα έχετε κάποιες νέες και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Επίσης, θα νιώσετε πιο κοντά συναισθηματικά με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση κατοικίας ή αγορά επίπλων.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή ζητά από εσάς να εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή και να βαδίσετε με γνώμονα την προσωπική σας ηρεμία και γαλήνη. Θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα που σας έχουν ταλανίσει συναισθηματικά και ψυχολογικά και θα αξιοποιήσετε, ακόμα και επαγγελματικά, κάποιες νέες γνωριμίες. Ένα ταξίδι θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην καρδιά σας. Αν, ωστόσο, δεν μπορείτε να το πραγματοποιήσετε ακόμα, βρείτε άλλους τρόπους για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-05-2022 12:00:00