Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 13 Ιανουαρίου 2023 ο Ήλιος από τις 23° 06’ του Αιγόκερω θα συναντηθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ευαισθησία μας και θα μας κάνει κοινωνούς θεμάτων που έχουν σχέση με την οικολογία ή τα δικαιώματα των ζώων ή τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και με τα δικαιώματα ανθρώπων που ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως π.χ. άτομα ΑΜΕΑ. Με λίγα λόγια, θα μπούμε στη διαδικασία να οραματιστούμε ένα όμορφο μέλλον μιας ιδανικής κοινωνίας. Μικρές ανιδιοτελείς πράξεις φιλανθρωπίας θα βοηθήσουν, όχι μόνο τους αποδέκτες, αλλά και εμάς να συνειδητοποιήσουμε τις ευλογίες που έχουμε στη ζωή μας και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη. Επιπλέον, αρκετοί από εμάς θα σκεφτούμε να συμμετάσχουμε σε μια περιβαλλοντολογική ομάδα.

Sponsored Links

Συμπόνια και διαίσθηση

Η ψυχική μας ευαισθησία θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα, είτε αυτά έχουν σχέση με την προσωπική μας ζωή, είτε έχουν σχέση με την έκφραση της δημιουργικότητάς μας και τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες. Θα μπορέσουμε πιο εύκολα να δημιουργήσουμε με τον νου μας εικόνες, να οπτικοποιήσουμε τα όνειρα και τα σχέδιά μας και, φυσικά, να χτίσουμε το μελλοντικό προσωπικό μας δρόμο. Βέβαια, στο να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα θα μας βοηθήσει και η ανεπτυγμένη μας φαντασία.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα γίνουμε λίγο παραπάνω ρομαντικοί και ονειροπόλοι ενώ θα θέλουμε, εκτός από το να δώσουμε, και να λάβουμε στοργή, αγάπη και ενδιαφέρον από τον άνθρωπό μας. Επιπλέον, με τη όψη αυτή θα πρέπει να ακούσουμε αυτήν την κρυφή δύναμη που έχουμε μέσα μας, τη διαίσθησή μας, καθώς θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κακοτοπιές και να αναγνωρίσουμε ευκολότερα το σωστό από το λάθος.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από σκληρή και στοχευμένη σωστά δική σας εργασία, που ήδη έχετε κάνει, θα έχετε τη χαρά να απολαύσετε επαναλαμβανόμενες επιτυχίες στον τομέα της καριέρας σας ενώ, ταυτόχρονα, θα βελτιώσετε και τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχοντας σιγουρευτεί για το ότι έχετε πλέον δίπλα σας τους σωστούς ανθρώπους, μπορείτε να κάνετε με άλλο αέρα σχέδια για το μέλλον σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, υπογραφές συμβολαίων και ταξίδια ενώ ευχάριστες ειδήσεις θα σας χαροποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γοητευτική περσόνα σας θα λειτουργήσει σα μαγνήτης φέρνοντας κοντά σας το άτομο που επιθυμείτε, σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά, ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο συμφέρουσες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας συναισθηματικά και ψυχικά και ίσως κάνετε και ένα ταξίδι μαζί του. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Θα αναγνωριστεί η δουλειά σας από τους ανώτερους από εσάς, κάτι που, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα βοηθήσει στο να αναβαθμιστεί και το εισόδημά σας. Γενικά, έχετε εύνοια στα οικονομικά. Ερωτικά, ο ρομαντισμός και το πάθος θα συνυπάρξουν αρμονικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που δεν έχετε ερωτικό ταίρι, με την όψη αυτή θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ονειρεμένες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και στοργή με το ταίρι της καρδιάς σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει άκρως θετικά σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις καθώς θα βιώσετε στιγμές γεμάτες αγάπη, στοργή και συναισθηματικό νοιάξιμο και δέσιμο. Αισθηματικά, ορισμένοι θα έχετε ευκαιρία για μια ερωτική επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε χαρά καθώς θα χαϊδέψουν τα αυτιά σας λόγια όλο αγάπη και τρυφερότητα από το ταίρι της καρδιάς σας. Επαγγελματικά, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τα επικοινωνιακά σας ταλέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να απολαύσετε οικογενειακή ηρεμία και συναισθηματική σταθερότητα. Ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να βοηθήσετε οικονομικά ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή μπορεί να γίνει και το αντίστροφο. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια όνειρα και επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα χάρη στο συνδυασμό σωστής οργάνωσης και βοήθειας ανθρώπων που πιστεύουν σε εσάς. Θα βιώσετε όμορφες συναισθηματικά στιγμές με το ταίρι της καρδιάς σας και με αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή υπόσχεται επαγγελματικές επιτυχίες και, ως εκ τούτου, και αύξηση των εισοδημάτων σας καθώς και σχετικές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που, όμως, θα γίνουν κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ακολουθήστε τη διαίσθηση και το συναίσθημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε την υποστήριξη ανθρώπων, είτε από το άμεσο φιλικό, είτε από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου που μπορεί να τροποποιήσει θετικά το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-01-2023 00:38:51