blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 17 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 21’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή θα αυξηθεί η ικανότητά μας να συναισθανόμαστε όλα όσα βιώνουν τα άτομα γύρω μας, καθώς θα μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να μπούμε στη θέση τους και να νιώσουμε πραγματικά τα προβλήματά τους. Ο τρόπος σκέψης μας θα είναι εστιασμένος στο πλαίσιο του "εμείς", και όχι του "εγώ", κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα όσους από εμάς, με τον οποιονδήποτε τρόπο, εμπλεκόμαστε σε ό,τι αφορά σχολεία, ομάδες, συλλόγους και λοιπές ομαδικές δραστηριότητες.

Sponsored Links

Φαντασία και διαίσθηση

Βέβαια, η υψηλή ενσυναίσθηση και η ευαισθησία που θα έχουμε θα συνοδεύεται και από κάποιες μοναδικές προκλήσεις καθώς θα δείχνουμε κατανόηση και συμπόνια στους άλλους. Από τη άλλη όμως, ο απόλυτος συντονισμός με τα προβλήματα των άλλων, εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει στην απορρόφηση του άγχους, του πόνου και, γενικά, των συναισθημάτων τους με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να νιώσουμε ότι εμείς κουβαλούμε όλο αυτό το συναισθηματικά βαρύ φορτίο.

Γενικά, με την όψη αυτή, το αν θα νιώσουμε όμορφα ή όχι εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την ποιότητα των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν και τις συνθήκες στις οποίες βρισκόμαστε. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιλεκτικοί για να μη νιώσουμε εξαντλημένοι ενεργειακά καθώς η αλήθεια είναι ότι θα είμαστε επιρρεπείς στους τοξικούς και συναισθηματικά χειριστικούς ανθρώπους.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι η ισχυρή φαντασία σε συνδυασμό με την ανάγκη να ζήσουμε όμορφες στιγμές θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναζητήσουμε κάτι το διαφορετικό, αυτό που θα μας γεμίσει χαρά και θα ανανεώσει μέσα μας την αισιοδοξία στην τέχνη και γενικά στη δημιουργικότητα. Αυτό, σε ένα πιο απλό επίπεδο, σημαίνει ότι μπορεί να βγούμε, να διασκεδάσουμε με φίλους ή να πάμε στον κινηματογράφο ή σε μια θεατρική παράσταση. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, η ανάγκη μας για συντροφικότητα, αγάπη και λοιπές ρομαντικές καταστάσεις θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε στην επιφάνεια τα όμορφα συναισθήματά μας και, εν συνεχεία, να τα επικοινωνήσουμε στους άλλους.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κοντρολάρετε την παρορμητική φύση σας και να κινηθείτε προσεκτικά και με στρατηγική έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Η αυξημένη διαίσθησή σας θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας, είτε με φίλους, είτε με πρόσωπα που γνωρίζετε από χώρους που δραστηριοποιείστε συλλογικά. Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα, θα κάνετε κάποιες σημαντικές για εσάς γνωριμίες και επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές επαφές σας καθώς εύκολα μπορεί να παρερμηνεύσετε καταστάσεις και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη διαίσθησή σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες, νομικά ζητήματα, σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι δε χρειάζεται να πάρετε βιαστικές τελικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Εξετάστε πολύ προσεκτικά τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες και γενικά τα δεδομένα σχετικά με θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά έτσι ώστε να μην κάνετε λάθη. Αισθηματικά, μην πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης ενός ανθρώπου ή μίας κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυξημένη ενσυναίσθησή σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις φιλικές και τις επαγγελματικές σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα, η εξωτερίκευση των αισθημάτων και των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Το γεγονός ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, με αποτέλεσμα να βιώνετε μια πιο πιεστική καθημερινότητα, θα σας δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, κάτι που θα σας ωθήσει σε υπερβολές και λάθος κινήσεις. Δείξτε σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς σας ενώ θα ανανεώσετε και τις κοινωνικές επαφές σας. Αισθηματικά, ο ρομαντισμός, σε συνδυασμό με την ανάγκη για ασφάλεια, θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Σε περίπτωση αισθηματικής επανασύνδεσης, καλό είναι κατά νου, εκτός από τα καλά, να έχετε και όλα όσα σας χώρισαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Από την άλλη, να θυμάστε ότι μέσα από εκ βαθέων εξομολογήσεις και την, πρωτίστως, δική σας καλή συμπεριφορά, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να πιαστείτε από κάτι καλό, εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις ανθρώπων και ωραιοποιήσεις καταστάσεων. Δείτε τα πράγματα με τις αληθινές τους διαστάσεις και μην ξοδεύεστε οικονομικά και ενεργειακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις ενώ το έντονο συναίσθημα και οι ανάγκες σας θα σας ωθήσουν στο να ανοιχτείτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ορισμένοι θα νιώσετε την ανάγκη ενασχόλησης με κάτι ανώτερο, πνευματικά ή καλλιτεχνικά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2024 23:26:29