blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 19 ως 25/2/2018.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 19 ως 25/2/2018.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2018, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 19 ως 25/2/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με δυναμικές ενέργειες θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσουν στο να κινηθείς με αμεσότητα. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα πιθανόν να εμφανιστούν αναμνήσεις, με την είσοδο της Σελήνης στους Δίδυμους ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σου.  Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να εστιάσεις στο πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Άρη δε θα σε εφοδιάσει με υπομονή, μειωμένη θα είναι η ανεκτικότητα σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου ίσως να γίνει αντιδραστική.  Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή σε πιέσεις και καβγαδάκια,  καλό θα είναι να μην υπάρξουν αρνητικές ανατροπές. Προς το τέλος της εβδομάδας με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο θα αρχίσεις να ισορροπείς συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου και στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Καρκίνο, αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι που να σου δώσει τη δυνατότητα μακροχρόνιας πορείας. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, ξεκαθάρισε και κινήσου με ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, βγαίνεις από τη ρουτίνα, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο συναρπαστική νότα στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου, κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις, δεν αποκλείεται να κάνεις το τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που αναζητάς καινούργιο ταίρι και δεν έχεις σκοπό να γυρίσεις πίσω στα παλιά, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου ανοίξει δίοδο προσεγγίσεων. Επικοινωνιακή, οικεία και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του αντιθέτου φύλου. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο να μιλήσεις και να εκφραστείς, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου συναισθηματική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, αμοιβαία εμπιστοσύνη θα υπάρξει μεταξύ σας. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα φέρνει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να διεισδύσεις στα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου. Με την εμφάνιση της Σελήνη στον Καρκίνο αν υπάρχει τσακωμός έρχεται συμφιλίωση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης.  Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ναι μεν θα νιώσεις την ανάγκη να συγχωρέσεις, ωστόσο θα υπάρξουν διλλήματα, θα προβληματιστείς με διαφόρων ειδών εικασίες. Σε  συμβουλεύω να κάνεις πέρα τις φοβίες σου,  εντοπίστε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, δείξε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς.  Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα έρχεται ισορροπία, καταλαγιάσουν οι αρνητικές αντιδράσεις, βρίσκεις άμεσες λύσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή,  αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις και στις λογικές σου επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη άστατη θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις η συμπεριφορά σου να γίνει κάπως αλλοπρόσαλλη. Ναι μεν θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, ωστόσο η συγκαταβατικότητα σου θα είναι περιορισμένη, δύσκολα θα συμπαθήσεις και ακόμα πιο δύσκολα θα ανοιχτείς στα καινούργια πρόσωπα.  Θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από το στασιμότητα, στο χέρι σου θα είναι η εξέλιξη και η κατάληξη.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και λίγο αργότερα με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Άρη, προσοχή στις εξάρσεις σου. Προβληματάκια και εντάσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, δε θα έχεις διάθεση για αλλαγές, θα εκδηλώσεις πείσμα και αντίσταση. Απέφυγε την ισχυρογνωμοσύνη, σε συμβουλεύω να περιορίσεις τους αρνητισμούς.  Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ονειροπολήσεις και να αποδράσεις, προσοχή στις ψευδαισθήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα νιώσεις μια ιδιαιτέρως αισιόδοξη διάθεση, ανανεωμένες θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου.  Δεν θα απομονωθείς ούτε θα κλειστείς στον εαυτό σας, θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να προσεγγίσεις.  Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νεες γνωριμίες, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο παίρνεις νέες αποφάσεις, αλλάζουν τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η τολμηρή σου διάθεση θα φέρει άμεσα και δημιουργικά ξεκαθαρίσματα. Προς το τέλος της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο κλείνεις αρνητικό ζήτημα που από καιρό σε πίεζε και σε άγχωνε, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα τηρηθούν.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον  ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους ανέμελη και επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, περιπέτειες και διασκεδάσεις θα αναζητήσεις, ορμητικότητα θα έχουν οι κινήσεις σου. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα άνεση και απελευθέρωση θα έχουν οι προσεγγίσεις σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί το πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από το στυλ και την παρουσία σου, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δώσει δυνατότητα έναρξης συστηματικών επαφών.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο σταθερότητα, ειλικρίνεια και αγάπη θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, όμως στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα θελήσεις να έχεις το πάνω χέρι. Θα νιώσεις διαφόρων ειδών αισθήματα, πάθος ένταση, ίσως και ζήλεια, προσοχή να μην παγιδευτείς από ανασφάλειες ή φοβίες που ουσιαστικά θα είναι άτοπες. Μην αφήσεις τάσεις κτητικότητας να κλονίσουν την ισορροπία του δεσμού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους αλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου. Σε περίπτωση που θελήσεις επανασύνδεση οι ενέργειες σου θα πρέπει να έχουν στρατηγική, καλό θα είναι να αποφύγεις τις επιπόλαιες ή σπασμωδικές κινήσεις. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τα γεγονότα θα σου δώσουν άνοιγμα επικοινωνίας με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κράτα θετική στάση, προσπάθησε να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα.

Σε σχέση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, έρχονται ουσιαστικές αποφάσεις, σου φανερώνω πως ότι κι αν επιλέξεις στην πορεία δε θα το μετανιώσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να φανερώσεις με αμεσότητα και ειλικρίνεια σκέψεις και επιθυμίες, το ταίρι σου σε εμπιστεύεται, θετική απάντηση θα λάβεις στις προτάσεις σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο και λίγο μετά να εμφανίζεται στους Διδύμους  αντιφατικές θα είναι οι επιθυμίες σου. Παλαιό πρόσωπο ή καινούργιο; Ίσως αυτό να είναι το ερώτημα που θα σε απασχολήσει. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, αεράτος ο λόγος σου, θα έχεις τη δύναμη να κατακτήσεις, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν άμεσες προσεγγίσεις. Προσπάθησε να αποκτήσεις σταθερές και ειλικρινείς βλέψεις, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού δεσμού το νου σου να μην χάσεις την ευκαιρία.

Σε σχέση. Αν χειριστείς τις καταστάσεις με μελετημένα βήματα και σταθερές επιθυμίες τότε θα καταφέρεις να στρέψεις τη σχέση σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη δυνατότητα να επηρεάσεις το ταίρι σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη καλό θα είναι να αποφύγεις την απαιτητική ή πιεστική στάση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, κράτα συγκαταβατική στάση θα σου βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις την καρδιά σου σε νέες δοκιμασίες και περιπέτειες. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας , ο Ερμής  σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να περιορίσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Μέσα στην εβδομάδα θα βγεις από τη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές και νεες ευκαιρίες.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη το βασικό θέμα που θα προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι.  Θέματα εξουσίας και κυριαρχίας θα βγουν στο προσκήνιο.  Παρορμητική και κτητική θα είναι η στάση σου, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να μην παρατεντωθεί το σκοινί. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρει να καταλαγιάσει τα πνεύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα αναζητήσεις ζωντάνια και ανανέωση, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο, δεν θα θελήσεις να γυρίζεις πίσω στο παρελθόν. Θα εστιάσεις στον ενθουσιασμό που θα σου προκαλέσει, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις συναισθηματικά, αυτό το άτομο θα το δεις με σοβαρό μάτι και δε θα απογοητευτείς.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα σε βοηθήσει να κλείσετε παλιές πληγές. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα ηρεμήσετε και θα στοχεύσετε στην μελλοντική σας πορεία. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κάτι καινούργιο και διαφορετικό θα σου προτείνει το ταίρι σου, θα κάνει αποφασιστικά το μεγάλο βήμα να αλλάξει τα αρνητικά σας δεδομένα, σε παροτρύνω να δεχτείς την πρόταση που θα ακούσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να συστηθείς με πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και  συναντήσεις,  σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροη των γεγονότων.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στον Καρκίνο τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να προσκολληθεί σε σένα, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2018 14:00:00