blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Η αριθμολογία του έρωτα: Πώς βλέπει την αγάπη, με βάση την ημερομηνία γέννησης του.

 
Η αριθμολογία του έρωτα: Πώς βλέπει την αγάπη, με βάση την ημερομηνία γέννησης του.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 10
 
Sponsored Links

Η αριθμολογία και πως το ταίρι σου συμπεριφέρεται στις σχέσεις

Γνώρισες ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Η αριθμολογία μπορεί να σου δώσει μια ιδέα για το ποια είναι η στάση του απέναντι στις σχέσεις, ώστε να ξέρεις πώς μπορείς να προχωρήσεις μαζί του. Ο κάθε αριθμός, από το 1 μέχρι το 9, χαρακτηρίζει έναν τύπο προσωπικότητας.

Αρκεί να γνωρίζεις την ημερομηνία που γεννήθηκε το εν λόγω άτομο (χωρίς τον μήνα και το έτος). Αν είναι από 10 του μήνα και πάνω, απλώς προσθέτεις τα νούμερα, πχ αν έχει γεννηθεί στις 25 οποιουδήποτε μήνα, θα έχεις 2+5=7.

Tι αποκαλύπτει η αριθμολογία, για τον τρόπο που αγαπά ο καθένας.

Αριθμός 1

Πρόκειται για ένα από τα ισχυρά ψηφία στην αριθμολογία και εκπροσωπεί τον Ήλιο. Οι άνθρωποι με αυτό τον αριθμό τρελαίνονται για την κολακεία, γι’ αυτό θα χρειαστεί να τους κάνεις άφθονα κομπλιμέντα. Ιδίως σε ό,τι αφορά τα κατορθώματά τους, για τα οποία και οι ίδιοι παινεύονται. Στον έρωτα όμως δεν στέκονται πάντα στο ύψος των υποσχέσεων που σου δίνουν. Έχουν τέλεια σχέση με τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και πιθανόν να χρησιμοποιήσουν το ερωτικό νταραβέρι μαζί τους και για προσωπικό όφελος. Μπορεί να γίνονται κάπως αυταρχικοί και είναι πιο ευτυχισμένοι όταν έχουν το επάνω χέρι στη σχέση. Είναι παρόλα αυτά αφοσιωμένοι και παθιασμένοι στον έρωτα. Αν θέλουν να φέρουν αρμονία στην ερωτική τους ζωή, μπορούν να ντύνονται κατά προτίμηση με λευκά, κίτρινα και κρεμ ρούχα.

Αριθμός 2

Συμβολικά είναι ο αριθμός της Σελήνης. Εμπεριέχει το θηλυκό αντίστοιχο του Ήλιου, πράγμα που σημαίνει ότι δύο άνθρωποι με τους γενέθλιους αριθμούς 1 και 2 κάνουν πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Τα άτομα με τον αριθμό 2 πιστεύουν περισσότερο στη συνεργασία παρά στην αντιπαράθεση και μπορούν να ξεπερνούν με επιδεξιότητα τις συγκρούσεις μέσα σε μια σχέση. Τους αρέσει η έντονη κοινωνική ζωή και μαζί τους αποκλείεται να βαρεθείς. Παρόλα αυτά, δεν είναι καθόλου επιφανειακοί, το αντίθετο μάλιστα. Δίνουν στην αγάπη ένα πιο πνευματικό νόημα και δημιουργούν ισχυρό δεσμό σε επίπεδα πέρα από το καθαρά σωματικό. Συχνά παντρεύονται σε μικρή ηλικία. Και στις γυναίκες και στους άντρες με αυτό τον αριθμό ταιριάζουν τα ανοιχτά παστέλ χρώματα. Υποτίθεται και ότι τους φέρνουν περισσότερη τύχη στον έρωτα.

Αριθμός 3

Οι άνθρωποι με αυτό τον αριθμό είναι πρόσχαροι και γοητευτικοί. Μαζί τους μπορεί να περάσεις πολύ ωραία, αλλά αν πρόκειται να σοβαρέψει η σχέση, χρειάζονται ένα σύντροφο που να μπορεί να βάλει και λίγη τάξη στη ζωή τους, γιατί οι ίδιοι είναι και κάπως… σκόρπιοι. Γίνονται ιδιαίτερα επιλεκτικοί όταν αναζητούν ταίρι και θέλουν κάποιον που να τους δίνει και την αίσθηση ότι κέρδισαν ένα δύσκολο έπαθλο. Αν νιώσουν ότι τον άλλο τον έχουν σίγουρο, το ενδιαφέρον τους ατονεί. Τους αρέσει να βάζουν τους δικούς τους όρους μέσα στη σχέση και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνονται αρκετά δεσποτικοί. Όταν παντρευτούν, αφοσιώνονται στον σύντροφό τους, αλλά ο αυταρχισμός τους πιθανόν να δημιουργήσει σύννεφα στον έγγαμο βίο. Τα τυχερά χρώματα των ατόμων με τον αριθμό 3 είναι το γαλάζιο, το μπλε, το λιλά, το μοβ και το βιολετί. Φορώντας τα μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αρμονία στις σχέσεις τους.

Αριθμός 4

Τα άτομα αυτά είναι αρκετά αντιφατικά. Μέσα σε μια σχέση μπορεί να γίνονται πολύ εκνευριστικά και να καταστρέφουν τα πάντα παίζοντας το… πνεύμα αντιλογίας. Συχνά γίνονται επιθετικοί και απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό από έναν σύντροφο που θέλει να διατηρήσει τη σχέση. Αν τελικά ξεπεραστούν τα εμπόδια, δείχνουν αφοσίωση και πίστη ακόμα και στις μεγαλύτερες αντιξοότητες. Η αλήθεια είναι ότι δίνουν περισσότερα απ’ όσα παίρνουν και μπορεί να εμφανίζουν έντονη εξάρτηση. Είναι ερωτιάρηδες και πέφτουν σε κάθε τους καινούργια γνωριμία με τέτοιο πάθος, σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία. Ωστόσο αυτή η εμμονή με τα ερωτικά τους μπορεί να βάλει σε κίνδυνο άλλους τομείς της ζωής τους, π.χ. τη δουλειά τους. Κατά πάσα πιθανότητα θα παντρευτούν παραπάνω από μια φορά ή σε μεγάλη ηλικία. Τα τυχερά τους χρώματα στον έρωτα είναι το ηλεκτρικό μπλε, το λαμπερό γκρι και γενικά ό,τι έχει μια λαμέ ή φωσφοριζέ απόχρωση.

Αριθμός 5

Όσοι έχουν τον αριθμό αυτό είναι γεμάτοι νευρική ενέργεια, ζωντάνια και… εναλλαγές. Κι αν όλα αυτά θυμίζουν επιρροή του Ερμή, πραγματικά ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι που συνδέεται με το 5. Έχουν έντονη κοινωνικότητα και θέλουν να ρουφάνε τη ζωή. Διαθέτουν γοητευτική προσωπικότητα, αλλά μπορεί να κάνουν κακή χρήση της γοητείας τους, όταν έχουν να κάνουν με το αντίθετο φύλο. Τείνουν να αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους, αν όμως παντρευτούν απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το να αντιμετωπίσουν εμπόδια, γι’ αυτό το μυστικό της γαμήλιας επιτυχίας είναι επιλέξουν ένα σύντροφο, με τον οποίο να ταιριάζουν ευθύς εξαρχής. Όσοι έχουν επίσης τον αριθμό 5 είναι ιδανικοί. Η υποστήριξη που παίρνουν από τον σύντροφό τους μπορεί να κρίνει και την επιτυχία τους σε άλλους τομείς της ζωής. Τα τυχερά τους χρώματα στον έρωτα είναι το λευκό, το γκρι, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο, σε έντονες αποχρώσεις.

Αριθμός 6

Οι άνθρωποι του 6 διαθέτουν έναν ευπροσάρμοστο χαρακτήρα, που είναι ταυτόχρονα τρυφερός και γενναιόδωρος. Τους κυβερνά η Αφροδίτη και αγαπούν τα όμορφα πράγματα. Τους αρέσει να περνούν χρόνο με τον σύντροφό τους σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον ή στη φύση. Απεχθάνονται τις διαφωνίες και τους τσακωμούς και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να διατηρήσουν ένα αρμονικό κλίμα. Αφοσιώνονται σε βαθμό υποταγής σε όσους αγαπούν, αλλά μπορεί να είναι και πολύ ισχυρογνώμονες για ορισμένα θέματα. Συχνά δεν βλέπουν το ταίρι τους και σαν φίλο, αλλά καλύπτουν αυτή τους την ανάγκη με άλλα πρόσωπα. Αγαπούν τη συντροφιά ατόμων του αντίθετου φύλου και αν κάποιος τους αρέσει, θα τον κυνηγήσουν μέχρι να τον κατακτήσουν. Τα τυχερά τους χρώματα στην αγάπη είναι όλες οι αποχρώσεις του μπλε και του ροζ, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν το μαύρο και το σκούρο μοβ.

Αριθμός 7

Αυτός ο αριθμός δείχνει μια ροπή προς την πνευματικότητα και προς το θρησκευτικό αίσθημα. Τα άτομα του 7 γοητεύονται από το απόκρυφο και το μαγικό. Γίνονται ακραία συναισθηματικοί όταν ερωτευτούν και τους ελκύουν τα άτομα με αριθμό 6 ή 8. Οι σχέσεις τους δεν είναι σταθερές, γιατί βιάζονται να τις προχωρήσουν πριν την ώρα τους και ενεργούν σπασμωδικά. Μπορεί να συμπεριφέρονται και κάπως κυκλοθυμικά. Επηρεάζονται πολύ από τα πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, πράγμα που μπορεί να τορπιλίσει τη σχέση. Συχνά στρέφονται προς πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, κάνοντας τον σύντροφό τους να νιώθει μόνος και παραμελημένος. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέγουν προσεκτικά το άτομο με το οποίο θα μπορούσαν να μοιραστούν τη ζωή τους. Τα τυχερά τους χρώματα στον έρωτα είναι όλες οι αποχρώσεις του πράσινου, το κίτρινο, το λευκό και οι παλ τόνοι. Θα πρέπει να αποφεύγουν τα σκούρα χρώματα.

Αριθμός 8

Τα άτομα με αυτό το νούμερο συχνά δυσκολεύονται στις σχέσεις τους, καθώς δεν βρίσκουν κατανόηση από τον σύντροφό τους. Κάτι που οφείλεται στους ίδιους, γιατί δεν έχουν την επιδεξιότητα και την εκλέπτυνση που απαιτείται στα θέματα της καρδιάς. Επιπλέον, συχνά επενδύουν υπερβολικά σε μια σχέση, καταλήγοντας να παίρνουν λιγότερα απ’ όσα δίνουν. Γενικά τους ελκύουν τα πρακτικά άτομα, με τα οποία έχουν κοινούς στόχους. Φροντίζουν να μάθουν τι αρέσει στον σύντροφό τους και τι όχι, προσέχουν τα μικρά πράγματα και δίνουν στον άλλο την αίσθηση ότι τον νοιάζονται. Παρόλα αυτά, μέσα τους έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα άλλα τους καθήκοντα, ως προς τη δουλειά π.χ. ή… τη μαμά τους, θα έχουν πάντα προτεραιότητα έναντι της προσωπικής τους ζωής. Κάτι που δεν κάνει το σύντροφό τους ιδιαίτερα ευτυχισμένο. Τα τυχερά τους χρώματα είναι το μαύρο, το γκρι, το λευκό, το σκούρο μοβ και το μπλε.

Αριθμός 9

Ο αριθμός αυτός κυβερνάται από τον Άρη, που ελέγχει τη φωτιά και τη δράση. Συμβολίζει επίσης τη σεξουαλική ορμή. Οι άνθρωποι του 9 βιώνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους μέσα από τις ερωτικές σχέσεις τους. Θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κερδίσουν την αγάπη ενός προσώπου και μερικές φορές είναι απερίγραπτα εύκολο να τους κουμαντάρει κάποιος όπως θέλει. Οι γυναίκες με αυτό τον αριθμό αγαπούν την τάξη στη ζωή και συχνά τις προσελκύουν άντρες που φορούν στολή. Η ηλικία των 27 είναι καθοριστική στη ζωή τους και πολλά άτομα με αριθμό 9 παντρεύονται τότε. Θα πρέπει όμως να επιλέξουν ένα σύντροφο που να τους είναι αφοσιωμένος, διαφορετικά ο έγγαμος βίος θα γίνει κόλαση. Καλό είναι να αποφύγουν τα άτομα με αριθμό 5 ή 8. Τα χρώματα που τους φέρνουν τύχη στον έρωτα είναι το ροζ, το τριανταφυλλί, το φούξια και το βιολετί.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2017 15:38:00