blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Οικιακή αριθμολογία: Ο αριθμός της οδού όπου μένεις, επηρεάζει τη ζωή σου!

 
Οικιακή αριθμολογία: Ο αριθμός της οδού όπου μένεις, επηρεάζει τη ζωή σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το αριθμολογικό νούμερο του σπιτιού μας

Το νούμερο του δρόμου όπου μένεις μπορεί, αριθμολογικά, να παίζει ρόλο για τον χαρακτήρα του σπιτιού σου και για το κατά πόσο αυτό σου ταιριάζει. Ή μπορεί να διαπιστώσεις ότι το μέρος όπου μένεις σε ωθεί να ζήσεις κάπως διαφορετικά. Και αν δεχτούμε πως τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, σκέψου πως κάποιο λόγο είχες που διάλεξες να μείνεις εδώ… Κάνε λοιπόν την πρόσθεση και δες τι σου λέει το νούμερο της διεύθυνσής σου.
 
Όπως ξέρεις, στην αριθμολογία, αν ένας αριθμός έχει περισσότερα από ένα ψηφία, αυτά αθροίζονται ώσπου να βγει ένα μονοψήφιο νούμερο, από το 1 μέχρι το 9. Έτσι, αν εσύ μένεις στον αριθμό 49 της οδού Χ, θα προσθέσεις 4+9=13 και στη συνέχεια 1+3=4. Αυτό θα είναι το αριθμολογικό νούμερο του σπιτιού σου. Αν ο αριθμός της διεύθυνσής σου έχει και ένα γράμμα, π.χ. 18Β, θα μετατρέψεις το γράμμα σε αριθμό (το Α ισοδυναμεί με το 1, το Β με το 2, το Γ με το 3 κ.ο.κ.). Θα έχεις λοιπόν 1+8+2=11, 1+1=2.

Αριθμολογική διεύθυνση 1

Ο αριθμός 1 θεωρείται αρκετά ευνοϊκός στην αριθμολογία μιας κατοικίας ή και επαγγελματικού χώρου. Το σπίτι που έχει μια τέτοια διεύθυνση, εκπέμπει μια αίσθηση ανωτερότητας, αυτάρκειας και ατομισμού. Οι ένοικοί του είναι συνήθως άτομα που θέλουν να έχουν τα πάντα στον έλεγχό τους, εγωιστές με την καλή (αλλά και με την κακή, καμιά φορά) έννοια, και δεν τους αρέσει να ακολουθούν τους πολλούς, ούτε να ζουν ή να εργάζονται με εντολές και περιορισμούς. Συχνά σε τέτοια σπίτια μένουν επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες. Αλλά είναι ευνοϊκοί χώροι και για ηθοποιούς, καλλιτέχνες και γενικά επαγγελματίες στα ΜΜΕ και στον χώρο του θεάματος, που θέλουν να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο. Μην ξεχνάμε ότι το 1 είναι ο αριθμός του Ήλιου, που είναι το φωτεινότερο ουράνιο σώμα.
 
Τα σπίτια με αυτό το νούμερο σπάνια περνούν απαρατήρητα. Μπορεί να ξεχωρίζουν, γιατί είτε είναι πολύ προσεγμένα, καλοφτιαγμένα και τακτικά, είτε πολύ παραμελημένα και ακατάστατα. Αλλά και το ντεκόρ τους έχει κάτι διαφορετικό, πιθανόν πολύ εκκεντρικό και ιδιαίτερα πολυτελές. Μπορεί για παράδειγμα στο εσωτερικό τους να επικρατούν οι χρυσαφί, λαδί και πορτοκαλί αποχρώσεις, και να διακοσμούνται με αντίκες και κρύσταλλα. Ενίοτε, ανακατεμένα με διακοσμητικά από… τη λαϊκή.
 
Όταν κάποιος μετακομίζει σε ένα τέτοιο σπίτι, μπορεί να δει μια αλλαγή στη νοοτροπία του. Πιθανόν να διαμορφώνει απόψεις διαφορετικές από εκείνες που είχε μέχρι προηγουμένως και να αποκτήσει ενδιαφέροντα, που τον κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και συχνά να αποτελεί θέμα συζήτησης για τους γείτονες. Επίσης μπορεί να ξεκινά διάφορα πλάνα, τα οποία όμως να αφήνει ανολοκλήρωτα, για να καταπιαστεί με κάτι άλλο. Από άποψη υγείας, μένοντας σε ένα τέτοιο σπίτι κανείς, καλό είναι να τσεκάρει τακτικά τα μάτια, την καρδιά και το κυκλοφορικό του.

Αριθμολογική διεύθυνση 2

Αυτό το σπίτι είναι γεμάτο συναίσθημα και αρμονία. Είναι ένα σπίτι όπου μένουν άνθρωποι με ευαισθησίες, φιλόξενοι και γενναιόδωροι, κατάλληλο για οικογενειακή ζωή. Είναι ένας χώρος που δίνει την αίσθηση της άνεσης, έστω κι αν μερικές φορές επικρατεί ένα ευχάριστο… χάος. Η δόνηση του αριθμού 2 κυριαρχείται από τη Σελήνη και παρόμοια με τις φάσεις της, έτσι και τα συναισθήματα, αλλά και τα οικονομικά σε αυτό το σπίτι, θα περνάνε από τη «γέμιση» στη «χάση» και αντίστροφα. Έτσι, είναι μια καλή περίπτωση κυρίως για άτομα που έχουν ένα σταθερό εισόδημα ή έχουν ήδη μαζέψει κάποια χρήματα και τώρα θέλουν να απολαύσουν τη ζωή. Επίσης, αυτό το είδος σπιτιού συχνά κατοικείται από άτομα που έχουν στη δουλειά τους πολλές δοσοληψίες με κοινό. Όσοι κατοικούν εδώ μπορεί να αναπτύξουν ενδιαφέρον για την τεχνολογία, τις επιστήμες, την εναλλακτική ιατρική ή την αστρολογία.
 
Αν ωστόσο στοχεύεις στην οικονομική επιτυχία, και μάλιστα με κάποιο ρίσκο, αυτό το σπίτι θα σε δυσκολέψει κάπως. Κι ακόμα περισσότερο αν το 2 έχει προέλθει από το 11, που εκπροσωπεί τη δυαδικότητα, το πέρασμα από το θετικό στο αρνητικό, από το γιν στο γιανγκ. Πάντως η ζωή μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι μπορεί να είναι πολύ ευτυχισμένη, αν δεν υπάρχει η επιθετικότητα της φιλοδοξίας. Απλώς θα πρέπει να προσαρμόζεται κανείς στη ροή των καταστάσεων.
 
Εδώ μέσα θα μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος και σπάνια θα υπάρχουν φάσεις αδράνειας ή πλήξης. Σαφώς και τα όσα θα διαδραματίζονται εδώ θα αποτελούν θέμα συζήτησης στον κύκλο των γνωστών ή στη γειτονιά. Στους νέους αρέσουν τα σπίτια αυτά και, παρόλο που δεν μένουν για πολύ καιρό, πάντως απολαμβάνουν τη διαμονή τους. Οι ένοικοι ενός σπιτιού με τον αριθμό 2 θα πρέπει να προσέξουν τα βρογχικά, στομαχικά και δερματικά προβλήματα.

Αριθμολογική διεύθυνση 3

Τα σπίτια με τον αριθμό 3 είναι γεμάτα γέλιο, μετακινήσεις και δημιουργικές ασχολίες. Συνήθως κατοικούνται από καλλιτέχνες, ηθοποιούς και λάτρεις των ταξιδιών, μια και είναι αρκετά γούρικα, ώστε να δίνουν την οικονομική άνεση να ταξιδεύει κανείς τακτικά. Επίσης, δέχονται συχνά φιλοξενούμενους και υπάρχει ένα διαρκές πήγαινε-έλα. Οι ένοικοί τους είναι άνθρωποι ευγενικοί, με κατανόηση, αφοσιωμένοι και μερικές φορές κάπως επιφυλακτικοί. Έχουν ένα ιδιαίτερο χιούμορ και διατηρούν μια αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα. Πολλές φορές τους αρέσει η κηπουρική και αυτό φαίνεται στον κήπο ή το μπαλκόνι τους.
 
Το σπίτι με αριθμό 3 κυβερνάται από τον Δία, που προσφέρει γνώση, σοφία και χρήμα. Επίσης συνδέεται με το γράψιμο, οπότε είναι πιθανό να κατοικείται από άτομα με αντίστοιχη ενασχόληση. Είναι ένα σπίτι με πολλή ζωντάνια, που ευνοεί την επέκταση και την αλλαγή. Οι άνθρωποι που μένουν σε διευθύνσεις με αυτό τον αριθμό είναι παραγωγικοί και σε άλλα επίπεδα, οπότε πιθανόν να κάνουν πολυμελείς οικογένειες ή να φιλοξενούν σε πιο μόνιμη βάση διάφορα άτομα. Ακόμα υπάρχει πιθανότητα να δουλεύουν από το σπίτι. Ίσως σε κάποιους να δημιουργείται και μια αίσθηση πως θα χρειάζονταν περισσότερο χώρο.
 
Κάποιος που μένει εδώ θα πρέπει ωστόσο να δείξει προσοχή στα επαγγελματικά ρίσκα που έχει τάση να παίρνει και στη διαχείριση των οικονομικών του, γιατί μπορεί εύκολα να κάνει υπερβολές, ιδίως ξοδεύοντας σε φαγητό, αλκοόλ και διασκέδαση. Θα πρέπει ακόμα να προσέχει για νομικά μπερδέματα, στρες, αλλά και μια τάση για κατάθλιψη και μελαγχολία.

Αριθμολογική διεύθυνση 4

Η δόνηση του σπιτιού με αριθμό 4 έχει να κάνει με τη σταθερότητα και τους προσγειωμένους στόχους. Ευνοεί τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια οργανωμένη και πρακτική ζωή και είναι φιλόδοξοι, αλλά πατάνε γερά στη λογική. Δεν προσφέρεται για εμπνεύσεις του είδους «θα γίνω πολυεκατομμυριούχος και θα έχω δικό μου νησί» αλλά βοηθά να πραγματοποιήσει κανείς τις φιλοδοξίες που βρίσκονται μέσα σε ρεαλιστικό πλαίσιο και που μπορούν να του αποφέρουν μια οικονομική άνεση και αναγνώριση.
 
Παρόλα αυτά, δεν είναι βέβαιο πως η ζωή μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι θα είναι ήρεμη και γαλήνια. Αντίθετα, συχνά οι άνθρωποι που έρχονται εδώ βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο της ζωής τους, προσπαθώντας να ξαναβρούν τη σταθερότητα μετά από μια σημαντική αλλαγή, που μπορεί να συνοδευόταν και από έντονες συγκρούσεις. Γι’ αυτό και συχνά εδώ μέσα γίνονται ανακαινίσεις και μετατροπές, σαν να εκπροσωπούν την ανάγκη των κατοίκων του. Όποιος έρχεται να μείνει σε ένα σπίτι με αριθμό 4, είναι πιθανό να βιώσει και ο ίδιος μια αλλαγή στην προσωπικότητά του. Και από την άλλη, μπορεί να δυσκολεύεται να συγκεκριμενοποιήσει μέσα του τις επιθυμίες και τους στόχους του. Από τη στιγμή που θα το κάνει, θα δεχτεί την ευνοϊκή ενέργεια αυτού του σπιτιού, αλλά όσο πελαγοδρομεί, τα πάντα θα μένουν ανολοκλήρωτα, χρήματα θα ξοδεύονται χωρίς αποτέλεσμα και γενικά θα υπάρχει μια ρευστότητα.
 
Έτσι, θα πρέπει να ξεπεράσει κανείς τις αδυναμίες του, ιδίως αν είναι άτομο παθητικό, αναποφάσιστο και δειλό. Παράλληλα, θα πρέπει να δουλέψει με τις αισθηματικές του σχέσεις για να μην οδηγηθεί σε χωρισμό. Ωστόσο, αν ξεπεράσει τα αρχικά προβλήματα, θα χτίσει έναν δεσμό με σταθερότητα και διάρκεια. Επίσης, σκόπιμο είναι να προσέξει μην του παρουσιαστούν προβλήματα με την πλάτη, τη μέση και τα πόδια.

Αριθμολογική διεύθυνση 5

Τα σπίτια με αριθμό 5 είναι γεμάτα κόσμο και ζωή. Στους ανθρώπους που μένουν εδώ αρέσουν οι διαρκείς αλλαγές στον χώρο, αλλά και στη ζωή τους, καθώς ο αριθμός αυτός συνδέεται με τον Ερμή, τον πλανήτη της ανανέωσης, της επικοινωνίας και της… σβελτάδας, μια που κινείται γρηγορότερα απ’ όλους γύρω από τον Ήλιο. Είναι ένα γούρικο σπίτι, που μπορεί να φέρει χρήμα στους ενοίκους του και επιτυχία στις επιχειρήσεις. Τους δίνει έμπνευση για γρήγορο πλουτισμό. Αλλά και πέρα από αυτό έχει να κάνει ιδιαίτερα με πνευματικές και συναισθηματικές διεργασίες. Εδώ οι άνθρωποι μαζεύονται για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες. Υπάρχει λοιπόν έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα, αλλά δεν είναι μόνο για πάρτι και γλέντια. Πολύ συχνά οι κοινωνικές συγκεντρώσεις εδώ σχετίζονται με επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών, γράψιμο, επιστήμες, ΜΜΕ ή επιχειρήσεις.
 
Το σπίτι με αριθμό 5 δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και αλληλεγγύης και μοιάζει σαν ένα φρούριο απέναντι στον σκληρό έξω κόσμο. Αυτό συνδυάζεται και με το γεγονός ότι έχει γερή κατασκευή και είναι εύκολο στη συντήρησή του. Όσοι μένουν σε ένα τέτοιο σπίτι προτιμούν να μην έχουν πολλά-πολλά με τα άτομα που δεν τους ταιριάζουν και ίσως γι’ αυτό δημιουργούν σε όσους είναι έξω από τον κύκλο τους την εντύπωση των σνομπ. Μετακινούνται και ταξιδεύουν συχνά και, παρόλο που το σπίτι αυτό δίνει αίσθηση σταθερότητας, οι ίδιοι είναι κάπως ανήσυχοι. Σε ένα τέτοιο μέρος είναι πιθανόν οι ένοικοι να μη μένουν για πολλά χρόνια και να υπάρχει μια διαρκής εναλλαγή.
Τα σπίτια του 5 δεν ταιριάζουν σε όσους είναι από τη φύση τους στην τσίτα, γιατί η διαμονή εκεί ίσως να τους εντείνει το στρες και τα προβλήματα αϋπνίας. Άλλα ζητήματα υγείας που μπορεί να έχει κάποιος μένοντας εδώ σχετίζονται με τον λαιμό, τα αυτιά και την υπέρταση.

Αριθμολογική διεύθυνση 6

Τα σπίτια με τον αριθμό 6 μπορεί να είναι ήρεμα και γεμάτα αρμονία, όπως και μπορεί μέσα τους να επικρατεί το χάος. Γενικά πάντως, χαρακτηρίζονται από την καλαισθησία, μια και το 6 έχει τη δόνηση της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς. Συνήθως οι άνθρωποι με αυτή την επιρροή θέλουν να διατηρούν το σπίτι τους σε όσο το δυνατόν πιο καλή κατάσταση. Ακόμα και όταν είναι από τη φύση τους ακατάστατοι, από αισθητική άποψη πάντα φροντίζουν το περιβάλλον τους.
 
Το σπίτι του 6 ευνοεί την αγάπη, τη γαλήνη, την αρμονία και την καλλιτεχνική έκφραση. Ταιριάζει σε άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με τη μαγειρική και σε σπιτόγατους ή επαγγελματίες, που δουλεύουν από το σπίτι. Για τους ενοίκους του, ιδίως τα ζευγάρια, ο έρωτας και ο γάμος παίζει σημαντικό ρόλο και πολλοί επιλέγουν να ξεκινήσουν εδώ την κοινή τους ζωή, καθώς έχουν την αίσθηση της ερωτικής φωλιάς. Αλλά και καλλιτέχνες, μουσικοί και δημιουργικοί άνθρωποι, γενικότερα βρίσκουν εδώ ένα σπιτικό που να τους εμπνέει. Ο νόμος και το δίκαιο είναι σημαντικά για όποιους μένουν εδώ, είτε σαν επάγγελμα είτε σαν κάποιου είδους ενασχόληση. Μπορεί να βρίσκουν εδώ και την επαγγελματική τους στέγη, με αρκετή επιτυχία.
 
Από την άλλη πλευρά, δεν είναι χώρος που τρέφει ιδιαίτερα τη φιλοδοξία, καθώς όσοι μένουν σ’ αυτόν έχουν τάση να αρκούνται σε όσα ήδη έχουν και αποφεύγουν να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις ή να κάνουν παρακινδυνευμένα εγχειρήματα. Απολαμβάνουν περισσότερο μια ζωή με οικιακές απολαύσεις, μια και το σπίτι αυτό προκαλεί για… χουζούρι. Πέρα από όλα αυτά όμως, όσοι μένουν εδώ καλά θα κάνουν να προσέξουν τη διατροφή τους, τις αλλεργίες και τα τυχόν προβλήματα με το κυκλοφορικό, τα δόντια και τα κρυολογήματα.

Αριθμολογική διεύθυνση 7

Για όσους ασχολούνται με πνευματική εργασία ή με κάποιου είδους θεραπείες, ένα σπίτι με αριθμό 7 είναι ιδανικό. Έχει την ενέργεια που ταιριάζει σε όποιον θέλει να απομονώνεται στον δικό του πνευματικό κόσμο, όπως ένας συγγραφέας ή διανοητής, για να μπορεί μέσα από την ησυχία να εξωτερικεύσει όσα έχει στον νου του. Είναι επίσης καλό για όποιον προτιμά να εργάζεται μόνος, σε ηρεμία, μακριά από ανταγωνισμούς και τις ίντριγκες. Μέσα εδώ ενισχύονται η διαίσθηση, η φαντασία και τα ψυχικά χαρίσματα, προστατευμένα από τη σκληρή πραγματικότητα του έξω κόσμου.
 
Πιθανόν ένας υπερβολικά ευαίσθητος χαρακτήρας, με την επίδραση αυτού του περιβάλλοντος, να δυσκολεύεται να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία ή να καλλιεργεί ουτοπικές επιδιώξεις. Πολλοί λένε ότι τα σπίτια με τον αριθμό 7 δημιουργούν ένα είδος ψευδαίσθησης, καθώς έχουν μια τάση να φαίνονται μεγαλύτερα ή μικρότερα από τις αληθινές τους διαστάσεις. Επίσης αρκετές φορές συνδέονται με περίεργες ιστορίες μεταφυσικών φαινομένων. Και, στην απτή πραγματικότητα, παρουσιάζουν επανειλημμένα βλάβες και διαρροές στα υδραυλικά, τις αποχετεύσεις και σε ό,τι έχει να κάνει με νερό. Παράλληλα, οι άνθρωποι που κατοικούν εδώ συχνά έχουν σχέση με τη θάλασσα ή κατά κάποιο τρόπο με την ψευδαίσθηση, όπως τα άτομα που δουλεύουν στον κόσμο του θεάματος, ηθοποιοί, κινηματογραφιστές, φωτογράφοι ή και ταχυδακτυλουργοί. Επίσης πολλά αδέσποτα ζωάκια έρχονται εδώ για να βρουν καταφύγιο και φιλοξενία.
 
Οι ένοικοι ενός τέτοιου σπιτιού χρειάζονται προσπάθεια να ξεπερνούν την τελειομανία τους και την τάση τους να καταφεύγουν στον κόσμο της φαντασίας. Επίσης, θα πρέπει να προσέχουν τον χειρισμό τους σε οικονομικά και νομικά ζητήματα, τις υπερβολές με το αλκοόλ ή πιθανόν τα χάπια (οι αϋπνίες δεν είναι σπάνιες εδώ) και γενικά τα νεύρα τους.

Αριθμολογική διεύθυνση 8

Στα σπίτια με τον αριθμό 8 μένουν συνήθως άτομα που στοχεύουν πολύ ψηλά στη ζωή τους. Έχουν την αίσθηση πως ήρθαν στον κόσμο για να αφήσουν το σημάδι τους και να γίνουν πλούσιοι, ισχυροί και διάσημοι. Είναι ιδανικό μέρος για να μείνει κάποιος που είναι φιλόδοξος και δεν συγκαταλέγει στις άμεσες προτεραιότητές του το σπίτι και την οικογένεια. Ακόμα κι αν το σπίτι που έχει αυτό τον αριθμό είναι μικρό και ταπεινό, ο κάτοικός του δεν σταματά να φαντάζεται το μέγαρο που θα αποκτήσει.
 
Το σπίτι με τον αριθμό 8 είναι συνήθως φροντισμένο και αξιοπρεπές, δίνοντας την εντύπωση ότι οι ένοικοί του δίνουν μεγάλη σημασία στην εικόνα που εκπέμπουν. Συχνά όσοι μένουν εδώ σχετίζονται με τον νόμο, την πολιτική, τα δημόσια αξιώματα, τις επιχειρήσεις ή τις εκδόσεις. Η εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού έχει μια επιβλητική ατμόσφαιρα με χαμηλούς φωτισμούς και παλιά ακριβά αντικείμενα. Είναι ένα συντηρητικό περιβάλλον, όπου το γέλιο και η ευθυμία δεν έχουν πάντα θέση, τουναντίον οι άνθρωποι εδώ παίρνουν ο ένας τον άλλο πολύ σοβαρά και εύκολα παρεξηγούνται.
 
Όσο καλή κι αν είναι η κατασκευή ενός τέτοιου σπιτιού, αν δεν συντηρείται πολύ τακτικά, μπορεί να εμφανίσει διαρροές και υγρασία. Επίσης, υπάρχει κάποια δυσκολία στο να διατηρείται ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Παράλληλα, όσοι μένουν εδώ μπορεί να έχουν μια δυσκολία να αποκοπούν από το παρελθόν, αλλά και να πάψουν να ανησυχούν διαρκώς για το μέλλον. Θα πρέπει να προσέχουν την νευρικότητα που οδηγεί σε συγκρούσεις, αλλά και την υγεία τους σε ό,τι αφορά τις συνέπειες του στρες, όπως και πιθανά προβλήματα στη χολή.

Αριθμολογική διεύθυνση 9

Οι άνθρωποι που μένουν σε ένα σπίτι με τον αριθμό 9 συνήθως είναι δυναμικοί και παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες, χάρη στον Άρη που δίνει εδώ σθένος και ζωτικότητα. Πέραν του να αξιοποιούν τον δυναμισμό τους για να πετυχαίνουν τους δικούς τους στόχους, οι ένοικοι ενός τέτοιου σπιτιού είναι φιλικοί και στοργικοί απέναντι σε όλους τους αδύναμους, ανθρώπους και ζώα. Το σπίτι τους είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε έχει την ανάγκη τους, ενώ οι ίδιοι συχνά ασχολούνται με επαγγέλματα σχετικά με την ιατρική, την ψυχολογία, τη θεραπευτική. Κατά πάσα πιθανότητα έχουν ζωάκια στο σπίτι ή φιλοξενούν ηλικιωμένους συγγενείς.
 
Παρόλο που είναι ισχυρές προσωπικότητες, εξαιτίας αυτής της δοτικότητάς τους μπορεί να υποφέρουν από την αχαριστία ή την πονηριά των άλλων, στη δουλειά ή στις προσωπικές σχέσεις. Λόγω της περισσευούμενης ενεργητικότητάς τους έχουν μια τάση να είναι διαρκώς στην τσίτα και συχνά είναι το είδος του ανθρώπου που του αρέσει να μένει ξύπνιος τη νύχτα, κάνοντας πράγματα που του αρέσουν.
 
Τα σπίτια με τον αριθμό 9 πολλές φορές αποτελούνται από αρκετά δωμάτια με τη δυνατότητα να χωρίζονται, δημιουργώντας για παράδειγμα ένα ανεξάρτητο γραφείο, και στην εμφάνισή τους έχουν δυναμικές, ευθείες γραμμές. Συχνά οι ένοικοί τους προτιμούν να τα διαμορφώνουν σε μοντέρνο, δυναμικό στιλ, χωρίς πολλές καμπύλες και στολίσματα.
 
Είναι πιθανόν ένα τέτοιο σπίτι να έχει κάποια προβλήματα με τη θέρμανσή του. Μοιάζει να ζεσταίνεται δύσκολα ή εμφανίζονται βλάβες σε θερμοσίφωνες και θερμαντικά σώματα. Κάποιος που μένει σε ένα σπίτι με αριθμό 9 θα πρέπει να προσέχει επίσης τα εγκαύματα, αλλά και ατυχήματα που οφείλονται στη βιασύνη, καβγάδες λόγω πραγμάτων που λέγονται ή γίνονται από απρονοησία, κλοπές και τις συνέπειες που έχει στην υγεία το στρες.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2017 00:00:00