blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Αριθμολογία
 
blank

Αριθμολογία και σχέσεις: Πόσο ταιριάζετε με το ταίρι σας;

 
Αριθμολογία και σχέσεις: Πόσο ταιριάζετε με το ταίρι σας;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Όταν δύο άνθρωποι δημιουργούν μία σχέση, γνωρίζουν καλύτερα ο ένας τον άλλο με το πέρασμα του χρόνου. Στην αρχή όλα μοιάζουν ρόδινα και οι τριβές είναι σπάνιες. Όσο όμως περνάει ο καιρός, μαθαίνουν και άλλες πλευρές του συντρόφου τους. Συνήθως ανακαλύπτουν κάποια χαρακτηριστικά που δεν τους αρέσουν και κάποια άλλα που εκτιμούν. Ακόμα και στην περίπτωση που θεωρούν την σχέση τους τέλεια, θα εντοπίσουν σίγουρα κάποιες περιοχές που μπορεί να γίνουν πηγές τριβής.

Sponsored Links

Η αριθμολογία αποκαλύπτει αν και πόσο ταιριάζετε.

Γνωρίστε τις δυνατότητες των προσωπικών σας σχέσεων, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψη σας το ταίριασμα των αριθμών. Η αριθμολογία μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, το σύντροφο σας, τη συμβατότητα μεταξύ σας, αλλά και τις πιθανότητες της εξέλιξης που έχει η σχέση σας.

Εάν υπήρξε ποτέ για κάθε άνθρωπο μία στιγμή «ολικής μετάλλαξης», ήταν εκείνη της γέννησης του, η στιγμή που πέρασε μέσα από μία πύλη του χρόνου σε μία νέα πραγματικότητα, την πραγματικότητα της γήινης ανθρώπινης ζωής.

Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας προσωπικός αριθμός, ο πιο σημαντικός στον αριθμολογικό του χάρτη, που προσδιορίζει το μονοπάτι της ζωής του, ένας αριθμός που τον χαρακτηρίζει, και αποτελεί ένα ευρύ περίγραμμα των ευκαιριών, των προκλήσεων και των μαθημάτων που θα συναντήσει σ’ αυτή την ζωή. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται από τη ημερομηνία της γέννησης του, αθροίζοντας την ημέρα, το μήνα, και το έτος και καταλήγοντας σε ένα μονοψήφιο αριθμό.

Παράδειγμα: Αν η ημερομηνία γέννησης σας είναι 12/02/1965 ο προσωπικός σας αριθμός είναι ίσος με 1+2+2+1+9+6+5 =26. Προσθέτουμε 2+6, το αποτέλεσμα είναιτο 8.

Βρείτε λοιπόν το δικό σας προσωπικό αριθμό, αλλά και τον αριθμό του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και με βάση αυτούς, γνωρίστε καλύτερα και επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας.

Θυμηθείτε ότι ο ιδανικός σύντροφος μπορεί να είναι τόσο αυτός που έχει τα ίδια δυνατά σημεία με σας, όσο και εκείνος που έχει προτερήματα σε διαφορετικές περιοχές απ’ ό,τι εσείς.

Για παράδειγμα, ο ένας από τους δύο μπορεί να είναι καλός στις ιδέες και τις κατευθύνσεις, αλλά ο άλλος να είναι καλύτερος στο να οργανώνει και να βάζει τα σχέδια σε εφαρμογή. Από την άλλη, αν είστε και οι δύο άτομα με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να τα πάτε καλά εάν ο καθένας επιμένει σε διαφορετική άποψη. Μία ισορροπημένη επικοινωνία είναι το ισχυρότερο σημείο σε μία αριθμολογική συμβατότητα, γιατί τότε, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε, έχετε το καλύτερο εργαλείο για να τα επιλύσετε.

Η σοφία των αριθμών έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρουσιάζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του καθενός και να σας συμβουλεύει συνολικά για την σχέση σας και για την δυναμική που αυτή περικλείει.

Αρχικά, οι αριθμητικοί συσχετισμοί που ακολουθούν είναι εστιασμένοι στις πολύ προσωπικές αισθηματικές σχέσεις, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να εξερευνήσετε και όλες τις υπόλοιπες (σχέσεις με τα παιδιά, σχέσεις με τους γονείς, με τους φίλους, επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις).

Οι αριθμοί αποκαλύπτουν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης σας

Θέλετε να μάθετε τις ισορροπίες μίας σχέσης που μόλις σας έχει προκύψει και να δείτε αν σας περιμένει δύσκολος δρόμος πριν εμπλακείτε σε βάθος σε αυτήν;

Θέλετε να επαναπροσδιορίσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας εκμεταλλευόμενοι τα δυνατά της σημεία και αποφεύγοντας τους σκοπέλους των αδύνατων σημείων της;

Θέλετε να καταλάβετε πως συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο μέσα στο γάμο και πώς θα καταφέρετε να χαρείτε μία μακροχρόνια σχέση μαζί;

Θέλετε να γνωρίσετε τις πιθανές τριβές, έτσι ώστε να τις αποφύγετε;

Μια αριθμολογική ανάλυση, για τις δυνατότητες μιας σχέσης!

Σημείωση: Από το 2 και μετά, για να δεις τα προηγούμενα αριθμο-ταιριάσματα, ανάτρεξε στους προηγούμενους αριθμούς, δηλαδή το 2+1 θα το βρεις στο 1. Το 3+2 θα το βρεις στο 2 και το 3+1 θα το βρεις στο 1.

Τα ταιριάσματα του 1

1 + 1

Το 1 πάντοτε αγαπάει να παίρνει την αρχηγία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση . Ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις, αλλά επειδή ο καθένας αναγνωρίζει στον άλλον ένα κομμάτι του εαυτού του, η επανασύνδεση είναι συνήθως γρήγορη.

Έντονοι και συχνοί καυγάδες. Βάλτε κοινούς στόχους και στοχεύστε ψηλά μαζί.

1 + 2

Καθώς το 1 αγαπάει να οργανώνει και να είναι βασιλιάς, το 2 αποτελεί το τέλειο ταίρι λόγω της συνεργάσιμης και προσαρμοστικής του φύσης. Ξέρει πώς να κάνει τον σύντροφό του να αισθάνεται ότι είναι στη θέση του οδηγού, ακόμα και όταν δεν είναι.

Καλό ταίριασμα αλλά με μια τάση για στερεότυπους ρόλους. Απολαύστε τον έρωτα.

1 + 3

Τα επικοινωνιακά και δημιουργικά 3άρια βγάζουν στην επιφάνεια την πρωτοπόρα και εξίσου δημιουργική φύση των 1 κι έτσι, μεταξύ συζητήσεων και έργου, δεν προβλέπεται καμία ανιαρή στιγμή σε αυτό το ζευγάρι.

Ο συνδυασμός αυτός ενδείκνυται και για μια καλή φιλία. Σκεφθείτε τη περίπτωση της κοινής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

1 + 4

Τα 1 είναι πολύ ικανά στο να οργανώνουν άλλους. Έτσι όσο αυτά θα μελετάνε τις οδηγίες για το πώς να συνδέσουν και να λειτουργήσουν ένα PC, η πρακτική φύση του 4 θα εξασφαλίζει ότι τελικά η δουλειά θα γίνει.

Η αρμονία δεν έρχεται πάντα εύκολα. Προσπαθήστε να σέβεστε ο ένας την άποψη του άλλου και να είσαστε καλοί ακροατές.

1 + 5

Ο αυτάρκης 1 είναι πολύ καλός σύντροφος για το 5άρι, που η τάση του να ασχολείται πολύ με τις τέχνες και το γράψιμο, αφήνει πολύ χρόνο ελεύθερο στο σύντροφό του.

Μπορεί να αναπτυχθεί έντονο πάθος, σαν κινηματογραφική ταινία. Πολλές αλλαγές. Δώστε αρκετό χώρο ο ένας στον άλλον.

1 + 6

Ακόμα και αυτοί που είναι γεννημένοι για ηγέτες, όπως οι 1, έχουν ανάγκη να αισθάνονται ότι τους αγαπάνε κι έτσι το ζευγάρωμα με ένα συμπονετικό και περιποιητικό 6άρι μπορεί να είναι ο ιδανικός συνδυασμός, ιδιαίτερα επειδή τα 6άρια ξέρουν να γίνονται πολύ τρυφερά σε αντίθεση με την ισχυρή και δύσκολη προσωπικότητα του 1.

Προβλέπεται ευτυχία και ευημερία, αν τύχει οι άκαμπτες και απόλυτες θέσεις και των δύο να συμπίπτουν.

1 + 7

Τα διοικητικά και δημιουργικά προσόντα του 1 βγάζουν έξω από το καβούκι τους τα ευαίσθητα και ενδοσκοπικά 7άρια, ενώ τα 7άρια βοηθούν με τη σειρά τους στο να μαλακώσει ο σκληρός και άκαμπτος 1. Ένα καλό συναισθηματικό και νοητικό μίγμα.

Ασυνήθιστες εκδηλώσεις πάθους. Αναζητήστε τα πιο εκλεπτυσμένα θέματα.

1 + 8

Οι οργανωτικές ικανότητες του 8 και η έντονη φιλοδοξία του, είναι το τέλειο συμπλήρωμα για την ισχυρή φύση του 1. Είναι μια σχέση κτισμένη στην αμοιβαία φιλοδοξία που θα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Να είστε ξεκάθαροι σε ότι αφορά προτεραιότητες και όρια.

1 + 9

Οι 1 είναι ηγέτες ενώ τα 9ρια δάσκαλοι. Πρόκειται για μια κλασσική περίπτωση έλξης των αντιθέτων. Γιορτάστε τις διαφορές σας γιατί αυτές μπορεί να αποτελέσουν το θεμέλιο και όχι την αιτία της καταστροφής της σχέσης σας.

Πρόκειται για σχέση «πυροτέχνημα». Αποδεχθείτε τις διαφορές σας. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα.

Τα ταιριάσματα του 2

2 + 2

Μεγάλοι διπλωμάτες, χαμηλών τόνων και προσαρμοστικοί, τα 2άρια είναι πολύ συμβατά μεταξύ τους. Είναι μια σχέση που βασίζεται σε αμοιβαίο σεβασμό και ποτέ δεν πρόκειται να κοιμηθείτε τσακωμένοι.

Σαν δίδυμα αδελφάκια. Αποφύγετε τις ασήμαντες διαφωνίες.

2 + 3

Ενθουσιαστικά και αισιόδοξα τα 3άρια μπορεί να αποτελέσουν ένα καλό ταίρι για ένα ευαίσθητο 2άρι που συχνά έχει μια τάση μελαγχολίας. Από την άλλη μεριά, η διπλωματική φύση του 2 βοηθάει να χαλαρώσει η έμφυτη τάση του 3 να ανησυχεί διαρκώς.

Πιθανές δυσκολίες στη σχέση. Μάθετε την υπομονή. Εστιαστείτε στα κοινά ενδιαφέροντα.

2 + 4

Αυτό το ζευγάρωμα μπορεί να διαρκέσει, καθώς η προσαρμοστική και «αγχολυτική» φύση του 2 βοηθάει την συχνά υπερβολική αίσθηση υπευθυνότητας του 4 καθώς και την αντίστασή του στις αλλαγές.

Μια σταθερή και συχνά βαρετή σχέση. Ιδανική για όσους ενδιαφέρονται για μακροχρόνιο δεσμό.

2 + 5

Τα 2άρια είναι δεινοί μεσολαβητές και τα 5ρια είναι πολύ επικοινωνιακά. Έτσι υπάρχει καλό ταίριασμα σε αυτή τη σχέση. Επιπλέον, η επιφυλακτική και προσεκτική φύση του 2, ισορροπεί την ενέργεια του 5, όταν δεν έχει σωστό στόχο.

Δύο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Πρέπει να είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε για τη σχέση. Εστιαστείτε στην αγάπη μεταξύ σας.

2 + 6

Είναι μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη σχέση. Τα 2άρια έχουν το χαρακτηριστικό να βλέπουν και τις δύο πλευρές σε μια διαφωνία, ενώ η υποστηρικτική και βοηθητική φύση του 6 σημαίνει ότι οι δύο σας θα βοηθάτε με χαρά ο ένας τον άλλον να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

Πολύ συμβατοί. Βεβαιωθείτε ότι ο καθένας έχει τον απαραίτητο χώρο του.

2 + 7

Είσαστε και οι δύο ανεξάρτητοι χαρακτήρες κι έτσι η σχέση στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό της ανάγκης για προσωπικό χώρο. Σαν αποτέλεσμα ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι πολύ ξεχωριστός. Μόνο βεβαιωθείτε ότι τον αξιοποιείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οικογενειακή ευτυχία βασισμένη στην ατομική μοναχικότητα. Χαρείτε ξεχωριστές στιγμές μαζί.

2 + 8

Τα 2άρια και τα 8άρια είναι και οι δύο οργανωτικοί και προγραμματισμένοι και συμπληρώνουν καλά ο ένας τον άλλον. Και οι δύο γνωρίζετε με ακρίβεια προς τα πού βαδίζετε και τι χρειάζεται να γίνει για να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε.

Μετρήστε και αξιολογείστε τα καλά της σχέσης σας.

2 + 9

Ουράνια σχέση. Ενώ τα 9ρια εκπροσωπούν ηγεμονικότητα και δημιουργικότητα, τα 2άρια είναι γεννημένοι διπλωμάτες και ειρηνοποιοί. Μπορούν να χειριστούν με διπλωματικότητα τις έντονες πλευρές της προσωπικότητας του συντρόφου τους.

Αδιάφοροι ή γεμάτοι πάθος; Ποιος μπορεί να ξέρει; Προσέξτε τις εκρήξεις.

Τα ταιριάσματα του 3

3 + 3

Τα 3άρια χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία, πρωτοτυπία και ανταπόκριση. Η αυτό-έκφραση είναι πολύ σημαντική στα 3άρια που συχνά έχουν καλλιτεχνικές ή συγγραφικές τάσεις. Έτσι σε αυτή τη σχέση είναι συχνά τα «φαντασιόπληκτα» σχέδια.

Άγριος «καλπασμός». Αποφύγετε τις υπερβολές. Δουλέψτε για τη δημιουργία σταθερότητας.

3 + 4

Όπου το 3 αντιπροσωπεύει την αυτό-έκφραση και τον παραλογισμό, το 4 είναι σταθερό και πρακτικό. Έτσι το 3 φέρνει ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάθεση στη σχέση, ενώ το 4 είναι το άτομο με υπευθυνότητα που θα σου θυμίσει να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου.

Εστιαστείτε στα οικονομικά. Ανοίξτε χώρο για φίλους. Κρατήστε τη φωτιά αναμμένη.

3 + 5

Τα 3άρια και τα 5άρια έλκονται από καριέρες στα μέσα ενημέρωσης και τις τέχνες. Η σχέση στηρίζεται στα πάθη και τα πάρτι. Είσαστε και οι δύο υπερβολικοί στις εκδηλώσεις και επιρρεπείς στη καλοπέραση, γι’ αυτό βάλτε όρια και σεβαστείτε τα.

Σεβαστείτε τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

3 + 6

Τα 3άρια και τα 6άρια είναι έντονα συνδεδεμένα με τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις. Τα ευαίσθητα 3άρια έλκονται από τα αγαπησιάρικα και συμπονετικά 6άρια, με αποτέλεσμα μια οικογενειακή ζωή με ικανοποίηση αν και κάποιες φορές υπερβολικά συναισθηματικά φορτισμένη.

Βεβαιωθείτε ότι ο καθένας από τους δυο ενεργεί με υπευθυνότητα.

3 + 7

Τα 3άρια σαν ελεύθερα πνεύματα και με πρωτότυπη σκέψης, συνδυάζονται καλά με τα 7άρια που έχουν τάση προς την τελειομανία και την ενδοσκόπηση. Το 3άρι βοηθάει το 7άρι να πάρει τη ζωή πιο ανάλαφρα, ενώ το 7άρι συντελεί στην αποφόρτιση του συντρόφου του που πολύ συχνά έχει κοφτερή γλώσσα.

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές ανάγκες. Δουλέψτε τη σχέση με το δικό σας αγαπησιάρικο τρόπο.

3 + 8

Αν και τα 3άρια και τα 8άρια φέρνουν ισχυρή ενέργεια στη σχέση τους, πρόκειται για μια πραγματική περίπτωση της έλξης των αντιθέτων. Τα 3άρια αγαπούν το πάθος και τον δυναμισμό που τροφοδοτεί το αναλυτικό μυαλό του συντρόφου τους, ενώ τα 8άρια λειτουργούν σαν «απορροφητήρες» της πρωτότυπης σκέψης των δημιουργικών 3ριών.

Αποδείξτε ότι μια σχέση αντιθέτων μπορεί να λειτουργήσει.

3 + 9

Τα 3άρια και τα 9άρια έχουν και τα δύο δημιουργική και γρήγορη σκέψη. Η αυτάρκεια του 9 έχει μια εξισορροπητική επίδραση στην επιπόλαιη φύση του 3. Από την άλλη μεριά, τα 9άρια μπορεί να γίνουν υπερβολικά σοβαρά κάποιες φορές και εκεί τα 3άρια τους βοηθάνε να «ελαφρύνουν».

Η ζωή είναι η θεατρική σκηνή σας. Δουλέψτε για να μοιραστείτε τον προβολέα. Αποφύγετε τις σκηνές μεταξύ σας.

Τα ταιριάσματα του 4

4 + 4

Τα πρακτικά και προσγειωμένα 4άρια δίνουν πρωταρχική έμφαση στις ηθικές αξίες και την αίσθηση υπευθυνότητας. Φυσιολογικά αναζητούν αυτά τα χαρακτηριστικά και στους συντρόφους τους κι έτσι αν δεθούν με ένα άλλο 4άρι προβλέπεται μια σταθερή σχέση που θα διαρκέσει.

Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά.

4 + 5

Τα 4άρια είναι θεμελιωτές και άνθρωποι της πράξης πράγμα που τους κάνει καλούς συντρόφους για τα 5άρια, τους ανθρώπους της σκέψης και της ρητορικής. Ενώ το 4άρι θα βάζει ράφια και ταπετσαρία, το 5άρι θα ασχοληθεί με τα χρώματα και τη διακόσμηση.

Πιθανές δυσκολίες λόγω διαφορετικών ταμπεραμέντων. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή.

4 + 6

Τα εργατικά και εξαρτώμενα 4άρια είναι ιδανικά φτιαγμένα για τα συμπάσχοντα και περιποιητικά 6άρια. Μετά από μια κουραστική μέρα όπου το 4άρι δουλεύει σαν σκλάβος, το 6άρι του εξασφαλίζει ότι θα βρει την ξεκούραση που χρειάζεται και θα ανανήψει. Σε γενικές γραμμές, η σχέση αναμένεται να είναι μακρόχρονη, τρυφερή και σταθερή.

Καλό ταίριασμα. Ευχάριστο και σταθερό. Μην τσιγκουνεύεστε τη στοργή σας.

4 + 7

Τα πρακτικά και υπεύθυνα 4άρια προσφέρουν υψηλό συντροφικό δυναμικό για τα ευαίσθητα και πνευματικά 7άρια, ιδιαίτερα επειδή και τα δύο είναι «μαζεμένα» και συνεσταλμένα και τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους. Είσαστε ένα σοβαρό ζευγάρι, απλά κοιτάξτε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για τις πιο ανάλαφρες πλευρές της ζωής.

Ένα ίσως πολύ "βαρύ" ζευγάρι. Βρείτε κοινά σημεία στις πνευματικές αξίες.

4 + 8

Καλή σχέση. Τα 4άρια αρέσκονται στο να σχεδιάζουν πράγματα και να τα δουλεύουν στην πράξη, ενώ τα 8άρια προτιμούν να στέκονται πιο πίσω και να οργανώνουν την παράσταση. Είσαστε και οι δύο πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι, αλλά, ευτυχώς, σπάνια για το ίδιο πράγμα. Ότι κάνει τον έναν να στυλώνει τα πόδια και να «μουλαρώνει», για τον άλλον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία και δίνει τόπο στην οργή.

Προβλέπεται σκληρή δουλειά, με προσανατολισμό στη δημιουργία περιουσίας. Βάλτε στο πρόγραμμα και κάποιες ρομαντικές διακοπές.

4 + 9

Τα προσγειωμένα 4άρια μπορεί να γίνουν καλό ταίρι για τα δημιουργικά και προικισμένα με φαντασία 9άρια. Το 4άρι προσφέρει σταθερότητα στη σχέση, ενώ το 9άρι προσφέρει καθοδήγηση. Οι διαφορετικές προοπτικές στη ζωή εμπλουτίζουν και δυναμώνουν το δεσμό μεταξύ σας.

Δύσκολος συνδυασμός. Επικεντρωθείτε σε κοινούς στόχους.

Τα ταιριάσματα του 5

5 + 5

Τα 5άρια είναι πολύ επικοινωνιακά. Καλοί συζητητές, σκεπτικιστές και δημιουργικοί. Είσαστε ένα χαρισματικό ζευγάρι και διαπρέπετε σε επαγγέλματα με δημιουργικό χαρακτήρα, που σημαίνει ότι ο κάθε ένας από τους δύο αντιλαμβάνεται πολύ καλά τις απαιτήσεις που αντιμετωπίζει στη δουλειά του ο σύντροφός σας. Αν ποτέ εργαστείτε μαζί σε ένα κοινό έργο, τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα θεαματικά.

Ένας ασυνήθιστος τρόπος ζωής με πάθος και δράμα. Αποφύγετε τις περιττές ζήλιες.

5 + 6

Πολύ ζεστό ταίριασμα. Τα 5άρια έχουν την τάση να μπαίνουν στη σχέση με έναν εγκεφαλικό τρόπο, περνώντας την μέσα από σκέψη, ενώ τα υποστηρικτικά και δοτικά 6άρια είναι πιο συναισθηματικά πλάσματα. Τα 6άρια είναι τρυφερά και εκδηλωτικά και πάντα θέλουν να αγκαλιαστούν και να "τα ξαναβρούν" μετά από έναν καυγά, κάτι που είναι πολύ λογικό και ευπρόσδεκτο για τα 5άρια.

Για να λειτουργήσει σωστά η σχέση θα απαιτηθούν κάποιες συμβιβαστικές κινήσεις. Προσπαθήστε να μοιράζεστε τις ευθύνες.

5 + 7

Τα εξωστρεφή και ομιλητικά 5άρια, λειτουργούν σαν καθρέπτης για τα ευαίσθητα και εσωστρεφή 7άρια, γιατί ξέρουν πώς να τα κάνουν να βγουν από το καβούκι τους. Τα 7άρια είναι συνήθως ντροπαλά και σταθερά και με ευχαρίστηση αφήνουν στο σύντροφό τους να παίζει τον κεντρικό ρόλο στη σχέση.

Μια σχέση χτισμένη πάνω στην ατομική ελευθερία. Βρείτε χρόνο ο ένας για τον άλλο.

5 + 8

Τα επικοινωνιακά 5άρια τα πάνε καλά με τα 8άρια γιατί το καθαρό και οργανωμένο μυαλό τους λειτουργεί κατευναστικά στην αναστάτωση που βασιλεύει στο κεφάλι των 8. Η ευτυχία σας βρίσκεται στα σχέδια που κάνετε μαζί για το μέλλον και έχετε την ικανότητα να εμπνεύσετε ο ένας τον άλλον και να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

5 + 9

Αν και είναι ασυνήθιστος συνδυασμός, τα 5άρια με τα 9άρια μπορούν να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά δημιουργική σχέση γιατί και οι δύο έχουν καλλιτεχνικές και πνευματικές τάσεις. Αυτός ο ρυθμολογικός συνδυασμός έχει μια έντονη επίδραση στο νοητικό επίπεδο, που σημαίνει ότι και οι δύο θα έλκεστε από καριέρες που απαιτούν εξυπνάδα και ευστροφία.

Μια σχέση που θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε όλες σας τις δυνατότητες. Προσοχή στα οικονομικά.

Τα ταιριάσματα του 6

6 + 6

Τα 6άρια είναι τρυφεροί και υποστηρικτικοί σύντροφοι. Όταν δημιουργούν σχέση μεταξύ τους αποτελούν το αρχέτυπο ρομαντικό ζευγάρι, που δεν σταματά να φιλιέται και να χαϊδεύεται και δεν μπορεί να περπατάει στο δρόμο χωρίς να είναι πιασμένοι από το χέρι. Ευλογία!

Μια σχέση χτισμένη στην υπηρεσία των άλλων. Δουλέψτε για να αποδεχτείτε ο ένας τα λάθη του άλλου.

6 + 7

Το ζευγάρι μπορεί να λειτουργήσει καλά. Στα 7άρια αρέσει να φροντίζουν το σύντροφό τους και να βεβαιώνονται ότι έχει το καλύτερο που γίνεται σε κάθε περίπτωση, πράγμα που δίνει στο 6άρι τη σιγουριά ότι αγαπιέται και του καλύπτει απόλυτα τις συναισθηματικές του ανάγκες.

Δύσκολος συνδυασμός που απαιτεί κάποιους συμβιβασμούς. Προσπαθήστε να δείτε όλη την εικόνα και να μην χάνετε το δάσος για τα δέντρα.

6 + 8

Το 6άρι, καλόκαρδο και καλοπροαίρετο, συμπληρώνει το 8άρι, που είναι πρακτικό και αποτελεσματικό. Ενώ τα 6άρια είναι μοναδικά στο να αγοράζουν μικρά απρόσμενα δωράκια για να δείξουν στο σύντροφό τους ότι ενδιαφέρονται, τα 8άρια φροντίζουν τα οικονομικά και εξασφαλίζουν ότι πάντα θα υπάρχει φαγητό στο τραπέζι,

Καλό ταίριασμα με προοπτική να διαρκέσει. Αποφεύγετε να το δείχνετε επιδεικτικά μπροστά στους εργένηδες φίλους σας.

6 + 9

Αν και πολύ ασυνήθιστος συνδυασμός δονήσεων, συχνά δουλεύει καλά, γιατί η τρυφερή φύση του 6αριού, μαλακώνει την παροιμιώδη τάση του 9 για αυτοέλεγχο. Και τα 9άρια, παίρνοντας τα ηνία σε περιόδους κρίσης, δίνουν στη σχέση δομή και κατεύθυνση.

Σε γενικές γραμμές ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αποδεχθείτε κάποιες ατομικές διαφορές.

Τα ταιριάσματα του 7

7 + 7

Όταν μπλέξετε δύο τελειομανίες, προσέχετε γιατί μπορεί να φανείτε λίγο εκκεντρικοί στο περιβάλλον σας. Όμως είσαστε και οι δύο ευαίσθητοι, εσωστρεφείς και συνεσταλμένοι και δίνετε μεγάλη σημασία στην πνευματική πλευρά της ζωής σας. Ένα ζευγάρι με συμβατότητα σε βάθος.

Επιτρέψτε κάποιες εκκεντρικότητες ο ένας στον άλλον και σεβαστείτε τις επιλογές του.

7 + 8

Για τον παρατηρητή μπορεί να μοιάζει ότι το ενεργητικό 8άρι, διευθύνει την παράσταση σε αυτό το ζευγάρι. Στην πραγματικότητα όμως τα 8άρια λατρεύουν τους ευγενικούς τους συντρόφους και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους ευχαριστήσουν. Στο μεταξύ τα 7άρια, με το βλέμμα τους στα πράγματα που πραγματικά μετράνε στην αγάπη και στη ζωή, μετριάζουν την πολύ αναπτυγμένη υλιστική πλευρά των συντρόφων τους.

Ευτυχία σε ότι αφορά στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να συμφωνείτε σε θέματα επενδύσεων.

7 + 9

Το 7άρι και το 9άρι αποτελούν ένα πνευματικό ακόμα και μυστικιστικό ζευγάρι. Και οι δύο πιστεύουν σε θαύματα και σημάδια και είναι πεπεισμένοι ότι η μοίρα τους ένωσε. Υπάρχει κάτι το σχεδόν μεταφυσικό στη μεταξύ τους έλξη.

Χωρίς αμφιβολία υπάρχει πνευματική εξέλιξη. Διατηρείστε το δεσμό ζωντανό στη διάρκεια του χρόνου.

Τα ταιριάσματα του 8

8 + 8

Το 8άρι είναι ένα άτομο που του αρέσει να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του και να προκαλεί γεγονότα και καταστάσεις. Έτσι δύο 8άρια αποτελούν ένα δυναμικό δίδυμο. Και οι δύο είσαστε φιλόδοξοι και έχετε κλίση στις επιχειρήσεις. Μόνο μην ξεχνάτε να βρίσκετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, για χαλάρωση και παιχνίδι.

8 + 9

Τα 8άρια και τα 9άρια είναι και τα δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Και οι δύο θέλετε να είσαστε στη θέση του οδηγού. Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να δημιουργήσει έκρηξη κάθε στιγμή, αφού τα 9άρια είναι τόσο πεισματάρηδες όσο τα 8άρια είναι ξεροκέφαλοι. Πάντως όσο είσαστε μαζί σίγουρα αποκλείεται να πλήξετε. Αν καταφέρετε και ξεπεράσετε τον εγωισμό σας υπάρχει έδαφος για πολύ αγάπη και αρμονία. Αναγνωρίστε τις προτεραιότητες και προσέξτε τα οικονομικά.

Τα ταιριάσματα του 9

9 + 9

Όταν τα 9άρια σμίξουν, έρχεται στην επιφάνεια η ανθρωπιστική και ιδεαλιστική τους πλευρά. Ένας βαθύς δεσμός είναι εγγυημένος. Σας αρέσει να βοηθάτε και να υποστηρίζετε τους άλλους και είσαστε στο στοιχείο σας όταν κάνετε μακροπρόθεσμα και βαθυστόχαστα σχέδια για την κοινή σας ζωή.

Θα είστε πιο ευτυχισμένοι όταν μοιράζεστε μεγαλεπήβολα σχέδια. Πολύ βαθιά σχέση. Κάντε τη να διαρκέσει.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2017 00:00:00