blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Ζώδια-χιούμορ
 
blank

Τα μυστικά των ζωδίων. Αυτά που δεν θα σου πουν ποτέ.

Τα μυστικά των ζωδίων. Αυτά που δεν θα σου πουν ποτέ.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Όλοι έχουμε γεγονότα και καταστάσεις που θα προτιμούσαμε να …πεθάνουμε παρά να τα αποκαλύψουμε. Μας φέρνουν σε δύσκολη θέση και μας χαλάνε την εικόνα που θέλουμε να δείχνουμε. Φυσικά δεν είναι ίδια για όλους. Αν θέλεις να μάθεις τι μπορεί να σου κρύβει ένα κοντινό σου πρόσωπο, το ζώδιό του θα σου κάνει μερικές αποκαλύψεις.

Ποιά μυστικά δεν θα σου πουν ποτέ τα δικά σου πρόσωπα;

ΚΡΙΟΣ
• Τότε που είχε πάει να κάνει bungee jumping ήταν έντρομος. Είπε ότι έτρεμε από την πολλή αδρεναλίνη. Το πόσο λαχτάρησε πραγματικά μέχρι να πηδήσει, δεν θα το μάθεις ποτέ.
• Η Καιτούλα ή ο Γιώργος, το «πρόσωπο» ντε, που νταραβερίζεται μαζί του αυτό τον καιρό, τον σέρνει από τη μύτη κανονικότατα.
• Στη θέση του βγάλανε καινούργιο πρόεδρο στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Δεν είναι ότι δεν τον ψηφίσανε, ο ίδιος τα παράτησε γιατί δεν είχε πια χρόνο, λέει…
• Πέρσι έχασε σε μια βραδιά 1.000 ευρώ στο καζίνο, προσπαθώντας να ρεφάρει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ
• Η κατάψυξή του είναι γεμάτη έτοιμα γεύματα, για ώρα ανάγκης, από αυτά τα άνοστα που θέλουν δυο λεπτά ζέσταμα στα μικροκύματα. Κατά τα άλλα, είναι όλο κριτικές για το φαγητό, όταν τρώτε έξω.
• Το καινούργιο του «αίσθημα» του κάνει κανονική οικονομική αφαίμαξη. Και του πουλάει και μούρη, ταυτόχρονα…
• Νιώθει καλύτερα να κάθεται, όπου πηγαίνει, με την πλάτη στον τοίχο. Λέει ότι έχει ευαισθησία με τα ρεύματα στον σβέρκο, που βέβαια δεν είναι τελείως ψέματα…
• Οι πολύχρονες προσπάθειές του να μάθει πολεμικές τέχνες απέτυχαν. Του έλεγαν ότι χρειάζονταν πιο γρήγορα αντανακλαστικά. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ
• Στο πάρτι που έγινε τις προάλλες, και εκείνος δεν μπορούσε να πάει γιατί υποτίθεται ότι είχε μια άλλη πρόσκληση, απλώς δεν τον είχαν καλέσει.
• Έκλεισε το προφίλ του στο facebook, γιατί του κακοφαινόταν που δεν μάζευε πολλά like στις αναρτήσεις του. Η δικαιολογία του ήταν ότι αυτά τα «μαραφέτια» καταστρέφουν την αληθινή επικοινωνία των ανθρώπων.
• Το τελευταίο του «αίσθημα» του είπε, όταν χώρισαν, ότι δεν άντεχε την πολυλογία του, που δεν σταμάταγε ούτε στο κρεβάτι.
• Κάποτε που διάνθισε με ένα ανέκδοτο μια ομιλία του μπροστά σε κοινό, δεν χαμογέλασε κανένας. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
• Μερικές φορές έχει τα κέφια του, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Προσπαθεί να το κρύβει όσο μπορεί.
• Αγόρασε μια τράπουλα ταρώ και ένα σχετικό βιβλίο αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει τις …πύλες του ανεξήγητου. Δυστυχώς, δεν το «έχει», απ’ ό,τι φαίνεται.
• Μια φορά είχε φύγει τσαντισμένος στα μισά ενός πάρτι και μέχρι τέλους κανείς δεν κατάλαβε την απουσία του. Ούτε καν το πρόσωπο με το οποίο είχανε πάει μαζί.
• Δυο γιορτές θεωρεί τις ωραιότερες της χρονιάς: του Αγίου Βαλεντίνου και την Ημέρα της Μητέρας. Κι ας ειρωνεύονται μερικοί-μερικοί. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ
• Πήγε να ψωνίσει και, πριν καν προλάβει να δοκιμάσει το ρούχο, η πωλήτρια του είπε απευθείας την τιμή του, χωρίς να την έχει ρωτήσει ο ίδιος. Και μετά η αγενέστατη τον ρώτησε, «θα το δοκιμάσετε τελικά;».
• Μπήκε σε ένα εστιατόριο και καθώς περνούσε ανάμεσα στα τραπέζια, σχεδόν κανείς δεν γύρισε να τον κοιτάξει.
• Το πρόσωπο που πολιορκούσε αισθηματικά προτίμησε άλλον. Φυσικά η εκδοχή που θα μάθεις εσύ θα είναι «Άσε μωρέ, δεν έλεγε…».
• Εδώ και καιρό χρειάζεται γυαλιά πρεσβυωπίας. Αλλά πάντα φταίει ο φωτισμός (κακός!) και τα γράμματα (πολύ μικρά!). Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
• Μερικές φορές πέφτει για ύπνο το βράδυ χωρίς να έχει ξαναπλύνει τα δόντια του, ενώ έφαγε κουλουράκι μετά από το κανονικό βραδινό πλύσιμό τους.
• Τόλμησε κι αυτός να κάνει one night stand και του προέκυψε το απόλυτο φιάσκο. Το έχει χιλιο- μετανιώσει.
• Παρόλο που παίζει τόσο καιρό σκάκι και τάβλι με το κομπιούτερ, εξακολουθεί να χάνει στο επίπεδο των αρχαρίων.
• Η γραπτή έκθεση που ετοίμασε με τόση επιμέλεια στη δουλειά του σχολιάστηκε από τον διευθυντή του ως «ανελλιπής» στα στοιχεία της. Είναι η τρίτη φορά που τον βάζουν να την ξανακάνει. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ
• Στην καταπληκτική συναυλία των βιρτουόζων στο Μέγαρο, με τα πανάκριβα και δυσεύρετα εισιτήρια, εκείνος αποκοιμήθηκε. Ήταν πτώμα, αλλά και πάλι….
• Με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, όλο εκείνος παίρνει τηλέφωνο. Μια φορά που το άφησε για να δει μέχρι πού θα τραβήξει, πέρασε ενάμιση μήνας σιωπής. Και ξαναπήρε, τι να έκανε;
• Του πούλησαν για αντίκα μια παλιατζούρα της κακιάς ώρας, που την είχαν γδάρει για να φαίνεται παλιά. Γι’ αυτό ήταν τόσο φθηνή.
• Αναγκάζεται όλο και συχνότερα να ψωνίζει ρούχα από στοκατζήδικα. Κάποτε πήγε και σε μαγαζί με κινέζικα! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
• Επί τρεις μήνες ο «δεσμός» του του το έπαιζε δίπορτο, και ο ίδιος δεν είχε πάρει είδηση τίποτα! Αν είναι ποτέ δυνατόν!
• Του ανακοίνωσαν στη δουλειά ότι θα πρέπει να μένει υπερωρίες χωρίς πληρωμή και δεν έφερε την παραμικρή αντίρρηση, Φοβήθηκε μη χάσει τη δουλειά του. Άκου φοβήθηκε! Ντροπή…
• Τον τελευταίο καιρό πέφτει διαρκώς έξω στα …ψυχογραφήματά του για τους ανθρώπους. Πήγε και σε έναν ψυχολόγο που αποδείχθηκε ότι δεν είχε πτυχίο ψυχολογίας...
• Περισσότερα από όσα θα ήθελε ερωτικά ραντεβού του καταλήγουν σε μια ευγενική καληνύχτα στην εξώπορτα και όχι σε μια νύχτα παθιασμένου σεξ. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ
• Στην εκδρομή στα Ζαγοροχώρια, προτίμησε να κάτσει για τσίπουρα στην ταβέρνα παρά να πάει πεζοπορία στο φαράγγι του Βίκου.
• Πότε πότε είναι στις μαύρες του και δεν μπορεί να σκεφτεί κανένα λόγο να νιώσει χαρούμενος, οπότε αναγκάζεται να υποκρίνεται.
• Η Μαίρη τον παράτησε πρώτη. Ή ο Κώστας, αντιστοίχως. Πάνω στη βδομάδα. Και επιπλέον πρόβαλε ως δικαιολογία πως «αισθάνεται ότι τους έπνιξε η ρουτίνα».
• Τον δάγκωσε ο ίδιος του ο σκύλος, ένα άκακο πλάσμα που δεν πειράζει κανέναν. Δεν έγινε κατά λάθος, ενώ παίζανε. Του γρύλισε κιόλας! Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
• Του κάνανε μείωση μισθού στη δουλειά. Δεν θα το παραδεχτεί ούτε με βασανιστήρια.
• Έχει δοκιμάσει ίσαμε εκατό φορές να κόψει το τσιγάρο με διάφορους τρόπους και έχει αποτύχει. Λέει ότι απλώς δεν τον απασχόλησε ποτέ το θέμα, αλλά αν το αποφάσιζε…
• Τον κυριεύουν παρανοϊκοί φόβοι ότι πεθαίνει από μια ανίατη αρρώστια όταν λαχανιάζει στη σκάλα, τον πονάει το κεφάλι ή το στομάχι του, τον πιάνει βήχας.
• Καμιά φορά μπαίνει στα site γνωριμιών του Ίντερνετ. Όχι για εκείνον, φυσικά. Για να χαζεύει τι γράφουν οι διάφοροι απελπισμένοι. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
• Δεν παντρεύτηκε μόνο επειδή η Λίτσα τον στρίμωξε, τον αιφνιδίασε και τον εκβίασε. Εκείνος το ήθελε ακόμα περισσότερο.
• Πήγε να ψωνίσει ένα ωραίο πολύχρωμο τι-σερτ και η πωλήτρια του είπε: «Για εσάς είναι; Μάλιστα… Πήρα κι εγώ το ίδιο για την κόρη μου, να το φοράει στο σχολείο».
• Μερικές φορές δεν δίνει λεφτά στους αλλοδαπούς που καθαρίζουν τα παρμπρίζ στα φανάρια. Και τον εκνευρίζουν άμα γίνονται φορτικοί.
• Στο συνεργείο όπου πήγε το αυτοκίνητό του, του είπαν να πάψει να το μαστορεύει μόνος του γιατί θα πάθει κανένα ατύχημα στο τέλος. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ
• Ο υπέροχος Γιώργος (σε είχε πρήξει για τα χαρίσματά του) αποδείχθηκε ντήλερ, δίγαμος και καταζητούμενος της Ιντερπόλ. Αλλά δεν θα το μάθεις. Απλώς θα πέσει… σιγή ιχθύος ως προς το συγκεκριμένο άτομο.
• Θεωρητικά λατρεύει τις καταδύσεις με μπουκάλες στον βυθό. Στην πραγματικότητα περιορίζεται να χαζεύει με μια μάσκα από την επιφάνεια.
• Πολλά από τα υποτιθέμενα προφητικά του όνειρα περνούν από μια μικρή «επεξεργασία», για να ταιριάξουν με γεγονότα που συμβαίνουν. Περίπου σαν τις προφητείες του Νοστράδαμου.
• Όταν κοιμάται μόνος του, έχει πάντα ένα φως αναμμένο και τινάζεται με κάθε θόρυβο. Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2012 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι