blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Το αστρολογικό πορτρέτο του Γιάνη Βαρουφάκη.

 
Το αστρολογικό πορτρέτο του Γιάνη Βαρουφάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 86
 
Sponsored Links

Ο αστρολογικός χάρτης του Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1961 στην Αθήνα. Είναι Κριός, με άγνωστη ώρα γέννησης και ως εκ τούτου, δεν είναι γνωστός ο ωροσκόπος του. Διαβάστε την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του.
 
Ζώδιο Κριός: Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει εμφανέστατα χαρακτηριστικά Κριού. Είναι ανεξάρτητος χαρακτήρας, με εμφανείς ηγετικές τάσεις, τα θέλει όλα εδώ και τώρα, δεν δέχεται να υποστεί πιέσεις, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πιέζει τους άλλους γύρω του. Είναι αυθόρμητος, μαγνητίζει τα βλέμματα και γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου βρεθεί. Όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει εκδηλώσει με το παραπάνω από τότε που ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Έχει καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή, τον θαυμασμό ή την αντιπάθεια (αναλόγως πλευράς) σε διεθνές επίπεδο. Επίσης το ζώδιό του χαρακτηρίζεται από έντονο παρορμητισμό και δεν αποτελεί υπόδειγμα αυτοελέγχου. Παρόλα αυτά, οι εκρήξεις του είναι σύντομες και περαστικές.
 
Σελήνη στον Καρκίνο: Με τη Σελήνη του στον Καρκίνο, ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει το χάρισμα να διαβάζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων. Έχει την τάση να δημιουργεί στους γύρω του μια οικειότητα και παρόλο που βγάζει την εικόνα του «σκληρού», είναι ευαίσθητος και φροντίζει με προστατευτισμό και στοργή τα πρόσωπα που τον ενδιαφέρουν. Με την ανεπτυγμένη διαίσθησή του, έχει την ικανότητα να δίνει σωστές συμβουλές.
 
Ερμής στους Ιχθείς: Τα λαμπερά μάτια που αυτή η όψη δανείζει σε όσους την έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη είναι ένα επικοινωνιακό ατού, καθώς τους κάνει πιο ανοιχτούς και δεκτικούς σε όσα ακούν. Ο Ερμής στους Ιχθείς (και μέσα από την ποικιλία των υπόλοιπων όψεων του αστρολογικού χάρτη του) δίνει στα λόγια του Γ. Βαρουφάκη τη δυνατότητα να «ταξιδεύει» το ακροατήριό του, ανοίγοντάς του έναν άλλο κόσμο. Υπάρχει ένα ολόκληρο σχέδιο μέσα στο μυαλό του, που όμως πολλές φορές μπορεί να νοιώσεις πως δυσκολεύεται να το επικοινωνήσει έτσι όπως το έχει σκεφτεί, γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσει ευφυείς ατάκες, πρωτοποριακά σύμβολα ή λέξεις για να τα κάνει κατανοητά στο ευρύ κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο: ''Η δημιουργική ασάφεια'' για παράδειγμα είναι μια ευφυής επινόηση, αποφυγής δύσκολων απαντήσεων. Επίσης, η συγκεκριμένη όψη δείχνει αγάπη προς την τέχνη. Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών έχει πει ότι η σύζυγος του, η εικαστικός Δανάη Στράτου, τον είχε ελκύσει με το έργο της πριν τη γνωρίσει.
 
Αφροδίτη στον Κριό: Αυτή η θέση της Αφροδίτης δημιουργεί «κυνηγούς» στον έρωτα και όχι άτομα που περιμένουν να κατακτηθούν. Η γυναίκα που κρατά το ενδιαφέρον ενός άντρα σαν τον Γιάνη Βαρουφάκη πρέπει να είναι δυναμική, με αυτόνομη πορεία, όπως τυγχάνει να είναι η σύζυγός του. Επίσης η Αφροδίτη στον Κριό δίνει μεγάλη συναισθηματική ανεξαρτησία, αλλά και αυστηρή προσήλωση σε ένα στόχο.
 
Άρης στον Καρκίνο: Ο Άρης στον Καρκίνο δείχνει κρυμμένες ευαισθησίες. Και πραγματικά, όσοι φαίνονται «σκληρά καρύδια», πολλές φορές το κάνουν από άμυνα, προκειμένου να μη φανερώσουν τις αδυναμίες τους. Έχει ανάγκη να γίνεται αποδεκτός από το περιβάλλον του, ενώ είναι ειδικός στην επίτευξη δύσκολων ή ακόμη και μη ορατών από το ευρύ κοινό στόχων… Ποτέ δεν ξέρεις από που μπορεί να βγάλει τον κρυμμένο άσσο από το μανίκι του, ξαφνιάζοντας τους πάντες! Είναι ο ειδικός για παιχνίδια παρασκηνίου!
 
Δίας στον Υδροχόο: Αυτή η όψη δείχνει προοδευτικό τρόπο σκέψης, δημοκρατικές και ριζοσπαστικές ιδέες και τη δυνατότητα να εξελίσσεται κανείς σύμφωνα με τα καινούργια ρεύματα, που φέρνει η κάθε εποχή. Επίσης, υποδηλώνει άτομο που θέλει να ασχολείται με τα κοινά και να δραστηριοποιείται σε συλλόγους και οργανώσεις. Φανερώνει ακόμα κάποιον που διατηρεί την ψυχραιμία και την αισιοδοξία του ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
 
Κρόνος στον Αιγόκερω: Όταν ο κυβερνήτης του Αιγόκερου βρίσκεται στο ζώδιό του, δίνει την εικόνα ενός οργανωτικού, υπεύθυνου και εργατικού ατόμου, που μπορεί να διεκπεραιώνει πολλές υποχρεώσεις. Φανερώνει επίσης μεγάλο βαθμό φιλοδοξίας για την επαγγελματική καταξίωση και την υπέρμετρη προσπάθεια να μην επιτρέψει λάθη που θα τον εμποδίσουν να πετύχει τον στόχο του.
 
Ουρανός στο Λέοντα: Δείχνει ένα άτομο ασυμβίβαστο, με δικό του τρόπο σκέψης, που του αρέσει να επιβάλλεται. Μιλά με λόγια σταράτα και δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητος οπουδήποτε και αν βρεθεί. Και όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με το στιλ του Γιάνη Βαρουφάκη.
 
Ποσειδώνας στον Σκορπιό: Με αυτή τη θέση, χαρακτηρίζεται ένα άτομο που ζει έντονα και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη ζωή. Συχνά οι άλλοι καταφεύγουν σε εκείνον για συμβουλές και έχει ανεπτυγμένη διαίσθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει τόσο επιτυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα. Αλλά υποδηλώνεται και ένας άκαμπτος χαρακτήρας, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τέλος δείχνει άτομο με ανεβασμένη σεξουαλικότητα και δεν είναι πάλι τυχαίο που ο Γιάνης Βαρουφάκης θεωρείται τόσο γοητευτικός από το γυναικείο φύλο.
 
Πλούτωνας στην Παρθένο: Ο Πλούτωνας στην Παρθένο φανερώνει αυτοέλεγχο και αυστηρή τήρηση των προγραμμάτων που ορίζει κανείς στη ζωή του. Το άτομο αυτό φροντίζει επίσης τη φυσική του κατάσταση και την υγεία του, όπως ακριβώς και ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι οπαδός της σωματικής άσκησης και της υγιεινής διατροφής.

Οι πλανητικές όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Γιάνη Βαρουφάκη

O Ήλιος σε τετράγωνο με τη Σελήνη: Μια όψη που συχνά δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις ανάμεσα σε αυτό που πρέπει και σε αυτό που θέλει να κάνει, καθώς και μία έλλειψη πειθαρχίας. Δεν θα νοιώσει εύκολα ικανοποιημένος από τον εαυτό του, αλλά και από τους γύρω του, και αναζητά πάντα καινούρια ερεθίσματα. Θα αναζητήσει τον δύσκολο δρόμο και δεν θα φοβηθεί να αναλάβει την ευθύνη, γιατί ξέρει πως μπορεί να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει έμφυτη μαχητικότητα.
 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη: Υποδηλώνει έναν χαρακτήρα που μπορεί να τα δίνει όλα για κάποιο σκοπό, υπερβάλλοντας εαυτόν, ακόμα κι αν στο τέλος αισθάνεται ότι αυτό που εισέπραξε δεν ήταν αντίστοιχο των προσπαθειών που κατέβαλε. Όμως έχει έντονη ανάγκη να επιβάλλει την άποψη του στο περιβάλλον που κινείται, μια και τον διακρίνει και ένας συχνά υπέρμετρος εγωισμός, που δεν του επιτρέπει να παραδεχτεί την ήττα του, με αποτέλεσμα αυτό να του δημιουργεί και μια τάση αποδιοργάνωσης, όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως αυτός θέλει. Όπως το να προκαλεί ή να γίνεται εριστικός με τους γύρω του. Η ανάγκη να επιβάλλει το δικό του μπορεί να τον κάνει να χάσει το μέτρο!
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Είναι μια τυχερή όψη, που δίνει στον κάτοχο του ωροσκοπίου πολλές ευκαιρίες στη ζωή, τις οποίες έχει το χάρισμα να διακρίνει αμέσως. Πολλές από αυτές μάλιστα έχουν σχέση με το εξωτερικό, και ως γνωστόν ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει ζήσει, εργαστεί και διδάξει πολλά χρόνια σε ξένες χώρες. Και αυτή η όψη στο ωροσκόπιο του δείχνει άνθρωπο με αυτοπεποίθηση, κέφι και αισιοδοξία, που υπερασπίζεται τη δικαιοσύνη και μένει πιστός σε κανόνες, νόμους, αρχές και αξίες.
 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Είναι μια όψη που υποδηλώνει πάθος για τη δουλειά, πρακτικό μυαλό, αυτοπειθαρχία και πρόγραμμα. Το άτομο αυτό προχωρά μεθοδικά, σταθερά και χωρίς βιασύνη στην υλοποίηση των φιλοδοξιών του.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή: Αυτή η όψη ερμηνεύει την ικανότητα του Γιάνη Βαρουφάκη να μεταδίδει με σαφήνεια τις ιδέες του στον κόσμο, το ταλέντο του στην εκφορά του λόγου, τη δεξιοτεχνία του στην επιχειρηματολογία. Επίσης δείχνει και την άνεσή του στην επικοινωνία με τους νέους, κάτι που εκδηλώνει και με την πανεπιστημιακή του καριέρα. Έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό, γεγονός που τον κάνει δημοφιλή!
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη: Η όψη αυτή φανερώνει δυναμισμό και ηγετικές ικανότητες, καθώς το άτομο μπορεί να επικοινωνεί με άνεση και πειστικότητα, ιδίως με τους νέους και παράλληλα να μεταδίδει στους άλλους τον ενθουσιασμό και να τους παρακινεί σε δράση. Επιπλέον, παρά τις περιστασιακές υπερβολές του, δίνει απλόχερα βοήθεια και υποστήριξη στον περίγυρό του. Διαθέτει το ψυχικό σθένος, και την αντοχή να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Η φαντασία και η διαίσθηση υποστηρίζουν ιδιαίτερα όσους έχουν αυτή την όψη. Από την άλλη, εκδηλώνεται εδώ και μια ευαισθησία που δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μια τάση για δραματοποίηση των καταστάσεων.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Συμπληρώνοντας το παζλ της ισχυρής διαίσθησης στο αστρολογικό πορτρέτο του Γιάνη Βαρουφάκη, η όψη αυτή του δίνει τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται με μια ματιά την ψυχολογία των άλλων. Επίσης τον βοηθά να φτάνει στην καρδιά των πραγμάτων και να μη διστάζει προκειμένου να ανακαλύψει τη βαθύτερη αλήθεια. Δίνει στους άλλους υποστήριξη, συμβουλές και ασφάλεια. Είναι μια όψη που φανερώνει έναν καλό συνδυασμό ευαισθησίας και δυναμισμού.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη: Είναι η όψη της ευστροφίας και της απόλυτα παραστατικής λεκτικής έκφρασης. Ακριβώς όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης σκέφτεται και αντιδρά γρήγορα, παρουσιάζοντας εύγλωττα τις θέσεις του. Επίσης δείχνει και πάλι δυναμισμό και αγάπη προς την εξέλιξη και τη δράση. Τα άτομα με αυτή την όψη εκπέμπουν θετική ενέργεια.
 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Και πάλι με την όψη αυτή επιβεβαιώνεται το χάρισμα του λόγου, που είναι άμεσος, γλαφυρός, παραστατικός και πειστικός. Υποδηλώνει ωστόσο και μια τάση του ατόμου να μη φαίνεται πάντα απόλυτα ρεαλιστής.
 
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εκφράζει μια τάση του, να γίνεται ανυπόμονος και απαιτητικός από τους γύρω του. Συχνά εμμένει σε ιδέες ή τακτικές που ενώ βλέπει πως δεν βοηθούν στην εξέλιξη της κατάστασης , εκείνος συνεχίζει να υποστηρίζει με πάθος, χωρίς τη δυνατότητα ελιγμών! Ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά του και να μην φανερώνει τις προθέσεις του. Η συγκεκριμένη όψη συχνά τον οδηγεί σε μια έπαρση, η οποία μπορεί να τον οδηγήσει σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Καλό είναι να μην χάσει κάποιος την εμπιστοσύνη του γιατί δεν θα μπορέσει ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) να την ανακτήσει! Η όψη αυτή φανερώνει έναν άνθρωπο του καθήκοντος, που προκειμένου να διεκπεραιώσει τις ευθύνες που έχει αναλάβει, δεν θα διστάσει να παραμελήσει άλλες πλευρές της ζωής του.
 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Το άτομο με αυτή την όψη έχει ανεπτυγμένη φαντασία και διαίσθηση. Παράλληλα έχει έμφυτο το ταλέντο να μεταδίδει στους άλλους τη γνώση και είναι ιδανικός για δάσκαλος, κάτι που και πάλι εναρμονίζεται με την ακαδημαϊκή καριέρα και το συγγραφικό έργο του Γιάνη Βαρουφάκη. Είναι το είδος του ανθρώπου που ευδοκιμεί αν μπορεί να ασκεί ως εργασία εκείνα που άπτονται των ενδιαφερόντων του.
 
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Κάποιο άτομο με αυτή την όψη, όπως ο Γ. Βαρουφάκης, δεν σταματά μπροστά σε κανένα εμπόδιο ούτε κουράζεται ποτέ να κυνηγά τους προσωπικούς του στόχους. Και αντιμετωπίζει την πορεία της επιδίωξης με ασίγαστο πάθος και ακατάβλητο πείσμα. Επίσης δεν διστάζει να τα βάλει με καμιά εξουσία. Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συνδέεται επίσης με έντονο ερωτισμό.
 
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο: Αυτή είναι μια ακόμα όψη που ενισχύει την εικόνα του ατόμου το οποίο προχωρά με προσεγμένα και σταθερά βήματα και δεν διστάζει να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη, ακόμα κι αν δεν είναι αποκλειστικά δική του. Επίσης θέλει η πορεία του να βασίζεται σε υγιείς αρχές, σύμφωνες με το δίκαιο.

Δικαιώματα φωτογραφίας Γιάννη Βαρουφάκη: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2015 16:42:00