blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Celine Dion: Η τραγική απώλεια του αδελφού και του συζύγου σε δυο ημέρες!

 
Celine Dion: Η τραγική απώλεια του αδελφού και του συζύγου σε δυο ημέρες!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ερευνητική αστρολογία: Celine Dion

Γεγονός είναι πως το 2016 μας έχει φέρει αντιμέτωπους με ένα μπαράζ γεγονότων και απωλειών επώνυμων προσώπων, μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα του χρόνου! Μετά τον Alan Rickman και τον David Bowie, φέρνει και την Celine Dion αντιμέτωπη με την απώλεια δυο αγαπημένων της προσώπων, του συζύγου και του αδελφού της, μέσα σε διάστημα 2 ημερών!
 
Η Celine Dion είναι το δέκατο τέταρτο και το μικρότερο παιδί, μιας οικογένειας μουσικών. Είχαν ένα μπαράκι, με το οποίο συντηρούσαν δύσκολα την οικογένεια. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ φτωχά, αλλά πολύ ευτυχισμένα και γεμάτα μουσική! Από τα 5 της χρόνια φάνηκε το ταλέντο και η δύναμη της φωνής της! Στα 12 τραγουδούσε επαγγελματικά και στα 18 της κατάφερε να αγοράσει ένα τεράστιο σπίτι στο Montreal για να στεγάσει την οικογένειά της, στην οποία είχε μεγάλη αγάπη και δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή της!
 
Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία του René Angélil, (16/1/1942), ο οποίος την ανέλαβε ως μάνατζερ. Ήταν αυτός που έβαλε υποθήκη το σπίτι του, για να βγάλει η Celine Dion σε ηλικία 12 ετών τον πρώτο της δίσκο, που έγινε αμέσως επιτυχία! Όταν γνωρίστηκαν ο René ήταν ήδη παντρεμένος, όμως η γυναίκα του τον χώρισε μετά από έντεκα χρόνια γάμου, λόγω της προσκόλλησης του στην Celine.
 
Τελικά, ο Angélil και η Dion παντρευτήκαν το 1994, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Το 2001 ήρθε στον κόσμο με την μέθοδο της εξωσωματικής ο πρώτος τους γιός, ενώ το 2010 γεννήθηκαν τα δίδυμα αγόρια τους.
 
Tο 1988 η Celine Dion εκπροσωπεί την Ελβετία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι “Ne partez pas sans moi”, χαρίζοντάς της την πρώτη θέση. Στην μέχρι τώρα καριέρα της, έχει πουλήσει πάνω από διακόσια εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Το προσωπικό ωροσκόπιο της Celine Dion

Η Celine Dion γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1968, στις 12:15 μμ. με Ήλιο στον Κριό, ωροσκόπο στον Λέοντα, στην 2η μοίρα (προσωπική εκτίμηση είναι πως η ακμή του ωροσκόπου της είναι στην 5η μοίρα του Λέοντα, δηλαδή ώρα γέννησης 12:30 μ.μ.) και Σελήνη στην 29η του Κριού.
 
Εξαιρετικά ισχυρός ο Ήλιος στον Κριό και στον ένατο - δέκατο οίκο, που μιλά για την διεθνούς φήμης καριέρα της, μια και η φωνή της την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.
 
Ο δεύτερος οίκος στο ωροσκόπιο ενός τραγουδιστή αφορά τη φωνή του, που κι εδώ εκπροσωπείται από τον Ήλιο πανίσχυρο στον Κριό (στην έξαρσή του) και της δίνει αυτό το τεράστιο δώρο! Σε ένα ανοιχτό τρίγωνο με τον ωροσκόπο, της χαρίζει και ένα εξαιρετικά αρχοντικό παρουσιαστικό!
 
Ο έβδομος οίκος της, (που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες της, βρίσκεται στον Υδροχόο, που παραδοσιακός κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος. Βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση στο ωροσκόπιό της, στον δέκατο οίκο, τον οίκο της καριέρας, και παρόλο που ο Κριός δεν είναι η καλύτερη θέση του που θα βρεθεί ο πλανήτης, την κάνει να είναι εξαιρετικά μεθοδική και επιμελής στη δουλειά της.
 
Από την άλλη μεριά, ο Κρόνος αυτός συμβολίζει και τη στήριξη που είχε από τον σύζυγό της, που αφενός ήταν ένας άντρας πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτήν, αφετέρου ήταν πάντα κοντά της στηρίζοντας κάθε βήμα, κάθε προσπάθεια και κάθε δουλειά της, ακόμα και με προσωπικό κόστος!
 
Κυβερνήτης του τρίτου οίκου, που αφορά τα αδέλφια, είναι ο Ερμής, σε μία πολύ κλειστή σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, που μιλά για την πολύ μεγάλη αγάπη που είχε η τραγουδίστρια στην οικογένειά της.
 
Δεν είναι τυχαίο επίσης, πως και ο Ποσειδώνας στο πέμπτο σπίτι (στον οίκο των παιδιών και της δημιουργικότητας) πραγματικά θεωρείται ο ''Ποσειδώνας του καλλιτέχνη''! Και βέβαια το ακριβές τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτήν την διάθεση της να επικοινωνήσει μέσα από την τέχνη της, δίνοντάς της ίσως και μια... ''ουράνια απόχρωση''!
 
Βεβαίως, είναι αυτή η όψη που ενδεχομένως τις δημιούργησε και το πρόβλημα σε ότι αφορά την τεκνοποίηση, ωστόσο το εξάγωνο του Ποσειδώνα με τον Ουρανό, βοήθησε στο να υλοποιήσει αυτή την πολύ μεγάλη επιθυμία της, μέσα από τη βοήθεια της επιστήμης!
 
Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει στον αστρολογικό χάρτη της Celine Dion αυτή την εποχή, που δέχτηκε αυτό το διπλό χτύπημα της μοίρας.
 
Ξεκινώντας απο τις δευτερεύουσες προόδους (secondary progress) παρατηρούμε την προοδευμένη Σελήνη να τονίζει ιδιαιτέρως τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου, τον οίκο που συμβολίζει τον γάμο και τις συνεργασίες στην 5η μοίρα του Υδροχόου, σε ακριβή σύνοδο με την ακμή του 7ου (dc) και αντίθεση με τον ωροσκόπο. Δείχνει μια ισχυρή συναισθηματική ένταση, με την οποία έρχεται αντιμέτωπη την περίοδο αυτή και ότι το θέμα του γάμου της είναι κυρίαρχο!
 
Ο προοδευμένος Ήλιος (που σε έναν γυναικείο χάρτη αντιπροσωπεύει και την αρσενική αρχή) απο την 26η μοίρα του Ταύρου εμπλέκεται σε μια δύσκολη γωνία ταυ-τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (26η του Σκορπιού) σε αντίθεση (180 μοίρες) και τον γενέθλιο Δία σε τετράγωνο (στην 26η του Λέοντα). Οι όψεις αυτές μιλούν για μια περίοδο συναισθηματικού χάους, καθώς μπορεί να φέρουν χωρισμό απο αγαπημένα πρόσωπα και οδυνηρές απώλειες.
 
Το πρόβλημα με τον αδελφό της φαίνεται και απο την δύσκολη όψη τετραγώνου που κάνει ο προοδευμένος Ερμής (κυβερνήτης του οίκου των αδελφών) ο οποίος τετραγωνίζει ακριβώς την ακμή του τρίτου οίκου και την γενέθλια σύνοδο Ερμή -Αφροδίτης!
 
Πολύ ισχυρές ενδείξεις μας δείχνει επίσης και το Ηλιακό τόξο της περιόδου, καθώς έχουμε αρχικά τον προοδευμένο Άρη και την προοδευμένη Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, να τετραγωνίζουν και αυτοί την ακμή του τρίτου Οίκου που αφορά τα αδέλφια (πάντα με την διορθωμένη μοίρα του ωροσκόπου, που προαναφέραμε)!
 
Ο Άρης και η Σελήνη τετραγωνίζουν και αυτοί με τη σειρά τους τον κυβερνήτη του τρίτου Οίκου, τον γενέθλιο Ερμή και τη σύνοδό του με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς. Και αυτές οι όψεις δηλώνουν σαφώς πρόβλημα με αδέλφια.
 
Καθοριστικός ο ωροσκόπος του Ηλιακού Τόξου που βρίσκεται στην 21η μοίρα της Παρθένου στον τρίτο Οίκο, σε ακριβή σύνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα, όψη που συνδυαστικά μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος στη σχέση με τον αδελφό της, λόγω του θανάτου του!
 
Κλείνοντας τον κύκλο της έρευνάς μας, παρατηρούμε εν συνεχεία και τους διελαύνοντες πλανήτες και τις όψεις που σχηματίζονται στο γενέθλιο ωροσκόπιό της.
Ξεκινώντας απο την σύνοδο του Ουρανού με το Μεσουράνημά της (το Μεσουράνημα σε έναν γυναικείο χάρτη συχνά συμβολίζει και τον σύζυγο) που δηλώνει μια ριζική αλλαγή σε ό,τι αφορά την οικογενειακή της κατάσταση (χηρεία).
 
Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα έχει ήδη αγγίξει τον γενέθλιο Κρόνο (τον σύντροφό της) δημιουργώντας μια ανατρεπτική αλλαγή στην ζωή της. Ενώ και ο διελαύνων Δίας βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του γενέθλιου Πλούτωνα κι Ουρανού στον τρίτο Οίκο, σηματοδοτώντας τις σημαντικές ανατροπές στη ζωή της και με τον αδελφό την περίοδο αυτή.
 
Τι τα ενεργοποίησε όμως όλα αυτά; Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου 2016 στην 19η μοίρα του Αιγόκερω, έγινε στον έκτο γενέθλιο οίκο, ένας ''άτυχος'' οίκος, άμεσα συνυφασμένος με θέματα υγείας, και σε ακριβές ταυ-τετράγωνο με τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης του ωροσκοπίου της. Όλα αυτά μιλούν για την ενεργοποίηση εκείνων των μοιραίων, καρμικών γεγονότων, που συμπληρώνονται βεβαίως και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ωροσκοπίου της, οδηγώντας σε μια εποχή απωλειών αγαπημένων προσώπων!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2016 16:28:00