blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Δημοφιλή / Κοινωνικά-Lifestyle
 
blank

Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Τι λένε τα άστρα για το χωρισμό τους;

 
Φαίη Σκορδά & Γιώργος Λιάγκας: Τι λένε τα άστρα για το χωρισμό τους;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Η είδηση για τον χωρισμό τους έπεσε σαν «βόμβα»: Το πασίγνωστο ζευγάρι της show biz Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, δεν είναι μόνο ότι δε θα μας συντροφεύουν από κοινού τα πρωινά στις τηλεοράσεις μας, αλλά δε θα μοιράζονται πλέον και οι ίδιοι μαζί το πρωινό τους! Το διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά είναι πλέον γεγονός και ένα είναι το ερώτημα όλων: «Μα γιατί ένα τόσο ταιριαστό ζευγάρι, φτάνει στον χωρισμό έτσι ξαφνικά μετά από λίγα χρόνια γάμου»;

Sponsored Links

Τι λέει η αστρολογία για το χωρισμό της Φαίη Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από τη ματιά της αστρολογίας, που μας αποκαλύπτει μυστικά για την προσωπικότητά τους, για την σχέση τους, αλλά και για το χρονικό της κρίσης και του διαζυγίου…

Η ανατρεπτική Υδροχόος Φαίη Σκορδά

Το γεγονός ότι η  Φαίη Σκορδά είναι επικοινωνιακή, ευχάριστη, με αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες και μεγάλη ευχέρεια έκφρασης δεν είναι τυχαίο, αλλά είναι ακριβώς τα στοιχεία που της προσδίδει ο Ήλιος της στην 18η μοίρα του Υδροχόου. Ωστόσο, πίσω από αυτό το επικοινωνιακό κορίτσι, με το λαμπερό χαμόγελο και τα καλλίγραμμα πόδια, κρύβονται πολλές ανασφάλειες και φοβίες, που έχει μάθει να κρύβει καλά!

Η Σελήνη της Φαίης Σκορδά από το 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού την κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή, καχύποπτη, αλλά και μυστήρια στην έκφραση των συναισθημάτων της. Η διαίσθησή της δεν την αφήνει πολλές φορές σε ησυχία και η ίδια τρώγεται με τα ρούχα της, για να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται. Μία Σελήνη σε πτώση, όπως είναι η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει την ψυχολογία ενός ανθρώπου αρκετά ευερέθιστη, αλλά και κλειστή…

Εκτός από την Σελήνη της, η οποία βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι και ο Ερμής της πτωτικός, στο ζώδιο των Ιχθύων. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η Φαίη Σκορδά είναι ένας άνθρωπος που αναβάλει πολύ να πάρει αποφάσεις, διχάζεται, ξεγελιέται, εξιδανικεύει, πλάθει το δικό της ωραίο, ροζ συννεφάκι, μέχρι ξαφνικά να ξυπνήσει από το όνειρο και να δει την ωμή πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη της από το ζώδιο των Ιχθύων, σε πλήρη κυριαρχία, την κάνει ιδιαίτερα δοτική, τρυφερή και δοτική στον έρωτα, ενώ επιπλέον η Φαίη είναι πραγματικά ο άνθρωπος-ψυχούλα που μπορεί να γίνει θυσία για τους ανθρώπους που αγαπά.

Βέβαια στο ωροσκόπιό της, η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη της με τον Κρόνο της, δηλώνει ότι πολλές φορές στη ζωή της ακολούθησε τα πρέπει και τους κανόνες, καθυστερώντας να ασκήσει βέτο όταν έπρεπε. Δε διεκδικεί όταν πρέπει, δε βάζει τους κανόνες της όταν μπορεί, γίνεται η «μαμά» που προστατεύει τους πάντες και νοιάζεται να μην τους πληγώσει, με αποτέλεσμα στο τέλος να πληγώνεται η ίδια. Αυτό το συναισθηματικό και δοτικό κορίτσι δεν παύει όμως, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, να έχει και ψυχολογικά του πεσίματα, τις τάσεις απομόνωσης, οι οποίες και προκύπτουν γιατί αισθάνεται ότι κανείς δεν μπορεί να την καταλάβει…

Έχει τον Άρη της στην Παρθένο που την κάνει λίγο παραπάνω ιδιότροπη και νευρική από ό,τι πρέπει και εκεί γίνεται κάποιες φορές το μπάχαλο! Η Φαίη Σκορδά κριτικάρει, προσπαθεί να αλλάξει και να βελτιώσει τους ανθρώπους γύρω της και όταν η ίδια δεν είναι καλά, την πιάνουν οι νευρώσεις της και τα βάζει όχι με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό της τον ίδιο…

Το κλίμα στον γάμο της δεν ήταν και τόσο καλό από το ξεκίνημα του 2015 βέβαια, τότε ήταν που προέκυψαν τα πρώτα τους προβλήματα, όπου υπήρχαν περιθώρια και οι δύο να το παλέψουν, να το προσπαθήσουν και να βελτιώσουν τη σχέση τους. Μπαίνοντας το 2016, η κατάσταση μεταξύ τους δεν σήκωνε πλέον προσπάθεια, η Φαίη είχε κουραστεί αρκετά, ένιωθε αδύναμη, για το λόγο ότι έβλεπε ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως πίστευε ή όπως ήταν κάποτε… Η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε την Άνοιξη του 2016, όπου τότε ήρθε και η πλήρης συνειδητοποίηση ότι ο γάμος της με τον Γιώργο, έφτασε πλέον σε τέλμα…

Ο Γιώργος Λιάγκας ένας Δίδυμος… «σίφουνας»

Για να δούμε όμως και την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα… Το ωροσκόπιο του Γιώργου Λιάγκα, εκ πρώτης όψεως παρατηρείς ότι έχει έλλειψη στο στοιχείο του νερού. Αυτό δηλώνει ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μάθει να εκφράζει το συναίσθημα και τις ευαισθησίες του, ενώ πολλές φορές και ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει τα συναισθήματα των άλλων ή δεν δέχεται και τις συναισθηματικές υπερβολές. Βέβαια, ο Βόρειος Δεσμός Σελήνης του από το ζώδιο των Ιχθύων εκφράζει ότι το μάθημα που έχει να πάρει σε αυτή τη ζωή, είναι το να μάθει να αγαπά, να γίνεται θυσία, να προσφέρει και να εκφράζει τα εσώψυχά του. Η διαδικασία για να πάρει ο Γιώργος Λιάγκας το μάθημά του, δε θα είναι και τόσο εύκολη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου γεγονός που τον κάνει να έχει άριστο επικοινωνιακό ταλέντο! Ο Ερμής από το ωροσκόπιο του, είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον Ήλιο και μάλιστα την ημέρα της γέννησής του ο Ερμής ήταν ανάδρομος στους Διδύμους! Ενώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με έναν ιδιαίτερα έξυπνο και ευέλικτο άνθρωπο, πολλές φορές χάνει το μπούσουλα και παρασύρεται σε απερίσκεπτες αποφάσεις, οι οποίες κρίνονται επιπόλαιες. Οι διχασμοί, τα διλήμματα και η αναβλητικότητα στις αποφάσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό του, ενώ πολλές φορές θεωρεί ότι έχει σε όλα δίκιο, με αποτέλεσμα να εκφράζει ιδιαίτερα εγωκεντρική συμπεριφορά.

Η Σελήνη του από το 3ο δεκαήμερο του Ζυγού, συμβάλει και αυτή με την σειρά της στα συναισθηματικά του μπερδέματα. Αφενός του αρέσουν οι έξυπνες και ωραίες γυναίκες, αφετέρου όμως “παίζει” και το ματάκι του… Δεν είναι τυχαίο που πολλές φορές ο ίδιος είναι που καλλιεργεί την ζήλεια στη σύντροφό του, είτε για να επιβεβαιωθεί, είτε για να παίξει, είτε απλά γιατί και ο ίδιος με την σειρά του έχει ανασφάλειες, τις οποίες όμως δεν τις παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό!

Η Αφροδίτη του από το 3ο δεκαήμερο του Κριού, τον κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό στα ζητήματα του έρωτα, όπως επίσης ο άντρας αυτός δε δέχεται τον έλεγχο, την πίεση, τη ζήλεια ή ακόμα και την υπερβολική έκφραση συναισθήματος! Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ρομαντικό άντρα, αλλά με έναν άντρα κατακτητή, που θέλει να αρέσει, να δίνει τις εντολές του, να είναι ανεξάρτητος και να έχει το σταθερό του λιμάνι, που θα τον ηρεμεί!

Ο Άρης στο ωροσκόπιο του, είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, έτσι λοιπόν πίσω από αυτό τον έξυπνο, παρορμητικό, βιαστικό, αλλά και πολυμήχανο άντρα, υπάρχουν λάθη, επιπολαιότητες, βιασύνες και πράξεις που πάντα μετανιώνει! Ο ανάδρομος Άρης σε ένα ωροσκόπιο, πόσο μάλλον στο ζώδιο του Τοξότη και σε ανδρικό ωροσκόπιο, δηλώνει ότι είναι ένας άνθρωπος που διψά για εμπειρίες, έχει ασυγκράτητο ερωτισμό, αλλά και μία επιπολαιότητα στις πράξεις, η οποία όσο και να περιοριστεί, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει!

Με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα στο ζώδιο της Παρθένου, ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με υψηλό όραμα και στόχους, με την επιθυμία να αφήσει το δικό του λιθαράκι στον κόσμο αυτό, αλλά και με την δίψα και τις ευκαιρίες να αποκτήσει γνώσεις, χρήμα αλλά και… εξουσία!

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στη συναστρία τους

Σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δύο, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, το ζήτημα είναι ότι ένας χωρισμός ποτέ δεν προκύπτει τυχαία! Μέσα από τους αστρολογικούς χάρτες των δύο μελών της σχέσης αλλά και τη συναστρία τους, μπορούμε να δούμε τι έφταιξε και οδήγησε ένα ζευγάρι στο φινάλε του γάμου τους. Είναι βέβαιο ότι η διαδικασία του χωρισμού δεν ήταν εύκολη, γιατί κανένας από τους δύο στην ουσία δεν ήθελε να οδηγηθούν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, χτυπώντας δυσαρμονικά τα ωροσκόπια και του Γιώργου και της Φαίης, τους έφερε αντιμέτωπους με δοκιμασίες, μπερδέματα, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις για τη σχέση τους, που τους έκαναν να κουραστούν.

Βλέποντας την μεταξύ τους συναστρία, η Σελήνη του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Φαίης Σκορδά… Ναι, η Φαίη Σκορδά ζήλευε τον Γιώργο Λιάγκα αρκετά παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε, δεν του είχε και τόση εμπιστοσύνη, ενώ το μεταξύ τους πάθος αλλά και ανταγωνισμός πολλές φορές γινόταν η αιτία να δημιουργούνται ομηρικοί καβγάδες. Βέβαια, η σχέση τους στηριζόταν σε βαθύ συναίσθημα, σε αγάπη. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη εκφράζει ότι είχαν αρκετές αντιθέσεις και καβγαδάκια, ενώ το ακριβείας τετράγωνο Άρη – Άρη δηλώνει ότι το σεξουαλικό πάθος μεταξύ τους ήταν ισχυρό, το ίδιο όμως και οι αντιθέσεις τους. Ο Κρόνος της Φαίης Σκορδά στη συναστρία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα του Γιώργου, γεγονός που δηλώνει ότι τον περιόριζε αρκετά, του έθετε όρους και κανόνες και ο ίδιος αισθανόταν ότι δεν μπορεί να έχει πρόοδο και εξέλιξη!

Να τονίσουμε εδώ, ότι η απόφαση του χωρισμού πάρθηκε από την Φαίη Σκορδά, ως μία αναγκαστική επιλογή που δε γινόταν διαφορετικά… Ο Γιώργος Λιάγκας δεν το πήρε και τόσο ελαφριά το θέμα, απεναντίας κόστισε πολύ και σε εκείνον. Είναι φανερό όμως ότι η Φαίη μπορεί να αργεί να πάρει αποφάσεις, όταν το κάνει όμως, δεν αλλάζει γνώμη…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-11-2016 13:00:00