blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ταρώ
 
blank

Οι προβλέψεις Ταρώ αποκαλύπτουν ότι το 2021 θα είναι ένα έτος θετικής εξέλιξης για τους περισσότερους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που θα βιώσουν δυσκολίες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το μόνο βέβαιο είναι ότι το 2021 είναι μια χρονιά που θα ευνοήσει εκείνους που θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο τους. Δείτε λοιπόν τι λένε οι κάρτες του ετήσιου αστρολογικού ταρώ 2021 και μάθετε όλα όσα αφορούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας τη νέα χρονιά.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑΡΩ 2021

Η ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ

Η κάρτα Ταρώ του 2021 είναι ο Κόσμος, γεγονός που σημαίνει ότι τη νέα χρονιά θα υπάρξουν ευχάριστες συγκυρίες και καρμικά γεγονότα, αλλά και απρόοπτα συμβάντα που θα δημιουργήσουν εκπλήξεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει η δυνατότητα για μία καινούργια αρχή, οι νέες γνωριμίες θα είναι ουσιαστικές και θα έχουν καθοριστική εξέλιξη. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν νέα πνοή στη ζωή τους, κάποιοι δεν αποκλείεται να ενθουσιαστούν, ακόμα και να ερωτευτούν με πάθος. Προμηνύονται δυνατοί έρωτες δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στη συγκατοίκηση.

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συγκυρίες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές, οι άνεργοι και γενικότερα όσοι αναζητούν μία καινούργια κατεύθυνση θα μπορέσουν να γνωριστούν με τα κατάλληλα πρόσωπα και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα είναι δημιουργικές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι εξελίξεις θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, οι αγχωμένοι θα καταφέρουν να βγουν από το αδιέξοδο θα μπορέσουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι κοινωνικές γνωριμίες και γενικότερα οι επαφές και οι συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις διαθέσεις, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν καινούργιους φίλους και να δικτυωθούν σε κοινωνικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ: Ο ΗΛΙΟΣ

Κριοί, το 2021 με την κάρτα Ταρώ του Ήλιου να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, προμηνύεται για εσάς μία ευνοϊκή και δημιουργική χρονιά. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να προχωρήσετε κοιτάζοντας το μέλλον. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τις απογοητευτικές σκέψεις. Νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας, αναγκαίο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας να κινηθείτε μεθοδικά και να αναδιοργανώσετε τα πλάνα σας είτε αυτά έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, είτε με την επαγγελματική. Διατηρήστε σε ισορροπημένο επίπεδο την ψυχολογία σας, προσπαθήστε να ανανεωθείτε, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην καθημερινότητά σας.

Στα επαγγελματικά, νέες ευκαιρίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας, ευνοούνται τα νέα άλματα, θα καταφέρετε να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε. Οι απογοητευμένοι ή ψυχολογικά στρεσαρισμένοι θα μπορέσετε να αλλάξετε τις ασφυκτικές συνθήκες, στο εργασιακό σας περιβάλλον θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε δημιουργικά. Διατυπώστε τις ιδέες σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονίστε τις ενέργειές σας αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις εξελίξεις. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο που σας ταιριάζει και σας αναλογεί, η νέα χρονιά θα είναι για εσάς ιδιαιτέρως ευνοϊκή.

Στα αισθηματικά σας, μέσα στο νέο έτος προμηνύεται νέα αρχή, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, θα το ερωτευτείτε και θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Στην περίπτωση που έχετε χωρίσει και σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να συμφιλιωθείτε, μια και στις συζητήσεις τα ξεκάθαρα λόγια θα βοηθήσουν να δοθούν λύσεις. Αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανεβάσουν τις διαθέσεις σας, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, εμπιστευτείτε και πιστέψτε αυτά που θα ακούσετε. Θα υπάρξει δυνατότητα για συγκατοίκηση και επισημοποίηση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σταθεροποιήσετε τις απόψεις σας, συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Ταύροι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ της Μεγάλης Ιέρειας να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, η νέα χρονιά σας φέρνει συμβάντα και αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου και ίσως να είναι αναγκαίο να ασχοληθείτε με τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα. Απαραίτητο θα είναι να ψάξετε να βρείτε λύσεις, να αναλύσετε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε κατάματα τις μεταπτώσεις και τις κυκλοθυμίες σας, προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αδυναμίες που σας οδηγούν σε λάθη. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες, κοινωνικές και επαγγελματικές, που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα. Αναγκαίο θα είναι να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι επιθυμίες και οι βλέψεις σας.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, αρκετά ευνοϊκή θα είναι η νέα χρονιά, θα υπάρξει δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε, ακόμα και να κατευθύνετε την καριέρα σας. Ουσιαστικά θα λάβετε αυτό που σας αξίζει και σας αναλογεί, αξιοποιήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε. Φροντίστε για θέματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να μην αμελήσετε ζητήματα που εκκρεμούν. Στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε ρίσκα προσπαθήστε να διατηρήσετε συνετές τις σκέψεις σας και οι βλέψεις θα πρέπει να κυμαίνονται σε ρεαλιστικό επίπεδο. Δημιουργική θα είναι η νέα χρονιά για εσάς, θα σας βοηθήσει να συνεργαστείτε καταλήγοντας σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν θα πιάσουν τόπο οι κόποι σας. Κινηθείτε συντονισμένα!

Στα αισθηματικά, οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία της νέας γνωριμίας. Ωστόσο για να μπορέσουν να τρέξουν τα γεγονότα θα πρέπει από την πλευρά σας να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε δυναμικά και απελευθερωμένα, προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τον φόβο της απόρριψης. Εσείς που είστε σε σχέση μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας, αν σας ενδιαφέρει το θέμα της επισημοποίησης ή της δέσμευσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ανάλογες κινήσεις. Στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι ή έχετε τσακωθεί με το ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε, θα χρειαστεί συγκαταβατική διάθεση και σφαιρική σκέψη, αποφύγετε τον εγωκεντρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δίδυμοι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ της Αυτοκράτειρας να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, η νέα χρονιά σας καλεί να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τι χρειάζεστε για να μπορέσετε να βελτιωθείτε. Τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να έχετε συγκεκριμένους σκοπούς. Προσπαθήστε να οργανώσετε εκ νέου τα πλάνα και τα σχέδιά σας, κάντε το βήμα να ‘ρθείτε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Προμηνύονται δεσμεύσεις, ουσιαστικές συνεργασίες, και ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να κινηθείτε αποφασιστικά.

Στα επαγγελματικά, ευνοϊκή θα είναι η νέα χρονιά για να προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες και σε νέες οικονομικές συμφωνίες. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να τρέξετε τα βήματα σας, θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των τρίτων. Στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας θα ακουστεί η αξιόλογη πρόταση που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα παραπέρα. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, ωστόσο θα απαιτούν από εσάς ωριμότητα και μεθοδικές ενέργειες, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις βιασύνες.

Στα αισθηματικά, μέσα στο νέο έτος θα βρείτε πίστη και αφοσίωση από το ταίρι σας, ωστόσο για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας θα πρέπει να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Ο μετεωρισμός και η αναποφασιστικότητα δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παραπέρα, αναγκαίο θα είναι να συνειδητοποιήσετε τις βλέψεις και τα αισθήματά σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για έναρξη σχέσης, θα γίνουν αξιόλογες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα έχετε τη δυνατότητα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, συζητήστε όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, μια και το έδαφος θα είναι ευνοϊκό για δεσμευτικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΜΑΓΟΣ

Καρκίνοι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ του Μάγου να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, τα συμβάντα μέσα στη νέα χρονιά σας καλούν να ανακτήσετε δυνάμεις, να συνδυάσετε διαίσθηση με προσόντα και να κινηθείτε έχοντας συγκεκριμένους στόχους. Σε ένα γενικό επίπεδο θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο αρκεί να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Αφήστε πίσω τις άτοπες ανησυχίες, αποφύγετε την αδιαλλαξία και το έντονο πείσμα, όσο πιο συγκαταβατικοί φανείτε τόσο πιο δημιουργικό θα είναι το αποτέλεσμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ωστόσο για να μπορέσετε να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την εσωτερική σας δύναμη θα πρέπει να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

Μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συνεργασίες στα επαγγελματικά σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οξυδέρκεια και διαίσθηση, η αντίληψή σας θα είναι αιχμηρή θα είστε σε θέση να προστατευτείτε από τις παγίδες. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να εργαστείτε μεθοδικά, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα βρείτε την εκτίμηση και την αναγνώριση που επιθυμείτε, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και συνεργάσιμη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, ίσως χρειαστεί να βάλετε κάποιο πρόγραμμα ή να οργανώσετε ένα πλάνο για να μπορέσετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας.

Στα αισθηματικά, εσείς που αναζητάτε μία νέα αρχή ή μία νέα σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε να κατακτήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Διατηρείστε την αυτοπεποίθησή σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε με αμεσότητα, θα δείτε πως το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Συνδυάστε γοητεία με αυθορμητισμό, αν καταφέρετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά και να πιστέψετε στον εαυτό σας και θα δείτε πως πολύ γρήγορα θα φτάσετε στην έναρξη σχέσης. Στις περιπτώσεις πού υπάρχουν ανασφάλειες και αμφισβητήσεις συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, αν δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να βγείτε από την αβεβαιότητα. Βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας, θα υπάρξει αμοιβαιότητα και θετική διάθεση.

ΛΕΩΝ: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Λέοντες, το 2021 με την κάρτα Ταρώ του Άστρου να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, η νέα χρονιά θα σας φέρει ουσιαστικές αλλαγές, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας. Δεν πρέπει να χάσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να βγάλετε στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά της προσωπικότητας σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να αναζωογονηθείτε, οι επαφές και οι συναντήσεις θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστες. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τις γνωριμίες σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό, οι συγκυρίες θα είναι ιδιαιτέρως τυχερές και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε καταλλήλως.

Στα επαγγελματικά, μέσα στη νέα χρονιά ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για διεκδικήσεις και για προσεγγίσεις, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Αποφύγετε τον αρνητισμό και την έντονη ανησυχία, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε αποφασιστικά για να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Στην περίπτωση που διατηρείτε κάποια επιχείρηση θα έχετε τη δυνατότητα να την επεκτείνετε, δεν αποκλείεται να βρεθούν και νέες πηγές εσόδων. Τυχερά θα είναι τα συμβάντα για αναζήτηση νέας εργασίας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τη δουλειά που σας ταιριάζει.

Στα αισθηματικά, μέσα στη νέα χρονιά δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, ένα τυχερό συμβάν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να συναναστραφείτε με πρόσωπο ταιριαστό στην προσωπικότητά σας. Εσείς που διατηρείτε ήδη σταθερή σχέση φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συγκατοικήσετε ή να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν, η εξέλιξη ουσιαστικά θα είναι στο δικό σας χέρι, θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε και να δρομολογήσετε τα συμβάντα. Προμηνύεται μία νέα αρχή, θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας παλιές αρνητικές σχέσεις και να ξεκινήσετε μία ολοκαίνουργια διαδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Παρθένοι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ των Εραστών να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας,  τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά μέσα στη νέα χρονιά, θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε, να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να βγείτε από την ανασφάλεια. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι επαφές και οι συναντήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα και θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν. Νέες γνωριμίες θα προκύψουν, καινούργια πρόσωπα θα μπορέσουν να σας αλλάξουν τρόπο σκέψης. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, οι απόψεις που θα ακούσετε θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό, ίσως να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Ευνοϊκά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από ασφυκτικές καταστάσεις ή σχέσεις.

Στα επαγγελματικά θα ακούσετε νέες προτάσεις, στην περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή στοχεύετε να επεκτείνετε την επιχείρηση που ήδη έχετε θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για δημιουργικές εξελίξεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας, ενδεχομένως να σας ενθουσιάσει μία καινούργια προοπτική. Τρέξε τα βήματα σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να συνδυάσετε δυναμικότητα με διαίσθηση και θα δείτε πώς τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να δώσετε μία καινούργια ώθηση στην καριέρα σας.

Στα αισθηματικά, μέσα στη νέα χρονιά προμηνύεται ένας καινούργιος έρωτας. Δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε να ερωτευτείτε και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε καινούργιο πρόσωπο. Θα έχετε τη δυνατότητα να απομακρυνθείτε από ανούσιες ή τοξικές σχέσεις, ουσιαστικά θα γίνει μία ολοκαίνουργια αρχή στην προσωπική σας ζωή. Αποβάλετε την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, πλησιάστε και προσεγγίστε με αυθορμητισμό. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση και επισημοποίηση, εσείς και το ταίρι σας θα καταφέρετε να πάρετε από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παρθένοι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ της Δικαιοσύνης να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, μέσα στην καινούργια χρονιά θα καταφέρετε να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την έντονη ανησυχία, ουσιαστικά θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ευνοϊκές συγκυρίες και άμεσα συναισθηματικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αμφιβολία, στις επαφές και στις συζητήσεις σας θα το βρείτε το δίκιο σας, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν ριζικές λύσεις. Αν αισθάνεστε αδικημένοι κάντε το βήμα να μιλήσετε ανοιχτά, αποφύγετε την εσωστρέφεια, θα έχετε τη δυνατότητα να εξηγήσετε και να βρείτε την κατανόηση που αναμένετε.

Στα επαγγελματικά, συντονίστε τις ενέργειές σας, οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο, θα βρείτε την ανταμοιβή που σας αναλογεί. Η προσφορά σας θα βρει ανταπόκριση, αν συνεργαστείτε δημιουργικά με τα συναδελφικά σας άτομα θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό όχι μόνο για το σύνολο, αλλά και για εσάς σε ατομικό επίπεδο. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διορθώσετε επιλογές που αποδείχτηκαν αποτυχημένες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνεργασίες σας. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να ακουστούν οι προτάσεις σας, μιλήστε με σαφήνεια, επιχειρηματολογήστε και θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον.

Στα αισθηματικά, στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι ή τσακωμένοι με το ταίρι σας ανοίγει ο δρόμος για επανασύνδεση, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε μία νέα αρχή ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις και τα θερμά λόγια. Η νέα χρονιά θα σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο, τα συμβάντα θα είναι τυχερά, θα νιώσετε δικαίωση για τις προσπάθειες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ

Σκορπιοί, το 2021 με την κάρτα Ταρώ του Άρματος να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, οι καθημερινές σας υποθέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε, ουσιαστικά ο έλεγχος θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Σε ένα γενικό επίπεδο οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις δικές σας αποφάσεις, εσείς θα είστε ο οδηγός των καταστάσεων. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να δώσετε μία καινούργια ώθηση στη ζωή σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σταθεροποιηθείτε στις απόψεις σας, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και γενικότερα να δώσετε μία δυναμική ώθηση στα συμβάντα. Σε ψυχολογικό επίπεδο κάντε το βήμα να αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς ζητάτε όχι μόνο από το παρόν, αλλά και από το μέλλον σας.

Στα επαγγελματικά, μέσα στη νέα χρονιά σε ζητήματα εργασιακής και επαγγελματικής φύσης δεν θα λείψουν οι καινούργιες ευκαιρίες, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατευθύνετε τις υποθέσεις και τις συνεργασίες σας. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις, τις προτάσεις και τις συναναστροφές, αναγκαίο θα είναι να δράσετε με αμεσότητα χωρίς καθυστερήσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αναστολές καλό θα είναι να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο, εντοπίστε τις αδυναμίες σας και προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Καλείστε να αξιοποιήσετε με αμεσότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

Στα αισθηματικά, θα έχετε τη δυνατότητα να καθοδηγήσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και στην περίπτωση που έχετε στόχο την δέσμευση θα μπορέσετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, θα συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τις βλέψεις σας. Εκδηλωθείτε, προσεγγίστε και κινηθείτε με απελευθερωμένη διάθεση, επειδή τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι απογοητευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παλιές σχέσεις, να βάλετε στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο και οι αποφάσεις σας θα ορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ΚΡΙΣΗ

Τοξότες, το 2021 με την κάρτα Ταρώ της Κρίσης να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, μέσα στη νέα χρονιά τα συμβάντα θα σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι αδυναμίες σας, ποια λάθη έγιναν από την δική σας πλευρά και τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν αναστατώσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν συμβάντα που θα κλονίσουν την συναισθηματική σας δομή. Καλείστε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, για να δημιουργηθεί μία νέα βάση δεδομένων θα πρέπει να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναμόρφωσης και ουσιαστικά θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας.

Στα επαγγελματικά, μέσα στη νέα χρονιά θα είναι αναγκαίο να απεγκλωβιστείτε από τις αυταπάτες και να αποβάλλετε τον αρνητισμό, μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενδεχομένως να ακουστούν προτάσεις διαφορετικές από αυτές που θα έχετε κατά νου, ωστόσο θα έχουν την προοπτική να οδηγήσουν την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Αναγκαίο θα είναι να είστε σε ετοιμότητα, θα χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, οι αναστολές και οι καθυστερήσεις δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ίσως να δημιουργηθούν συνθήκες που να σας αγχώσουν, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα.

Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται να προκύψουν συμβάντα που θα κλονίσουν τη συναισθηματική σας βάση, ίσως να αλλάξετε σκέψεις και βλέψεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα και οι εκπλήξεις πού θα σας ωθήσουν σε νέες αποφάσεις. Στην περίπτωση που αισθανθείτε πως η σχέση που διατηρείτε είναι πλέον τοξική και δεν μπορεί να σας ικανοποιήσει, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα και να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δυσανασχετούν. Επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και τα γεγονότα και ακόμα και στην περίπτωση που κάποια συμβάντα σας φανούν αρνητικά στην αρχή, στην πορεία μπορεί να οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αιγόκεροι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ του Αυτοκράτορα να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να προσέξετε τη στάση σας, τα εσωτερικά σας συμπλέγματα, καθώς επίσης και τις επιρροές που δέχεστε είτε από πρόσωπα, είτε από συνθήκες. Θα έχετε τη δυνατότητα να κυριαρχήσετε και να κατευθύνετε τα γεγονότα. Ωστόσο, η θετική εξέλιξη θα απαιτεί από εσάς αυτογνωσία και αυτοσυγκράτηση. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αποφάσεις σας και στις δηλώσεις σας, στις περιπτώσεις που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις θα πρέπει να είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Δεσμευτικές θα είναι οι εξελίξεις, θα οριστούν κυρίως από τις δικές σας βλέψεις και επιθυμίες, γι αυτό οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες.

Στα επαγγελματικά, μέσα στη νέα χρονιά ουσιαστικά εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές, η εξέλιξη θα είναι καθοριστική και θα προχωρήσει σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες. Καλείστε να δώσετε έμφαση σε θέματα εργασιακά και οικονομικά, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, γι αυτό απαραίτητο θα είναι να τις αποφύγετε. Συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα, διότι αν γίνουν λάθη και υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα η ευθύνη θα είναι περισσότερο δική σας, παρά των τρίτων. Στην επιφάνεια θα βγουν οι ηγετικές σας διαθέσεις, θα έχετε τα προσόντα να διοικήσετε και να οργανώσετε μία συλλογική προσπάθεια.

Στα αισθηματικά για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αποκτήσετε συγκεκριμένες βλέψεις, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας αν στόχος σας είναι η σταθερή σχέση ή οι περιστασιακές επαφές. Εσείς θα είστε ο κυρίαρχος των αποφάσεων σας, γι αυτό θα είναι απαραίτητο να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο να καταλάβετε τι αναζητάτε και τι είναι το καλύτερο για εσάς. Σε περίπτωση που διατηρείτε δεσμό και στόχος είναι η επισημοποίηση προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, θα είναι λάθος εάν δημιουργήσετε πιεστικές καταστάσεις. Θετικά θα είναι τα ανοίγματα ωστόσο θα απαιτούν από εσάς ώριμη αντιμετώπιση, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξουσιαστικές τάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ΔΥΝΑΜΗ

Υδροχόοι, το 2021 με την κάρτα Ταρώ της Δύναμης να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, μέσα στη νέα χρονιά θα είστε σε θέση να βγάλετε τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Σε ένα γενικό επίπεδο θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε δίνοντας ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ουσιαστικά θα αφήσετε πίσω σας τις αναστολές, θα είστε σε θέση να χειριστείτε με αμεσότητα τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας. Ψυχολογικά θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την εσωστρέφεια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, καθοριστικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε.

Σε επαγγελματικά θέματα θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η οξυδέρκεια που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες και τις επιπόλαιες ενέργειες. Μεθοδικά και οργανωμένα θα είναι τα άλματα σας, τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα είναι προσγειωμένα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε τους κινδύνους κυρίως τους οικονομικούς. Στην περίπτωση που αναζητήσετε καινούργια εργασία ή θέλετε να αλλάξετε το πόστο σας θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε με τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα.

Στα αισθηματικά, αρκετά δυναμικός θα είναι ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε. Είτε στόχος σας θα είναι η επανασύνδεση είτε η νέα γνωριμία, θα έχετε τον τρόπο να προσεγγίσετε δίνοντας μία θετική κατάληξη. Βγάλτε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά της προσωπικότητας σας, κινηθείτε με χαλαρότητα, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα και να αρπάξετε τις καινούργιες ευκαιρίες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοσυγκράτηση και εσωτερικός έλεγχος, θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε την παρορμητικότητα σας και να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ιχθύες, το 2021 με την κάρτα Ταρώ των Εραστών να αντιστοιχεί στο ζώδιο σας, αναγκαίο θα είναι μέσα στη νέα χρονιά να μπορέσετε να ρυθμίσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, δεν θα πρέπει ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία να σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τις προοπτικές, θα ελλοχεύει κίνδυνος η παρορμητικότητα σας να σας ωθήσει σε βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Θα έχετε την τάση να θέλετε να τρέξετε τα βήματα σας, ωστόσο οι σπασμωδικές ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε λάθη που ενδεχομένως να είναι δύσκολο μετά να διορθωθούν. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, πολύ καλά θα κάνετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες, ωστόσο για να είναι το αποτέλεσμα θετικό θα πρέπει οι ενέργειές σας να είναι σκεπτόμενες και συντονισμένες.

Στα επαγγελματικά νέες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καριέρα σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας ζωή. Φεύγουν οι αναστολές και θα είστε σε θέση να ενεργήσετε άμεσα, ωστόσο προσοχή να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Τα σχέδια και τα πλάνα σας θα πρέπει να κυμαίνονται σε εφικτά επίπεδα, ενώ αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και την υπερβολή. Προσοχή στην τάση για ωραιοποίηση και εξιδανίκευση, διατηρήστε το σκεπτικό σας προσγειωμένο.

Στα αισθηματικά. Μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα για νέα αρχή, οι απογοητευμένοι θα μπορέσετε να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν και να προχωρήσετε με πιο ανανεωμένη διάθεση. Ενδεχομένως να ερωτευτείτε, ο ενθουσιασμός θα είναι έντονος και θα σας δώσει την ώθηση να κινηθείτε με τρόπο κάπως ασυνήθιστο. Προσοχή στην ορμητικότητα σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, προσπαθήστε να έχετε συγκεκριμένες βλέψεις. Ρυθμίστε την παρορμητικότητα σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς αυτοσυγκράτηση και εσωτερική ισορροπία. Στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση ενδεχομένως να νιώσετε καταπιεσμένοι, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε, επειδή θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας.

Sponsored Links