blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο 7ος οίκος και η έκβαση της σχέσης. Ο γενέθλιος χάρτης αποκαλύπτει αν είμαστε "φτιαγμένοι" για γάμο.

 
Ο 7ος οίκος και η έκβαση της σχέσης. Ο γενέθλιος χάρτης αποκαλύπτει αν είμαστε
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

“Θα ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας; Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνουν οι λάτρεις της Αστρολογίας σε έναν αστρολόγο, είναι η πορεία και η έκβαση της σχέσης τους. Ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις, όπου το άτομο γίνεται πιο ανασφαλές και ένας επικείμενος γάμος δεν φαίνεται στον ορίζοντα, η μελέτη των ωροσκοπίων μπορεί να διαφωτίσει για προθέσεις και μελλοντικά σχέδια.

Το μέλλον λοιπόν μιας σχέσης, εξαρτάται εκ πρώτης, από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι, αφού η συμπεριφορά τους την επηρεάζει άμεσα. Αλλά η πορεία της, η έντασή ή η διάρκειά της και το ταίριασμα του ζευγαριού μεταξύ του, εξηγούνται από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του έβδομου οίκου.
 
Στην Αστρολογία, ο έβδομος οίκος σχετίζεται με το γάμο και τους συνεταιρισμούς. Εξετάζοντας το ζώδιο της ακμής του έβδομου λοιπόν, μαθαίνουμε πώς ένα άτομο βλέπει μια σχέση, τη σοβαρότητα με την οποία την αντιμετωπίζει και την προοπτική την οποία δίνει σε αυτήν.
 
Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η ακμή του έβδομου οίκου σας, συμβουλευτείτε τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.
Sponsored Links

Ακμή του έβδομου οίκου στα ζώδια

Στον Κριό

Του αρέσει η ανεξαρτησία και αναζητεί τον έντονο ερωτισμό στη σχέση. Δεν έχει κάτι εναντίον μιας μόνιμης δέσμευσης, ή και επίσημης, αρκεί να τον εξιτάρει η σχέση του, χωρίς να βουλιάξει σε καθημερινές φθορές και να χάσει την ορμητικότητά του.

Στον Ταύρο

Αναζητεί τις μόνιμες σχέσεις, αποφεύγει τις αλλαγές στην ερωτική ζωή, αλλά για να μπει σε διαδικασία να επισημοποιήσει, θέλει σπρώξιμο. Βολεύεται εύκολα και όταν συζεί, δε βρίσκει λόγο να το αλλάξει με ένα γάμο. Το συζητά όμως, αρκεί να υπάρχει η άκρως απαραίτητη προϋπόθεση της αρμονίας.

Στους Διδύμους

Δύσκολα δεσμεύεται, αφού αρέσκεται στις εναλλαγές των ερωτικών συντρόφων και βλέπει τη σχέση αρκετά επιπόλαια. Δεν του αρέσουν οι σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας σχέσης, αφού ζει για το τώρα και όχι για το αύριο. Ακόμα και αν προχωρήσει σε γάμο, δεν αλλάζει κάτι, αν μια σχέση γίνεται βαρετή, θα προσπαθήσει να την ζωντανέψει με κάθε τρόπο. Έστω και με παράλληλες σχέσεις.

Στον Καρκίνο

Άτομα προσανατολισμένα στο γάμο και την οικογένεια, δημιουργούν σχέσεις με σκοπό την ευτυχή τους έκβαση και την απόκτηση παιδιών. Αντιδρούν ευαίσθητα στις πιέσεις για περισσότερα, ενώ αν τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος επεξεργασίας στο μυαλό τους, γνωρίζουν πολύ καλά πώς χτυπάν οι καμπάνες της εκκλησίας.
 

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1')

 

Στον Λέοντα

Δε απορρίπτει τις σταθερές σχέσεις, ωστόσο για να οδηγηθεί στην εκκλησία, θα χρειαστεί ο βαθμός μεγαλοπρέπειας ενός γάμου, να είναι ανάλογος του επιπέδου του. Δίνει πολύ σημασία στις ζωτικής φύσεως λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα, το μέγεθος του δαχτυλιδιού, την ποιότητα των κουφέτων και τον οίκο υψηλής ραπτικής του νυφικού. Κατά τ άλλα, τίποτα δεν εμποδίζει το λιονταράκι να πάρει το δρόμο για την εκκλησία.

Στην Παρθένο

Του αρέσουν οι ξεκάθαρες σχέσεις, οι οποίες από σχετικά νωρίς δείχνουν την κατάληξή τους. Είναι αρκετά ανασφαλείς όσον αφορά πρακτικά θέματα και γι’ αυτό πριν αποφασίσουν να παντρευτούν, θα έχουν εξασφαλίσει τον επιούσιο, καθώς και κάθε λεπτομέρεια της μετέπειτα ζωής τους. Αποφεύγουν σχέσεις αμφίβολες, με άτομα ασταθή. Δε λένε όχι στο να ανταλλάξουν όρκους αγάπης στο Δημαρχείο, προς αποφυγή περιττών εξόδων.

Στον Ζυγό

Το φυσικό ζώδιο των σχέσεων, δε σκοπεύει να σουλατσάρει στη ζωή χωρίς τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι σχέσεις βασικές για το άτομο αυτό, οι απαιτήσεις του για αρμονία και ευτυχία δυνατές. Θα αποφύγει να πάρει το ρίσκο, να οδηγηθεί σε γάμο, αν η διατάραξη της γαλήνης του διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα.

Στον Σκορπιό

Ο γάμος, για ένα άτομο με ακμή έβδομου οίκου στο Σκορπιό, είναι το sequel της ξαναμμένης εμμονής και του ερωτικού ντελίριου. Θα επισημοποιήσει τη σχέση του, μόνο και αν ο ερωτικός παροξυσμός συνεχιστεί μέσα στο χρόνο, αντιστεκόμενος στη φθορά. Οπότε μικροαστικές συμπεριφορές και… αρραβωνιάρικες πιέσεις, μόνο χάσιμο ενδιαφέροντος θα σηματοδοτήσουν.

Στον Τοξότη

Ο γάμος δεν θα πρέπει να πάψει να είναι περιπέτεια, γιατί μέσα από αυτό παίρνει δύναμη, αισιοδοξία και βλέπει καν νόημα για τη συνέχισή του. Γενικότερα όμως, θεωρείται από τις πιο δύσκολες θέσεις όσον αφορά στην οπτική του ατόμου, απέναντι στο θεσμό του γάμου, αφού τον συνδυάζει με δέσμευση και περιορισμό.

Στον Αιγόκερω

Δεν αντιλέγει σε κανονισμένους και προκαθορισμένους γάμους, ειδικά αν συνοδεύονται με μια ωριμότητα και κοινωνική αποδοχή, από τη μεριά του συντρόφου. Το κλασσικό ζώδιο του προξενιού, έστω σε μια παλιότερη εποχή, προτιμά τις ξεκάθαρες σχέσεις, αποφεύγοντας την πολυπλοκότητα και τα μπερδέματα με πολλά άτομα.

Στον Υδροχόο

Το πιο παρεξηγημένο ζώδιο όσον αφορά τις επίσημες σχέσεις, αφού θεωρείται πως τις αποφεύγει. Στην πραγματικότητα, δεν έχει τίποτα εναντίον ενός συντρόφου, αρκεί να μην πέσει στην παγίδα ενός θεσμού. Αποφεύγει τα τυπικά, όχι τον γάμο σαν έννοια. Προτιμά να συζεί, δίνοντας στη σχέση την βαρύτητα που αυτός νομίζει, χωρίς να έχει ανάγκη την επίσημη πλευρά του πράγματος. Αν παρόλα αυτά, φτάσει να δώσει ενώπιον όλων αιώνιους όρκους, θα προτιμήσει ένα ερημικό μέρος και ένα… ροκαμπίλι παπά.

Στους Ιχθείς

Η ρομαντική διάσταση του θεσμού του γάμου, θυμίζει παραμύθι χολιγουντιανής παραγωγής. Από την αρχή της σχέσης, ονειρεύονται το επόμενο βήμα, μέσα σε πολύ αγάπη, ρομαντισμό και παντοτινούς όρκους. Παρόλα αυτά, απογοητεύονται εύκολα, μόλις διαπιστώσουν πως το ταίρι δεν εννοεί με πίστη αυτά που υπόσχεται, γεγονός που οδηγεί στην εκμηδένιση των προσδοκιών τους. Αν όμως όλα πάνε καλά, δεν έχουν τίποτα εναντίον της βέρας και του “I do”.
Από τη Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-01-2013 00:00:00