blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Τοξότης Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Τοξότης Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Τοξότη είναι στον Κριό

Τοξότης: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Ο Τοξότης, έχοντας τον πέμπτο οίκο στον Κριό, χρειάζεται δράση, ανταγωνισμό και νίκη. Ο Τοξότης με αυτή την οικοθεσία μέσα από συνεχείς μάχες αποκομίζει τρόπαια και λάφυρα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή του. Όσο πιο ανέφικτη είναι μια σχέση τόσο περισσότερο τον ….εξάπτει. Είναι δυνατός και του αρέσει να προστατεύει τους πιο αδύνατους. Τον εξιτάρει ο αυθορμητισμός αλλά και η αθωότητα. Χρησιμοποιεί την παραδοσιακή ιπποτική συμπεριφορά, για να προσελκύσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει.

Ο Τοξότης συνηθίζει όταν όλα πηγαίνουν καλά σε μια σχέση, να ψάχνει να δημιουργήσει πρόβλημα, για να υπάρχει ενδιαφέρον! Έτσι, ο σύντροφός του έρχεται συχνά σε αμηχανία, καθώς δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί. Απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν δεν έχει σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Ουρανό στον Κριό ξεκινά μια μακρά περίοδος όπου θα απολαύσετε εκπλήξεις στον τομέα του έρωτα. Ευνοούνται τα μακρινά ή κοντινά ταξίδια που σας επιφυλάσσουν καινούργιες αισθησιακές εμπειρίες. Το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Ακόμα και αν μείνετε στη βάση σας, νέες, ευχάριστες και ερωτικές γνωριμίες παραμονεύουν παντού. Μάλιστα, την ημέρα του Βαλεντίνου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας πέμπτο οίκο. Μέχρι τις 4 Μαρτίου που θα περατωθεί η διέλευσή της, αναμείνατε στο ακουστικό σας για τα καλύτερα στον έρωτα!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ -ΟΝ Α VALENTINE’S DAY


 

ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι