Quantcast
blank

Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021
 
blank
Τα ζώδια το 2021 και οι ετήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια το 2021 και οι ετήσιες προβλέψεις

Ζώδια 2021

Ζώδια 2021

Τα ζώδια 2021 και οι ετήσιες προβλέψεις για τη νέα χρονιά. Μάθετε τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας, από τους αστρολόγους Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και Μαρία Ραπτοδήμου. Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιό σας και δείτε τι σας επιφυλάσσει το 2021.

Πώς θα κυλίσει το έτος 2021;

Το ετήσιο ωροσκόπιο του 2021 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για καθένα από τα ζώδια, καθώς οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή που ήδη έχει αρχίσει να ανατέλλει, στην οποία ενισχύεται η ανάγκη να στραφούμε ο ένας στον άλλον και να δομήσουμε εκ νέου κοινωνίες που θα λειτουργήσουν αποδοτικά για τα μέλη τους. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, είναι γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε τις σημαντικές αλλαγές και τα καρμικά μονοπάτια που κληθήκαμε σαν ανθρωπότητα και σαν προσωπικότητες να διανύσουμε. Η νέα χρονιά θα επηρεάσει λοιπόν όλους τους τομείς της ζωής μας. Ας δούμε αναλυτικά τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις του 2021 με βάση τις κινήσεις των πλανητών και πως θα επηρεάσουν τα ζώδια…

Τη νέα χρονιά, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Θα μεταλλάξει σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως η οικογένεια, η επαγγελματική ζωή και οι προσωπικές σχέσεις. Είναι σαφές ότι τους καλεί να “θανατώσουν” τα κακώς κείμενα και να οδηγηθούν σε νέους δρόμους, αφού θα νιώθουν πια απελευθερωμένοι παρ’ όλες τις δυσκολίες. 

Οι αστρολογικές προβλέψεις μας αποκαλύπτουν ότι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα επηρεάσει καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Παρ’ όλες τις ψευδαισθήσεις και το θολό τοπίο που μπορεί να δημιουργήσει έρχεται να καταλύσει σχέσεις που έχουν δομηθεί σε σαθρά θεμέλια. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση, όμως μακροπρόθεσμα οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων θα αντιληφθούν ότι μπορούν να δουν πια με ξεκάθαρη ματιά πως θέλουν να κινηθούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, με βάση τις ετήσιες προβλέψεις 2021, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια από τα μέσα του πρώτου μέχρι και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν σε καθοριστικά ζητήματα τους οδηγούν σε ριζικές αλλαγές και επαναστατικές κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους. Δύσκολα θα παραμείνουν εκεί που βρίσκονται, καθώς η ανάγκη να επαναστατήσουν θα οδηγήσει σε ένα καινούργιο πεδίο δράσης που θα επηρεάσει κυρίαρχους τομείς. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο το 2021 και μας οδηγεί τη νέα χρονιά στο να συμμετέχουμε ώριμα και μεθοδικά σε φιλικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και να υλοποιήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες που θέλουμε να πετύχουμε. Κοντά μας μπορεί να έρθουν σημαντικά πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν με πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες να προχωρήσουμε στα όνειρά μας, θέλοντας να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Σκληρή προσπάθεια και σοβαρότητα απαιτείται το 2021 από τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το 2021 ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς μέχρι μέσα Μαΐου και εκ νέου από τέλος Ιουλίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου του έτους ευνοεί σημαντικά τα σχέδιά μας και προωθεί μέσα από φιλικές παρέες και ομάδες όλους μας τους στόχους. Σπουδαίες προσωπικότητες θα επιδιώξουν να βοηθήσουν με τις γνώσεις και τη θετική προσέγγιση που έχουν σε όνειρα που θέλουμε να πετύχουμε. Κινούμενοι μέσα σε περιβάλλοντα, όπου συναντάμε άτομα με την ίδια ιδεολογική αντίληψη μπορεί να υπάρξουν και σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ας δούμε ποιες αστρολογικές περιόδους πρέπει να προσέξουμε το 2021, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επίτευξη των στόχων μας.

Ιδιαίτερη προσοχή με βάση το ωροσκόπιο 2021 στις αρχές της νέας χρονιάς, καθώς το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σημαντικά. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον, καθώς είναι βέβαιο ότι η εσώτερη αναστάτωση θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις λόγω σπασμωδικών κινήσεων και λανθασμένων συμπεριφορών. 

Το 2021 οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου θα μας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα που προκύπτουν κυρίως σε σχέση με το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον μας. Για να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από δογματικές αντιλήψεις και εμμονικές συμπεριφορές. Έτσι θα κλείσουμε υποθέσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μας με σημαντικά για εμάς πρόσωπα, δείχνοντας κατανόηση  και μετριοπάθεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε άγχος και υπερένταση, καθώς υπερφιλόδοξα σχέδια έρχονται στο τραπέζι. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές σε ότι προσπαθούμε να πετύχουμε, διαφορετικά το κόστος θα είναι σημαντικό τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Γενικά, οι αστρολογικές προβλέψεις για το έτος 2021 δείχνουν ότι η προσοχή μας θα στραφεί στα έσοδα, τη σκληρή δουλειά και τη συσσώρευση ή διατήρηση αγαθών. Οι πλανήτες Δίας και Κρόνος θα βοηθήσουν στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών που θα είναι σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ιδέες. Ο Δίας θα μας βοηθήσει να βρούμε τις ισορροπίες μας για να προσαρμοστούμε στις νέες ιδέες και καταστάσεις.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro