blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαΐου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται… και οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν! Όμως εσύ, τι έχεις μάθει από τα λάθη σου; Πόσο κοντά είσαι στην αλήθεια σου και πόσο καθοδηγείς εσύ τα βήματά σου, χωρίς να ακολουθείς τους πολλούς ή αυτούς που σου επιβάλλουν το πού θα πας;

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 23 ως 29 Μαΐου 2016, με τον Δία σε τετράγωνο με ανάδρομο Κρόνο

Ο Δίας τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο την εβδομάδα αυτή, ανοίγει για μια ακόμα φορά μία παλιά σελίδα του βιβλίου της ζωής σου. Ό,τι μπορεί να σε προβλημάτισε την περίοδο του Αυγούστου του 2015 ή τον Μάρτιο του 2016, επανέρχεται δημιουργώντας ένα σκηνικό σύγχυσης και αποπροσανατολισμού, που είναι πολύ εύκολο να σε βγάλει από την κατεύθυνσή σου και να σε κάνει να νιώσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου ασταθές!

Όλα γύρω σου μπορεί να μοιάζουν με σκηνικό από ταινία, που δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις, αφού τώρα προστίθεται και ο Ποσειδώνας, δημιουργώντας Ταυ-τετράγωνο στον μεταβλητό σταυρό. Είναι αυτή η στιγμή που τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, πιο απροσδιόριστα και σε κάποιες περιπτώσεις, χαοτικά. Και είναι πολύ πιθανό να μην διαφαίνεται κανένα φως στην άκρη του τούνελ· αντίθετα οι εξελίξεις να σε κάνουν να νιώθεις το σκοτάδι όλο και πιο πυκνό γύρω σου…

Τώρα καλείσαι να στραφείς στην πιο παρεξηγημένη και ταλαιπωρημένη έννοια της εποχής μας: Την αλήθεια, τη δική σου αλήθεια! Είναι η μόνη που μπορεί να διαλύσει κάθε σκοτάδι, που μπορεί να κάνει το φως να λάμψει, που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις… Όμως να θυμάσαι πως χρειάζεται να την ανακαλύψεις μόνος σου, μια και η εξέλιξη είναι πάντα ένας πολύ μοναχικός δρόμος!

Αφροδίτη σε αντίθεση με ανάδρομο Άρη

Την εβδομάδα αυτή όμως, άλλη μια όψη έρχεται να πιέσει, να εντείνει την αγωνία και να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές σου! Την Τρίτη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις, προσδίδοντάς τους ένα πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Το πρώτο της πλανητικό ραντεβού, είναι η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη την Τετάρτη, που ανοίγει εκ νέου το φάκελο “σχέσεις”. Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις για μια αγάπη; Μπορείς να ξεπεράσεις τις αδυναμίες, τα λάθη ή το δύσκολο κομμάτι του εαυτού σου, που είναι ο λόγος που απομακρύνεσαι από το πρόσωπο που αγαπάς;

Η όψη αυτή έρχεται να σου θυμίσει πως χρειάζεται να υπερβείς εαυτόν! Να αποδυναμώσεις το εγωιστικό κομμάτι του εαυτού σου, να δεις, να αναγνωρίσεις τα λάθη και να τα διορθώσεις! Αλλιώς, θα εγκλωβιστείς στον αέναο κύκλο του ανεκπλήρωτου… Εκεί όπου τίποτα δε γίνεται έτσι όπως το θέλεις και που τα αρνητικά συναισθήματα θα κυριαρχούν μέσα σου!

Άρης στον Σκορπιό

Την Παρασκευή ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο στις ζωές των σταθερών ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου, Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων, επαναφέροντας θέματα τα οποία τους προβλημάτισαν ή έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, και τώρα καλούνται να τα επεξεργαστούν εκ νέου προκειμένου να ολοκληρώσουν.

Ερμής σε τρίγωνο με Δία και Πλούτωνα

Guest-star της εβδομάδας ο Ερμής, με δύο θετικές όψεις έρχεται να εξισορροπήσει και τη σκέψη και την επικοινωνία. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία την Δευτέρα, ανοίγει ένα νέο κύκλο ευκαιριών, αλλά κυρίως καταπολεμά την αρνητικότητα και τη δυσκολία των ημερών, δίνοντας έμφαση στην πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου… Άλλωστε, πάντα η χαρά είναι μια ασπίδα προστασίας στα δύσκολα…

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία που περίμενες, για να ολοκληρώσεις μια επαγγελματική κίνηση ή να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Κυρίως όμως, ενισχύει το συναίσθημά σου, που τις ημέρες αυτές γίνεται πιο έντονο και αναζητά διεξόδους… Γιατί ο έρωτας είναι μια ισχυρή προστασία απέναντι στην όποια δυσκολία!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το περιβάλλον που δημιουργείται την εβδομάδα αυτή, έχει έναν ιδιαίτερα εριστικό και προκλητικό χαρακτήρα, που μπορεί να σε βγάλει από τις συνηθισμένες σου συμπεριφορές, από τα όριά σου, να δοκιμάσει για τα καλά τα νεύρα και τις αντοχές σου, αλλά και να οξύνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου… Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη, βγάζει στην επιφάνεια τα θέματα που σε προβλημάτισαν και σε προβληματίζουν ακόμα, όμως εσύ κάνεις πως δεν τα βλέπεις ή απλά δεν έχεις αποφασίσει ακόμα να αντιμετωπίσεις (ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών)!

Από την άλλη μεριά, τα τρίγωνα του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα, σου ανοίγουν την πόρτα σε επιτεύγματα που μπορεί να οργανώνεις και να προετοιμάζεις με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο. Δεν αποκλείεται επίσης να δεχτείς και μια βοήθεια ή στήριξη, που οργανώνεται και μεθοδεύεται πιο παρασκηνιακά. Και βέβαια τις ημέρες αυτές πολύ πιθανόν ο έρωτας να οδηγήσει τα βήματά σου σε μια σχέση ίσως και από το παρελθόν, που φαίνεται πως ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της στη ζωή σου…

ΥΓ. Εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι απόλυτα συγκεκριμένος και σαφής σε ό,τι αναλαμβάνεις την περίοδο αυτή και κυρίως στα επαγγελματικά σου. Μην αφήνεις τίποτα να αιωρείται ή να εννοείται, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που θα οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις.

Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη, τον Παρθένο, αλλά και τον Ιχθύ, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, αλλά και ασαφές, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Με τον Ταύρο μπορει να υπάρξει ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση ιδιαίτερα φιλική για σένα, που ενισχύει τη διάθεσή σου να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σε βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, που θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου, αλλά και την κοινωνική κι ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη στις αρχές της εβδομάδας, μπορεί να πυροδοτήσει την επικοινωνία σου με συναισθήματα που δεν εκφράστηκαν το προηγούμενο διάστημα… Τώρα μπορεί να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές απόλυτες, που εκφράζουν παράπονα, δυσαρέσκεια ή ακόμα και θυμό, δημιουργώντας ένταση στην καθημερινότητά σου. Σχέσεις και συνεργασίες κινούνται σε ένα δύσκολο κλίμα, κυρίως για σένα των πρώτων ημερών. Χρειάζεται από μεριά σου, να επιστρατεύσεις τη διπλωματία σου και κυρίως να δώσεις χρόνο σε όποια σχέση σου ταλαιπωρείται… Σε καμία περίπτωση να μην βιαστείς να πάρεις θέση ή αποφάσεις στο διάστημα αυτό, γιατί λίγο παρακάτω θα κληθείς να τις αναθεωρήσεις!

Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή έχεις τη δυνατότητα είτε να δεχτείς μια οικονομική ενίσχυση, που σε διευκολύνει σημαντικά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ζήσεις μια ερωτική εμπειρία, η οποία ενδυναμώνει πολύ το συναίσθημά σου και κυρίως απογειώνει τις αισθήσεις σου! Βεβαίως, και ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο απαιτεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον λόγο σου, να μην λες πράγματα τα οποία δεν εννοείς και κυρίως να μην αναλαμβάνεις επαγγελματικές δεσμεύσεις, στις οποίες δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανταποκριθείς. Ιδιαίτερη προσοχή και στις οικογενειακές σχέσεις σου, αλλά και κατά τις συναλλαγές σου.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο αλλά και τον Τοξότη απαιτείται προσοχή, γιατί το περιβάλλον στο μεταξύ σας μπορεί εύκολα να οξυνθεί. Με τον Ταύρο μπορείς να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους και σου υπόσχεται καλοπέραση, εκτόνωση και γενικότερα για ανανέωση, τόσο στα θέματά που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, όσο και στην ερωτική σου ζωή, που το διάστημα αυτό απογειώνεται! Βεβαίως, για εσένα των πρώτων ημερών, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα σχέδιά σου… Οτιδήποτε μπορεί να προετοιμάζεις και να μεθοδεύεις, τώρα μπορεί να αναβληθεί ή ακόμα και να ματαιωθεί, γεγονός που συνηγορεί σε μια πιο δύσκολη ψυχολογία τις ημέρες αυτές.

Μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία και τη σχέση με τα παιδιά σου (αν έχεις) ή με τον σύντροφό σου. Το διάστημα αυτό μπορεί να βγουν στο προσκήνιο παράπονα, θυμός, καταπιεσμένα συναισθήματα και γενικότερα θέματα τα οποία σας είχαν προβληματίσει και στο παρελθόν, πυροδοτώντας έναν καινούριο κύκλο αντιπαραθέσεων και εντάσεων. Βεβαίως, μπορεί να αναζωπυρωθεί και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, με πολύ συναίσθημα και πάθος! Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, μπορεί την περίοδο αυτή να δεις ένα οικογενειακό ζήτημα να εξελίσσεται ή ακόμα και να επιλύεται, ενδεχομένως με τη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου. Όμως, και τα επαγγελματικά σου ζητήματα είναι πολύ πιθανό να εξελιχθούν και να ανοίξουν έναν καινούριο κύκλο ευκαιριών, μέσα από τον οποίο μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά!

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τα επαγγελματικά θέματά σου, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, δημιουργώντας συχνά ένα περιβάλλον έντονων ανταγωνισμών. Χρειάζεται να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις συγκρούσεις ή οριστικές αποφάσεις την περίοδο αυτή, γιατί παρακάτω είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο αλλά και με τον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να αναθερμανθεί μια σχέση από το παρελθόν. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι τις εξελίξεις, γιατί το σκηνικό συχνά έχει έκρυθμο χαρακτήρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης, του κυβερνήτη σου, στο ζώδιο των Διδύμων είναι αυτή που σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις τι τελικά θεωρείς σημαντικό και τι όχι… Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη, ανοίγει το “φάκελο” των παρελθοντικών σχέσεων και φέρνει εκ νέου στη ζωή σου πρόσωπα από τα παλιά, για τα οποία εξακολουθείς να νοιώθεις δυνατά συναισθήματα! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή, να προκύψουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, γύρω από οικονομικά θέματα κυρίως και ιδιαίτερα για σένα των πρώτων ημερών.

Από την άλλη μεριά, οι δύο εντυπωσιακές όψεις του Ερμή από το ζώδιό σου, φέρνουν ευκαιρίες κι εξελίξεις, που μπορεί να σχετίζονται με ένα προσωπικό σου ζήτημα, ένα επαγγελματικό σχέδιο που μεθοδεύεις το τελευταίο διάστημα ή ακόμα κι έναν μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, η μετακίνηση του Άρη απέναντί σου έρχεται να ενεργοποιήσει εκ νέου θέματα που αφορούν τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις σου, δημιουργώντας συχνά εντάσεις, αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις το διάστημα που ακολουθεί. Οφείλεις να χειριστείς τα πράγματα με ψυχραιμία, διπλωματία και κυρίως ευελιξία σε κάθε περίπτωση!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη καλό είναι να κρατήσει τις αποστάσεις την εβδομάδα αυτή. Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω, υπάρχει μία σημαντική ανανέωση στη σχέση σας ή ένας νέος έρωτας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους έρχεται να βελτιώσει σημαντικά τα επαγγελματικά σου και να δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης, διεύρυνσης και επέκτασης. Ωστόσο, για εσένα των πρώτων ημερών, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη πυροδοτεί τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις, επαναφέροντας επαγγελματικά ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα ή δεν εκτονώθηκαν όπως έπρεπε. Η όψη μπορεί να επιφέρει αναβολές ή ματαιώσεις σχεδίων, ενώ δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, κάνοντας τις αντιπαραθέσεις αναπόφευκτες! Μην εκδηλώσεις κριτική διάθεση και μην γίνεσαι προκλητικός ή εριστικός, μια και τα πράγματα μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι.

Ωστόσο, για σένα του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις και φέρνει ευκαιρίες! Μια εξέλιξη σε ένα προσωπικό σχέδιό σου, ένα επαγγελματικό θέμα που ολοκληρώνεται επιτυχώς, ένα δημιουργικό σου ταλέντο που αξιοποιείται, ένας μεγάλος έρωτας που επανέρχεται ή μια νέα γνωριμία που σε απογειώνει, όλα αυτά είναι σενάρια που γράφονται την περίοδο αυτή, δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στον ψυχισμό σου! Επίσης, δεν αποκλείεται να καταφέρεις να κάνεις κι εκείνο το ταξίδι που ονειρευόσουν!

Από την άλλη, το τετράγωνο του Δία με τον ανάδρομο Κρόνο σε δυσκολεύει ιδιαίτερα. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, αλλά κυρίως τις σχέσεις σου τώρα επανέρχονται σε ένα κλίμα, που σε προκαλεί να πάρεις θέσεις και αποφάσεις. Καλό είναι όμως να αποφύγεις κάθε παρόρμηση, κάθε τάση σου να λειτουργήσεις ακραία, γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα που μπορεί να έχεις, ίσως να μην είναι και αυτό που επιδιώκεις!

ΥΓ. Με τον Τοξότη, τον Δίδυμο και τον Ιχθύ, χρειάζεται απόσταση και προσοχή στον λόγο και τη συμπεριφορά σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω η καρδιά σου θα χτυπήσει πιο δυνατά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και τον ανάδρομο Πλούτωνα, σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα γύρω σου μέσα από μια πιο αισιόδοξη οπτική, που θα σε βοηθήσει και να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, να ανοίξεις καινούργιες προοπτικές σε μία παλαιότερη υπόθεση στα επαγγελματικά σου, αλλά και να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Η εβδομάδα αυτή, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρεις μια σχέση από το παρελθόν ή να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα ανανεώσει πλήρως την ερωτική σου ζωή.

Για εσένα των πρώτων ημερών, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα της καθημερινότητας και της εργασιακής σου ζωής, που τώρα κινείται σε ένα έντονο κλίμα, δημιουργώντας λόγους για αντιπαραθέσεις και εντάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις! Απόφυγε κάθε παρορμητικό λόγο ή κίνηση την εβδομάδα αυτή. Να θυμάσαι πως συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, μια και το παρασκήνιο συνεχίζει να λειτουργεί και μάλιστα όχι και με τόσο φιλικές διαθέσεις απέναντί σου.

Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο που κορυφώνεται επίσης την εβδομάδα αυτή, σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να ξαναδείς με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις υποθέσεις σου. Ίσως κάποιες από αυτές να παρουσιάσουν αναβολές ή ματαιώσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν κι εμπλοκές σε νομικά ζητήματα, που σε απασχολούν το διάστημα αυτό. Επίσης, δεν αποκλείεται και η αναβολή ή η ματαίωση ενός ταξιδιού που σχετίζεται με το εξωτερικό.

ΥΓ. Με τον Ταύρο αλλά και τον Παρθένο, μια συμφωνία φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της, μια νέα ευκαιρία μπορεί να κάνει τώρα την εμφάνιση της ή ένας έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Μεγαλύτερη προσοχή στη σχέση σου με τον Τοξότη και τον Δίδυμο, γιατί τα πράγματα σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως φαίνονται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού την εβδομάδα αυτή ανοίγει έναν καινούργιο, ιδιαίτερο κύκλο, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαημέρου, που σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις ή να εξελίξεις εκ νέου ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή ένα ταλέντο σου. Οτιδήποτε δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις, η περίοδος που ακολουθεί σου δίνει τη δυνατότητα να το ξαναδείς, ενώ επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου. Είναι πιθανόν οι σχέσεις σας να περάσουν και από ένα περιβάλλον εντάσεων, γι’ αυτό και χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός. Το σημαντικό είναι ωστόσο, πως η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται και σου δίνει σαφείς δυνατότητες βελτίωσης, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσεις μια σχέση από το παρελθόν!

Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και τον ανάδρομο Πλούτωνα, εξελίσσει με θετικό τρόπο τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, επαναφέρει μια συνεργασία από το παρελθόν , ενώ ενισχύει την επικοινωνία σου με ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που το διάστημα αυτό μπορεί να σου ανοίξουν νέες ευκαιρίες, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου! Φέρνει πιο κοντά και τους φίλους σου, σε ένα κλίμα άκρως υποστηρικτικό, αλλά δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και νέα πρόσωπα, που θα ενταχθούν και αυτά στο φιλικό σου κύκλο.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων κι αυτό σου δημιουργεί την ανάγκη να λειτουργήσεις πιο υποστηρικτικά απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς, να τα φροντίσεις και να σταθείς κοντά τους. Δεν αποκλείεται επίσης να φέρει στη ζωή σου και ένα πρόσωπο, που θα δημιουργήσει έντονες συναισθηματικές αναταράξεις στα ερωτικά σου! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη επηρεάζει κυρίως εσένα των πρώτων ημερών και εφιστά την προσοχή σου σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ή με μια σχέση που μπορεί να έχει παρασκηνιακό ή παράνομο χαρακτήρα. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, επηρεάζει επίσης τα επαγγελματικά σου, την καθημερινότητά σου και τους προϊσταμένους σου, που την περίοδο αυτή μπορεί να προβάλουν υπερβολικές απαιτήσεις απέναντί σου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

ΥΓ. Με τον Ταύρο, τον Παρθένο αλλά και τον Αιγόκερω, έχεις πολλά να ανταλλάξεις, να εξελίξεις, αλλά και να νιώσεις. Με τον Δίδυμο και στον Τοξότη υπάρχει αρκετή ένταση στο εργασιακό περιβάλλον και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου, ο Άρης, επιστρέφει στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας κυρίως σε σένα του τρίτου δεκαημέρου και ανοίγοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών που δεν σου έδωσαν αυτά που θα ήθελες το τελευταίο διάστημα. Τώρα σου παρέχεται η δυνατότητα να τις επανεξετάσεις και να τις διορθώσεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ πιθανό να γίνεις εξαιρετικά απαιτητικός απέναντι σε αυτές που νιώθεις πως δεν σε εκφράζουν ή δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου… Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα έκρυθμο κλίμα στην καθημερινότητά σου, με αντιπαραθέσεις, εντάσεις, αλλά και ρήξεις… Γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή στο πώς μιλάς, πώς κινείσαι ή πώς απαιτείς, ώστε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα!

Ο Ερμής απέναντί σου σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα, επηρεάζει κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα ενός νέου ανοίγματος, που σχετίζεται με ένα επαγγελματικό ζήτημα, μια συνεργασία, μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση, που τώρα ολοκληρώνεται επιτυχώς… Δεν αποκλείεται να φέρει κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή μια νέα γνωριμία με πολύ θετικές προοπτικές εξέλιξης. Αλλά και κάποιο ταξίδι με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Βεβαίως την περίοδο αυτή καλείσαι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα, αφού το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή σε πάσης φύσεως εκκρεμότητες, ανοίγματα ή κινήσεις. Αλλά και για σένα των πρώτων ημερών, η αντίθεση του Άρη με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανό να οξύνει τις διαθέσεις σε συνεργασίες ή να επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα, που καλείσαι να διαχειριστείς.

ΥΓ. Με τον Ταύρο, τον Παρθένο, αλλά και τον Αιγόκερω μπορείς να ελπίζεις σε μια επιτυχημένη συμφωνία, συνεργασία ή εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη, κυρίως σε συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος που θα διανύσουμε σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και προσεκτικός, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, αφού το πλανητικό σκηνικό δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου και σε καλεί να διαχειριστείς τα πράγματα με ψυχραιμία! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, που επηρεάζει κυρίως εσένα των πρώτων ημερών, δημιουργώντας ένα σκηνικό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στον επαγγελματικό τομέα, μέσα από το οποίο μπορεί να εκφραστούν συμπεριφορές ιδιαίτερα έντονες. Απόφυγε δεσμεύσεις, οριστικές θέσεις ή παρορμητικές κινήσεις, γιατί ό,τι γίνεται τώρα, σε καμιά περίπτωση δεν έχει οριστικό χαρακτήρα. Αλλά και το οικογενειακό κλίμα εντείνεται και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις αποστάσεις ανάμεσα σε σένα και τα οικεία σου πρόσωπα… Ίσως ακόμα να αισθανθείς πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες, κι αυτό να σου δημιουργήσει ένα παράπονο ή να κάνει πιο έντονη την συναισθηματική σου φόρτιση.

Άκρως υποστηρικτικές ωστόσο οι όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα. Εξυπηρετούν τα σχέδιά σου, διευκολύνουν τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και τις συναλλαγές σου, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Ίσως και η προοπτική ενός ταξιδιού με ανανεωτικό χαρακτήρα, να είναι πιο κοντά από ποτέ. Βέβαια, το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο και με τη συμμετοχή του δικού σου κυβερνήτη, του Ποσειδώνα, δυσκολεύει ιδιαίτερα τα θέματα των επαγγελματικών σου. Τώρα μια συνεργασία φαίνεται να δοκιμάζεται, ενώ δεν αποκλείονται αναβολές και ματαιώσεις των σχεδίων σου!

ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Με τον Ταύρο, τον Παρθένο, αλλά και τον Αιγόκερω ένα σημαντικό επίτευγμα μπορεί να ολοκληρωθεί ή μια ερωτική γνωριμία μπορεί να ανθίσει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης, αρχικά σε μια δύσκολη όψη με την Αφροδίτη, είναι υπεύθυνος για αναθεωρήσεις σε συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ενώ οξύνει ιδιαίτερα και το κλίμα στην επικοινωνία. Το κλίμα φορτίζει επικίνδυνα την ψυχολογία σου και σε κάνει πολλές φορές να λειτουργείς ακραία (κυρίως εσύ των πρώτων ημερών). Παράλληλα, και μια ερωτική σχέση φαίνεται να δοκιμάζεται πολύ το διάστημα αυτό και καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις… Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει κυρίως εσένα του τελευταίου δεκαημέρου, αναστατώνοντας επικίνδυνα το συναίσθημά σου και δημιουργώντας έντονες επιθυμίες, ίσως και για την αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν, που νιώθεις πως έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, δημιουργώντας ιδιαίτερο προβληματισμό στην καθημερινότητά σου. Ωστόσο, για σένα του δεύτερου δεκαήμερου η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια σημαντική οικονομική εξέλιξη, μια οικονομική συμφωνία, μια επαγγελματική προαγωγή με οικονομικό όφελος ή μία εμπορική συμφωνία.

Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ασταθές και ασαφές κλίμα… Ίσως να νοιώσεις πως δεν μπορείς να εμπιστευτείς τίποτα και κανέναν, γι’ αυτό καλό είναι να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις στο διάστημα που ακολουθεί και όχι στη βοήθεια ή την υποστήριξη τρίτων προσώπων, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο αλλά και τον Τοξότη χρειάζεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τις ισορροπίες στο μεταξύ σας. Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω, ένα οικονομικό άνοιγμα ή μια οικονομική διευκόλυνση σε ενθαρρύνει και σε εξυπηρετεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Την εβδομάδα αυτή σε πρώτο πλάνο που φαίνεται να περνά η επαγγελματική σου ζωή και οι εξελίξεις της, που έρχονται να σου προσφέρουν την ευκαιρία να ολοκληρώσεις σχέδια και ιδέες σου, που μπορεί να μεθοδεύεις εδώ και καιρό, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου! Ευνοεί και τα οικονομικά σου, αφού δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος μέσα από το οποίο μπορείς να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς και να επιτύχεις αυτό που επιδιώκεις! Για εσένα των πρώτων ημερών η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα εντάσεων σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες, από την άλλη μεριά όμως μπορεί να επαναφέρει ένα σχέδιο ή μια ιδέα σου, αλλά και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που προκαλεί πολύ δυνατές συγκινήσεις!

Πολύ σημαντική για εσένα του τρίτου δεκαημέρου η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, αφού ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα καλείσαι να τα επαναδιαπραγματευτείς ή να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο, είναι οι σχέσεις σου με τα οικεία σου πρόσωπα, γιατί σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν θέματα που δημιουργούν προβληματισμούς και αποστάσεις μεταξύ σας!

Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στα οικονομικά ζητήματα, αλλά και στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι σε οικονομικά θέματα και στις συναλλαγές σου. Προσοχή και στις σχέσεις με τα παιδιά σου και τον ερωτικό σύντροφο, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας συχνά θα παρουσιάζει διακυμάνσεις!

ΥΓ. Με τον Τοξότη η αναβίωση μιας σχέσης από το παρελθόν, φαίνεται να προκαλεί πολύ δυνατές αναταράξεις και συγκινήσεις! Με τον Ταύρο αλλά και τον Αιγόκερω μπορεί να πετύχεις μια σημαντική επαγγελματική εξέλιξη, που σε ωφελεί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχει έρθει ο καιρός να διευρύνεις το οπτικό σου πεδίο, γιατί οι εξελίξεις της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου γενικότερα, το απαιτούν! Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη στον δικό σου άξονα, έρχεται να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σε κάνει ιδιαίτερα εριστικό και πολλές φορές απαιτητικό απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις ή συνεργάζεσαι! Στην προσωπική σου ζωή, και κυρίως για εσένα των πρώτων ημερών, η περίοδος αυτή σου δημιουργεί την ανάγκη να επανεξετάσεις μια σχέση από το παρελθόν. Ωστόσο, το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή, του Δία και του Πλούτωνα, σου δίνει τη δυνατότητα (κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου) να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σχέδιό σου και να σου δίνει ίσως και οικονομικό όφελος. Σε γενικές γραμμές, η Αφροδίτη απέναντί σου έρχεται να εξυγιάνει και να βελτιώσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών, σε βοηθά να επικοινωνήσεις σε ένα καλύτερο περιβάλλον και να ανανεώσεις την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή.

Εκείνο που δυσκολεύει ωστόσο τις εξελίξεις της περιόδου, είναι το τετράγωνο του Δία, του κυβερνήτη σου, με τον ανάδρομο Κρόνο, που δημιουργεί ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στα επαγγελματικά σου, εντείνοντας την σύγχυση και την αβεβαιότητα, ενώ φέρνει και εμπλοκές σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως τώρα, η ανάγκη που γεννάται είναι να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά τι είναι αυτό που πραγματικά σε βελτιώνει, σε εξυπηρετεί και σε βοηθά, χωρίς να στέκεσαι σε κοντόφθαλμες οπτικές, που μόνο άγχος μπορεί να σου γεννήσουν.

ΥΓ. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα μεταξύ σας συχνά έχει έκρυθμο χαρακτήρα. Αλλά και με τον Παρθένο και τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί τα πράγματα συχνά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται! Με τον Ταύρο αλλά και των Αιγόκερω, μια εξέλιξη σε ένα εργασιακό ή οικονομικό θέμα φαίνεται να σε ενθαρρύνει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-05-2016 17:49:00