blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Ποσειδώνας στον αστρολογικό σου χάρτη και πώς επηρεάζει τα όνειρα, τα ιδανικά και τις αξίες σου!

 
Ο Ποσειδώνας στον αστρολογικό σου χάρτη και πώς επηρεάζει τα όνειρα, τα ιδανικά και τις αξίες σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ο ρόλος του Ποσειδώνα στον αστρολογικό χάρτη

Είναι αυτή η ενστικτώδης σκέψη, που σε οδηγεί σε όνειρα ζωής… Κάποια από αυτά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν και παραμένουν στα πλαίσια της φαντασίας, υπάρχουν όμως και όνειρα, προσδοκίες και ιδανικά, για τα οποία ο άνθρωπος παλεύει για να τα κάνει πραγματικότητα και τα καταφέρνει!

 
Με αυτό τον τρόπο περιγράφεται ο ρόλος του Ποσειδώνα στον αστρολογικό μας χάρτη. Ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους αργούς πλανήτες, ο οποίος σχετίζεται με την πνευματική εγρήγορση και καθορίζει την ανθρώπινη συνειδητότητα. Μας δίνει δημιουργικότητα στον τομέα που μας επηρεάζει, χαρίζει απλόχερα την ιδέα, την δημιουργικότητα και το ταλέντο, που είναι τα απαραίτητα «όπλα» για μπορέσουμε να έχουμε στη ζωή μας σημαντικές κατακτήσεις!
 
Εκτός από την θετική πλευρά του Ποσειδώνα, που είναι η πνευματικότητα, το όραμα, το όνειρο, το ταλέντο και η διαίσθηση, υπάρχει και η αρνητική πλευρά, την οποία και δεν μπορούμε εύκολα να παραβλέψουμε! Ο Ποσειδώνας γίνεται πολλές φορές ο κύριος υπαίτιος για τις εμμονές, τις φαντασιώσεις, τα ψέματα και τις ψευδαισθήσεις που μας καταβάλλουν! Σε έναν αστρολογικό χάρτη, όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αρμονικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδος) με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη, τότε το άτομο δέχεται απλόχερα τα «δώρα» του Ποσειδώνα και έχει το ταλέντο και την έμπνευση για να εκπληρώσει σημαντικά όνειρα ζωής. Στην αντίθετη περίπτωση, όταν βρίσκεται σε δύσκολες όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τους παραπάνω πλανήτες, τότε ο Ποσειδώνας βγάζει τα «νύχια» του και δημιουργεί ένα θολό κλίμα, με καθυστερήσεις, αυταπάτες και προδοσίες, που δοκιμάζουν την αντοχή και την ακεραιότητα! Εκτός από τις όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στον αστρολογικό μας χάρτη, σημαντική είναι και η θέση του στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.
 
Βρες λοιπόν από την ενότητα του αστρολογικού χάρτη, σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου έχεις τον Ποσειδώνα και στην συνέχεια μάθε την επιρροή που σου χαρίζει!

Ποσειδώνας στον 1ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στον 1ο οίκο του ωροσκόπιου σου, είσαι ένα άτομο με καλλιτεχνικά ταλέντα, με μεγάλα όνειρα για τη ζωή και πολλές ευαισθησίες. Συχνά αναβάλεις την λήψη αποφάσεων και αφήνεις στην τύχη τους τα προσωπικά σου γεγονότα… Έχεις χαρισματική φαντασία, αλλά και διαίσθηση, ενώ η έμπνευσή και αναλαμπές που δέχεσαι κατά καιρούς, σε βοηθούν να ξεγλιστράς από τα δύσκολα! Έχεις άριστο γούστο, σου αρέσει να απολαμβάνεις κάθε τι όμορφο και σου αρέσουν τα ταξίδια, τόσο του μυαλού όσο και τα πραγματικά! Αν ο Ποσειδώνας του ωροσκοπίου σου, πραγματοποιεί δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες (δηλαδή τετράγωνο ή αντιθέσεις), τότε το ψέμα και η αυταπάτη σε κάνουν συχνά να αλλάζεις σκέψεις, ιδέες, απόψεις και γενικότερα κοσμοθεωρία! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 2ο οίκο

Ο Ποσειδώνας από τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σου χαρίζει την δύναμη για να μπορείς να παλέψεις στα δύσκολα. Έχεις το ψυχικό σθένος και την καλλιέργεια που χρειάζεται, για να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες (δηλαδή τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδο), τότε τα όνειρα για συναισθηματική και οικονομική άνεση και ευτυχία γίνονται πραγματικότητα. Επιπλέον, διακρίνεσαι από φιλευσπλαχνία και θέλεις να μοιράζεσαι τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά… Αν ο Ποσειδώνας σου από τον 2ο οίκο σχηματίζει δύσκολες όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες σου, τότε πρέπει να προσέχεις κάθε μορφή επένδυσης (οικονομικής ή συναισθηματικής), γιατί συχνά θα εμπλέκεσαι σε απάτες! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 3ο οίκο

Αναμφίβολα είσαι ένας άνθρωπος με εφευρετικό και διεισδυτικό μυαλό! Έχεις εμπνευσμένες ιδέες, πλούσια φαντασία, όμορφο λεξιλόγιο και έχεις τον τρόπο να μπαίνεις κατευθείαν στον ειρμό μίας συζήτησης, περνώντας τα δικά σου μηνύματα και επηρεάζοντας ακόμα και τον πιο δύσκολο ακροατή! Ο λόγος σου, τόσο ο γραπτός όσο και ο προφορικός, έχουν ένα ρητορικό ύφος, που οι γύρω σου το θαυμάζουν, αλλά κάποιες στιγμές δεν μπορούν να το κατανοήσουν! Αν ο Ποσειδώνας σου είναι σε θετικές όψεις (τρίγωνα, εξάγωνα, συνόδους), με άλλους πλανήτες στο ωροσκόπιό σου, τότε έχεις την ικανότητα μέσα από επικοινωνίες, ταξίδια, αδέρφια, εμπόριο ή ΜΜΕ, να εκπληρώσεις ένα σημαντικό όνειρο ζωής! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνα, αντιθέσεις), τότε έχεις συχνά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και το ψέμα, η απάτη και η ψευδαίσθηση είναι μερικά από τα αρνητικά χαρακτηριστικά, που κοσμούν τις προσωπικές σου επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ποσειδώνας στον 4ο οίκο

Ο Ποσειδώνας από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δεν βρίσκεται και σε μία τόσο ευνοϊκή θέση, για να μπορέσει να χαρίσει απλόχερα τις ευεργετικές του επιρροές! Φανερώνει ότι υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο ανάμεσα σε εσένα και στην οικογένειά σου, όπου τα ισχυρά πρότυπα που έχεις, ασκούν μεγάλη επιρροή σε κάθε τομέα της ζωής σου! Σε θετικές όψεις λοιπόν, ο Ποσειδώνας σου (δηλαδή σε τρίγωνο, εξάγωνο ή σύνοδο), σημαίνει ότι δέχεσαι μεγάλη στήριξη και βοήθεια στην εκπλήρωση των ονείρων σου, από το σπίτι, την οικογένεια και τους γονείς! Ο Ποσειδώνας σε αρνητικές όψεις με προσωπικούς πλανήτες του ωροσκοπίου σου (δηλαδή σε τετράγωνο ή αντίθεση), δείχνει ότι θα υπάρξουν στιγμές της προσωπικής ή οικογενειακής ζωής, που η διάψευση, η προδοσία ή το ψέμα, θα δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 5ο οίκο

Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος όνειρα, ιδανικά και αξίες… Ερωτεύεσαι εύκολα, εκφράζεσαι με τον πιο τρυφερό και ρομαντικό τρόπο, ονειρεύεσαι την δημιουργία οικογένειας, παιδιών και μάλιστα έχεις και κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Θα μπορούσες άνετα να ασχοληθείς με τα παιδαγωγικά ή ακόμα και με το θέατρο ή την ζωγραφική, γιατί είσαι αρκετά χαρισματικός άνθρωπος και έχεις πολλές κλίσεις! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο ή σύνοδο), με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε ανεμπόδιστα δέχεσαι όλες τις θετικές επιρροές του πλανήτη. Αν πραγματοποιεί όμως δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε υπάρχει ο κίνδυνος της ερωτικής εξιδανίκευσης ή εξαπάτησης, όπου εσύ από την πλευρά σου θα μεγεθύνεις και θα δραματοποιείς τις καταστάσεις! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 6ο οίκο

Είσαι ένας ευαίσθητος και φιλεύσπλαχνος άνθρωπος, που θέλεις να προσφέρεις απλόχερα την φροντίδα και την βοήθειά σου σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη. Έτσι λοιπόν, στην πορεία της ζωής σου μπορεί να θελήσεις να ακολουθήσεις και ένα επάγγελμα που σχετίζεται με την υγεία, με την προσφορά και με την υποστήριξη (πχ ψυχολόγος, γιατρός κτλ.)! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο ή σύνοδο) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε θα μπορείς να εκπληρώσεις με άνεση τις επαγγελματικές σου προσδοκίες και θα διακρίνεσαι από το ψυχικό σου σθένος, αλλά και από τις αξίες που έχεις στη ζωή σου! Αν πραγματοποιεί όμως δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε είναι πιθανά τα συχνά ψυχολογικά αδιέξοδα και οι φοβίες…. Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 7ο οίκο

Το μεγάλο όνειρο της ζωής σου είναι να παντρευτείς, να κάνεις την οικογένειά σου, να βρεις τον ιδανικό σύντροφο και να εκπληρώσεις μαζί του όλες τις προσδοκίες που έχεις για τη ζωή… Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις σχέσεις σταθερές και όμορφες, οι οποίες θα σου δίνουν την αγάπη και την τρυφερότητα που χρειάζεσαι, για να συνεχίζεις να κάνεις όνειρα για τη ζωή! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο ή σύνοδο) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε θα μπορέσεις μέσα από τις σταθερές σου σχέσεις να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου! Αν ο Ποσειδώνας όμως, πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις (τετράγωνο ή αντίθεση) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε ίσως αυτός ο ιδανικός σύντροφος, το τέλειο ταίρι που περιμένεις, βρίσκεται μόνο στα πλαίσια της φαντασίας σου και απογοητεύεσαι, επειδή δεν μπορείς να το βρεις! Ο γάμος έρχεται με καθυστέρηση και συνήθως όχι για τους σωστούς λόγους! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 8ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα σου να βρίσκεται στον 8ο οίκο του ωροσκόπιου σου, είναι φανερό ότι είσαι ένα άτομο με ισχυρό ένστικτο και δυνατή σκέψη. Τα όνειρα σου είναι προφητικά και μάλιστα συχνά έχεις σκέψεις, οράματα ή ιδέες, που σου δίνουν σημαντικά μηνύματα για το μέλλον σου! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδο) με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε στην πορεία της ζωής σου θα εκπληρώσεις κάποια σημαντικά όνειρα, στο πλάι ενός συντρόφου που θα σε στηρίξει στα προσωπικά σου σχέδια! Οικονομική ευμάρεια μπορεί να έρθει μέσω κληρονομιάς, τυχερού παιχνιδιού ή συντρόφου! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει αρνητικές όψεις με τους προσωπικούς σου πλανήτες (τετράγωνα ή αντιθέσεις), τότε θα διαψευστούν κάποιες οικονομικές σου προσδοκίες, θα δεχτείς κάποιες οικονομικές εξαπατήσεις, ενώ η ψυχολογική σου διάθεση θα περνά διαρκώς συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 9ο οίκο

Θέλεις να κάνεις ταξίδια μακρινά, να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, διαφορετικές θρησκείες και νέες εμπειρίες! Με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στον 9ο οίκο του ωροσκόπιου σου, είναι γεγονός ότι είσαι ένα φιλοσοφημένο άτομο, που ψάχνεται μόνιμα για νέες γνώσεις και δυνατές εμπειρίες. Σου αρέσει το διάβασμα και μάλιστα αναζητάς οτιδήποτε ανεξιχνίαστο… Λατρεύεις τη θάλασσα, τα ταξίδια, την φύση και την δράση… Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται στο έπακρο, αν ο Ποσειδώνας σου κάνει θετικές όψεις (τρίγωνο, εξάγωνο, σύνοδο) με τους προσωπικούς σου πλανήτες! Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν ο Ποσειδώνας σου προσβάλλεται από τους προσωπικούς σου πλανήτες (κάνει τετράγωνο ή αντίθεση), τότε διάφορες σκέψεις, απόψεις και φιλοσοφίες για τη ζωή σου γίνονται εμμονή, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιείσαι από κάθε τι καινούργιο! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ποσειδώνας στον 10ο οίκο

Με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στο μεσουράνημά σου, είναι γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις να προοδεύσεις, ονειρεύεσαι να αφήσεις ιστορία μέσα από τον επαγγελματικό σου βίο ή μέσα από τη ζωή σου! Θα ασχοληθείς με επαγγέλματα που σχετίζονται με την τέχνη και στα οποία θα επιδοθείς σε αυτά με μεγάλη δημιουργικότητα! Αν ο Ποσειδώνας του ωροσκοπίου σου κάνει θετικές όψεις με τους προσωπικούς σου πλανήτες (τρίγωνα, εξάγωνα, συνόδους), τότε θα φτάσεις πολύ ψηλά ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις διασημότητα! Στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή αν ο Ποσειδώνας σου προσβάλλεται από τους προσωπικούς σου πλανήτες (κάνει τετράγωνο ή αντίθεση), τότε θα πρέπει να προσέξεις πολύ τη φήμη και το όνομά σου γιατί λόγια, κουτσομπολιά και σκάνδαλα θα θέτουν σε κίνδυνο τους προσωπικούς σου στόχους! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 11ο οίκο

Η αξία της φιλίας είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου… Ο Ποσειδώνας στον 11ο οίκο του ωροσκόπιου σου φανερώνει ότι βάζεις πολύ ψηλά τους φίλους, τους κοντινούς σου ανθρώπους και τις σχέσεις σου και μάλιστα είσαι από τους ανθρώπους που θέλεις να προσφέρεις και να μοιράζεσαι! Θεωρείς ότι οι φίλοι είναι τα αδέρφια μας, που πρέπει ο ένας να στέκεται πιστά δίπλα στον άλλον και στις χαρές και στις λύπες! Γενικότερα, είσαι ένας άνθρωπος που έχεις πολλά όνειρα και ιδανικά, τα οποία όμως δυσκολεύεσαι να βάλεις σε σειρά! Αν ο Ποσειδώνας του ωροσκοπίου σου κάνει θετικές όψεις με τους προσωπικούς σου πλανήτες (τρίγωνα, εξάγωνα, συνόδους), τότε θα καταφέρεις στη ζωή σου να εκπληρώσεις σημαντικές προσδοκίες σου και θα έχεις πάντα πιστούς φίλους στο πλευρό σου! Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν ο Ποσειδώνας σου προσβάλλεται από τους προσωπικούς σου πλανήτες (κάνει τετράγωνο ή αντίθεση), τότε οι προδοσίες από φιλικά πρόσωπα, θα στιγματίσουν με δυσάρεστο τρόπο τη ζωή σου! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ποσειδώνας στον 12ο οίκο

Λατρεύεις την μεταφυσική και την έρευνα, σε έλκει κάθε τι μυστήριο και δείχνεις ενδιαφέρον για την θρησκεία ή και για τον αποκρυφισμό ! Είσαι το άτομο που θα προσηλωθείς σε μία ιδέα, την οποία και μπορείς να υπηρετείς για μία ζωή, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις θυσίες! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει τις θετικές όψεις τριγώνου, εξαγώνου, συνόδου με τους προσωπικούς σου πλανήτες, τότε θα έχεις επιτυχία μέσα από την εργασία σου, αλλά παράλληλα θα ασχοληθείς και με κάθε τι που αφορά στην ανθρώπινη ψυχή! Αν ο Ποσειδώνας σου κάνει αρνητικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες του ωροσκόπιου σου, τότε απόφυγε το φανατισμό και τον εγκλεισμό στον εαυτό σου! Μάθε τι πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις! Μίλησε τώρα με τους μελλοντολόγους μας προκειμένου να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς για να μη σε βαρεθεί ποτέ και να σε θέλει συνέχεια. Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2014 07:00:00