blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 4 ως 10/7/2016.

 
Οι προβλέψεις για τα ερωτικά σου, για την εβδομάδα 4 ως 10/7/2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια και τον έρωτα, της εβδομάδας 4 ως 10 Ιουλίου 2016, από την Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 4 ως 10 Ιουλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Φιλέ μου Κριέ, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τις διαθέσεις σου. Ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα ενδέχεται να σε ωθήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις, προς το τέλος της εβδομάδας με την Σελήνη στην Παρθένο ίσως να μετανιώσεις για κάποιες κινήσεις σου.

Σε σχέση. Με την Σελήνη στον Καρκίνο ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάτι θα αναποδογυρίσει στη σκέψη σου, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου. Προσοχή σε πειρασμούς ή προκλήσεις που θα μπορούν να σε οδηγήσουν σε απιστία. Αν και εφόσον αγαπάς το ταίρι σου και το θέλεις σταθερά δίπλα σου, καλό θα είναι να μην βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, εντυπωσιακή και ερωτεύσιμη θα είναι παρουσία σου, ερωτική θα είναι η αύρα σου, θα τραβήξεις τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, ο τρόπος προσέγγισης του θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού. Στην δική σου απόφαση θα είναι αν θα πορευτείς με στόχο το σταθερό ή το περιστασιακό.

Σε σχέση. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα προσκολληθείς στο ταίρι σου, φίλε μου Ταύρε. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, ερωτική και θερμή θα είναι η στάση σου, θα ξεκλειδώσεις τον ερωτισμό σου με τρόπο ιδιαιτέρως φλογερό. Το πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματά σου, η εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, συγκαταβατική, χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Η Σελήνη στην Παρθένο θα οργανώσει τις κινήσεις σας, οι προτάσεις που θα κάνεις θα γίνουν αποδεκτές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι.  Φίλε μου Δίδυμε, σε τολμηρή αναζήτηση θα σε βγάλει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη. Σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα, θα θελήσεις να πολιορκήσεις, να εντυπωσιάσεις και να κατακτήσεις. Με ένα πρόσωπο θα συνομιλήσεις σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να το ερωτευτείς και να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα. Η έλξη που θα νιώσεις γι’ αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες.

Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου, με συμβάντα που θα προκληθούν από εσένα. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με του Ουρανό, εξτρεμιστική θα είναι η στάση σου, με πολύ μεγάλη ευκολία θα παραβλέψεις, θα εναντιωθείς και θα αδιαφορήσεις. Προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις τάσεις που θα έχεις για το διαφορετικό και το αντικομφορμιστικό, μην ξεχνάς ποτέ πως κοιμόμαστε έτσι όπως στρώνουμε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου ανοίξει την τύχη. Θα φέρει δίπλα σου πρόσωπο που θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα σε κάνει να εμπιστευτείς και να ερωτευτείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στους χώρους που θα κινείσαι, μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να βρεις το ταίρι σου. Η  Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη ελκυστική θα κάνει την παρουσία σου και επειδή θα έχεις έντονη την διάθεση για νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα δεις πως όλα θα σου έρθουν δεξιά.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και θα κλείσει με την εμφάνιση της στην Παρθένο. Και στο ξεκίνημα και στο κλείσιμο να περιμένεις ευχάριστα γεγονότα, ευνοϊκά ως προς τις επιθυμίες σου. Ήρεμα θα κυλήσει το νερό στο ποταμάκι, ναι μεν με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Ουρανό θα περάσεις από μια φάση αντιδράσεων και αρνητισμών, κάτι θα σου φταίει αλλά δεν θα ξέρεις τι, ωστόσο τίποτα δεν θα απειλήσει την ισορροπία στη σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι.  Εντυπωσιακό θα είναι το στυλ σου, θα καταπλήξεις τα πλήθη. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, θα δώσουν ομορφιά και αυτοπεποίθηση στο παρουσιαστικό σου, στο πέρασμα σου θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Σου αρέσει να γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορεί το σύμπαν να μην γυρίζει γύρω από σένα, θα γυρίσει όμως ένα συγκεκριμένο άτομο, που δεν θα έχεις καμία διάθεση να το απορρίψεις.

Σε σχέση. Το νου σου να μην τα κάνεις μαντάρα, φίλε μου Λέοντα. Από την μια ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, από την άλλη η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Ουρανό, θα σε πιάσει το ανέμελο, το επαναστατικό, το εγώ είμαι και ό,τι θέλω θα κάνω. Πρόσεξε να μην εξωθήσεις την κατάσταση στα άκρα, θα δημιουργήσεις εντάσεις και προβληματισμούς, ωστόσο καλό θα είναι να ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις. Ξεκίνα σταθερά, συνέχισε με ορμή, αλλά στο τέλος μη ξεχάσεις να πατήσεις φρένο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Σταθερό ταίρι θα αναζητήσεις, φίλε μου Παρθένε. Με την νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα εστιάσεις σε χαρακτήρες ανθρώπων που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια και σταθερή αγάπη. Πρόσωπο από το παρελθόν σου θα κάνει την εμφάνιση του, θα σου ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, βάλε κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε τη σωστή απόφαση. Στις οκτώ του μήνα, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σε εφοδιάσει με διορατικότητα και σωστή διαίσθηση.

Σε σχέση. Με συναισθηματισμό και ανάγκη για ασφάλεια θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα εκδηλώσεις την αγάπη σου, θα αναζητήσεις ηρεμία, θα διοχετεύσεις τον ερωτισμό και την συγκαταβατικότητα σου. Στο κλείσιμο του εξαημέρου, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ό,τι σκεφτείς, να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και βγάλεις πιεστική στάση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην αισιοδοξία και στην αυτοπεποίθηση θα είσαι σε ολόκληρη την εβδομάδα. Από την μια η Σελήνη στο Λέοντα θα κάνει αριστοκρατικό και ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, από την άλλη η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη θα κάνει τολμηρές τις διαθέσεις σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις δίπλα σου ενδιαφέρον πρόσωπο. Θα σε καλέσουν σε προσωπικό ραντεβού, που πριν βραδιάσει, θα εξελιχτεί σε θερμή και ιδιαιτέρως ερωτική συνάντηση. Καταφθάνει ερχομός νέας και σταθερής σχέσης!

Σε σχέση. Ζωηρέ μου Ζυγέ, συνιστώ υπομονή στο ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας, με την η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Ουρανό, μια γκρίνια θα σε πιάσει, θα σε κυριεύει το ανικανοποίητο, δεν θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις και τι είναι αυτό που στην τελική δεν το θέλεις πια. Μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, επαναστατική η διάθεσή σου, προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία. Σε περίπτωση που κάτι το ακαθόριστο σε ωθήσει στην απιστία, πρόσεχε γιατί θα την πατήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε Σκορπιέ, ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την ερωτική περιπέτεια με στόχο το εύκαιρο και το περιστασιακό. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να απορρίψεις ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, αλλά στην περίπτωση της επανασύνδεσης μάλλον θα βρει την πόρτα κλειστή. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα σε φλερτάρουν και θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, πάθος έλξη και έντονο ερωτισμό θα βγάλει στη στάση σου. Θα το καταπλήξεις το ερωτικό σου ταίρι, θα το κάνεις να νιώσει δίπλα σου ερωτική ασφάλεια και συναισθηματική σιγουριά. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, η εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, χαλαρή και αρκετά διασκεδαστική. Η ανέμελη στάση σου θα φέρει κλίμα αισιοδοξίας, δεν αποκλείεται εσύ και το ταίρι σου, τα δυο σας, να κάνετε αναζωογονητικό ταξιδάκι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, εσύ ο Τοξότης θα έχεις γοητεία, ελκυστικότητα και ανάγκη για ανεξαρτησία. Θα κυνηγήσεις το σταθερό και το σίγουρο, θα κυνηγήσεις όμως και το πάθος, ίσως και το μυστήριο. Ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα έχει κάπως εκκεντρικό στυλ, δεν θα πρόκειται για μια συνηθισμένη προσωπικότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, θα αλλάξει τις προτιμήσεις σου, θα σε ωθήσει προς το διαφορετικό και το εντυπωσιακό.

Σε σχέση. Φίλε μου Τοξότη, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να κατευθύνεις το βέλος σου προς τη δέσμευση. Στο τελείωμα της εβδομάδας με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις.  Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερό σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Εσύ, ο ελεύθερος και μοιραίος Αιγόκερως, θα έχεις στο πλευρό σου την Σελήνη στον Καρκίνο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Αυτό σημαίνει πως θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που θα σε εξιτάρει ερωτικά, και ταυτοχρόνως, θα υπάρξει εύνοια τύχης για σίγουρη σχέση μεταξύ σας. Αν επιθυμείς μια σταθερή ερωτική σχέση, τώρα θα σου έρθει στο πιάτο, δεν έχεις τίποτα να κάνεις, παρά απλά να την γευτείς. Προχώρα άφοβα, δεν θα υπάρξει απογοήτευση.

Σε σχέση. Φίλε μου Αιγόκερε, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Ουρανό, μην ενεργήσεις πίσω από την πλάτη του ερωτικού σου συντρόφου, δε θα σου βγει σε καλό. Αν πεις ψέματα θα πιαστείς, αν απιστήσεις θα υπογράψεις την καταδίκη σου. Η Σελήνη στον Λέοντα θα κάνει ελκυστική την παρουσία σου, θα σου δημιουργήσει την διάθεση για έντονο φλερτ, θα εμφανίσει στο δρόμο σου πρόσωπο που θα σε ερωτευτεί, ωστόσο η τύχη σου θα είναι στο σταθερό, σε αυτό που ήδη υπάρχει, και όχι στο άγνωστο ή στο αβέβαιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ερωτικός και παθιασμένος θα είσαι, φίλε μου Υδροχόε. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη, το μυαλό σου θα είναι στην ερωτική κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική έως και ακαταμάχητη. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού και με ενδεχόμενο νέας ερωτικής σχέσης!

Σε σχέση. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στη συνέχεια, γύρω στις 7 του μήνα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα δημιουργήσεις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Άσπρο θα λέει το ταίρι σου, μαύρο θα λες εσύ. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, νευρική η συμπεριφορά σου, όλα θα σου φταίνε, τίποτα δεν θα μπορείς να αποδεχτείς. Το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιους καβγάδες, η κόντρα και η εναντίωση δεν θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘEIΣ

Ελεύθεροι. Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και αργότερα με τον ερχομό της στην Παρθένο, θα αναζητήσεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο σοβαρό και αξιόπιστο. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο ανάλογο των προτιμήσεών σου. Αρχές της εβδομάδας, μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν ένα αξιόλογο άτομο, που θα αξίζει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο την δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και τακτοποιημένο μέλλον. Το ταίρι σου θα εκτιμήσει την συγκαταβατική σου στάση, θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως να μην καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Για την ώρα απόλαυσε την ισορροπία και τον ερωτισμό που θα υπάρξει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-07-2016 15:01:00