blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Το δύσκολο και το εύκολο, το καλό και το κακό, είναι πάντα έννοιες… σχετικές!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας: Το δύσκολο και το εύκολο, το καλό και το κακό, είναι πάντα έννοιες… σχετικές!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας

Ο μήνας του Νοεμβρίου, έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα μας έχει δείξει ένα δύσκολο πρόσωπο, που εξακολουθεί να το διατηρεί και την εβδομάδα που θα διανύσουμε!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό

Μία σειρά όψεων με ανατρεπτικό χαρακτήρα, έρχονται να αλλάξουν το κλίμα, τις διαθέσεις και τις εξελίξεις, αρχής γενομένης από την αυριανή ημέρα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό ανοίγει την πόρτα του απροσδόκητου και του αναπάντεχου, διαταράσσοντας την καθημερινότητα, μέσα από ξαφνικές εξελίξεις, ενδεχομένως και ανατροπές, οι οποίες εστιάζουν κυρίως στα θέματα των σχέσεων και της ερωτικής μας ζωής!

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την Τετάρτη ο Ερμής πρωταγωνιστεί με δύο δύσκολες όψεις, την σύνοδο με τον Κρόνο, αλλά και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για όψεις που επηρεάζουν κυρίως το μυαλό, τη σκέψη μας, και κατ’ επέκταση τις συμπεριφορές, οι οποίες καθοδηγούνται από μια διάθεση απαισιοδοξίας, αλλά και ένα επικοινωνιακό… κομφούζιο, από αυτά που μόνο ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει! Οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες για πάσης φύσεως συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και αποφάσεις.

Πανσέληνος στους Διδύμους

Σε συνέχεια όλων αυτών, έρχεται η Πανσέληνος του μήνα στους Διδύμους, που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις μέχρι τώρα επιλογές μας και επιβάλει να διαχειριστούμε εκείνα τα δύσκολα θέματα που μέχρι τώρα επιμελώς αποφεύγουμε, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ζητήματα της συναισθηματικής μας ζωής!

Κρόνος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το κοσμικό τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα σχετικό χάος, μια σύγχυση που μας αποπροσανατολίζει και δημιούργει πάσης φύσεως εμπλοκές, οι οποίες προέρχονται από παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις.

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Την Κυριακή, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα κάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας πιο ασταθές και δεν επιτρέπει την ενασχόλησή μας με πρακτικά ζητήματα, γιατί δεν είμαστε σε θέση ούτε να πάρουμε αποφάσεις, ούτε να διαχειριστούμε πολύπλοκα θέματα!
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη την ίδια ημέρα, ανεβάζει τους τόνους στην επικοινωνία και δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις, οι οποίες οφείλονται σε απόλυτες και εριστικές συμπεριφορές, που δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα στην ατμόσφαιρα, στις διαθέσεις, αλλά κυρίως στις σχέσεις!
 
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει έναν σαφώς πιο δύσκολο χαρακτήρα και να μας βάλει τη διαδικασία αλλαγών και διευθετήσεων… Προκαλεί μια συναισθηματική φόρτιση στους περισσότερους από εμάς, όμως οφείλουμε να θυμόμαστε πως όλα ακολουθούν μια εξελικτική πορεία, που πάντα βασίζεται στις δικές μας επιλογές.
 
Βεβαίως, καμία αλλαγή δεν γίνεται σε ένα κλίμα χαλαρότητας και ηρεμίας! Κάθε αλλαγή έχει δυσκολία, εσωτερική αναζήτηση, αλήθεια, ενώ απαιτεί και ωριμότητα! Γι’ αυτό, το να ξεπερνά κανείς την κάθε δυσκολία, είναι μια σημαντική κατάκτηση που σε βοηθά να περάσεις την… τάξη στο σχολείο της ζωής! Άλλωστε, να θυμάστε πως οι δυσκολίες δεν προέρχονται απ’ έξω, συνήθως τις καλλιεργούμε μέσα μας! Αν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα θέματα που προκύπτουν, είναι σίγουρο πως θα αλλάξουν και τα πάντα γύρω μας!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-11-2015 17:02:00