blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Αστρολογία - Πλανητικές Ώρες: Πως μας επηρεάζουν;

 
Αστρολογία - Πλανητικές Ώρες: Πως μας επηρεάζουν;
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Αστρολογία και πως να επιλέξετε την κατάλληλη μέρα και ώρα για να κάνετε μια δραστηριότητα. Η αστρολογία μας λέει πως να επιλέξουμε την κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε μια ενέργεια, με βάση την πλανητική ώρα. Αρκετές στιγμές στην καθημερινότητά μας έχουμε αναρωτηθεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, τους στόχους μας και να πετύχουμε ότι βάλουμε στο μυαλό μας! Σε όλους μας έχει τύχει αρκετές φορές να πραγματοποιήσουμε συναντήσεις, επικοινωνίες, μία αγορά, να πάρουμε μία απόφαση ή να επιλέξουμε ημερομηνία γάμου ή να κάνουμε κάτι άλλο πολύ σημαντικό για τη ζωή μας και στην πορεία να αποτύχουμε, πολύ απλά γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή!

Sponsored Links

Δεν χρειάζεται να χαλάμε ούτε τον πολύτιμο χρόνο μας, αλλά ούτε και την διάθεσή μας, μετρώντας συνεχόμενες αποτυχίες. Να θυμάστε κάτι σημαντικό: Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ! Σύμφωνα με την Αστρολογία, κάθε ώρα της ημέρας κυβερνάται από έναν από τους παρακάτω πλανήτες: Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος. Κάθε ένας από τους παραπάνω πλανήτες, επηρεάζει αστρολογικά με διαφορετικό τρόπο διάφορους τομείς της ζωής μας.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις πλανητικές ώρες , μπορούμε να προγραμματίσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, τις μέρες και τις ώρες που δεχόμαστε την εύνοια των πλανητών! Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προσελκύσουμε την τύχη και να έχουμε επιτυχία στις επιδιώξεις μας. Παρακάτω σας δίνουμε μία αναλυτική περιγραφή των δραστηριοτήτων που ευνοούνται αστρολογικά όταν κάθε πλανήτης είναι κυβερνήτης μίας ώρας.

Στη συνέχεια μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα της Οι πλανήτες ανά ώρα, για να αναζητήσετε τις μέρες και τις ώρες που κάθε πλανήτης είναι κυβερνήτης και να δείτε πότε η τύχη είναι γενναιόδωρη για το ζώδιό σας! Στην ενότητα των πλανητικών ωρών έχουμε λάβει υπόψη την επίδραση που δέχεται αστρολογικά το ζώδιο σας τη δεδομένη στιγμή, καθώς και τον τόπο όπου θα συμβεί το γεγονός για το οποίο θέλετε να έχετε πληροφορίες.

Επίσης, στην ενότητα Οι πλανητικές ώρες στη Συναστρία θα μάθετε πως θα λειτουργήσει μια σχέση σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, για οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε από κοινού με κάποιο άλλο άτομο.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΗΛΙΟΥ: Όταν ο πλανήτης Ήλιος είναι κυβερνήτης μίας ώρας, είναι η στιγμή που μπορούμε να προβάλουμε καλύτερα τον εαυτό μας, καθώς και να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και πίστη στις δυνάμεις μας.

Οι δραστηριότητες που ευνοούνται όταν ο Ήλιος είναι κυβερνήτης μίας ώρας είναι οι ακόλουθες: Να θέσουμε νέους στόχους και να κάνουμε καινούρια σχέδια! Η αυτοπεποίθηση που μας μεταδίδει ο Ήλιος μας βοηθά να κυνηγήσουμε όλα τα όνειρά μας! • Να περάσουμε κάποιο Interview για δουλειά ή να κάνουμε μία επαγγελματική συνάντηση. Ευνοούνται οι συναντήσεις με προϊσταμένους ή με άτομα που διαθέτουν ισχύ! • Διεκδίκηση προαγωγής: Είναι μία καλή ώρα για να επιδείξουμε τις ικανότητές μας και να διεκδικήσουμε μία καλύτερη επαγγελματική θέση, με προοπτικές και εξέλιξη! Αυτή την ώρα μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα νέο έργο μας και να έχει επιτυχία! • Ευνοούνται οι επενδύσεις σε χρηματιστήριο, αλλά και τα τυχερά παιχνίδια!Ο αυθορμητισμός είναι διάχυτος, προκύπτουν νέες γνωριμίες και φλερτ και τα άτομα που γνωρίζονται όταν ο Ήλιος είναι κυβερνήτης νιώθουν αμέσως ζεστασιά και οικειότητα! • Είναι μία καλή ώρα για διασκέδαση! Την ώρα του Ήλιου μπορούμε να διώξουμε το άγχος και να δούμε φίλους, να πάμε σινεμά, να κάνουμε Clubbing και να κάνουμε όλες τις δραστηριότητες που μας ψυχαγωγούν και μας αποφορτίζουν από την πιεστική μας καθημερινότητα! • Προγραμματισμός μίας εκδήλωσης , μίας γιορτής, μίας επανένωσης (Reunion) φίλων ή συγγενών. Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα νέο χόμπι που θα μας συνεπάρει και θα καταφέρουμε να το ακολουθήσουμε πιστά! • Μπορούμε να απολαύσουμε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά μας και όσοι δεν έχουν, τώρα μπορούν να τολμήσουν και να κάνουν το «βήμα» για να αποκτήσουν!Είναι καλή ώρα για να επιλέξουμε ένα δώρο για ένα άτομο που αγαπάμε να του κάνουμε μία όμορφη έκπληξη. Παράλληλα την ώρα του Ήλιου μπορεί να μας τύχει να μας κάνουν ένα δώρο ή μία έκπληξη που θα μας ικανοποιήσει! 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΣΕΛΗΝΗΣ: Η Σελήνη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ψυχή και το συναίσθημα. Οι πλανητικές ώρες της Σελήνης είναι οι ιδανικές για να εκφραστούμε και για να εξωτερικεύσουμε όλα όσα κρύβουμε μέσα στην ψυχή μας. Προσοχή όμως, οι ώρες Σελήνης χαρακτηρίζονται από αστάθεια, για αυτό θα ήταν πιο φρόνιμο να μην τις επιλέξουμε για σημαντικές αποφάσεις ή για καθοριστικές ενέργειες, γιατί είναι βέβαιο ότι γρήγορα τα σχέδιά μας θα αναθεωρηθούν!

Συγκεκριμένα, οι ώρες που η Σελήνη είναι κυβερνήτης είναι ιδανικές για: Να δείξουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους. Να ανοιχτούμε συναισθηματικά και να εκφράσουμε ελεύθερα, χωρίς δισταγμούς και εγωισμούς όλα όσα πραγματικά αισθανόμαστε. Είναι μία πολύ καλή ώρα για μία επανασύνδεση ή για μία ερωτική προσέγγιση! • Να κάνουμε τον απολογισμό μας, να θυμηθούμε το παρελθόν να παραδειγματιστούμε από τα λάθη μας και να σκεφτούμε τι είναι αυτό που περιμένουμε από το μέλλον μας! • Να ασχοληθούμε με το σπίτι και την οικογένειά μας. Τις ώρες της Σελήνης μπορούμε να προγραμματίσουμε μία οικογενειακή συγκέντρωση, να κάνουμε μία αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, να μαγειρέψουμε ένα νόστιμο φαγητό για να το απολαύσουμε μαζί με τα αγαπημένα μέλη της οικογένειά μας ή ακόμα και να συζητήσουμε τα φλέγοντα οικογενειακά ζητήματα και να βρούμε λύσεις! • Να πραγματοποιήσουμε ψώνια και αγορές που αφορούν το σπίτι! Αν λοιπόν έψαχνες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία καλή αγορά, που θα πιάσει τόπο προγραμμάτισε να είναι σε ώρα Σελήνης! • Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα αισθηματικό ραντεβού και είναι βέβαιο ότι ο ρομαντισμός και το συναίσθημα που θα δημιουργηθεί, θα μας χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις! • Να εμπιστευτούμε την διαίσθησή μας και να ακολουθήσουμε επιλογές που στηρίζονται στο συναίσθημα και ιδιαίτερα στο ένστικτό μας. Η εσωτερική μας φωνή, πολλές φορές μας δίνει πολύ σημαντικά μηνύματα! • Να επισκεφτούμε τα πάτρια εδάφη μας, να κάνουμε ένα ταξίδι στην εξοχή, να δούμε οικογενειακούς φίλους ή να περάσουμε όμορφες στιγμές σε ένα μέρος που μας συνδέουν όμορφες αναμνήσεις με το παρελθόν! • Να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες! • Συναντήσεις, επαφές και επικοινωνίες με γυναίκες.Οι γυναίκες ευνοούνται για καλλωπισμό, περιποίηση και χαλάρωση!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΕΡΜΗ: Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει όλες τις μορφές των επικοινωνιών μας, την πνευματική μας εγρήγορση, τα ταξίδια, τις επαφές μας και τις διαπραγματεύσεις μας. Προσοχή τις χρονικές περιόδους της χρονιάς που ο Ερμής είναι ανάδρομος, γιατί εκείνη την περίοδο, θα πρέπει να αποφύγουμε όλα όσα σας αναφέρουμε παρακάτω:

Οι ώρες λοιπόν που ο Ερμής είναι κυβερνήτης είναι ιδανικές για: Να κάνουμε δημόσιες σχέσεις, να συναντήσουμε ανθρώπους και να μπορέσουμε να έχουμε μαζί τους μία καλή επικοινωνία! • Να αποκαταστήσουμε μέσα από το διάλογο τις επαφές μας με ένα άτομο που η σχέση μας έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου! • Να κάνουμε νέες γνωριμίες και να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο! • Να μεταδώσουμε τις σκέψεις, τις ιδέες μας και να πείσουμε με εύστοχα επιχειρήματα τους γύρω μας! • Να προγραμματίσουμε μία πολύ σημαντική για εμάς επαγγελματική συνάντηση!Να κάνουμε μία αγορά κινητού, αυτοκινήτου, ηλεκτρονικού υπολογιστή ή οποιουδήποτε τεχνολογικού μέσου! • Να σερφάρουμε στο ίντερνετ , να συνομιλήσουμε με κόσμο και να διασκεδάσουμε στο διαδίκτυο! • Να πραγματοποιήσουμε νέες επαγγελματικές αλλά και οικονομικές συμφωνίες. Είναι βέβαιο ότι την ώρα του Ερμή, κανείς δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν! • Να τολμήσουμε να κάνουμε ένα σημαντικό για εμάς τηλεφώνημα ή να προγραμματίσουμε μία εξέχουσας σημασίας συνάντηση! Ένα ταξίδι σε ώρα Ερμή είναι ευχάριστο και δημιουργικό! • Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ερωτική σχέση που θα στηρίζεται στην αμοιβαία επικοινωνία και στην αλληλοκατανόηση, τότε η ώρα του Ερμή είναι ιδανική!

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά και πιο γενικά τον συναισθηματικό αλλά και τον υλικό πλούτο! Δείξτε προσοχή τις ημέρες του έτους που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Εκείνη την περίοδο, περιορίστε τις δραστηριότητες που σας αναφέρουμε παρακάτω!

Οι πλανητικές ώρες της Αφροδίτης είναι ιδανικές για: Να πούμε ΝΑΙ στον έρωτα! Να αφεθούμε στην δύνη των συναισθημάτων μας, να κάνουμε μία νέα σχέση, να φλερτάρουμε, να ερωτευτούμε, να κάνουμε σεξ, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους ή και να έρθουμε πιο κοντά στο σύντροφό μας! • Να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, να αλλάξουμε στυλ, να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση και να λάμψουμε! Ευνοούνται οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ! • Είναι μία ιδανική ώρα για γάμο ή για να πάρουμε την απόφαση να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας! • Να παίξουμε τυχερά παιχνίδια και γενικότερα να ρισκάρουμε (με μέτρο πάντα) στον οικονομικό τομέα! • Να ξεκινήσουμε μία δίαιτα που θα έχει αποτελέσματα! • Να προγραμματίσουμε ένα πάρτι ή να πάμε σε μία εκδήλωση που θα περάσουμε πολύ όμορφα! • Να εκφράσουμε τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα ή για να πάρουμε μέρος σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Θέατρο,κινηματογράφος, χορός ή συγγραφή…δες τι σου ταιριάζει καλύτερα και ακολούθησέ το, σίγουρα θα νιώσεις πολύ καλύτερα! • Να προσελκύσουμε και να γοητεύσουμε το άτομο που ποθούμε!Να δεχθούμε μία νέα οικονομική πρόταση, που αργότερα θα φανεί ιδιαίτερα κερδοφόρα! • Να κάνουμε μία νέα οικονομική επένδυση!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΑΡΗ: Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της ενέργειας αλλά και της πρωτοπορίας. Οι πλανητικές ώρες του Άρη είναι λοιπόν ιδανικές για να δραστηριοποιηθούμε, να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, να δείξουμε αποφασιστικότητα και να τολμήσουμε όλα όσα μας τρομάζουν ή τα παραμελούμε εδώ και καιρό! Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τις πλανητικές ώρες του Άρη είναι οι Κριοί και οι Σκορπιοί!

Οι πλανητικές ώρες του Άρη είναι ιδανικές για: Η πρώτη δραστηριότητα που θα σας αναφέρουμε δεν είναι άλλη από το «σεξ»! Όταν ο Άρης είναι κυβερνήτης μίας ώρας, μπορούμε να απολαύσουμε έντονες παθιασμένες, ερωτικές στιγμές! • Να πάρουμε μία σημαντική επαγγελματική ή οικονομική απόφαση!Να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας ή να τολμήσουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μας! • Να διευθετήσουμε γραφειοκρατικά, νομικά, κληρονομικά και ασφαλιστικά ζητήματα!Να ασχοληθούμε με ένα σπόρ ή να γυμναστούμε! • Να πάρουμε μέρος σε δραστηριότητες που χρειάζεται να καταβάλουμε σωματική δύναμη! Αν προγραμματίζεται για παράδειγμα μία μετακόμιση, τότε η ώρα Άρη είναι ιδανική! • Να ζήσουμε έναν κεραυνοβόλο, παθιασμένο έρωτα! Προσοχή όμως, οι σχέσεις που δημιουργούνται σε ώρα Άρη, είναι έντονες, όμως έχουν μικρή διάρκεια, γιατί τα έντονα συναισθήματα εξαντλούν γρήγορα το ζευγάρι! • Να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας ή και τα προβλήματα της ζωής μας. Οι ώρες του Άρη μας δίνουν θάρρος και τόλμη! • Να ολοκληρώσουμε υποχρεώσεις που τον τελευταίο καιρό αναβάλλαμε! • Να βγάλουμε από μέσα μας το θυμό, τα νεύρα, την πικρία και την απογοήτευση, να εκτονωθούμε και στη συνέχεια να νιώσουμε πιο ανάλαφρα!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΔΙΑ: Ο Δίας είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την τύχη, την επέκταση, την εξέλιξη και την πρόοδο! Οι ώρες της ημέρας που ο Δίας είναι Κυβερνήτης, χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία και καλοτυχία (ιδιαίτερα για τους Τοξότες που είναι ο κυβερνήτης τους)!

Οι πλανητικές ώρες του Δία είναι ιδανικές για:Επικοινωνίες με άτομα του εξωτερικού! Ταξίδι στο εξωτερικό- Την ώρα του Δία προγραμμάτισε να πραγματοποιήσεις το ταξιδάκι που πάντα ονειρευόσουν! • Ευνοούνται οι σπουδές, η μελέτη και γενικότερα η πνευματική εξέλιξη! Είναι καλή ώρα για να δώσεις την πτυχιακή σου ή για να πάρεις μέρος σε ένα σεμινάριο! • Να κάνουμε αίτηση για δάνειο – για να εγκριθεί χωρίς καθυστερήσεις-! • Να πραγματοποιήσουμε οικονομικές επενδύσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα οι αγορές μετοχών! • Να έρθουμε πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα και να αποκαταστήσουμε τις «φθαρμένες» σχέσεις, ιδιαίτερα με αδέρφια, ξαδέρφια και πεθερικά! • Να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι που θα ομορφύνει τη ζωή μας! • Να πραγματοποιήσουμε νέες επαγγελματικές επαφές!Να κάνουμε μία δωρεά! Τα χρήματα που θα δώσουμε για μία αγαθοεργία σε ώρα Δία, θα μας επιστραφούν μετά από λίγο καιρό εις διπλούν! • Να κινηθούμε δραστικά για να αυξήσουμε την κινητή και ακίνητη περιουσία μας και για να ενεργήσουμε με κύριο σκοπό την οικονομική μας άνοδο!

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΚΡΟΝΟΥ: Ο Κρόνος είναι ένας παρεξηγημένος πλανήτης, γιατί έχει συνδεθεί με δοκιμασίες και προβλήματα. Στην πραγματικότητα όμως, οι ώρες Κρόνου μπορούν να μας δώσουν πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής και να μας ωθήσουν να κάνουμε επιλογές που θα είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλό μας! Τις πλανητικές ώρες του Κρόνου μπορούμε να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον μας.

Οι δραστηριότητες που ευνοούνται σε ώρα Κρόνου, είναι οι ακόλουθες: Μπορούμε να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική μας καριέρα! Ευνοούνται οι επαγγελματικές μεταγραφές, οι μετακινήσεις, η έναρξη ή η αλλαγή εργασίας! Οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα ξεκινήσει σε ώρα Κρόνου, θα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα! • Να πραγματοποιήσουμε αγοραπωλησίες κινητής ή ακίνητης περιουσίας. Οι οικονομικοί όροι των συμφωνιών που πραγματοποιούνται σε ώρα Κρόνου είναι ευνοϊκοί και δεν κρύβουν «επικίνδυνα παραθυράκια»! • Να εξοφλήσουμε χρέη ή να ζητήσουμε να μας επιστραφούν χρήματα που έχουμε δανείσει!Να ζητήσουμε την συμβουλή μεγαλύτερων και πιο έμπειρων προσώπων. Να επισκεφτούμε το γιατρό, τον δικηγόρο, τους γονείς μας και γενικότερα άτομα που μπορούν να μας δώσουν μία γνώμη, μία άποψη που μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα που μπορεί να έχουμε τη δεδομένη στιγμή! • Να διακόψουμε σχέσεις (αισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές), που μας έχουν πλέον κουράσει ή που έχουν αποδειχθεί «ασύμφορες»! Τις ώρες Κρόνου έχουμε το ψυχολογικό σθένος να αντιμετωπίσουμε με την ψυχρή λογική κάποιες καταστάσεις και να πάρουμε αποφάσεις που είναι για το καλό μας!

Είναι η κατάλληλη ώρα για να αποφασίσουμε να κόψουμε το κάπνισμα, να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και γενικά να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που θα βελτιώσει την φυσική μας κατάσταση! Οι κακές συνήθειες τώρα μπορούν να λάβουν τέλος…Τις ώρες Κρόνου μπορούμε να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας, να βάλουμε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις μας και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα φλέγοντα επαγγελματικά ζητήματα! • Να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τη ζωή μας και να κάνουμε νέα πλάνα! Τα σχέδια που θα αρχίσουμε να θέτουμε σε εφαρμογή τις ώρες Κρόνου, θα είναι σταθερά! • Να παρευρεθούμε σε μία κοινωνική εκδήλωση, που θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τον κύκλο γνωριμιών μας. Οι ώρες Κρόνου είναι μία καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους που μπορούν να μας στηρίξουν στις προσωπικές μας επιδιώξεις! • Να κάνουμε τον προϋπολογισμό μας, να πραγματοποιήσουμε αποταμίευση! Τις ώρες Κρόνου μπορούμε να «περιοριστούμε», να «δοκιμαστούμε», να «στερηθούμε» και λίγο αργότερα να ανταμειφτούμε για τις προσπάθειές μας!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-09-2011 00:00:00