blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015. Η γιορτή της ζωής, η Ανάσταση της Αγάπης και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μετά το Πάσχα!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 19 Απριλίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Η ζωή γιορτάζει τη νίκη της και η ανάσταση της αγάπης είναι πραγματικότητα. Μέσα από τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη μέσα από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε, θα αφουγκραστούμε και τις δυσκολίες για να μειώσουμε τις αισθηματικές σκοτούρες και να ανακαλύψουμε τελικά ότι όλα όσα μας ενώνουν, είναι πολύ περισσότερα και πιο σημαντικά από εκείνα που μας χωρίζουν!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Κρόνο

Μια περίεργη όψη σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά, σχηματίζεται στις 15 Απριλίου: Η αντίθεση ανάμεσα στη γενναιόδωρη Αφροδίτη Αφροδίτης και τον αυστηρό κριτή των ουρανών, τον Κρόνο, έρχεται να κρίνει σχέσεις και να δώσει εύσημα σε όσες από αυτές είναι δομημένες σε σωστές βάσεις. Αντίθετα, οι σχέσεις εκείνες που στερούνται ουσιαστικής αγάπης, ίσως αντιμετωπίσουν ένα διάστημα κρίσης.

Ερμής στον Ταύρο

Στις 15 Απριλίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι και την πρωτομαγιά και θα στρέψει το ενδιαφέρον μας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Ωστόσο, ο Ταύρος είναι το βασίλειο της Αφροδίτης και ο Ερμής μέσα από αυτή τη θέση θα ωφελήσει πολλούς στον ερωτικό τομέα αφού θα διευκολύνει την επικοινωνία, αλλά και τις ερωτικές εξομολογήσεις. Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή.

Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου πραγματοποιείται στον αστερισμό του Κριού και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που κάνουν τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Το φαινόμενο στερείται σημαντικών πλανητικών συμμετοχών, ωστόσο ο απλανής αστέρας Αρκτούρος σε αντίθεση με τη Νέα Σελήνη μέσα από τον Ζυγό θεωρείται αρκετά ευνοϊκός, καθώς φέρνει τύχη στις υποθέσεις.

Άρης σε τετράγωνο με Δία

Ο Άρης, ο πλανήτης της δύναμης αλλά και της σεξουαλικότητας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 18 του μήνα. Η όψη αυτή λειτουργεί υπέρ της ποσότητας και εις βάρος της ποιότητας όσον αφορά σε ερωτικά ζητήματα. Καλό είναι εκείνη την ημέρα να μην υπερβάλουμε και να προσέχουμε τις ευκαιριακές επαφές.

Ηλιός στον Ταύρο

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου θα ενδυναμώσει τις ενασχολήσεις μας με θέματα κτήσεων και ερωτικών κατακτήσεων και σε αστρικό επίπεδο έρχεται να αναζωογονήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Τα «ερωτικά παιχνίδια» του Ποσειδώνα

Στις 19 Απριλίου έχουμε δύο σημαντικές όψεις στις οποίες συμμετέχει ο πλανήτης των αξιών αλλά και της πλάνης, ο «ιδιόρρυθμος» Ποσειδώνας. Το εξάγωνο ανάμεσα στον επικοινωνιακό Ερμή με τον Ποσειδώνα σχετίζεται με τις μετακινήσεις μας, με τις μικρές εκδρομές και τις κοντινές βόλτες. Στη διάρκεια λοιπόν μετακινήσεων για πολλούς θα μπορούσαν να υπάρξουν συναντήσεις-εκπλήξεις, είτε με φιλικά πρόσωπα, είτε με ερωτικούς συντρόφους. Ωστόσο κρίνεται σκόπιμο να αποφύγουμε άκαιρους ενθουσιασμούς και ροζ συννεφάκια, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα θα μπορούσε να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Μάθε ποια απρόσμενη συνάντηση θα σου φέρουν οι όψεις του Ποσειδώνα. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ας δούμε τις επιρροές που θα έχουν οι πλανητικές όψεις του επταημέρου μετά το Πάσχα στα ζητήματα της αγάπης και του έρωτα, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-04-2015 11:00:00