blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι απλανείς αστέρες στην αστρολογία και πως μας επηρεάζουν με βάση την ημερομηνία γέννησης μας.

 
Οι απλανείς αστέρες στην αστρολογία και πως μας επηρεάζουν με βάση την ημερομηνία γέννησης μας.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 36
 
Sponsored Links

Οι απλανείς αστέρες στην αστρολογία και πως μας επηρεάζουν.

Απλανής αστέρας σε αντίθεση με τον πλανήτη, ονομάζεται το κάθε ουράνιο σώμα που διατηρεί όλες εκείνες τις ιδιότητες του δικού μας Ήλιου πέριξ του οποίου περιστρέφεται η Γη και οι υπόλοιποι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ο ουρανός της νύχτας, με τα αιώνια φωτεινά του αστέρια, τους μεγαλοπρεπείς αστερισμούς του και τα ουράνια σώματα που κινούνται γύρω από τον ζωοδότη Ήλιο κατά μήκος της εκλειπτικής ζώνης, είναι η αρχαία ρίζα όλης της αστρολογίας και η βαθύτερη πηγή των μύθων που εμπνεύστηκαν από την αρχή της ανθρωπότητας. Πολύ πριν υπάρξουν ωροσκόπια, οίκοι, έννοιες η σημάδια, οι αρχαίοι ιερείς, μελετητές εκείνης της εποχής πίστευαν πολύ στην σημασία των απλανών ή όπως διαφορετικά αποκαλούνται σταθερών αστέρων.

Είχαν ξεχωρίσει δε σαν βαθμό σημασίας τα πιο σημαντικά αστέρια, τα μοιραία κατά κάποιον τρόπο με την θετική η αρνητική σημασία τους, και εξέταζαν πολύ την συμμετοχή τους στην γέννηση του κάθε ατόμου. Στον ουράνιο θόλο υπάρχουν περίπου 290 σταθερά (απλανή) αστέρια, και 88 αστερισμοί. Είναι λοιπόν εμφανές ότι ο καθένας από μας έχει μια κοσμική άποψη της ουράνιας σφαίρας κατά τις νυχτερινές ώρες που είναι γεμάτη αστέρια και γαλαξιακές ομάδες.

Ωστόσο, η σημερινή αστρολογική ανάλυση ασχολείται περισσότερο με τις επιρροές της εκλειπτικής ζώνης σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο. Ας φανταστούμε την εκλειπτική σαν ένα ουράνιο τόξο του ηλιακού μας συστήματος, που βρίσκονται οι ζωδιακοί αστερισμοί (κοινώς τα ζώδια) και οι πλανήτες που ταξιδεύουν πάνω σ’ αυτήν.

Υπάρχουν όμως και άλλοι προεξέχοντες αστερισμοί που είναι ορατοί κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας όπως ο Ωρίωνας, ο Σείριος, οι Πλειάδες η Μεγάλη και η Μικρή άρκτος. Αυτοί λοιπόν οι συγκεκριμένοι είναι σχηματισμοί ομάδας πολλών αστεριών που όμως βρίσκονται πολύ μακριά από την εκλειπτική ζώνη που προαναφέραμε και κατά τους αστρολόγους προσδιορίζονται ως Σταθεροί αστέρες γιατί σε αντίθεση με τους πλανήτες, είναι εδώ και χιλιάδες χρόνια αμετακίνητοι.

Οι απλανείς αστέρες στην ιστορία της αστρολογίας

Η απόκρυφη διάσταση αυτών των αστερισμών θεωρείται σημαντική και αναφέρεται σαν, η όγδοη πύλη του διαστήματος κατά τους Ινδουιστές και η περιοχή κατά την οποία η ψυχή πετυχαίνει την ενότητα της με την ανώτερη Θεότητα κατά την περίοδο του εξαγνισμού της, από τις κατώτερες επιρροές και δυνάμεις. Αυτή η θεωρία χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αρχαίους Αιγυπτίους και κατόπιν από τους αρχαίους Έλληνες που πίστευαν ότι αυτοί οι αστέρες κατοικούνταν από οντότητες που βοηθούσαν στον δρόμο της ψυχής μετά τον θάνατο, λίγο πριν την ανάβαση της στον ουράνιο κόσμο των Θεών.

Συγκεκριμένα γι’ αυτούς υπήρχαν επιρροές από τρεις συγκεκριμένες οντότητες στην Μεγάλη άρκτο, στον Σείριο, και τις Πλειάδες. Αυτές οι τρεις γαλαξιακές ομάδες έχουν μεγάλη σημασία κατά την αστρολογική διδασκαλία εκείνης της εποχής γιατί αποτελούσαν ένα πρωτότυπο τρίγωνο μεταξύ τους, μια ουράνια δομή μέσω της οποίας εισάγονταν όλες οι ενέργειες που εκτοξεύει το ηλιακό μας σύστημα. Η Αρχαία Αίγυπτος ήταν διάσημη για την έμφαση της στον Ωρίωνα και τον Σείριο, σαν ένα δρόμο κατά τον οποίο οι ψυχές χρησιμοποιούσαν για ν’ ανέλθουν. Περαιτέρω θεωρήθηκε ότι η περιοχή των πυραμίδων ήταν επιτήδεια τοποθετημένη σε συγκεκριμένα μήκη και πλάτη, αφού ανέτειλαν η έδυαν οι συγκεκριμένοι αστερισμοί άρα η μετάβαση της αιώνιας ψυχής ήταν ενωμένη με αυτά τα αστέρια που μετά τον θάνατο της αποτελούσαν την πορεία της προς την αθανασία.

Θα παρατηρήσετε παρακάτω ότι κάθε ομάδα αυτών των αστέρων ξεχωριστά, έχει μια συγκεκριμένη επιρροή από έναν η δύο πλανήτες και αυτό δεν γίνεται τυχαία, αφού εκτιμάται ότι οι φύσεις τους ταιριάζουν με ορισμένους πλανήτες που τους αποδίδονται μέσω των χρωματισμών τους.

 Τα πιο σημαντικά από αυτά σαν έννοιες και σημασίες θα παρατεθούν παρακάτω, όμως αξίζει να εστιαστούμε στους πιο βασικούς που θεωρούνται κατά πολλούς αστρολόγους τα βασιλικά αστέρια ή αστέρια των αρχαγγέλων που είναι οι παρατηρητές της ουράνιας πυξίδας. Χαρακτηρίστηκαν επίσης ως οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης.

Οι βασιλικοί απλανείς αστέρες

Ο Regulus το βασιλικό αστέρι, γνωστός και ως η καρδιά του Λιονταριού, ο παρατηρητής του βορρά. Ο Fomalhaut ο αλχημιστής και παρατηρητής του νότου, ο Αlderbaran, ο παρατηρητής της ανατολής και τέλος ο Antares η καρδιά του Σκορπιού, ο παρατηρητής της δύσης. Οι Pleiades ή οι επτά αδελφές είναι η συστάδα των αστεριών που κλήθηκαν ως οι αιώνιες φύλακες του Ουρανού, αποτελούνται από επτά μικρά αστέρια την Electra, Celaeno, Taygeta, Maia, Merope, Asterope, και την Alcyone, ειδικά η τελευταία σαν το κεντρικό αστέρι αυτής της ομάδας θεωρείται κατά την μυθολογία ως η “κλαίουσα αδελφή”.

Οι απλανείς αστέρες στην αστρολογία και ποιοι μας επηρεάζουν με βάση την ημερομηνία γέννησης μας

Ξεχωρίζουμε όπως είπαμε και παραπάνω τα πιο σημαντικά σταθερά αστέρια κατά την ημερομηνία γέννησης σας, αν όμως είστε γνώστες και των υπόλοιπων πλανητικών σας θέσεων, πχ της Σελήνης, της Αφροδίτης κλπ, θα είναι καλό να τα εξετάσετε ξεχωριστά. Οι υπόλοιποι απλανείς αστέρες δεν θ’ αναφερθούν αφού θεωρούνται πιο ουδέτεροι σαν φύσεις.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Vega

Ο Vega είναι στις 15 μοίρες του Αιγόκερου, έχει φύση Αφροδίτη, Ερμή και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 5 έως 6 Ιανουαρίου. Πολύ σημαντικό άστρο, οι Βαβυλώνιοι τον ονόμαζαν Αστέρι της βασίλισσας της ζωής. Δίνει ικανότητα και εξέλιξη στην πολιτική σταδιοδρομία, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, φήμη που μπορεί να είναι κάπως εφήμερη, εξαρτάται από τις ατομικές προσπάθειες αυτών των ατόμων. Δίνει μαγνητισμό, και γοητεία, χάρισμα στις διπλωματικές σχέσεις και τις κοινωνικές. Χρειάζεται όμως και ο απαραίτητος αυτοέλεγχος από την πλευρά τους για να μην βρεθούν θύματα της ίντριγκας από συνεργάτες, ή σε νομικές αντιδικίες που μπορεί να προέλθουν από περιουσιακά ζητήματα.

Altair

Ο Altair βρίσκεται στις 1η μοίρα του Υδροχόου, έχει φύση Άρη - Ερμή, επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 21 έως 22 Ιανουαρίου.Δίνει φιλοδοξία, κουράγιο, τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες διακατέχονται από μεγάλη ενέργεια και δύναμη, ενώ έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν φήμη και δημοσιότητα στην διάρκεια της ζωής τους. Μπορεί να αποκτήσουν ξαφνικό και εφήμερο πλούτο.

Sadalsuud

Ο Sadalsuud βρίσκεται στις 23 μοίρες του Υδροχόου, έχει φύση Κρόνου - Ερμή και επηρεάζει όσους είναι γεννημένοι 12 έως 13 Φεβρουαρίου, δίνοντας την δυνατότητα να ανέλθουν ψηλά. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες έχουν ηγετικές ικανότητες, πρωτοπορία και έφεση στις απόκρυφες επιστήμες. Όμως κατά την διάρκεια της ζωής τους δοκιμάζονται από ξαφνικές και απότομες πτώσεις η διακυμάνσεις στην καριέρα και την φήμη τους.

Fomalhaut

Ο Fomalhaut βρίσκεται στην 3η μοίρα των Ιχθύων, έχει φύση Ερμή - Αφροδίτης και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί 21 έως 22 Φεβρουαρίου. Θεωρείται το βασιλικό αστέρι ή το αστέρι της αλχημείας, όπως έχουμε αναφέρει και παραπάνω, άρα πολύ σημαντικό για όσους επηρεάζονται από αυτό. Δίνει φήμη, έφεση στην έρευνα και τον αποκρυφισμό, ιδεαλιστικές τάσεις, ενώ τα χρήματα έρχονται μέσω των τεχνών και των επιστημών. Απότομες και ξαφνικές πτώσεις σε φήμη η στην οικονομική κατάσταση των ατόμων αυτών, ενώ οι υλιστικές αξίες μετατρέπονται σε πνευματικές κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Achernar

O Achernar βρίσκεται στις 15 μοίρες των Ιχθύων και επηρεάζει τους γεννημένους στις 3 έως 4 Μαρτίου. Έχει φύση Δία και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός και επεκτατικός σε φιλοσοφικά ζητήματα, επιτυχία μέσω των δημοσίων φορέων και κλίση στην θρησκεία.

Algol

Ο Algol βρίσκεται στις 26 μοίρες του Ταύρου, επηρεάζει τους γεννημένους 16 έως 18 Μαίου, έχει φύση Δία - Κρόνου, εντείνει τις αθλητικές δραστηριότητες και δυνατότητες, έχει έντονη και βίαιη φύση που μετουσιώνεται όταν το άτομο δραστηριοποιείται για να φτάσει στην κορυφή. Πρέπει να ελέγχεται η τάση του για ποτό η άλλες καταχρήσεις, γιατί υπάρχει και η περίπτωση αυτοί που έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες να λειτουργούν αυτοκαταστροφικά.

Pleiades

Οι Πλειάδες (Pleiades) βρίσκονται στις 29 -0 μοίρες Ταύρου - Διδύμου έχει φύση Δία - Σελήνης και επηρεάζει τους γεννημένους στις 22 έως 23 Μαίου. Μπορεί να δείξει μια τεράστια επιτυχία στην ζωή, που όμως η έλλειψη αυτοελέγχου μπορεί να σηματοδοτήσει την πτώση. Συνήθως αυτή η συγκεκριμένη μοίρα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην όραση, η γενικότερα τα μάτια να είναι το ευαίσθητο σημείο των ατόμων που έχουν γεννηθεί αυτή την ημερομηνία.

Aldebaran

Ο Aldebaran βρίσκεται στις 9 μοίρες των Διδύμων έχει φύση Άρη και επηρεάζει τους γεννημένους από 31 Μαίου έως 1 Ιουνίου. Θεωρείται το άστρο της Ανατολής και έχει όπως είπαμε και παραπάνω προεξέχουσα σημασία. Υψηλές τιμές, ενέργεια, φιλοδοξία που συνήθως χαρίζονται στα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτήν την ημερομηνία, αυτό όμως σαν αντίκτυπο έχει και την άμεση προσέλκυση των εχθρών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές η άσχημα γεγονότα στην ζωή τους.

Rigel

Ο Rigel βρίσκεται στις 16 μοίρες των Διδύμων έχει φύση Δία - Άρη και επηρεάζει τους γεννημένους στις 7 μέχρι 8 Ιουνίου. Δίνει τιμές, αναγνώριση, φιλοδοξία και ικανότητα για σκληρή εργασία. Δυνατότητα διδασκαλική, η ασχολίες με στρατιωτικά επαγγέλματα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ακέραια και ηθική φύση, γι’ αυτό και μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή εφόσον διατηρείται η προσπάθεια τους.

Bellatrix

Ο Bellatrix βρίσκεται στις 20 μοίρες των Διδύμων, έχει φύση Άρη - Ερμή, επηρεάζει τους γεννημένους στις 10 έως 11 Ιουνίου. Θεωρείται μάλλον κακός για τα αισθητήρια όργανα και την όραση, επίσης υπάρχει προδιάθεση για ατυχήματα. Έχουν τολμηρή και εμπόλεμη φύση τα άτομα που έχουν γεννηθεί σ’ αυτές τις ημερομηνίες, που έχει αντίκτυπο στις σχέσεις τους, καθώς και μια τάση να είναι άμεσοι και αδιάλλακτοι στις αποφάσεις τους.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

Capella

 Ο Capella βρίσκεται στις 21 μοίρες των Διδύμων, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις 11 έως 12 Ιουνίου. Έχει φύση Άρη –Ερμή, και δίνει αγάπη για μάθηση και ικανότητα έρευνας. Δίνει πλούτο, τιμές που μπορεί να σπαταληθούν κατά την διάρκεια της ζωής, και γενικότερα μια διακύμανση στις δραστηριότητες των ατόμων που έχουν ασυνήθιστη και εκκεντρική προσωπικότητα.

Betelgeuse

Ο Betelgeuse βρίσκεται στις 28 μοίρες των Διδύμων, έχει φύση Άρη - Ερμή και αυτός, επηρεάζοντας τους γεννημένους στις 19 έως 20 Ιουνίου. Θεωρείται το πιο τυχερό αστέρι, και φέρνει σημαντικές τιμές, πλούτη, φήμη και επιτυχίες στην διάρκεια της ζωής αυτών των ατόμων.

Sirius ή Σείριος

Ο Sirius ή Σείριος βρίσκεται στις 14 μοίρες του Καρκίνου, έχει φύση Δία -Άρη και επηρεάζει τους γεννημένους στις 5 έως 6 Ιουλίου. Θεωρείται πολύ σημαντικός από αρχαιοτάτων χρόνων και δίνει πλούτη, δόξα και τιμές στην περίοδο της ζωής αυτών των ατόμων. Η φιλοδοξία και η υπερηφάνεια κάνει ξεχωριστούς όσους έχουν γεννηθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ έχουν παροχές και εκτίμηση από άτομα κύρους.

Conopus

Ο Conopus είναι στις 15 μοίρες του Καρκίνου, έχει φύση Κρόνου -Δία και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 7 έως 8 Ιουλίου. Δίνει πολλά ταξίδια κατά την διάρκεια της ζωής, όμως η φήμη των ατόμων αυτών μπορεί να επισκιαστεί από σκάνδαλα, αφού είναι επιρρεπείς η θύματα ακατάλληλων ατόμων που μπορεί να τους επηρεάσουν αρνητικά.

Castor ή Κάστορας

Ο Castor ή Κάστορας είναι στις 20 μοίρες του Καρκίνου, έχει φύση Κρόνου - Άρη - Αφροδίτης επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 13 έως 14 Ιουλίου. Δίνει ξαφνική φήμη που ακολουθείται από το ανάλογο αντίτιμο. Καλή επιρροή για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνία, πολεμικές τέχνες, και αθλητικές δραστηριότητες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό των δυνάμεων και των ικανοτήτων τους γιατί η αρνητική εκμετάλλευση των δυνατοτήτων τους μπορεί να φέρει την ανάλογη πτώση.

Pollux

Ο Pollux η αλλιώς το κεφάλι του Ηρακλή βρίσκεται στις 23 μοίρες του Καρκίνου, έχει φύση Άρη – Σελήνης - Ουρανού και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί 15 έως 16 Ιουλίου. Δίνει αντοχές και ικανότητες για δράση και εφαρμογή αυτών που θέλουν να επιτύχουν με κάθε μέσον χωρίς να υπολογίζουν το κόστος. Τα άτομα αυτά διακατέχονται από έντονα συναισθήματα και είναι διασπαστικά σαν φύσεις. Απομάκρυνση από την οικογένεια, ασχολίες η ενδιαφέροντα με μηχανήματα, έρευνες και αστρολογία.

Procyon

Ο Procyon είναι στις 25 μοίρες του Καρκίνου, έχει φύση Άρη - Ερμή, επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 18 έως 19 Ιουλίου δεν διαφέρει από την επιρροή του προαναφερόμενου. Η επιτυχία έρχεται μετά από πολύ προσπάθεια και πείσμα, όμως είναι μια επιτυχία εκτεθειμένη σε διάφορους κινδύνους από ανταγωνιστές που προκαλούνται από την εριστική συμπεριφορά αυτών των ατόμων.

Regulus

Ο Regulus βρίσκεται στις 29 μοίρες του Λέοντα, έχει φύση Άρη - Δία είναι ο μικρός βασιλιάς στην καρδιά του λιονταριού. Θεωρείται ο μεγαλύτερος βασιλικός αστέρας, και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 22 έως 23 Αυγούστου. Δίνει τιμές, υψηλές θέσεις, μεγαλοψυχία, πλούτο, επιφάνεια, όμως και πιθανές πτώσεις από προεξέχουσες θέσεις. Θεωρείται από πολλούς ερευνητές και αστρολόγους ότι τα άτομα αυτά έχουν μεταφυσικά ενδιαφέροντα και έφεση στην αστρολογία.

Denebola

Η κριτική Denebola βρίσκεται στις 21 μοίρες της Παρθένου, έχει φύση Κρόνου - Ερμή - Αφροδίτης και επηρεάζει τους γεννημένους 13 έως 15 Σεπτεμβρίου. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτή την περίοδο διακατέχονται από εμμονές και άγχη συνήθως που πηγάζουν από ασυμφωνίες με συνεργάτες και ερωτικούς συντρόφους. Ενώ κινδυνεύουν από δυσφήμηση.

Vindemiatrix

Ο Vindemiatrix βρίσκεται στις 9 μοίρες του Ζυγού, έχει φύση Κρόνου - Ερμή, και επηρεάζει τους γεννημένους στις 3 έως 4 Οκτωβρίου. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι στα ερωτικά τους ζητήματα, κάτι που τους καθιστά άπιστους και αναξιόπιστους. Συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αντίθετο φύλο, ιδιαίτερα οι άντρες.

Spica

Ο Spica είναι στις 23 μοίρες του Ζυγού έχει φύση Αφροδίτης - Άρη και επηρεάζει ιδιαίτερα ευνοϊκά αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 16 έως 17 Οκτωβρίου. Δίνει φήμη, τύχη και τιμές, δυνατότητες για επιστήμες, τέχνες, γραπτά, μουσική, δημιουργικότητα και κοινωνική άνοδο. Βρίσκεται δίπλα στον Arcturus που έχει και αυτός φύση Δία - Άρη και εκδηλώνει θετικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα από τις επαγγελματικές δραστηριότητες και τις αισθηματικές σχέσεις αυτών των ατόμων.

Al-phecca

Ο Al-phecca βρίσκεται στις 12 μοίρες του Σκορπιού και επηρεάζει τους γεννημένους στις 5 έως 6 Νοεμβρίου. Έχει φύση Ερμή - Αφροδίτης και προικίζει τα άτομα με καλλιτεχνικά ταλέντα, απόκρυφες γνώσεις, ανώτερες ιδέες και θεραπευτικές ικανότητες, επιτυχία στο εμπόριο, ηγετικές τάσεις, μοναχική ερωτική ζωή αφού υπόκεινται σε προδοσίες από τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Agena

Ο Agena βρίσκεται στις 23 μοίρες του Σκορπιού, έχει φύση Αφροδίτης - Δία και επηρεάζει τους γεννημένους στις 15 έως 16 Νοεμβρίου. Δίνει επιτυχία από ασχολίες που σχετίζονται με το κοινό και την μάζα, τύχη από απόκρυφες γνώσεις η έρευνα, υψηλά ήθη και απομυθοποίηση μέσω της αγάπης και των σχέσεων.

Bungula

Ο Bungula είναι στις 29 μοίρες του Σκορπιού, έχει φύση Αφροδίτης - Δία και αυτός, επηρεάζει όσους είναι γεννημένοι στις 21 έως 22 Νοεμβρίου, δίνοντας τιμές, δύναμη και επιτυχία μέσω της σκληρής εργασίας. Οι σχέσεις με το γυναικείο φύλο των ατόμων αυτών, μητέρα, αδελφή, κόρη η ακόμα και σύζυγος για το αντρικό φύλο, διακατέχονται από διάφορες εντάσεις και διακυμάνσεις ίσως και απότομες διακοπές.

Antares

Ο Antares βρίσκεται στις 9 μοίρες του Τοξότη, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός σαν επιρροή και έχει φύση Ερμή, Άρη, Δία. Είναι ο βασιλικός αστέρας και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στις 2 έως 3 Δεκεμβρίου. Δίνει τιμές, δόξα, ευφυΐα, στρατηγικές ικανότητες. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτή την επιρροή έχουν στην ζωή τους απρόβλεπτα γεγονότα, ταραχώδη ερωτική ζωή, απώλεια επιτυχίας που έρχεται από ξαφνική ανατροπή κατά την διάρκεια της ζωής τους. Εύνοια από στρατιωτικά επαγγέλματα η πολεμικές τέχνες.

Rastaban

Ο Rastaban βρίσκεται στις 11 μοίρες του Τοξότη και έχει φύση Κρόνου - Αφροδίτης, επηρεάζει τους γεννημένους στις 4 έως 5 Δεκεμβρίου. Έχει δυνατή επιρροή σε θέματα σχέσεων γάμου και τα οικονομικά. Αξιότιμα άτομα που διακρίνονται σε κυβερνητικές θέσεις, τα γραπτά και τον αθλητισμό. Μπορεί να έχουν κατά την διάρκεια της ζωής τους απώλειες περιουσιακών στοιχείων, προβλήματα στις κοινωνικές τους σχέσεις, ενώ είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Περισσότερα για τους απλανείς αστέρες

Για όσους θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο για τους απλανείς αστέρες (fixed stars) στο astro.com.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-04-2024 03:19:56