blank
 
blank

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Προσοχή στα λόγια και τις πράξεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Προσοχή στα λόγια και τις πράξεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Στις 3 Αυγούστου και ώρα 3:01, ο Ερμής από τον Λέοντα διαμορφώνει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού. Η όψη αυτή θεωρείται αρκετά δύσκολη, καθώς προκαλεί προβλήματα στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στα οικονομικά αλλά και σε κάθε είδους δραστηριότητα. Η λογική και αναλυτική σκέψη του Ερμή δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον Άρη, που λειτουργεί βίαια και απερίσκεπτα, ενώ το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε σταθερά ζώδια, δημιουργεί ακόμα περισσότερη επιμονή και σχεδόν αποκλείει κάθε είδους παραχώρηση. Γι’ αυτό το λόγο (ευτυχώς μόνο για τις επόμενες δυο μέρες) θα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τα λόγια και τις πράξεις μας, αφού η απερισκεψία και η βιασύνη, πέρα από εντάσεις και χωρισμούς μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Άρη

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, με Ήλιο, Δία και Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η διάθεσή σου είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και είσαι έτοιμος να απολαύσεις τον έρωτα, τις περιπέτειες και όλα τα καλά που σου επιφυλάσσουν αυτές οι ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες. Στις 3 Αυγούστου ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ερμή, ίσως χαλάσει για λίγο το όμορφο κλίμα που επικρατεί και σε φέρει αντιμέτωπο με προκλήσεις, που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Οικονομικές υποχρεώσεις ή απλά η ανάγκη σου να δείξεις τη γενναιοδωρία σου, ίσως σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και εντείνουν την ανασφάλειά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να επανακάμψει ένας έρωτας από το παρελθόν και να σε βάλει σε δίλημμα. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις και οι επιλογές σου, φρόντισε να είναι ώριμες, ώστε να μην μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 3 Αυγούστου, συνιστά να προσέχεις περισσότερο τη σχέση σου με το σύντροφό σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον το ερχόμενο διήμερο. Ο εκνευρισμός και οι εντάσεις δεν πρόκειται να έχουν καλά αποτελέσματα, γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου ώστε να αντιμετωπίσεις πιθανά προβλήματα που θα προκύψουν. Καλό θα είναι επίσης να μην πιέζεις το σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να καθησυχάσεις τυχόν ανασφάλειές του. Απόφυγε επίσης έξοδα και σπατάλες, που θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να αποκαταστήσει μια παλιά ερωτική σχέση, αρκεί να αποφευχθούν οι έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη στις 3 του μήνα, συνιστά να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου και να προσέχεις ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους συνάδελφους σου. Καλό θα είναι το ερχόμενο διήμερο να προσέχεις ίντριγκες και κουτσομπολιά και να μην εμπιστεύεσαι άτομα, που μπορεί να υπομονεύουν τη θέση σου. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές, φρόντισε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να μην εξαντλείς άσκοπα την ενέργειά σου, ώστε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Στον οικογενειακό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις ένα όμορφο κλίμα και απόφυγε εντάσεις που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 3 Αυγούστου, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στα οικονομικά σου, αφού σε παροτρύνει να ξοδέψεις περισσότερα από όσα αντέχει το πορτοφόλι σου. Το επόμενο διήμερο λοιπόν, καλό θα είναι να είσαι πιο συγκρατημένος και να αποφύγεις «γενναιοδωρίες» που θα σου κοστίσουν ακριβά. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς επίσης και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Με υπομονή και ψυχραιμία, αυτή η όψη μπορεί να ξεπεραστεί ανώδυνα, αφού ο Άρης σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος, ο Δίας και ο Ερμής βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που τονίζει την προσωπικότητά σου και σου χαρίζει αστείρευτη ενέργεια. Παρόλο όμως που διανύεις μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο το ερχόμενο διήμερο, αφού ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 3 Αυγούστου. Η όψη αυτή μπορεί να σου «φορτώσει» περισσότερες ευθύνες απέναντι στο οικογενειακό σου περιβάλλον, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει και επιπρόσθετα έξοδα. Ίσως χρειαστεί ακόμα να αναβάλλεις ένα προγραμματισμένο ταξίδι, προκειμένου να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο. Ό,τι κι αν συμβεί, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, αφού πρόκειται για ένα παροδικό γεγονός που δεν πρέπει να το αφήσεις να σε επηρεάσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη στις 3 Αυγούστου, δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά, συνιστά ωστόσο να απολαύσεις αυτή την καλοκαιρινή περίοδο, να χαλαρώσεις και να αποφύγεις κάθε δραστηριότητα, που μπορεί να καταπονήσει τον οργανισμό σου ή να σου κοστίσει οικονομικά ή ψυχολογικά. Τουλάχιστον για το ερχόμενο διήμερο, έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις μακριά από σκοτούρες και έννοιες και γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τις επαφές με άτομα, που ξέρεις ότι σε εκνευρίζουν ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σε εκμεταλλευτούν. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές, από τις οποίες θα βγεις ζημιωμένος. Στον αισθηματικό τομέα, η όψη αυτή μπορεί να συμβάλει στην αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Άρης που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 3 Αυγούστου, γεγονός που συνιστά να προσέχεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Το ερχόμενο διήμερο θα πρέπει να ακολουθήσεις μια σωστή διαχείριση και να μην παρασυρθείς από φιλικές προτάσεις, που μπορεί να σου κοστίσουν περισσότερο από όσο υπολογίζεις, ώστε να αποφύγεις απώλειες που θα σου κοστίσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς μια φαινομενικά ασήμαντη διαφωνία, μπορεί να πάρει επικίνδυνες προεκτάσεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, τις επόμενες μέρες μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα πρέπει όμως, προτού ενδώσεις, να βεβαιωθείς ότι πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να έχει μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου, όπου εξελίσσονται σημαντικές αλλαγές. Στις 3 Αυγούστου μάλιστα, ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που σε «αναγκάζει» να αντιμετωπίσεις δυναμικά τα γεγονότα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παρόλο που πρόκειται για μια «δύσκολη» όψη, στην περίπτωσή σου μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο της επιτυχίας, κυρίως αν είσαι αποφασισμένος να αγωνιστείς με νύχια και με δόντια προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να αναβάλλεις για λίγο τις διακοπές σου και να αφοσιωθείς στην κατάκτηση των στόχων σου. Εξάλλου, οι γνωριμίες σου ή κάποια άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν καθοριστικά, αρκεί να πειστούν ότι το αξίζεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Ερμή-Άρη που διαμορφώνεται στις 3 Αυγούστου, πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου το ερχόμενο διήμερο. Μέσα από διάφορα γεγονότα, ίσως διαπιστώσεις ότι μια σημαντική σχέση που διατηρείς, έχει πλέον ξεθωριάσει και νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις για κάτι καινούργιο, που θα τονώσει την ψυχολογία σου. Αν βρίσκεσαι σε διακοπές, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες, θα αποδειχθούν αρκετά ενδιαφέρουσες, αφού ο Ερμής που σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου άτομα, που πέρα από τη φυσική έλξη, σου ταιριάζουν και πνευματικά. Ωστόσο, αν η σχέση που διατηρείς σε καλύπτει, μπορείς τώρα να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση, αποφεύγοντας τις εντάσεις, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην επισημοποίησή της. Ευκαιρίες θα προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Άρη στις 3 Αυγούστου, συνιστά να προσέχεις τις συναναστροφές σου το ερχόμενο διήμερο, καθώς υπάρχει πιθανότητα να κλονιστεί σοβαρά μια δυνατή φιλική σχέση. Απόφυγε επίσης οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με έμπιστα πρόσωπα, καθώς υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως νιώσεις μια ανασφάλεια, καλό θα είναι όμως να περιμένεις προτού εκφράσεις τις ανησυχίες σου. Η όψη αυτή μπορεί να επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν έχεις παρεξηγηθεί πρόσφατα με τον σύντροφό σου. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να μην σκαλίσεις παλιές πληγές, αλλά να προσπαθήσεις να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Άρης σχηματίζει ευνοϊκή γωνία με το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ανώδυνα κάθε πρόβλημα, αρκεί να το χειριστείς ψύχραιμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 3 Αυγούστου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας προβλήματα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Το επόμενο διήμερο, ίσως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου, προκαλέσουν τη δυσφορία του συντρόφου σου ή, αντίθετα, η υπερβολική ενασχόλησή σου με το σύντροφό σου, δημιουργήσει προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Απαιτείται λοιπόν να βρεις τη χρυσή τομή, αφού σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειες αποκατάστασης δεν θα είναι καθόλου εύκολες. Το καλύτερο για σένα αυτή τη στιγμή είναι να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει και να προσπαθήσεις με τα κατάλληλα επιχειρήματα, να πείσεις για τις προθέσεις σου. Προσοχή χρειάζονται επίσης τα οικονομικά σου, τα οποία μπορεί να υποστούν κάποιες απώλειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Άρη στις 3 Αυγούστου, θα σου δημιουργήσει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σε πιέσουν και δεν αποκλείεται να καταβάλουν τον οργανισμό σου. Εξάλλου, με τρεις πλανήτες στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ήδη καταβάλλεις έντονες προσπάθειες που δεν πρέπει να υπερβούν τα όρια. Αν καταφέρεις να αποβάλεις το άγχος, το αποτέλεσμα θα είναι να βγάλεις πιο εύκολα τη δουλειά σου και να νιώσεις πιο όμορφα. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να αυξήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις σου και να σου προκαλέσει έξοδα, που θα αντιμετωπίσεις με δυσκολία. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, καλό θα είναι το ερχόμενο διήμερο να αποφύγεις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μην ξεχνάς ότι ο Άρης, που σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2014 00:00:00