blank
 
blank

Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Άρης στο Σκορπιό

Ο Άρης στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Η πολύμηνη πορεία του Άρη στον Ζυγό ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου με την είσοδό του στο θετικό γι’ αυτόν ζώδιο του Σκορπιού. Η διέλευσή του στο ζώδιο που κυβερνάει παραδοσιακά, ξεκινάει στις 5:25 το πρωί και ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου 2014. Ο Άρης, πανίσχυρος στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα διοχετεύσει όλη την ενέργειά του (θετικά ή αρνητικά) στα θέματα που υπάγονται στη δικαιοδοσία του. Ένα από αυτά είναι τα οικονομικά, τα οποία πρόκειται να μας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα, καθώς θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε μισθούς και συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές και φόρους και νέες ρυθμίσεις στις τιμές καταναλωτικών προϊόντων. Ο Άρης σχετίζεται και με την σεξουαλικότητα, η οποία πρόκειται να κυριαρχήσει ιδιαίτερα στις σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο. Σημαντικά επιτεύγματα θα υπάρξουν και στον τομέα της ιατρικής, όπου μπορεί να βρεθούν νέες θεραπείες σε ανίατες ασθένειες.
 
Τέλος, η συγκεκριμένη θέση του Άρη σχετίζεται με ανακαλύψεις αρχαίων, καθώς και με σεισμούς.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στον Σκορπιό

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τον Άρη στον Σκορπιό είναι οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς, ενώ οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι μπορεί να ζοριστούν λίγο περισσότερο, για να δουν τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών τους.

Άρης στο Σκορπιό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 26 Ιουλίου ο κυβερνήτης σου Άρης, ολοκληρώνει την μακρά πορεία του στο Ζυγό και περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η νέα του θέση, θα σου δώσει την ευκαιρία να «εμβαθύνεις» σε θέματα που σε απασχολούν και να γίνεις πιο υπεύθυνος προς τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Αν έχεις κοινούς λογαριασμούς με συνεταίρους ή και με το σύντροφό σου, θα πρέπει να σχεδιάσετε μαζί μια στρατηγική, που θα σας φέρει περισσότερα κέρδη και θα αποτρέψει πιθανές απώλειες. Μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, που θα παραμείνει ο Άρης σ’ αυτόν τον τομέα, μπορείς επίσης να ωφεληθείς από την εκμετάλλευση των περιουσιακών σου στοιχείων ή και να αποκτήσεις ένα νέο ακίνητο. Ο κυβερνήτης σου επηρεάζει επίσης και την ερωτική σου ζωή, που αυτό το διάστημα θα γίνει πιο φλογερή, ενώ δεν αποκλείεται και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 26 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον Σκορπιό και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου, καθώς διάφορες καταστάσεις θα σου αποκαλύψουν τις πραγματικές προθέσεις κάποιων ατόμων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξυγιάνεις το κοινωνικό σου περιβάλλον. Η αισθηματική σου ζωή ωστόσο είναι αυτή που θα πρωτοστατήσει αυτό το διάστημα, καθώς ακόμα και μέσα από μικρές εντάσεις και διαφωνίες, θα διαπιστώσεις την αξία του συντρόφου σου και την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη δυσκολία σου. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την διάρκεια του πορείας του, θα σε οδηγήσουν στην απόφαση να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια σημαντική γνωριμία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 26 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, προτεραιότητά σου θα είναι η εργασία σου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια επαγγελματική αναρρίχηση, αλλά και για μια σημαντική βελτίωση των αποδοχών σου. Η σοβαρότητα με την οποία θα ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου ή ακόμα και σε νέα καθήκοντα που θα σου ανατεθούν, πολύ γρήγορα θα ανταμειφτεί με τον καλύτερο τρόπο. Αν ανήκεις στους άνεργους του ζωδίου ή αναζητάς μια δουλειά που σου ταιριάζει καλύτερα, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, που σου επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες. Ηθική ικανοποίηση θα έχεις επίσης μέσα από ομαδικές εργασίες και συλλογικές δραστηριότητες. Το διάστημα αυτό, καλό θα είναι επίσης να προσέχεις περισσότερο την υγεία σου και να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο για την ξεκούρασή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 26 Ιουλίου ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική διέλευση για σένα, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις, και παράλληλα να μεγαλουργήσεις στον τομέα της καριέρας σου. Ο Άρης θα παραμείνει σ’ αυτή την θέση μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου και αυτό το διάστημα θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό ή να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα που σου προσφέρει σημαντικές προοπτικές, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις. Στον αισθηματικό τομέα, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή μια νέα γνωριμία (αν είσαι ελεύθερος) θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σου. Εύνοια και στα οικονομικά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 26 Ιουλίου, ίσως αποδειχθεί κάπως κουραστική για σένα, καθώς θα εντείνει τα προβλήματα που υπάρχουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Μετά τον Κρόνο, που φαίνεται ότι σου έχει δημιουργήσει απίστευτες υποχρεώσεις, ο Άρης θα σε αναγκάσει να κινηθείς πιο αποφασιστικά και να βρεις λύσεις σε θέματα, που τείνουν να παγιωθούν. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Άρης θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις από αυτή την θέση, αποτελεί έναν βοηθητικό παράγοντα, καθώς μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου η διεισδυτική σκέψη σου, η διαίσθησή σου και η ωριμότητά σου, θα σε απαλλάξουν μια για πάντα από έννοιες και σκοτούρες. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις εντάσεις, που θα χαλάσουν την διάθεσή σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι να εγκατασταθείς στο εξωτερικό ή να προχωρήσεις στην πώληση κάποιου περιουσιακού σου στοιχείου, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η διέλευση του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου και σου ανοίγει το δρόμο για νέες επιτυχίες. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές, γνωριμίες κα συζητήσεις, που θα σου προσφέρουν αξιόλογες ευκαιρίες. Μια συμφωνία ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Παρόλο που το πρόγραμμά σου θα είναι πιο φορτωμένο ή θα περιλαμβάνει περισσότερες μετακινήσεις, ο χρόνος σου θα είναι γεμάτος ευχάριστες στιγμές. Ο Άρης μπορεί επίσης να σου φέρει μια ερωτική γνωριμία, που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία αλλά και το πάθος θα συμβαδίζουν αρμονικά αυτή την περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η μακρόχρονη παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου, που ίσως ήταν αρκετά κουραστική για σένα, ολοκληρώνεται στις 26 Ιουλίου. Με την είσοδό του στον Σκορπιό, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου, που θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τις αποδοχές σου ή ακόμα και να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων, που θα σου επιτρέψουν να ζεις πιο άνετα. Οι θετικές όψεις μάλιστα που θα σχηματίσει ο Άρης από αυτή τη θέση, μειώνουν τον κίνδυνο απωλειών και σου δημιουργούν μία νέα αίσθηση ασφάλειας. Το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου, σημαίνει ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή, που έχει υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα. Έτσι, τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια νέα οικειότητα με το σύντροφό σου ή να δημιουργήσεις μια καινούργια, υγιή σχέση στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 26 Ιουλίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα, αυτό μπορεί να αποδειχθεί κάπως κουραστικό για σένα, αφού οι δραστηριότητες και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετά αυξημένες, ωστόσο η διέλευση αυτή σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Οι αλλαγές και οι απρόσμενες εξελίξεις που σου προκάλεσε το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, μπορεί τελικά να έγιναν για το καλό σου, αφού τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς με το αντικείμενο που σου ταιριάζει. Επιπλέον, οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την πορεία του, ευνοούν και την αισθηματική σου ζωή, καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να κάνεις μια νέα γνωριμία, που σύντομα θα αποκτήσει σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, στις 26 Ιουλίου ο Άρης περνάει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια διέλευση που μπορεί να «ανακόψει» προσωρινά την πορεία σου, θα δημιουργήσει όμως μελλοντικές προοπτικές. Μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση, να εντοπίσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου και να προετοιμάσεις το έδαφος για την μελλοντική σου επιτυχία. Ωστόσο, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς μετά τις 14/9, που ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Στον αισθηματικό τομέα, αυτό το διάστημα ίσως νιώσεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο μόνος με το σύντροφό σου ώστε να έχετε την ευκαιρία να αναλύσει ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του ή και να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Αν είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό ευνοούνται περισσότερο οι μυστικοί ή παράνομοι έρωτες, παρά η δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί ένας έρωτας από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ο Άρης στον Σκορπιό και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 26 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί πολύ θετικό, τόσο για τις προσωπικές φιλοδοξίες σου όσο και για την αισθηματική σου ζωή και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Παρά το γεγονός ότι η διέλευση αυτή σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς και να κατακτήσεις επαγγελματικούς στόχους, φαίνεται ότι και η αισθηματική σου ζωή δεν θα μπει στο περιθώριο, αφού πια έχεις βρει τη χρυσή τομή στην κατανομή του λιγοστού ελεύθερου χρόνου σου. Με τις θετικές όψεις μάλιστα που θα σχηματίσει ο Άρης, ο χρόνος που θα αφιερώνεις στο σύντροφό σου θα είναι πιο ποιοτικός, ενώ η επικοινωνία σας θα γίνει πιο ουσιαστική. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης ή μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 26 Ιουλίου, ο Άρης περνάει στον τομέα της καριέρας σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά κουραστικό για σένα, καθώς οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις διακοπές και καλοκαίρι και να αφοσιωθείς εξ ολοκλήρου στη δουλειά σου. Ήδη με την παρουσία του Κρόνου στον συγκεκριμένο τομέα, έχεις καταλάβει ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν αγωνιστείς γι’ αυτό και απλά ο Άρης έρχεται τώρα να σε ταρακουνήσει περισσότερο. Το θετικό είναι ότι οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες, αφού οι ευνοϊκές γωνίες που σχηματίζει ο Άρης κατά την πορεία του, πρόκειται να σε ανταμείψουν γενναιόδωρα, όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά. Τέλος, αν ανήκεις στους άνεργους Υδροχόους ή σ’ αυτούς που αναζητούν μια καλύτερη εργασία, αυτό το διάστημα θα βρεις μια αξιόλογη δουλειά, που μπορεί να έχει αυξημένες απαιτήσεις, υπόσχεται όμως και λαμπρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 26 Ιουλίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να προγραμματίσεις ταξίδια, να χαρείς τον έρωτά σου, αλλά και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Το εξωτερικό μπορεί επίσης να σου προσφέρει αξιόλογες προοπτικές, τις οποίες θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Ένας νέος κύκλος σπουδών καθώς και η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ευνοούνται επίσης αυτό το διάστημα. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση, ευνοούν ιδιαίτερα και την αισθηματική σου ζωή όπου δεν αποκλείεται να προκύψει και μια ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να βγεις περισσότερο αυτή την περίοδο, καθώς αναμένεται μια σημαντική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2014 00:00:00