Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης στον Σκορπιό: Το πάθος, η εμμονή και το κυνήγι του έρωτα

 
Ο Άρης στον Σκορπιό: Το πάθος, η εμμονή και το κυνήγι του έρωτα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης στον Σκορπιό: το φιλί της προδοσίας

Ο Άρης στον Σκορπιό και αστρολογικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26 Ιουλίου, ο Άρης εγκαταλείπει το Ζυγό, το ζώδιο που το τελευταίο διάστημα τον έκανε να περιορίζει τις δυνάμεις και ποιότητές του και περνά στο Σκορπιό, το ζώδιο της φύσης του και της δύναμής του, ώστε να μπορέσει να δώσει τη μάχη για την επιβίωση, τον έρωτα, τον πόθο, την κατάκτηση.‘Έστω και από την σκληρή τους πλευρά.

 

Ο Άρης ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, δείχνει τον τρόπο και το βαθμό διεκδίκησης, πως προσπαθούμε να κατακτήσουμε στόχους που έχουμε βάλει στο μάτι, πως υπερασπιζόμαστε κεκτημένα και με ποιο τρόπο εκφράζουμε το πάθος μας, ερωτικό ή για τη ζωή γενικότερα. Με τον Άρη στο Σκορπιό λοιπόν, όλες αυτές οι καταστάσεις αποκτούν μια υπέρτατη δύναμη, ένα αστείρευτο κουράγιο και μια γενναιότητα ψυχής, περνώντας τη ψυχή μας δια πυρός και σιδήρου. Μέσα από τα στοιχεία του Άρη δηλαδή.

 

Σφυρηλατώντας τα πάθη της ψυχής

 

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό, το πάθος, η εμμονή και το κυνήγι του έρωτα, θα γίνει μια καθημερινότητα των ανθρώπων που δε βλέπουν το λόγο να μη ζήσουν το δικό τους παραμύθι. Ένα παραμύθι που περιλαμβάνει ζήλεια, διεκδίκηση, δυνατές σεξουαλικές εμπειρίες, χειριστικές καταστάσεις.

Τόσο χειριστικές καμιά φορά, που μπερδεύεται το ουσιαστικό κίνητρο. Αν είναι για τον έρωτα δηλαδή ή για την ισχύ, το τελικό κέρδος.

 

Ένας μήνας πάθους εγκαινιάζεται, με την ερωτική διέγερση να είναι στα ύψη, με σχέσεις που ταλαντεύονται ανάμεσα στο ερωτικό παιχνίδι και τη μυστηριακή σύνδεση των εραστών, μία σύνδεση που δε θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε με τη λογική.

 

Σίγουρα οι ερωτικές σχέσεις και, γενικότερα, οι διαπροσωπικές δεν θα είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Αλλά το σίγουρο είναι πως θα είναι έντονες, πολυτάραχες και απρόβλεπτες. Το άσχημο είναι πως η συμπεριφορά μας, ακόμα και αν πληγώνει τον άλλον, θα παραμείνει με λυσσαλέο πείσμα η ίδια. Γι αυτό οι συναλλαγές μας με τους τρίτους θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, αφού ο καθένας θα είναι δύσκαμπτος, με επιμονή σε αυτό που λέει. Οι σχέσεις διακατέχονται από θύελλα συναισθημάτων και ενστίκτων, ενώ υπάρχει διάχυτη η αδυναμία σε οτιδήποτε ερωτικά εκκεντρικό, που παρεκκλίνει του φυσιολογικού.

 

Μία τάση σε κρυφές και εξωσυζυγικές καταστάσεις θα είναι έντονη, ενώ η χημεία μεταξύ των εραστών θα καθορίζει τα μποφόρ και τη διάρκειά τους. Το μεγάλο φετίχ εδώ, είναι η βασανιστική καθυστέρηση να αποκαλύπτει ο ένας στον άλλον μυστικά και στοιχεία του εαυτού του. Εν ολίγοις, οι πληροφορίες θεωρούνται το αντίθετο του αφροδισιακού, με τα ερωτικά υπονοούμενα να βρίσκουν άριστη εφαρμογή εκεί που πρέπει.

 

Για ένα μήνα θα λατρεύουμε το μυστήριο, τις ερωτικές κόντρες και τον κίνδυνο να αποκαλυφθούνε βρώμικα μυστικά μας και αμαρτωλές ιστορίες μας. Ειδικά ο κίνδυνος να ξεσκεπαστούμε, ενώ δημιουργεί αρχικά ένα φόβο, αυξάνει ωστόσο και την ερωτική διέγερση, την αγωνία, λειτουργώντας αφροδισιακά.

 

Ας μην παραβλέψουμε και την καχυποψία, η οποία μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα, τονίζοντάς μας πως οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να φοράν ένα άλλο προσωπείο από αυτό με το οποίο μας παρουσιάζονται. Αν όμως κατανοήσουμε πως αυτό που αναζητούμε τη  περίοδο αυτή,  δεν είναι η αγνή αγάπη , αλλά η εναλλαγή του έρωτα-πόλεμος, εξουσία-υποταγή, χάδι-χαστούκι, τότε μας περιμένει ένας πονηρός και πολλά υποσχόμενος μήνας.

 

Τουλάχιστον μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου...

Σχετικά άρθρα Ο Άρης στο Σκορπιό μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου: Διεκδικώ αυτό που μου ανήκει. Προβλέψεις για τα ζώδια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12 Αυγούστου. Ευαισθησία και ρομαντισμός! Προβλέψεις για τα ζώδια. Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο

 

Ο Άρης στον Σκορπιό και αστρολογικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

 

Ο Άρης στον Σκορπιό και αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2014 00:00:00