blank
 
blank

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου: τι συμβαίνει κάτω από τη μάσκα!

 
Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου: τι συμβαίνει κάτω από τη μάσκα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2014

Απο τις 29 Αυγούστου, ο Ήλιος από τη Παρθένο, ήλθε να εναντιωθεί στον Ποσειδώνα από την παντοτινή του αυτοκρατορία στους Ιχθείς, ωθώντας μας σε μια έστω και νοερή απόδραση από τα δεσμά της καθημερινότητας και τους περιορισμούς κάθε είδους που μας έχουν επιβληθεί. Η όψη θα είναι σε ισχύ μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Η αλήθεια είναι πως η αντίθεση των δύο σωμάτων, αποτελεί φθορά για το μυαλό και ειδικά για κάθε προσπάθεια σταθεροποίησης δεσμών και καταστάσεων.
 
Φυγή απο την πραγματικότητα
 
Η όψη του Ήλιου με το Ποσειδώνα, απαιτεί μια φυγή από τη πραγματικότητα, ειδικά αν αυτή είναι ασφυκτική σα θηλιά. Αναγκαία είναι η δυνατότητα διεξόδου, που μπορεί να αποτελέσει την ανάσα μας με καλαμάκι κάτω από το νερό. Ωστόσο θα βοηθήσει στην επιβίωση μας.
 
Θυματοποίηση, απόρριψη ή απογοήτευση
 
Στην όψη αντίθεσης, η θυματοποίηση είναι πιθανή, αφού όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, οδηγούμαστε συχνά στην απόρριψη ή την απογοήτευση. Το δύσκολο είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις προσδοκίες που έχουμε από τους άλλους, ώστε οι πιθανότητες να πληγωθούμε να είναι ελάχιστες. Υψηλές προσδοκίες και λάθος εκτίμηση καταστάσεων και ατόμων λοιπόν, διαγράφουν τον αμφίβολο χαρακτήρα των σχέσεων. Περιμένουμε πολλά ενδεχομένως από αυτούς που μπορούν να δώσουν μόνο μετρημένα.
 
Κάποιες σχέσεις θα απαιτήσουν το ρόλο του μάρτυρα, ο οποίος αναλαμβάνεται από αυτόν με την πιο ευαίσθητη φύση. Μέσα σε μία τέτοια κατάσταση, δεν είναι δύσκολο να υπάρξει εκμετάλλευση από το σύντροφο, ή έστω ευκαιρία για κυριαρχία, βασιζόμενη στη καλή πρόθεση του άλλου να συνεχίσει να προσφέρει ολόψυχα και ανιδιοτελώς.
 
Τη περίοδο αυτή αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατάμουτρα το σκληρό πρόσωπο των ατόμων που έχουμε κοντά μας , τα οποία μπορεί να απαιτούν από εμάς να ανεχόμαστε τα πάντα χωρίς παράπονο και να δίνουμε χωρίς αντάλλαγμα και αναγνώριση.
 
Οι αληθινές αιτίες της φυγής και η αφύπνιση
 
Πιθανό να έχουμε πρόβλημα με ένα αντρικό πρόσωπο, μιας και ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την αντρική παρουσία. Ίσως ο σύντροφος να αποδειχτεί ξαφνικά αδύναμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μας ή ακόμα και να αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τις υποχρεώσεις, μέσα από μια παράλληλη σχέση ή και φευγιό. Την περίοδο αυτή οι παράλληλες σχέσεις, οι σχέσεις που θα λειτουργήσουν σαν διαφυγή από ένα γάμο-θηλιά ή μια σχέση-ασφυξία, θα ευδοκιμήσουν.
 
Ο λόγος για όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από την αναζήτηση ενός πραγματικού σκοπού ζωής, ενός ανώτερου οράματος που θα μας δώσει έναυσμα να συνεχίσουμε μέσα από μία άχαρη καθημερινότητα, πιεστικές συνθήκες εργασίας,  ένα κάρο λογαριασμούς και μία χωρίς ορίων κρεβατομουρμούρα.
 
Παράλληλα, θα επικρατήσει μία γενικότερη σύγχυση σε όλα τα θέματα, όχι μόνο ερωτικά, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού όλα αμφισβητούνται και δε δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο.  Αιτία για αυτό, είναι η έλλειψη μιας ξεκάθαρης πορείας στη ζωή, ενός φόβου να αναλάβουμε ευθύνες και μια αμφιβολία για τις δυνάμεις μας.
Η όψη του Ήλιου με το Ποσειδώνα, δίνει την αφορμή να πάψουμε να είμαστε απορροφημένοι στους δικούς μας κόσμους και μέσω έστω των λάθος ανθρώπων που συναντάμε στο μονοπάτι της ζωής, να αφυπνιστούμε και να λειτουργήσουμε το όνειρο και το όραμα ως συνοδοιπόρο μας και όχι ως αναπηρία.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-08-2014 22:10:00