blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο

Ίσως είναι η ευκαιρία να πιάσεις το νήμα από την αρχή και να ξαναδείς τις κινήσεις σου, αν κάπου έχεις κάνει λάθος! Ο Ήλιος σε τρίγωνο με ανάδρομο Κρόνο σε κορύφωση σήμερα, μια όψη που είναι ήδη ενεργή, μας επηρεάζει από το ξεκίνημα της εβδομάδας και μιλά για την δυνατότητα ανασυγκρότησης και ανασύνταξης δυνάμεων. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία της επανεξέτασης πρακτικών θεμάτων, στα οποία νοιώθεις πως κάτι δεν έχεις χειριστεί σωστά και χρειάζεται να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.
 
Ίσως έρθει η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στον εαυτό σου ή σε υποθέσεις που σε έχουν προβληματίσει και πιέσει! Να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει η δυνατότητα της βελτίωσης, της αλλαγής, της αναθεώρησης, και τώρα σου έχεις μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί!
 
Πολύ πιθανόν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα να έρθουν στο προσκήνιο, σε ένα πολύ πιο ήπιο κλίμα επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, που θα προσφέρουν ένα άνοιγμα, μια λύση, έναν κοινό στόχο ή μια νέα προοπτική! Εδώ το σημαντικό είναι το πώς οργανώνεις, μεθοδεύεις, αξιολογείς και ταξινομείς τις προτεραιότητές σου και τα θέματα που σε απασχολούν. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχεις μια πλήρη, σαφή και αντικειμενική άποψη απέναντι σε οτιδήποτε καλείσαι να διαχειριστείς, γιατί αυτή θα σε βοηθήσει να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις.
 
Θέματα που απαιτούν συνεργασία, μπορεί να αποδώσουν πολύ καλύτερα και ουσιαστικά απ’ ό,τι στο προηγούμενο διάστημα. Τώρα μπορείς να έχεις μια σημαντική πρόοδο και να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, αρκεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και να βελτιώσεις το έδαφος και τις συνθήκες. Αυτή η περίοδος μπορεί να σε οχυρώσει και να σε κάνει πιο δυνατό απέναντι στην όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις!

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που διανύουμε σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια προσπάθεια την οποία έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά και να βελτιώσετε ή να διορθώσετε κινήσεις, που ενδεχομένως σας έφεραν σε δύσκολη θέση. Ίσως είναι η ευκαιρία που περιμένατε! Εκμεταλλευτείτε την!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-07-2015 20:00:00