blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Οι προοπτικές εσύ που δίνεις στον εαυτό σου θα καθορίσουν και τις εξελίξεις!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Οι προοπτικές εσύ που δίνεις στον εαυτό σου θα καθορίσουν και τις εξελίξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στις 4:38 μμ. στην 19.15' μοίρα του Υδροχόου, ανοίγοντας μπροστά μας πολλαπλά πεδία προκλήσεων, που δημιουργούν ένα δυνατό σκηνικό κρίσης το οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε! Η Νέα Σελήνη είναι ένας κύκλος που ανοίγει και μας ωθεί σε νέες εκκινήσεις κι εγχειρήματα, στο διάστημα των επόμενων 28 ημέρων. Ο συγκεκριμένος κύκλος ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου 2016, με την επόμενη Νέα Σελήνη και ολική Ηλιακή Έκλειψη!
 
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που εκπροσωπεί την αντισυμβατικότητα, την επανάσταση, τις αλλαγές, τις καινοτόμες ιδέες, το διαφορετικό, την εξερεύνηση. Τώρα μας καλεί να βγούμε από οτιδήποτε μας έχει βολέψει, από οτιδήποτε μας κάνει να ζούμε σε μια πραγματικότητα που την θεωρούμε δεδομένη, όμως μπορεί να μη μας εκφράζει! Μας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή! Και γεγονός είναι πως θα κάνει ότι μπορεί για να μας ξεβολέψει και να μας κάνει να δούμε τα πράγματα μέσα από μια νέα οπτική, πιο διευρυμένη. Θα συνειδητοποιήσουμε πως οι κινήσεις και οι επιλογές μας δεν αφορούν μόνο εμάς τους ίδιους, αλλά επηρεάζουν και τους άλλους!
 
Η εξέλιξη αποδομεί οτιδήποτε είναι παλιό, φθαρμένο, παρωχημένο, το καταστρέφει, δίνοντας τη θέση του σε μια νέα εποχή, όπου το κοινό καλό έχει προτεραιότητα! Το ερώτημα αυτής της Νέας Σελήνης είναι σε ποιόν ακριβώς κόσμο θελήσει να ζήσεις! Εσύ τον επιλέγεις, εσύ τον δημιουργείς κι εσύ αναλαμβάνεις και την ευθύνη!

Οι αστρολογικές όψεις της Νέας Σελήνης

Στον χάρτη αυτή της Νέας Σελήνης, η πρώτη όψη που πρωταγωνιστεί είναι το τετράγωνο του Ηλίου και της Σελήνης με τον Άρη. Έναν Άρη πανίσχυρο από τον Σκορπιό, έτοιμο να εμπλακεί και να μας εμπλέξει σε κάθε μορφή δυσκολίας που προκαλείται από το ''εγώ''! Οι ισορροπίες δέχονται ισχυρό κλονισμό και είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις ή να προβούμε σε ενέργειες, οι οποίες έχουν έναν σκληρό χαρακτήρα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν και μια κρίση στις ζωές των σταθερών ζωδίων, Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων, που έχουν τον ήλιο τους κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων τους!
 
Εγωιστικές, απόλυτες και δογματικές συμπεριφορές, συχνά υψώνουν ένα τείχος αδιαλλαξίας, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εντάσεων και συγκρούσεων, με μια τάση επίδειξης δυνάμεων, η οποία βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταλήξει θετικά! Όσο πιο αδιάλλακτοι γινόμαστε, πόσο περισσότερο ενισχύουμε την σκληρότητα και τη δημιουργία προβλημάτων, τα οποία κυρίως χτυπούν εμάς τους ίδιους! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονοι ανταγωνισμοί το διάστημα αυτό, καθώς και δυνατές ερωτικές απογοητεύσεις, που οδηγούν σε μη ελεγχόμενες συμπεριφορές και διαθέσεις. Και βέβαια, μια τέτοια ενέργεια που ανεβάζει στο κόκκινο το δείκτη της αδρεναλίνης, είναι πολύ εύκολο να οδηγήσει και σε πάσης φύσεως ατυχήματα, μια και τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου!
 
Παράλληλα με την όψη αυτή, Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτή σημαίνει ανοίγματα και ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να πας παραπέρα και να ξεπεράσει την κρίση. Ωστόσο, οτιδήποτε συμβαίνει τώρα ενδεχομένως να μην είναι γνωστό, οικείο ή συμβατό με ό,τι μέχρι τώρα έχεις δοκιμάσει ή συνηθίσει! Οφείλεις να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και ψύχραιμα, και πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ υπερβάσεις.
 
Η όψη ''χιαστί'' ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, έρχεται να μας υπενθυμίσει την ανάγκη να δεχτούμε τους άλλους όπως ακριβώς είναι και όχι να προσπαθούμε να τους φέρουμε στα δικά μας μέτρα. Η ενέργεια της όψης αυτής μπορεί να προκαλέσει υπερβολικές αντιδράσεις που οδηγούν σε συγκρούσεις, όταν νιώθουμε πως αυτό που θέλουμε δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί ή όταν να πιστεύουμε πως οι άλλοι δεν στηρίζουν τις προσπάθειές μας όσο θα θέλαμε!
 
Υπάρχει μια σύγκρουση συναισθημάτων, που οδηγεί και σε εξωτερικές συγκρούσεις, εντάσεις, αντιπαραθέσεις, που συχνά έχουν χειριστικό χαρακτήρα! Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, για να μπορέσουμε και να αποφορτίσουμε την όποια ένταση, αλλά και να αντιληφθούμε πως κάθε τάση εγωισμού, ισχυρογνωμοσύνης και απολυτότητας, το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι… προβλήματα και εμπλοκές!
 
Πρέπει να ξεφύγεις από το πλαίσιο στο οποίο έχει συνηθίσει να περιορίζεται η σκέψη σου, από οτιδήποτε σε κάνει να λειτουργείς και να φέρεσαι με ένα συγκεκριμένο τρόπο μέχρι σήμερα! Γιατί σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά, το να μείνεις αμετακίνητος σε παλιές σου θέσεις και συμπεριφορές, ισοδυναμεί με τέλμα, με αδιέξοδο και με έλλειψη αγάπης για την ζωή και κυρίως για τον εαυτό σου! Χρειάζεται να γκρεμίσεις τα τείχη, να δεις πέρα από αυτά, έναν άλλον ορίζοντα φωτεινό και λαμπερό να ανοίγεται μπροστά σου! Και φυσικά, να αναλάβεις την ευθύνη για ό,τι σου συμβαίνει, αφού υπεύθυνος είσαι εσύ!

Οι όψεις της Αφροδίτης

Στον κύκλο αυτό, παρατηρούμε πως η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχηματίζει τις περισσότερες όψεις. Τις προηγούμενες ημέρες σχημάτισε ένα τετράγωνο με τον Ουρανό αλλά και σύνοδο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας αρκετές ανατροπές και προβλήματα στα οικονομικά, αλλά κυρίως στις προσωπικές σχέσεις, που βρίσκονται σε μια αναταραχή την περίοδο αυτή.
 
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δημιουργεί την ανάγκη για μοίρασμα, για συνύπαρξη, ενεργοποιώντας έντονα το συναίσθημα και ωθώντας σε δυναμικές διεκδικήσεις στα ερωτικά ζητήματα. Ο κύκλος αυτός είναι πολυεπίπεδος, καθώς τα μέτωπα που θα αντιμετωπίσουμε έχουν να κάνουν τόσο με τα οικονομικά, όσο και με τα ερωτικά μας, που ομολογουμένως εξελίσσονται σε ένα δύσκολο κλίμα!
 
Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία ίσως να μας δώσει τις λύσεις που αναζητούσαμε σχετικά με όλα όσα μας απασχολούν την περίοδο αυτή!
 
Στις κάρτες Ταρώ, η αστρολογική αντιστοιχία της κάρτας του Υδροχόου είναι η Κρίση! Η κάρτα αυτή μιλά για εκείνη την κομβική στιγμή που καλείσαι να απελευθερωθείς από τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου και να αναζητήσεις το Φως! Αυτό πάντα συμβαίνει μέσα από ένα γεγονός, που έρχεται να αφυπνίσει τη συνείδησή σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις το μεγαλείο της ύπαρξης και της δημιουργίας. Αυτό μπορεί να μην είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού ενδέχεται να χρειαστεί να περάσεις από μονοπάτια άγνωστα και πολύ δύσκολα. Όμως, αν καταφέρεις να τα περάσεις, θα βγεις στο φως και θα γνωρίσεις το πραγματικό σου εαυτό! Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη κατάκτησή της ζωής σου!

Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας. Πώς θα σε επηρεάσoυν προσωπικά οι όψεις των ημερών; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2016 20:00:00