blank
 
blank

Ο Φεβρουάριος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο Φεβρουάριος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 18
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2016: Αστρολογικές… αλκυονίδες μέρες!

Παρότι ο Φεβρουάριος ξεκινάει μέσα σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με έκδηλο εκνευρισμό, βεβιασμένες κινήσεις και ειδήσεις που αναστατώνουν, το κλίμα γρήγορα αλλάζει. Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, που φέτος έχει μία ημέρα παραπάνω, έρχεται να φέρει ζεστασιά και ανακούφιση κυρίως μετά τις 7/2. Θα είναι ένας όμορφος μήνας, παρά τις σταθερά πιεστικές καταστάσεις που ασκούν οι βραδυκίνητοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Η μεγάλη ένταση των δύο τελευταίων μηνών υποχωρεί, μέχρι να κορυφωθεί εκ νέου τον Μάρτιο.
 
Έτσι λοιπόν, ο Φεβρουάριος μοιάζει με τις… Αλκυονίδες ημέρες μέσα σε μία παγωμένη χρονιά. Ο Άρης και η Αφροδίτη που θα δημιουργήσουν όσο επί το πλείστον θετικές όψεις, θα στρέψουν το ενδιαφέρον μας στα συναισθηματικά θέματα που θα μας χαρίσουν όμορφες και λυτρωτικές στιγμές. Ακόμη και κάποια οικονομικά θέματα φαίνονται πως καλυτερεύουν και δημιουργούνται σταθερές βάσεις οι οποίες θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.
 
Αυτό το μήνα, πρωταγωνιστές γι’ άλλη μία φορά οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Έντονες αισθηματικές ιστορίες με πάθος, έξαψη αλλά και συγκρούσεις θα τους κρατήσουν σε εγρήγορση όλο το μήνα. Οι Σταθεροί (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) τρέχουν και δε φθάνουν λόγω των πολλών υποχρεώσεων, ενώ τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) ζουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αφού το δίπολο Δία-Κρόνου αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού καθημερινά.
 
Ας απολαύσουμε αυτό το ευχάριστο διάλειμμα σε μια κατά τ’ αλλά δύσκολη χρονιά και ας γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που συμπίπτει με τις καταπληκτικές όψεις Αφροδίτης, Άρη, Δία και Βόρειου Δεσμού που προάγουν τα θέματα των διαπροσωπικών μας σχέσεων.
 
Για να μάθετε το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί πατήστε εδώ 

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2016 για τα 12 ζώδια

 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καλός μήνας για το δικό σας δεκαήμερο. Μία περίοδος που θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπία, κατανόηση και χαρά μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Πιο ευχάριστο θα είναι το δεύτερο μισό του μήνα, που οι συζητήσεις σας θα είναι ήρεμες και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να προωθήσετε τα θέματα σας. Οι γύρω σας φαίνεται να κατανοούν τις ανάγκες σας και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, εφόσον τους το ζητήσετε. Οι κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά ευχάριστη και πλούσια, με συναντήσεις που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κάνουν να νιώθετε πιο ελκυστικοί και χαριτωμένοι. Δεν αποκλείεται μία γνωριμία που θα κάνετε μέσα από φιλικό κύκλο αυτό το διάστημα, να μετατραπεί σε ερωτικό ενδιαφέρον την Άνοιξη. Οι μόνοι που εξαιρούνται από αυτό το ευχάριστο κλίμα είναι όσοι έχουν γεννηθεί τις 3 πρώτες ημέρες του ζωδίου. Για εσάς το Φεβρουάριος θα είναι ένας αρκετά κουραστικός μήνας, κυρίως λόγω δουλειάς. Προβλήματα που υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το μήνα και θα χρειαστεί από εσάς να καταβάλετε περίσσια προσπάθεια για να φέρεται εις πέρας τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να εκμεταλλευθείτε το διάστημα 13 με 18/2 για να προβάλετε τη δουλειά σας και να διεκδικήσετε αυτά που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Αν αυτή την εποχή σας ανατεθεί κάποιο project, να γνωρίζετε ότι θα κουραστείτε πολύ και η ανταμοιβή και η αναγνώριση θα έρθουν από τον Σεπτέμβριο και ύστερα.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινάει με αυξημένη την ανάγκη για χουζούρι, καλοπέραση και ανεμελιά, που δυστυχώς τα πολλά θέματα της καθημερινότητας δεν σας επιτρέπουν να εκδηλώσετε. Για το λόγο αυτό, η νευρικότητα σας οδηγεί σε καβγάδες, λάθη και απροσεξίες, που ανατρέπουν το πρόγραμμα σας. Προσέξτε στο χώρο της δουλειάς, γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση ή να σας χαρακτηρίσουν τεμπέληδες λόγω της παραπάνω συμπεριφοράς σας. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να χαλαρώσει και να διασκεδάσει κατά τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Έτσι θα μπορέσετε να εκτονώσετε την ένταση με ένα τρόπο, που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Ο μήνας πάντως, που θα είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες της χρονιάς για το δεκαήμερό σας, φέρνει ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες με άτομα εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι συνηθίζετε να συναναστρέφεστε. Η ανεβασμένη λίμπιντο, καθώς και η ανάγκη σας για βαθιά, ολοκληρωτικά συναισθήματα, σας οδηγεί σε ερωτικές συμπεριφορές έξω από τα συνηθισμένα. Αν είστε σε κάποια σχέση, θα επιδείξετε έντονη ζήλια με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ένα εκρηκτικό κλίμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Βέβαια, αυτό για έναν Κριό μπορεί να δράσει ως αφροδισιακό, για ρωτήστε όμως και το… ταίρι σας! Αν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους, η επιστροφή ενός παλιού εραστή θα σας δημιουργήσει δυνατά, αλλά ανάμεικτα συναισθήματα, αφού είστε στη φάση που ανασκευάζετε την ζωή σας και οτιδήποτε παλιό νιώθετε ότι σας κρατάει πίσω. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ερωτικά ο μήνας είναι καυτός και εσείς έχετε τη διάθεση για να τον γευτείτε στο έπακρο. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα επικεντρωθείτε σε θέματα πρακτικά, τα οποία όμως από δω και πέρα θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε χωρίς προβλήματα και κωλύματα.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος για εσάς είναι ένας μήνας που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε και να προγραμματίσετε τα θέματά σας. Ένας ήσυχος μήνας που σκοπό έχει να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να κατανοηθείτε. Οι ήρεμες, εποικοδομητικές συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους, θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις από μια άλλη οπτική. Επίσης, αυτός ο μήνας θ’ ανοίξει κανάλια επικοινωνίας με ομάδες ή συλλόγους, στους οποίους σας ενδιαφέρει να ενταχθείτε. Το διάστημα 10 με 17/2 θα είναι το πιο ενδιαφέρον και το πιο ευχάριστο του μήνα, αφού θα έχετε μία πιο χαλαρή διάθεση, θα ενδιαφερθείτε για την εμφάνισή σας και θα θελήσετε να το ρίξετε έξω με αγαπημένα πρόσωπα. Οι ερωτικές ευκαιρίες εκείνες τις ημέρες δε θα λείψουν, αφού η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και θα νιώθετε ελκυστικοί και ικανοί να κατακτήσετε. Όσοι είναι ήδη σε κάποια σχέση, ας εκμεταλλευθούν αυτό το διάστημα για να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και να ζήσουν όμορφες προσωπικές στιγμές. Οι γεννημένοι 16-17-18/3 θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία τους, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχουν έλλειψη ζωτικότητας και το ανοσοποιητικό τους θα είναι πεσμένο. Επίσης αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτό το μήνα, γιατί η κρίση σας δε θα λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο. Κάποια πράγματα σας δημιουργούν σύγχυση, γι’ αυτό θα ήταν προτιμότερο ν’ αφήσετε λίγο το χρόνο να κυλήσει και να ξεδιαλύνει τα πράγματα. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου θα είναι ένα διάστημα ήρεμο, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα, που θα σας αφήσει να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, που πιθανόν να αναβάλατε τον προηγούμενο μήνα, που ήταν αρκετά κουραστικός. Όμως από τις 13/2 η καθημερινότητα αποκτά ενδιαφέρον. Κατ’ αρχήν αναλαμβάνετε ευθύνες και υποχρεώσεις που διαμορφώνουν και πάλι ένα δυναμικό πρόγραμμα, που σας κρατάει πολλές ώρες μακριά από το σπίτι. Ο εκνευρισμός είναι ελαφρώς ανεβασμένος, λόγω των πολλών θεμάτων που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Κατά τις συναλλαγές σας φροντίστε να αποφύγετε τους υψηλούς τόνους, γιατί οι καβγάδες θα προκύπτουν εύκολα, ειδικά στο χώρο της δουλειάς οπού κάποιες παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Όμως ταυτόχρονα, η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ όμορφη και αρκετά πλούσια. Οι προσκλήσεις για εξόδους από φίλους και γνωστούς δε θα είναι λίγες και οι στιγμές καλοπέρασης αυτό το μήνα αρκετές. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον θ’ αποκτήσει η ερωτική σας ζωή ειδικά για τους γεννημένους 28 και 29/4. Μία γνωριμία που θα γίνει κατά τη διάρκεια ενός κοινωνικού γεγονότος ή μέσω ενός φιλικού κύκλου θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο και ρομαντικό. Απλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ορθή σας κρίση και να μην καταφύγετε στην εξιδανίκευση του άλλου γιατί στο τέλος θ’ απογοητευτείτε. Οι μόνοι που θα περάσουν κάπως δύσκολα το Φεβρουάριο είναι όσοι έχουν γεννηθεί 22 και 23/4 οι οποίοι βρίσκονται σε μία κατάσταση απομόνωσης ή και μοναξιάς. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση, είναι πολύ πιθανό μέσα στο μήνα να θελήσετε ν’ αποτραβηχτείτε για λίγο από το ταίρι σας, προκειμένου να επανεξετάσετε την κατάσταση.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας ξεκινάει για το δεκαήμερό σας, ειδικά κατά το πρώτο του μισό. Η δύναμη και η ενέργειά σας βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα και είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε πράξεις επίδειξης και εγωισμού, που θα προκαλέσουν την αντίσταση κάποιων στα σχέδιά σας. Ευτυχώς ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, σας βοηθάει να σώσετε την κατάσταση κάνοντάς σας πολύ οργανωτικούς και ξεκάθαρους στην έκφραση. Όμως τα μηνύματα που παίρνετε αυτή την περίοδο, είναι για να σας υπενθυμίσουν ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε σε σχέση με κάποιο θέμα σας που ξεκίνησε το Νοέμβριο, γιατί θα έχει συνέχεια μέχρι τα γενέθλιά σας. Ωστόσο, μέχρι και τις 12/2 θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα και κρυολογήματα γι’ αυτό πάρτε τα μέτρα σας. Αυτό που φαίνεται να σας συναρπάζει αυτή την περίοδο είναι η ερωτική σας ζωή. Πραγματικά οι ευκαιρίες είναι όχι μόνο αρκετές, αλλά και πολύ αξιόλογες. Εκμεταλλεύεστε την ανεβασμένη διάθεση και δημοτικότητα σας κάνοντας εντυπωσιακές γνωριμίες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8/2 θα δώσει τη δυνατότητα στους γεννημένους 7, 8 κι 9/5 να κάνουν ένα πολύ καλό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, που θα έχει πολύ θετική έκβαση. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδίου σας, όμως τα αποτελέσματα εκτός από θεαματικά θα είναι και μακροπρόθεσμα. Σε άλλες περιπτώσεις αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να δώσει λύσεις σε επαγγελματικά ή διαπροσωπικά θέματα, που σας ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι σαφώς πιο ήρεμο, αλλά παραμένει όμορφο και ζεστό.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος αποτελεί ένα εκπληκτικό διάστημα για το δεκαήμερό σας, ακόμη και αν εμπεριέχει αρκετή ένταση και κούραση. Αυτός ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να επιχειρήσετε και να καταφέρετε πολλά στους τομείς των επαγγελματικών και των αισθηματικών. Οι γεννημένοι στις 10, 11 και 12/5 κατά το πρώτο μισό του μήνα θα κάνουν εξαιρετικές ερωτικές γνωριμίες, με άτομα που θα είναι πολύ σημαντικά για τη μετέπειτα ζωή τους. Θέματα παιδιών, γονιμότητας, δημιουργίας και καλλιτεχνίας, πραγματικά απογειώνουν την ζωή σας. Είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα της χρονιάς για σας, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε πίσω στην εκπλήρωση των ονείρων σας. Ειδικά οι ημέρες κοντά στις 14/2 σας βοηθούν να καταφέρετε αυτά που θέλετε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια. Αυτό το διάστημα ευνοούνται ακόμη και τα τυχερά παιχνίδια, που μπορεί ν’ αυξήσουν σημαντικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το δεύτερο μισό του μήνα χωρίς να υστερεί σε τύχη και καλοπέραση, θα είναι πιο κουραστικό και θα απαιτήσει από εσάς έναν αυξημένο βαθμό εγκράτειας ως προς τις καταχρήσεις, αλλά και την επίδειξη εγωισμού. Προσπαθήστε να διατηρήσετέ χαμηλούς τους τόνους, γιατί θα υπάρξουν κάποιοι που θα εισπράξουν την πρόκληση και θα θελήσουν να σταματήσουν το ρυθμό της ανάπτυξης σας. Ούτως ή άλλως, μέχρι τα γενέθλια σας θα έχετε κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες δημιουργήθηκαν το Νοέμβριο και σας έχουν ταλαιπωρήσει μέχρι σήμερα. Αρκετή προσοχή χρειάζεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ως προς τα ατυχήματα και τα κρυολογήματα. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος σίγουρα θ’ αποτελέσει όαση μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πρόκειται για ένα μήνα που για το μεγαλύτερο μέρος του θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες στιγμές με καλή συντροφιά και επίλυση προβλημάτων. Από τη μέση περίπου του μήνα θα δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται, έχοντας μία πολύ καλύτερη επικοινωνία με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Θα φθάσουν σε σας καλά νέα, που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη οικονομική κατάσταση στην όποια βρισκόσασταν τον προηγούμενο μήνα. Θα προχωρήσουν νομικά και θέματα σπουδών καθώς και ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό ή με κάποια ταξίδια που επιθυμείτε να κάνετε. Ειδικά τα επαγγελματικά ταξίδια θα στεφθούν με επιτυχία, εφόσον τα πραγματοποιήσετε μετά τις 14/2. Δεν είναι όμως μόνο τα πρακτικά θέματα που θα πάνε αρκετά καλά αυτό το μήνα, αλλά και τα ζητήματα καρδιάς. Έτσι λοιπόν μετά από ένα πολύ δύσκολο τρίμηνο που πιθανότατα έφερε κρίσεις και τελειώματα στην συναισθηματική σας ζωή έρχεται ο Φεβρουάριος να σας βγάλει από τη μοναξιά και την απομόνωση που εσείς διαλέξατε και να σας ξαναβγάλει στον κόσμο. Η διάθεση το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ανεβασμένη και η ανάγκη για ανανέωση της εμφάνισης επιβεβλημένη. Θα είναι σας να κάνετε μία επανένταξη στην κοινωνική ζωή. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας με την προτίμηση τους στους πρόσωπο σας. Προσοχή όμως, ο Ποσειδώνας καραδοκεί για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου. Πατήστε τα πόδια γερά στη γη, μην εξιδανικεύσετε κανέναν και αφήστε το χρόνο να σας δείξει το πραγματικό πρόσωπο αυτού που έχετε απέναντι σας. Προσοχή επίσης τις τελευταίες ημέρες του μήνα στην υγεία σας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Παρότι ο Κρόνος έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στο δεκαήμερό σας και πιέζει σε θέματα γάμου και συνεργασιών, ο Φεβρουάριος θα είναι μία περίοδος που θα μπορέσετε να επιτύχετε πράγματα. Από την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα νιώθετε ενεργητικοί και δυνατοί να προωθήσετε και να υπερασπίσετε τις θέσεις και τα αιτήματα σας. Μπορεί όπως είπαμε ο Κρόνος να πιέζει αλλά υπάρχουν αρκετοί παράγοντες γι’ αυτό το μήνα που όχι μόνο εξισορροπούν την κατάσταση αλλά σας βοηθούν μέσα από ξαφνικές ευκαιρίες να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας. Βέβαια η κούραση και το άγχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας αλλά αυτό το μήνα με ανταμοιβή. Τα αισθηματικά για τους αδέσμευτους είναι ένας τομέας που θα δώσει αρκετές χαρές. Από την αρχή του μήνα αλλά κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο η γοητεία και η ερωτική σας διάθεση αυξάνουν με αποτέλεσμα να κάνετε κάποιες αξιόλογες γνωριμίες. Οι πιο τυχεροί του δεκαημέρου γι’ αυτή την περίοδο είναι όσοι έχουν γεννηθεί 9 και 10/6 που θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανθίζει πραγματικά μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Καλό θα ήταν πάντως να προσπαθήσετε να τελειώσετε ότι εκκρεμότητες έχετε το Φλεβάρη γιατί ο Μάρτης εμπεριέχει μία δύστροπη έκλειψη για το δεκαήμερό σας η οποία πιθανόν να δυσκολέψει κάπως την κατάσταση. Κάτι άλλο για το οποίο ενδείκνυται αυτό το διάστημα είναι η διακοπή κακών συνηθειών καθώς και η ένταξη κάποιας δραστηριότητας στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Σίγουρα μία τέτοια κίνηση θα καλοπιάσει τον κριτή Κρόνο που σας την έχει στημένη στη γωνία.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας που θα σας βοηθήσει από τις 9/2 και μετά να προωθήσετε σχέδια και όνειρα. Οι σπουδές, τα ταξίδια και οι νομικές υποθέσεις είναι από τα θέματα που μπορείτε να τρέξετε όλο αυτό το διάστημα. Η επικοινωνία σας και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο με αποτέλεσμα να παίρνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σίγουρα ο Φεβρουάριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας όχι μόνο ερωτικός, αλλά και συντροφικός. Η ερωτική σας διάθεση είναι σε μία πολύ καλή φάση αλλά αυτό που χαρακτηρίζει την εποχή είναι η βαθιά και ολοκληρωτική δέσμευση προς κάποιο πρόσωπο ή ένα σκοπό. Αυτό ισχύει κυρίως για τους γεννημένους από 11 έως και 14/6 που βλέπουν την ζωή τους ν’ αλλάζει προς το καλύτερο μέσα όμως σ’ ένα πλαίσιο υπερβολής. Η έκλειψη που θ’ ακολουθήσει στις αρχές του επόμενου μήνα και θα επηρεάσει το προαναφερθέντες θα σας δείξει ακριβώς τι πρέπει ν’ αφήσετε και τι πρέπει να κρατήσετε για την συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την εποχή γράφεται η προσωπική σας ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστούν άτομα, με τα οποία έχετε μοιραστεί πολλά στο «μακρινό» παρελθόν. Αυτά τα πρόσωπα που ή μόλις εμφανίσθηκαν είτε τώρα αποφασίσατε να τα βάλετε μόνιμα στην ζωή σας έχουν έρθει για να σας διδάξουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα για την προσωπική σας εξέλιξη. Πέρα λοιπόν από τα πολύ ωραία συναισθήματα που προκαλεί το ταίριασμα δύο αδερφών ψυχών, προσπαθήστε να βρείτε το βαθύτερο νόημα αυτής της συνύπαρξης που θα σας οδηγήσει σε μία καλύτερη συνειδητοποίηση ολόκληρης της ύπαρξης σας. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινάει κάπως μουδιασμένα τουλάχιστον για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες δύο ημέρες του ζωδίου. Ένα θέμα γάμου, συνεργασίας ή ένα προσωπικό πρόβλημα του συντρόφου σας, σας στεναχωρούν και σας κουράζουν. Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου, θα δουν το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου ως ένα διάστημα ανάπαυλας, χωρίς πολλά ή σημαντικά θέματα να τους απασχολούν. Ένα ευχάριστο διάλειμμα λοιπόν μέχρι τις 19/2 που το σκηνικό αλλάζει. Η ενεργητικότητα σας ανεβαίνει και η θέληση σας να προωθήσετε τα σχέδια σας ή να επιλύσετε τυχόν προβλήματα αυξάνει. Καταστρώνετε σχέδια και γίνεστε πιο παραγωγικοί παρότι η επικοινωνία και η επαφή που έχετε με τους άλλους δεν είναι η συνηθισμένη. Έχετε μια αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν ανήκετε μαζί τους κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα γιατί αναιρεί την πρωταρχική σας ανάγκη για ένταξη. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα όμως ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί από 29/6 έως 1/7 φέρνουν κάτι μαγικό. Η πραγματοποίηση ενός ονείρου, η επίτευξη ενός στόχου ή η γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να κτυπήσει δυνατά αλλάζουν με μιας όλη την εικόνα που είχατε για τον… Κουτσοφλέβαρο. Αφεθείτε στο όνειρο που προσφέρει ο επικίνδυνος κατά τ’ αλλά Ποσειδώνας και μη φοβηθείτε ν’ ακροβατήσετε, γιατί υπάρχει δίχτυ ασφαλείας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος σίγουρα δεν είναι ο μήνας που θα ηρεμίσετε ή θα ξεκουραστείτε. Από την πρώτη κιόλας μέρα του φέρνει ένταση και ασυνεννοησία στις σχέσεις με συζύγους ή συνεργάτες. Τα προβλήματα μοιάζουν ανυπέρβλητα και η ψυχολογική πίεση που σας ασκείτε μεγάλη. Κοντά στις 6/2 τα γεγονότα θα κορυφωθούν και οι μόνιμες σχέσεις θα μοιάζουν λίγο με εμπόλεμη ζώνη. Όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τους αδέσμευτους, που είναι πιθανό να κάνουν μία ερωτική γνωριμία πολύ δυνατή που θα τους συνεπάρει και θα τους δείξει πως το πάθος κάποιες φορές δεν έχει όρια. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν εκείνες τις ημέρες, θα έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά αυτά της έξαψης και του μοιραίου. Η διάρκεια τους όμως δεν είναι σίγουρη, αφού όσο ξαφνικά ξεκινήσουν άλλο τόσο ξαφνικά μπορεί να τελειώσουν. Αντίστοιχα στον επαγγελματικό τομέα κάποιοι στενοί συνεργάτες θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να σας πείσουν ν’ αλλάξετε σημαντικά πράγματα στον τρόπο που δουλεύτε. Μην υποκύψετε γιατί αυτό που πραγματικά παίζετε είναι ένα παιχνίδι εξουσίας από τους άλλους με σκοπό να σας υποτάξουν. Η κατάσταση θ’ αρχίσει να ηρεμεί μετά τις 10/2 και εκεί θα δείτε τι πραγματικά έχετε στα χεριά σας και αν αξίζει όλη αυτή η πίεση που σας έχει ασκηθεί. Το υπόλοιπο του μήνα θα είναι πολύ πιο ήρεμο και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία τάξη τα πράγματα καθώς και να διεκπεραιώσετε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τις δουλειές σας.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ένα όμορφο αλλά περιπετειώδες διάστημα θα αποτελέσει ο Φεβρουάριος για το δεκαήμερό σας. Περιπετειώδες το χαρακτηρίζω γιατί άλλη διάθεση θα έχετε και αλλιώς θα εκφράζεστε με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και εσείς οι ίδιοι. Ενώ λοιπόν η διάθεση σας θα είναι χαλαρή και θα επιθυμείτε να απολαύσετε ζεστές στιγμές με τους αγαπημένους σας θα έρχεται η λάθος έκφραση που θα τα τινάζει όλα στον αέρα. Αυτό θα σας αναστατώνει μέχρι και τις 13/2, μετά τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα ευχαριστηθείτε πραγματικά την ερωτική και συντροφική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα βάλουν τους εαυτούς τους στη θέση του κυνηγού, κάτι ασυνήθιστο για τους Καρκίνους που περιμένουν να δεχθούν την πρόκληση-πρόσκληση και μετά να δώσουν το πράσινο φως. Θα γίνεται αρκετά διεκδικητικοί και θα εκφράσετε απερίσκεπτα το συναίσθημα σας. Ο μήνας είναι εκπληκτικός σε θέματα σχέσεων αλλά και συνεργασιών/συμφωνιών, για όσους έχουν γεννηθεί 12, 13 και 14/7. Ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη ο τελευταίος μήνας του χειμώνα θα φέρει κάτι πραγματικά αξιόλογο που θα μείνει κοντά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι σχέσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να ευεργετηθείτε από μία δική τους επιτυχία. Λίγο δύστροπος θα είναι ο μήνα για όσους έχουν γεννηθείς 18, 19 και 20/7, αφού η ενέργειά τους δε θα είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να τους κουράζουν και οι απλές καθημερινές τους υποχρεώσεις. Αποφορτίστε το πρόγραμμά σας και προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας αρκετά ξεκούραστος και χαλαρός. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να δείτε φίλους, να περάσετε όμορφα και να ευχαριστηθείτε την ζωή, κάτι που σας στέρησαν οι πολλές υποχρεώσεις του προηγούμενου μήνα. Η διάθεση σας θα τείνει προς την τεμπελιά και το χουζούρι και οποιαδήποτε ευθύνη αναλαμβάνετε θα σας εκνευρίζει και θα νιώθετε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ν’ ανταπεξέλθετε. Από τις 14/2 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία σας αλλά και συγκρατημένοι ως προς τα νεύρα σας γιατί θα κάνετε αρκετά λάθη στην καθημερινότητα για τα οποία θα πρέπει να λογοδοτήσετε στον σύντροφο ή στους στενούς σας συνεργάτες. Αυτό όμως, πέρα από κάποιες μικρές αψιμαχίες, δεν πρόκειται να φέρει ψυχρότητα στις σχέσεις. Αντιθέτως, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ζεστών συναισθημάτων και τρυφερών στιγμών. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για την επίτευξη κάποιας συμφωνίας ή την υπογραφή κάποιου συμβολαίου μες το μήνα, να είστε ξεκάθαροι ως προς τις απαιτήσεις σας και προσεχτικοί ως προς τους όρους που βάζει η άλλη πλευρά. Και πάλι όμως επισημαίνω ότι ο μήνας δεν είναι αρνητικός για να προχωρήσετε σε κλείσιμο συμφωνιών. Οι γεννημένοι 25 και 26/7 θ’ αντιμετωπίσουν κάποιο θέμα οικονομικό που σχετίζεται με τα παιδιά τους ή τον σύντροφο. Η διάθεσή σας επίσης αυτό το μήνα θα είναι κάπως υποτονική και την εξέλιξη των υποθέσεων σας θα την χαρακτηρίζει η αστάθεια. Επίσης είναι πιθανό να προκύψουν αλλαγές του τόπου διαμονής σας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινάει αρκετά έντονα για το δεκαήμερο σας με ευθύνες οικογενειακές και επαγγελματικές που φορτώνουν το πρόγραμμά σας και σας γεμίζουν κούραση και άγχος. Ως εκ τούτου, η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά εριστική και είναι πιθανό να εμπλακείτε λεκτικά με άτομα του οικογενειακού ή επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 θα κορυφώσει την ήδη τεταμένη κατάσταση αλλά ταυτόχρονα θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κάποια καινούργια σας δραστηριότητα ή τώρα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι σταθερό και αρκετά πρωτοποριακό. Μετά τις 11/2 το κλίμα θ’ αρχίζει να ηρεμεί και εσείς αφού έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες σας θα θελήσετε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα πιο χαλαρό που θα σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Αυτό φαίνεται να το πετυχαίνετε τις τελευταίες ημέρες του μήνα όπου η κοινωνική και ερωτική σας ζωή θα αρχίσει ν’ αποκτά ενδιαφέρον. Οι προσκλήσεις και οι έξοδοι θα είναι αρκετές, καθώς επίσης και η διάθεσης για φλερτ. Έτσι, για τους αδέσμευτους αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για την πραγματοποίηση κάποιας όμορφης και ενθουσιώδης γνωριμίας, που θα μπορούσε να έχει και αρκετά μεγάλη διάρκεια. Η έκφρασή σας όμως, θα τείνει να γίνεται κάπως εγωιστική κάτι που θα φέρει μικροπαρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Ας μην αφήσετε λοιπόν κάποιους λάθους χειρισμούς της γλώσσας να αναστείλουν ή να ματαιώσουν μία γνωριμία, που έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ένας μάλλον εκνευριστικός και κουραστικός μήνας θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος. Οι απαιτήσεις και οι ευθύνες τις καθημερινότητας που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι ή τη δουλειά, δεν σας επιτρέπουν να διατηρήσετε ένα πρόγραμμα. Η ενέργεια και η αδρεναλίνη σας όμως βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό σας κάνει ικανούς ν’ ανταπεξέρχεστε. Σε υψηλό επίπεδο όμως, θα βρίσκεται και ο εκνευρισμός σας, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεχτικοί ως προς τα ατυχήματα, αλλά και τους καβγάδες. Ειδικά σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιδιορθώσεις μέσα στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε τηρήσει όλους τους κανόνες ασφαλείας πριν ξεκινήσετε. Μετά το πρώτο δεκαήμερο ένα άλλο θέμα που θα σας αναστατώσει είναι η συνειδητοποίηση ότι κάποιοι βάζουν εμπόδια στα έργα σας, λόγω κακεντρέχειας. Έχετε το νου σας γιατί τα ίδια άτομα θα επανέρθουν και μέσα στην Άνοιξη με πράξεις που θα σας εκνευρίσουν και θα σας θυμώσουν. Προς το τέλος του μήνα θ’ αρχίσετε να εκφράζετε ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα άγχους και πίεσης κυρίως προς τον σύντροφο και τους συνεργάτες με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ένα πιο έντονο κλίμα. Οι γεννημένοι 12, 13 και 14/8 κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης στις 8/2 θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν κάτι νέο το οποίο μεν θα τους κουράσει και θα τους αγχώσει αλλά θα έχει διάρκεια και θα τους ωφελήσει. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας παράξενος μήνας για το δεκαήμερο σας γιατί κρύβει πλάνες και νοσηρές καταστάσεις. Μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα οι μόνοι που βρίσκονται σε δύσκολη θέση είναι όσοι έχουν γεννηθεί την 1 και 2/9. Η διαρκής πολιορκία του Ποσειδώνα δημιουργεί χαοτικές καταστάσεις και μπερδέματα, που δύσκολα μπορείτε να ξεδιαλύνετε, λόγω της έλλειψης αντικειμενικότητας που σας χαρακτηρίζει αυτή την εποχή. Προσοχή στην υγεία σας, γιατί αυτή την εποχή ο οργανισμός σας βρίσκεται σε αδυναμία, να τρέφεστε σωστά και να μην καταπονείτε το σώμα σας μέχρι να περάσει η επίδραση του πλανήτη. Επίσης, κάποια προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει και η υγεία του συντρόφου σας. Η συνεργασίες και η υπογραφή συμβολαίων ή επιλογή νομικού εκπροσώπου αυτό το μήνα δεν ευνοούνται. Αν παρ’ όλα αυτά είστε υποχρεωμένοι να προβείτε σε τέτοιου είδους ενέργειες, να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί και να ζητήσετε την λεπτομερή ανάλυση οποιουδήποτε σημείου που δεν είναι ξεκάθαρο. Η Πανσέληνος στις 22/2 επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί τις 5 πρώτες ημέρες. Είναι μία δύσκολη Πανσέληνος, που εκτός από την ψευδή αντίληψη της πραγματικότητας, θα φέρει έξαρση των μολυσματικών και μεταδοτικών ασθενειών. Επειδή είστε απ’ αυτούς που βάλλονται άμεσα, θωρακίστε τον οργανισμό σας κατά το δυνατότερο. Επίσης οι τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα είναι πιθανό να σας δείξουν την αντίδραση κάποιων στα σχέδια σας. Αν δείτε ότι καταφέρνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα αλλάξτε στρατηγική άμεσα, έτσι ώστε να καλύψετε το χαμένο έδαφος μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας που ξεκινάει νέος κύκλος.
 
Β’ Δεκαήμερο: Από το Φεβρουάριο, ο Ποσειδώνας, πλανήτης της πλάνης αλλά και του ονείρου, βάζει το πόδι του και στο δικό σας δεκαήμερο. Προς το παρόν οι μόνοι που θα επηρεαστούν γι’ αυτό το μήνα είναι όσοι έχουν γεννηθεί 3 και 4/9. Μεγάλη προσοχή λοιπόν, από τώρα και για ένα χρόνο περίπου στην υγεία, στο γάμο και στις συνεργασίες. Για τους υπόλοιπους η κατάσταση θα είναι μάλλον μεικτή. Από τη μία ο Κρόνος δυσκολεύει την κατάσταση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τα οποία έχουν αντίκτυπο και στην επαγγελματική σας ζωή, και από την άλλη ο Πλούτωνας, πιστός χορηγός για όλη τη χρονιά, σας τροφοδοτεί με περίσσια δύναμη αλλά και φιλοδοξία, για να καταφέρετε τους μεγάλους στόχους που έχετε θέσει. Αυτός λοιπόν ο συνδυασμός, αν μη τι άλλο σας κρατάει απασχολημένους ακόμη και την ώρα που κοιμάστε. Το μυαλό σας προσπαθεί να οργανώσει όλο το φάσμα των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Αναμφισβήτητα λοιπόν αυτή είναι μία πολύ παραγωγική, αλλά και κουραστική εποχή, που μπορεί όμως να φέρει θαυμάσια αποτελέσματα. Ένας άλλος τομέας που είναι πολύ ενεργοποιημένος για το Φεβρουάριο είναι τα ερωτικά, τα παιδιά ή οι τέχνες. Καταρχήν είστε σε μία πολύ γόνιμη φάση, κάτι που μπορούν ν’ εκμεταλλευθούν όσοι θέλουν ένα παιδάκι και να προσέξουν όσοι δε θέλουν. Τα ερωτικά σας είναι σίγουρα ανοδικά και σε όσους είστε ελεύθεροι ο Φεβρουάριος δίνει θαυμάσιες ευκαιρίες για να αλλάξετε… status. Ειδικά το τριήμερο 6-9/2 είναι πάρα πολύ ερωτικό για το δεκαήμερό σας και θα μπορούσε να δημιουργήσει μοναδικής έντασης πάθη. Προσέξτε μόνο γιατί με τον Πλούτωνα στον ερωτικό σας οίκο, έχετε μία ροπή προς την ίντριγκα ή τις απαγορευμένες σχέσεις. Όσοι ασχολούνται με τις τέχνες θα έχουν ένα πολύ επιτυχημένο μήνα, που μεταξύ άλλων θα μπορούσε να φέρει αναγνώριση.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ένα καταπληκτικό διάστημα θα είναι ο Φεβρουάριος κατά το μεγαλύτερο μέρος του για το δικό σας δεκαήμερο. Μια καταπληκτική συγχορδία από Δία, Βόρειο Δεσμό, Άρη, Αφροδίτη και Ερμή, έχει βαλθεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Μέχρι και τις 16/2 οι ουρανοί είναι ανοιχτοί για σας και περιμένουν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας. Πιο ευνοημένοι όσοι έχουν γεννηθεί από 11 έως 14/9 οι οποίοι θα εισπράξουν το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής τους, ανάλογα με το προσωπικό τους ωροσκόπιο. Σύμφωνα όμως με τα γενικά χαρακτηριστικά, η καλή νεραΐδα θα σας αγγίξει με το ραβδί της στα ερωτικά, σε θέματα παιδιών και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να έχετε. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτό το μήνα, θα έχουν ευτυχή κατάληξη αλλά κυρίως θα είναι μία από τις σημαντικότερες που θα κάνετε στην ζωή σας. Οι ημέρες κοντά στις 10/2 θα είναι η περίοδος κορύφωσης των ευχάριστων γεγονότων που θ’ αλλάξουν την ζωή σας. Αυτή είναι μία πραγματικά εξαίσια περίοδος που πρέπει ν’ αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει το ερωτικό κομμάτι ή των παιδιών, μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας όποιοι και αν είναι αυτοί. Μία μικρή συμβουλή ωστόσο, είναι να μην επαναπαυθείτε απλά στην αύξηση της γοητείας ή της δημοτικότητάς σας, ώστε να μην περάσουν αυτές οι μέρες κατασπαταλημένες σε κοινωνικότητα και καλοπέραση. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου θα είναι μία περίοδος ηρεμίας, εξομάλυνσης και χαλαρότητας για το δικό σας δεκαήμερο, αφού κανένα ιδιαίτερο πλανητικό φαινόμενο δεν σας αφορά. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, που οι πλανητικές επιρροές είναι σχεδόν μηδαμινές, θα είστε ικανοί να βάλετε το πρόγραμμα που εσείς επιθυμείτε και να διορθώσετε τυχόν λάθη των προηγούμενων μηνών που ήταν αρκετά έντονοι για σας. Έτσι, από τις 14/2 αρχίζει ο μήνας ν’ αποκτά ενδιαφέρον σε αισθηματικά και δημιουργικά. Το πρώτο που βελτιώνεται αισθητά είναι η επικοινωνία σας, αφού πλέον θα μπορείτε να εκφραστείτε σωστά, ενώ οι άλλοι θα είναι πρόθυμοι ν’ ακούσουν ιδέες και απόψεις από σας και να τις συζητήσουν εποικοδομητικά. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα γίνει πιο ζεστή και η επικοινωνία σας συχνότερη και πιο ερωτική. Για όσους είστε μόνοι, ο Φεβρουάριος θα είναι ίσως ο μήνας που θα σας βγάλει απ’ αυτή την κατάσταση, είτε το επιθυμείτε είτε όχι. Ο μήνας επίσης είναι πολύ καλός σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά, είτε επιθυμείτε ν’ αποκτήσετε ένα, είτε να έρθετε πιο κοντά τους και να περάσετε καλά, εφόσον έχετε. Γενικά, είναι ένας μήνας που θα δώσει ώθηση στην δημιουργική σας έκφραση και στην κοινωνική σας ζωή. Νέες γνωριμίες και νέοι κοινωνικοί κύκλοι θ’ ανοιχτούν, οι οποίοι θα είναι ευχάριστοι και χρήσιμοι. Όσοι είναι γεννημένοι τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου να προσέχουν την υγεία τους και τις σχέσεις όλο το μήνα.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινάει με νεύρα, υποχρεώσεις και αναστάτωση της οικογενειακής σας ζωής, ευτυχώς όμως το δύσκολο κλίμα γρήγορα θα αποκατασταθεί. Ίσως αυτός είναι ο τελευταίος τόσο πιεστικός μήνας. Η επικοινωνία και οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε αναβρασμό ήδη από τον προηγούμενο μήνα, που με την αναδρομή του Ερμή σας έδωσε πληθώρα παρεξηγήσεων και διενέξεων. Από τις 5/2 απαλλάσσεστε λοιπόν από το βασανιστικό μαρτύριο της ασυνεννοησίας και μπαίνετε στη διαδικασία να διορθώσετε ό,τι κακό είχε συμβεί τις προηγούμενες ημέρες. Ένα άλλο θέμα που σας καίει αυτή την εποχή, είναι το συναισθηματικό. Ο Φεβρουάριος φέρνει ιδιαίτερα περίπλοκες καταστάσεις, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/10. Αν είστε ελεύθεροι προσέξτε τις επιλογές σας, γιατί είναι πιθανό να μπλέξετε σε κάποια ιστορία, που ναι μεν θα έχει πολύ πάθος, αλλά και πολλά σκοτεινά στοιχεία. Για τους δεσμευμένους τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ήδη βιώνουν μία πολύ έκρυθμη κατάσταση με το ταίρι τους, ενώ η εμπλοκή τρίτων δεν θα ήταν και ό,τι καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν συνεργασίες που ετοιμάζετε. Αν δεν είναι όλα ξεκάθαρα και νόμιμα, μην εμπλακείτε γιατί τ’ αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Αν αντιθέτως έχουν γίνει σωστά όλες οι προετοιμασίες και είναι όλα νομότυπα, προχωρήστε με σταθερά βήματα μπροστά!
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ενώ το ξεκίνημα του μήνα είναι ήσυχο και δείχνουν όλα να είναι σ’ ένα πρόγραμμα, από τις 4/2 αρχίζουν ανατροπές και ευθύνες, που δεν τις είχατε στο πρόγραμμα. Η διάθεσή σας είναι να χαλαρώσετε και ν’ απολαύσετε ήρεμες στιγμές στο σπίτι, προκύπτουν όμως καταστάσεις που σας ξεβολεύουν και σας κρατάνε σε μία συνεχή ένταση. Οι προστριβές με τα οικεία πρόσωπα θα είναι καθημερινές και μπορεί να σας καταλογίσουν ακόμη και το ότι δεν ενδιαφέρεστε για την δουλειές που πρέπει να γίνουν. Κρατείστε την ψυχραιμία σας και μην απαντάτε στις προκλήσεις, αν θέλετε να περάσουν όσο το δυνατό πιο ήρεμα αυτές οι μέρες τις έντασης. Από τις 13/2 ο Ερμής θ’ αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερω και όλη αυτή η αναστάτωση θα καταλαγιάσει. Από το δεύτερο μισό του μήνα θα βρείτε το χώρο και το χρόνο να ξεκουραστείτε επιτέλους. Οι ώρες που θα περνάτε στο σπίτι θα γίνουν πιο όμορφες και με πολύ καλή συντροφιά. Όλο το μήνα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα έξοδά σας, τα οποία φαίνεται να αυξάνονται εκτάκτως. Γενικά, τα οικονομικά σας για του επόμενους μήνες δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση, λόγω έκτακτων εξόδων. Οι γεννημένοι στις 18, 19 και 20/10 να φροντίσουν την υγεία τους και τη φυσική τους κατάσταση, γιατί όλο το Φεβρουάριο θα βρίσκονται σε μία μόνιμη αδυναμία. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου κατά τη διάρκεια του μήνα θα είναι σε μία άσχημη διάθεση, ενώ τα θέματα που θέλουν να προωθήσουν θα βρίσκουν εμπόδια και θα είναι σε μία διαρκή αστάθεια. Επίσης, θέματα του σπιτιού ή αλλαγή αυτού θα σας προβληματίσουν και ενδέχεται ν’ αλλάξετε κατοικία εντελώς ξαφνικά. Για τους υπόλοιπους του δεκαημέρου σας, ο Φεβρουάριος τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο του μέρος θα είναι ένας εύκολος μήνας χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα, που θα σας επιτρέψει να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, εστιάζετε περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας όπου θα υπάρξουν κάποιες προστριβές και διενέξεις. Αυτό όμως, ούτε θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, ούτε θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά, η πιο άβολη εβδομάδα του μήνα θα είναι μεταξύ 14 – 21/2 όπου ο Ερμής από τον Υδροχόο θα σας ταλαιπωρήσει με επιπλέον ευθύνες. Τα ερωτικά σας είναι ένα κομμάτι που θα ευνοηθεί αρκετά το Φεβρουάριο κυρίως μεταξύ 17 και 24/2. Ζεστές στιγμές μεταξύ συντρόφων, αλλά και ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα δώσουν άλλη νότα στον τελευταίο μήνα του χειμώνα. Ειδικά για τους γεννημένους 30 και 31/10 αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει μία πολύ καλή ερωτική γνωριμία, που θα έχει μακρά πορεία και θα τη χαρακτηρίζει το πολύ συναίσθημα αλλά και η εξιδανίκευση.
 
Β’ Δεκαήμερο: Με έντονη δράση ξεκινάει ο μήνας, με δουλειές και εκκρεμότητες που δεν τελειώνουν. Όμως, αν καταφέρετε να βάλετε μία τάξη στο πρόγραμμά σας, στο τέλος του το ισοζύγιο θα είναι θετικό. Η δύναμη και η ενέργειά σας, που είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σας να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις, σας κατατάσσουν στους πιο παραγωγικούς για το Φεβρουάριο. Ιδιαίτερη εύνοια έχετε σε οποιαδήποτε μορφή διαπραγμάτευσης και συμφωνίας, αφού ουσιαστικά επιβάλλεται τους όρους σας και τις θέσεις σας. Οι καθημερινές μετακινήσεις σας θα είναι αυξημένες, ενώ δεν αποκλείονται και κοντινά ταξίδια, περισσότερο όμως για επαγγελματικούς λόγους. Όμως, ο μήνας εκτός από τα πρακτικά και τα διαδικαστικά, κρύβει και την εκπλήρωση κάποιων ερωτικών πόθων, την ανταλλαγή ιδιαίτερα ζεστής επικοινωνίας με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο καθώς και των έντονων ερωτικών στιγμών. Μια πολύ δυνατή ημέρα είναι η 7/2, που καλό θα ήταν να εκτονώσετε την ενέργεια σας σε θέματα δημιουργικά και όχι σε διαφωνίες με άτομα του οικογενειακού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Η Νέα Σελήνη στις 8/2 σας δίνει τη δυνατότητα για νέα εργασιακά ξεκινήματα, με επιτυχία και σταθερότητα. Προς το τέλος του μήνα ο τρόπος που επικοινωνείτε θα αλλάξει, αφού θα γίνετε πιο απόλυτοι και αμετακίνητοι στις θέσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και διαφωνίες τις οποίες θα λύσετε από τον επόμενο μήνα.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ όμορφος μήνας με αρκετή κοινωνικότητα, επαγγελματικές και άλλες συμφωνίες, καθώς και πολύ έρωτα. Γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικές όχι μόνο σε επίπεδο συναισθηματικό, αλλά και κοινωνικό ή επαγγελματικό. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να κάνατε τις αλλαγές που θέλετε στη δουλειά σας τα επόμενα χρόνια. Ο μήνας όμως, αυτό από το οποίο χαρακτηρίζεται είναι ο έρωτας. Όλο το πρώτο δεκαήμερο είναι εξαιρετικά γόνιμο για να ταιριάξετε με κάποιον, άλλοι ν’ αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, αλλά να και να περάσετε όμορφα, όχι μόνο με τον σύντροφο, αλλά και με φίλους. Οι φίλοι είναι άλλο ένα δυνατό κεφάλαιο αυτού του μήνα. Είναι δίπλα σας, σας στηρίζουν και φροντίζουν να κάνουν ακόμα πιο όμορφη την καθημερινότητα σας. Ένα θέμα που σας απασχολεί στη δουλεία σχετικά με θέματα που πρέπει ν’ αφήσετε ή νέα που πρέπει να εισάγετε, δεν δείχνει να κλείνει αυτό το μήνα. Θα σας ταλαιπωρεί μέχρι και τα τέλη Μαρτίου, οπότε θα έχετε πάρει τις οριστικές αποφάσεις σας. Προς το τέλος του μήνα θα ξεκινήσει μια μικρή περίοδος ευθυνών και κούρασης σε θέματα σπιτιού, που θα συνεχιστεί και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι φέτος ο Άρης θ’ αγαπήσει το δεκαήμερό σας και θα το επισκεφθεί ξανά την Άνοιξη, φέρνοντας όχι μόνο ενέργεια και αποφασιστικότητα, αλλά και νεύρα, κούραση και μία επιθετικότητα από τη μεριά σας, που θα σας βάλει σε κάποιους μπελάδες. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Αυτός ο μήνας παρότι δεν είναι κακός έχει τις παγίδες του οι οποίες για τους γεννημένους 8 και 9/11 είναι αρκετές. Ο Ποσειδώνας, γοητευτικός αλλά και επικίνδυνος από τον Ιχθύ, σας παρουσιάζει ωραιοποιημένες καταστάσεις και πρόσωπα, που κρύβουν την πραγματική τους υπόσταση. Οι μέρες απαιτούν από εσάς καθαρή ματιά και ακόμη πιο ξεκάθαρη κρίση. Κάτι βέβαια που είναι δύσκολο να το πετύχεις, όταν βρίσκεσαι υπό τις οδηγίες του βασιλιά των ονείρων. Στον επαγγελματικό τομέα, μην λαμβάνετε στα σοβαρά τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις γιατί γρήγορα θα τα δείτε να εξανεμίζονται. Η υγεία ενός μέλους της οικογένειας κατά πάσα πιθανότητα ενός εκ των δύο γονέων, φαίνεται να σας ανησυχεί, να σας μπερδεύει και να σας στενοχωρεί. Όμως, μετά τις 14/2 έχετε την ευκαιρία να ρίξετε δείτε την πραγματική υπόσταση των πραγμάτων και πάρετε αρκετά σωστές αποφάσεις, αφού ο Ερμής από τον Υδροχόο, σας δίνει οξύτητα πνεύματος και κριτικής αντίληψης. Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο θα έρθει να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ την επικοινωνία σας και να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε καθημερινά πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Στις 22/2 μια αρκετά δύστροπη Πανσέληνος θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί τις 6 πρώτες ημέρες του ζωδίου φέρνοντας εντάσεις στο σπίτι και ίσως στον επαγγελματικό χώρο. Ασφαλίστε την οικία σας και φροντίστε τ’ άτομα της οικογένειάς σας, γιατί αυτό το φεγγάρι σας εκθέτει σε κινδύνους. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι αρκετά πιο ήσυχες και σας βοηθούν να βρείτε την ισορροπία σας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς και για εσάς, παρότι η παρουσία του Κρόνου δυσκολεύει την ζωή σας και αφαιρεί την αίσθηση της ανεμελιάς. Από την αρχή λοιπόν του μήνα, η επικοινωνία και ο τρόπος που συνδιαλέγεστε είναι σε πολύ καλό επίπεδο με αποτέλεσμα να καταφέρετε να τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες. Οι πρώτες ημέρες του μήνα με κορυφαία την 6/2 είναι από τις πιο ευνοϊκές για να προβάλετε ή να επικοινωνήσετε κάποια δημιουργία σας ή πάλι απλά να κάνετε επαφές, που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Το δεύτερο μισό του Φλεβάρη είναι το καλύτερο για εσάς σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Τότε θα μπορέσετε να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες και να επιλυθούν προβλήματα, που έχουν έρθει στην επιφάνεια τους τελευταίους μήνες. Η επιρροή της έκλειψης του Μαρτίου, που αφορά το δεκαήμερο σας, θα ξεκινήσει από την τελευταία εβδομάδα αυτού του μήνα. Ό,τι πρέπει να τελειώσει θα τελειώσει, με την υπόσχεση όμως ότι αυτό θ’ ανοίξει το δρόμο για νέες καταστάσεις, πολύ πιο καλές από αυτές που είχατε ως σήμερα. Μην φοβηθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο της αλλαγής σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, γιατί αυτή θα συμβεί ακριβώς στον τομέα που δεν προχωράει παραπέρα. Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και οργανώστε το πρόγραμμα σας, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν αρκετές φορές να παρεκκλίνετε της πορείας σας. Τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα, θετικά αρκεί να δουλέψετε με συνέπεια και υπευθυνότητα.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Σε τελείως διαφορετικό τόνο από τ’ άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου κινείται ο Φεβρουάριος για το δικό σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση θα σας συντροφεύσουν σε όλη τη διάρκεια του μήνα, δίνοντάς σας χαρούμενες στιγμές και αρκετή κοινωνικότητα. Τα ερωτικά σας ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αφού η διάθεσή σας για φλερτ και νέες γνωριμίες παραμένει αμείωτη. Το επαγγελματικό επίσης είναι ένα θέμα που πηγαίνει αρκετά καλά αυτό το διάστημα και πιθανό να σας γίνει κάποια πρόταση για αναβάθμιση, όχι μόνο στην ιεραρχία, αλλά και στο μισθό. Κρατείστε όμως κατά νου ότι μπορεί κάποιες από τις υποσχέσεις που θα πάρετε δεν θα πραγματοποιηθούν, με αποτέλεσμα ν’ απογοητευθείτε στο μέλλον. Οι μετακινήσεις σας πληθαίνουν και δεν αποκλείονται κάποια κοντινά ταξίδια, στα οποία θα περάσετε αρκετά καλά. Το αγκάθι αυτού του μήνα, που πιθανόν δε θα αντιληφθείτε, είναι ένα παρασκήνιο ή μία κρυφή κατάσταση, που δημιουργείται πίσω από την πλάτη σας. Αυτό θα κρατήσει για αρκετό καιρό και μόνο μετά τον Σεπτέμβριο θα μάθετε τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα. Αν είστε ήδη σε κάποια σχέση και ξεκινήσετε δεύτερη ταυτόχρονα, διατρέχετε τον κίνδυνο ν’ αποκαλυφθείτε στα μέσα του Φθινοπώρου με σημαντικά αρνητικές συνέπειες. Προσπαθήστε λοιπόν να εκμεταλλευθείτε όσο πιο παραγωγικά γίνεται τις θετικές ενέργειες που δέχεται το δεκαήμερό σας, αντί να τις σπαταλήσετε σε πράξεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στην συνέχεια. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Με εξαίρεση τους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου, που θα κουραστούν και θα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι υπόλοιποι θα έχετε ένα όμορφο, χαλαρό μήνα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς φροντίζει να γλυκαίνει και να ομορφαίνει την καθημερινότητα και την επικοινωνία σας. Σχέσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς καλυτερεύουν, ενώ όσοι ασχολείσθε με την συγγραφή, θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Προσοχή μόνο στα γραφειοκρατικά θέματα και στα προσωπικά σας έγγραφα γιατί ο Ποσειδώνας αφαιρεί το πρακτικό και διαχειριστικό πνεύμα που σας διακρίνει συνήθως. Ειδικά μετά τις 19/2 η επικοινωνία και οι μετακινήσεις σας θ’ αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Η αισιοδοξία σας θ’ ανέβει και η ικανότητά σας να ελέγχετε τις δραστηριότητές σας θα φέρει αρκετά θετικά αποτελέσματα στην καθημερινότητα. Επίσης, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σκέψεις, συζητήσεις και πράξεις οικονομικού περιεχομένου θα μπουν στην καθημερινή ατζέντα και είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσετε την απόκτηση κάποιου αγαθού, που σκοπό έχει την προσωπική σας ευχαρίστηση. Τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου θα ενεργοποιηθεί ευχάριστα ο τομέας των αισθηματικών και έτσι ο μήνας θα κλείσει με πολύ όμορφο τρόπο. Φροντίστε όμως να έχετε κλείσει όσες επαγγελματικές εκκρεμότητες, έχετε γιατί τον επόμενο γίνεται μία έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερό σας και αφορά τους τομείς της εργασίας και του σπιτιού.
 
Β’ Δεκαήμερο: Με επεισοδιακό τρόπο ξεκινάει ο Φεβρουάριος, φέρνοντας διαφωνίες και καβγάδες με άτομα της οικογένειας ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η ένταση θα είναι έκδηλη όμως σε όλων των ειδών τις σχέσεις που διατηρείτε. Ειδικά τις ημέρες κοντά στις 6/2 το πάθος και τα ξαφνικά περιστατικά με τους ερωτικούς συντρόφους δεν θα λείψουν. Θα γίνετε αρκετά κτητικοί και ίσως χειριστικοί με αποτέλεσμα να προκαλέσετε την αντίδραση του αγαπημένου σας προσώπου. Για όσους δεν βρίσκονται σε κάποια μόνιμη σχέση αυτές οι ημέρες θα φέρουν κοντά τους ένα πρόσωπο που θα τους εντυπωσιάσει και θα τους προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Όσοι ξεκινήσετε κάποια σχέση να έχετε υπόψιν σας ότι θα ζήσετε ένα πολύ δυνατό έρωτα, όμως η διάρκειά του δεν θα είναι εγγυημένη. Μετά τις 9/2 η ένταση αρχίζει και καταλαγιάζει. Το διάστημα προσφέρεται για να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Ειδικά το δεύτερο μισό του μήνα η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ πιο γλυκιά και η έκφραση του συναισθήματος, καθώς και η κατανόηση των άλλων, θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν τα θέματα που θα σας απασχολήσουν στις αρχές του μήνα. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας ακόμη μήνας πίεσης λόγω του τετραγώνου Ουρανού/Πλούτωνα, που διαμορφώνει ανατρεπτικές καταστάσεις στο σπίτι και στη δουλειά. Για αυτό το μήνα περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6 με 7/1. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν μετά το τέλος Μαρτίου, οπότε με μεγαλύτερη ψυχραιμία θα δείτε τις προοπτικές σας και θα λύσετε τα προβλήματα που σας αναστατώνουν.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ένας πάρα πολύ όμορφος μήνας ξεκινάει για το δεκαήμερό σας, όπου θέματα σχέσεων και επαγγελματικά μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Είστε από τις ομάδες που ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα τις χρονιάς. Στις 7/2 οι συναντήσεις και οι συνεργασίες σας θα δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα. Αν υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη εκμεταλλευθείτε αυτή την ημέρα. Στις 10/2 το εκπληκτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και το Βόρειο Δεσμό, δίνει πολύ καλές προοπτικές για τα συναισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Σχέσεις που περνούν περίοδο κρίσης τώρα έχετε τη δυνατότητα να τις ανανεώσετε και να προχωρήσετε σε πολύ καλύτερο κλίμα. Όσοι είναι μόνοι θα συναντήσουν κάποιο άτομο, που θ’ αποδειχθεί πολύ σημαντικό για την ζωή τους. Ο έρωτας είναι ο σκηνοθέτης και εσείς οι πρωταγωνιστές αυτό το μήνα. Όμως, αυτές τις θαυμάσιες όψεις μπορείτε να τις εκμεταλλευθείτε για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα που θα είναι αρκετά επωφελής. Επίσης πολύ καλές είναι και οι ημέρες μεταξύ 13 και 17/2 όπου νιώθετε μεγάλη δύναμη και ενέργεια για να καταφέρετε τα πάντα. Η λίμπιντο σας βρίσκεται σε πολύ υψηλά σημεία και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι. Λίγο προσοχή στην υγεία σας όσοι έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19/1 που φαίνεται να είστε εκτεθειμένοι σε ιώσεις και κρυολογήματα της εποχής. Ξεκουραστείτε και μην σπρώχνετε τον οργανισμό σας στα άκρα.Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας αρκετά καλός μήνας, κυρίως κατά το δεύτερο μισό του. Από τις 14/2 θα υποδεχθείτε τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάτι που θα δώσει ενδιαφέρον και αισιοδοξία στις ημέρες σας. Για αρκετό διάστημα ο Ερμής στο δωδέκατο φυσικό σας οίκο προκαλούσε συζητήσεις και σχόλια πίσω από την πλάτη σας. Με την είσοδό του στο ζώδιό σας, όλα όσα είχαν συμβεί τον προηγούμενο μήνα θα σας γίνουν γνωστά και θα σας δώσουν την ευκαιρία να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αλλά και να προωθήσετε σχέδια τα οποία διατηρούσατε κρυφά μέχρι σήμερα. Η είσοδος και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 17/2 θα αυξήσει τη γοητεία σας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη ν’ ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, αλλά και να περάσετε όμορφα για το υπόλοιπο του μήνα. Η κοινωνικότητά σας θ’ αυξηθεί κατακόρυφα και οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν πολύ. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα έχετε τη δυνατότητα αρκετών γνωριμιών με ενδιαφέροντα άτομα που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει. Το ίδιο διάστημα αυξημένες είναι και οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Αν ψάχνετε για δουλεία αυτός ο μήνας εγγυάται την επιτυχία. Αν πάλι είστε σε μία δουλειά και επιθυμείτε κάποια αλλαγή μέσα σε αυτή, αυτές οι ημέρες είναι οι καλύτερες για να το ζητήσετε και να διαπραγματευθείτε. Γενικά, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μπορείτε να προωθήσετε οποιοδήποτε σχέδιό σας και να βγείτε από την απομόνωση που επιζητούσατε τον προηγούμενο μήνα.
 
Β’ Δεκαήμερο: Μήνας γενεθλίων ο Φεβρουάριος για σας, και όπως φαίνεται εκτός από ένα παραγωγικό μήνα, θα έχετε και μία πολύ παραγωγική γενέθλια χρονιά. Μπορεί ο Άρης από τον Σκορπιό να σας κουράζει και να φτιάχνει ένα αρκετά βαρύ καθημερινό πρόγραμμα, ταυτόχρονα όμως σας δίνει και την απαιτούμενη ενέργεια και δύναμη, για να διεκδικήσετε και να καταφέρετε πράγματα. Έτσι το πρώτο μισό του μήνα χαρακτηρίζεται από την έντονη δραστηριοποίηση σας κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, που όμως καταφέρνετε να τα φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Είναι πιθανό να σας γίνει η πρόταση για εισαγωγή νέων πρωτοποριακών μεθόδων τις οποίες εσείς θα υιοθετήσετε με ευκολία και επιτυχία. Προσέξτε μόνο γύρω στις 7/2 την συμπεριφορά σας, κυρίως απέναντι στους προϊσταμένους σας, γιατί οποιαδήποτε έλλειψη διπλωματίας θα καταλήξει σε έντονη διαφωνία που θα επιβαρύνει το εργασιακό κλίμα. Αντίστοιχα θα πρέπει να προσέξετε και την συμπεριφορά σας στο σπίτι όπου θα εκδηλώσετε τη φόρτιση που έχετε από τη δουλειά. Στις 8/2 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξομαλύνεται τις σχέσεις σας και να κάνετε πράξη τα σχέδια σας. Όσοι έχουν γενέθλια εκείνη την ημέρα θα έχουν τις παραπάνω δυνατότητες σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς. Από τις 14/2 το κλίμα αλλάζει άρδην, αφού ο Άρης αποχωρεί πλέον από το δεκαήμερό σας, δίνοντας χρόνο για ανάπαυση και χαλάρωση. Ακόμη καλύτερες οι ημέρες από τις 21/2, που θα διασκεδάσετε, θα επικοινωνήσετε, θα φλερτάρετε και εν τέλει θα ευχαριστηθείτε την ζωή. Οι ερωτικές σχέσεις και οικονομικά είναι πολύ καλύτερα αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η διάθεση σας θα είναι σε πολύ καλή φάση και θα ξεχάσετε την ένταση των πρώτων ημερών του μήνα.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι ένα ήσυχο διάστημα που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να προγραμματίσετε την ζωή σας. Από τις 14/2 όμως, ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας δεκαήμερο και οι μέρες σας θα πάρουν φωτιά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αυξηθούν κατακόρυφα και οι ώρες που θα ξοδεύετε στην εργασία σας θα είναι πολύ περισσότερες, προκειμένου να διευθετήσετε τις δουλειές σας. Το αποτέλεσμα της έντασής σας θα φανεί όμως και στο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο θα είναι ουσιαστικό το σημείο αποφόρτισης σας. Ιδιαίτερα θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε στους προϊσταμένους σας, γιατί ήδη υπάρχει ένα παρασκήνιο από τον προηγούμενο μήνα, που θα μπορούσε να δράσει εναντίον σας. Οι ημέρες γύρω στις 14/2 είναι κατάλληλες για ν’ ασχοληθείτε με νομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, καθώς και με οικονομικές και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, που απαιτούν κάποια εξειδικευμένη γνώση. Επίσης, αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για αθλητικές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να εκτονώσετε μέρος της πίεσης που σας διακατέχει. Προσοχή και αυτό το μήνα στα οικονομικά σας που σχετίζονται με άλλους ή έρχονται από τρίτες πηγές. Αποφύγετε να δανειστείτε και να δανείσετε καθώς επίσης θα πρέπει να είστε πολύ συνεπείς με τις οφειλές σας προς τρίτους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από αυτό το μήνα ξεκινάει μία περίοδο κούρασης και υποχρεώσεων, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Αυγούστου. Γι’ αυτό κάντε όσο καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεων σας μέχρι τις 14/2Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Μήνας γενεθλίων ο Φεβρουάριος που χρωματίζει και όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Το πρώτο μισό του μήνα είναι ένα μάλλον ήσυχο διάστημα χωρίς γεγονότα που θα σας ξεβολέψουν ή θα σας κουράσουν. Τα δύο φαινόμενα που ουσιαστικά θα διαμορφώσουν το περιβάλλον είναι η παραμονή του Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σας και αυτό το μήνα καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/2. Ο Ποσειδώνας λοιπόν που επηρεάζει πλέον μόνο όσους έχουν γεννηθεί στις 28/2 δίνει όραμα, όνειρα, αλλά και πλάνες. Προσπαθήστε να είστε όσοι πιο αντικειμενικοί γίνετε και μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Όσοι ξεκινάτε σχέσεις αυτή την εποχή, προσπαθήστε να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται, γιατί τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο είναι πιθανόν ν’ απογοητευθείτε μέσα από δύσκολα γεγονότα. Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται στις 22/2, παρότι δίνει τη δυνατότητα ν’ αναθεωρήσετε και ν’ ανανεώσετε τις σχέσεις σας, εμπεριέχει για μία ακόμη φορά το κομμάτι της ψευδαίσθησης. Προσπαθήστε να πετάξετε από πάνω σας κάθε είδους εξάρτηση που μπορεί να έχετε, ψυχολογική ή οργανική, και μάθετε να ζείτε χωρίς τέτοιου είδους στηρίγματα. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε τη μεγάλη σωματική κόπωση, καθώς επίσης τα φάρμακα που τυχόν παίρνετε. Οι αλλεργίες και οι δηλητηριάσεις είναι από τις παθογένειες που φέρνει ο Ποσειδώνας. Η γενέθλια χρονιά σας που ξεκινά από αυτό το μήνα, θα είναι σίγουρα μία χρονιά που θα επιφέρει αρκετές αλλαγές για τη δική σας εξέλιξη.
 
Β’ Δεκαήμερο: Παρότι δεν διανύετε την πιο εύκολη περίοδο της ζωής σας, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα φέρει και βοήθειες, αλλά και κάποιου είδους απελευθέρωση. Από τις πρώτες ημέρες λοιπόν, η επικοινωνία και οι σχέσεις σας είναι εξαιρετικές, με αποτέλεσμα να δέχεστε αρκετή βοήθεια από το περιβάλλον σας, προκειμένου ν’ ανταπεξέλθετε των υποχρεώσεών σας. Η ενέργεια σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και η κούραση είναι μάλλον άγνωστη λέξη. Μέσα σ’ αυτή την παράξενη εποχή κάποιοι θα δουν τα συναισθήματα τους ν’ αλλάζουν για ένα άτομο του φιλικού τους περιβάλλοντος. Τα φιλικά συναισθήματα θα δώσουν τη θέση τους στα ερωτικά και έτσι κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει αυτό το μήνα, που φαίνεται καλύτερους από τους περισσότερους της χρονιάς. Είναι όμως πολύ πιθανό να θελήσετε για κάποιο διάστημα να κρατήσετε κρυφή αυτή την σχέση, κυρίως γιατί θέλετε να επιβεβαιώσετε αυτό που νιώθετε. Επειδή από το τέλος αυτού του μήνα ο γενναιόδωρος Δίας θ ’αρχίσει να ευνοεί και πάλι το δεκαήμερό σας, είναι σίγουρο ότι αυτή η σχέση θα έχει πολύ καλές στιγμές στο άμεσο μέλλον. Εκμεταλλευθείτε λοιπόν αυτό το διάστημα και ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε γιατί το Μάρτιο θα έχουμε εκλείψεις που ναι μεν δεν είναι καταστρεπτικές όμως σίγουρα θα σας κουράσουν, θα σας ξεβολέψουν και θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια σε σχέση με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για σημαντικά θέματα της ζωής σας.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ακόμη ένας πολύ καλός μήνας, όπως οι περισσότεροι το τελευταίο διάστημα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι σίγουρα το καλύτερο, αφού Ερμής και Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω σας προσφέρουν όμορφες στιγμές με φίλους, αλλά και ευκαιρίες σύναψης ερωτικών δεσμών ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας αύξησης των εσόδων από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Ένας ακόμη σύμμαχος σας είναι ο Άρης, που σας εμπλουτίζει με περίσσια δύναμη και ενέργεια, ώστε να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Επιπλέον, διευθετείτε με μεγάλη ευκολία τις καθημερινές υποχρεώσεις και καταρτίζετε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα που χωράει τα πάντα από δουλειά μέχρι διασκέδαση και ξεκούραση. Αυτό τον καιρό θα πάνε πολύ καλά επίσης θέματα σπουδών, επαγγελματικά ταξίδια, καθώς και οποιαδήποτε δραστηριότητα με το εξωτερικό. Ο Δίας συνεχίζει μέχρι και αυτό το μήνα να σας προσφέρει απλόχερα την εύνοια του σε θέματα γάμου και συνεργασιών. Πολλοί από εσάς θ’ αποφασίσετε αυτό το διάστημα να νομιμοποιήσετε την σχέση σας. Στα θέματα συνεργασιών θα μπορέσετε να προχωρήσετε χωρίς δυσκολίες, ενώ κάποιοι μπορεί τώρα να ξεκινήσουν μία, η οποία θα σημειώσει αρκετά κέρδη στο μέλλον. Ο μήνας είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε διαδικασία αφορά τη Δικαιοσύνη. Τι σου επιφυλάσσουν οι όψεις του μήνα; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή επικοινώνησε μαζί τους με sms στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-02-2016 17:43:00