blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 17-23/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 17-23/10/2016 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Με μία παντοδύναμη σύνοδο μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπαίνει δυναμικά η εβδομάδα αυτή. Έλεγχος, επίδειξη ισχύος, συγκρούσεις και αγώνας διεκδίκησης, είναι το σκηνικό που δε θυμίζει τίποτα λιγότερο από ταινία δράσης. Η Αφροδίτη επισκέπτεται το Τοξότη, γλυκαίνοντας τις μέρες με έρωτα, λάμψη και κοινωνικές συναναστροφές.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

 Όσον αφορά θέματα επαγγελματικού γοήτρου, θα προσπαθείς να επιβληθείς την εβδομάδα αυτή, ώστε να επικρατήσουν οι απόψεις και η γραμμή σου. Ίσως καταφύγεις σε τρόπους όχι και τόσο θεμιτούς, αρκεί να πετύχεις αυτό που θέλεις. Το παρασκήνιο θα είναι πλούσιο, με κρυφούς εχθρούς να σε εκπλήσσουν κάθε φορά. Η ενέργεια και η δύναμη των ημερών είναι θεαματικά αυξημένη σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Ταύρος

Θέματα που χρήζουν επίλυσης έχεις την εβδομάδα αυτή. Μετά τη Πανσέληνο, τα νεύρα είναι τεταμένα, οι διαθέσεις όχι ιδιαίτερα ιδανικές, ενώ μία κουβέντα από τρίτους εύκολα οδηγεί σε παρανόηση και εκρήξεις θυμού. Ειδικά όταν ο Ερμής έρθει σε αντίθεση με τον Ουρανό στα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να είσαι φειδωλός και προσεκτικός στο τι λες και πώς εκφράζεσαι. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Δίδυμοι

Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Ουρανό τη Πέμπτη, σου ανατρέπει σχέδια, δημιουργώντας εκνευρισμό και καχυποψία. Θα πρέπει να επινοήσεις ίσως καταστάσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στα επαγγελματικά. Το στρες στη δουλειά μπορεί να σε οδηγήσει σε μία μίνι προσωπική κρίση, ξεσπώντας στην οικογένεια. Παράλληλα, αναζητάς τρόπους να επανακτήσεις την ικανότητά σου στη επικοινωνία με τους τρίτους. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγάλες προσδοκίες και απαιτήσεις. Ωστόσο, η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα σε φέρει μπροστά σε ξαφνικές οικογενειακές καταστάσεις, που θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση, έστω και αν δεν έχεις καμία διάθεση. Μία σχέση ερωτική ή επαγγελματική, θα τεστάρει τις αντοχές σου και ενδέχεται να τη σταματήσεις, αν δεις πως η μονοτονία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Λέων

Θέματα υγείας και υπερκόπωσης θα βγουν στη επιφάνεια την εβδομάδα αυτή, αφού ο εξοντωτικός ρυθμός που ακολουθείς θα σε βλάψει, επιδρώντας και στην ψυχική σου υγεία. Αφοσιώσου σε πράγματα που σε γεμίζουν δύναμη και χαρά, όπως είναι ο έρωτας, η οικογένεια και τα ταξίδια. Η όψη συνόδου του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί μία φθορά στη καθημερινότητά σου, την οποία επιβάλλεται να διορθώσεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Παρθένος

Ερμής, Ήλιος και Δίας στον Ζυγό, σου προσφέρουν μία οικονομική ανάσα, κόντρα στη στενότητα που βίωσες το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, σε πιέζει να φέρεις σε πέρας σχέδια και ιδέες, τα οποία είχες αφήσει μισοτελειωμένα. Ωστόσο, ενδέχεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο μέλος της οικογένειας σου, σαν επίδειξη ισχύος πιο πολύ. Απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και εργάσου με σύνεση και επιμονή. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

Ζυγός

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη στον Τοξότη, γεύεσαι τις χαρές του έρωτα, αλλά και μίας γενικότερης εύνοιας. Ενδέχεται να είναι ένας έρωτας από απόσταση, που σου προξενεί ανάμεικτα συναισθήματα. Ωστόσο, είσαι σε μία φάση που ανυπομονείς να δοκιμάσεις το καινούριο, το μη τετριμμένο και συνηθισμένο στη ζωή σου. Μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Σκορπιός

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν αφήνει περιθώρια να διστάσεις και να οπισθοχωρήσεις μπροστά σε ένα ζητούμενο ή μία διεκδίκηση σου. Όποιες και να είναι οι προτεραιότητές σου, έχεις τον κατάλληλο ψυχικό οπλισμό να ανταπεξέλθεις. Ίσως χρειαστεί να εμπλακείς σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις, αλλά με την ισχύ και την πειθώ που έχεις τις μέρες αυτές, θα βγεις νικητής. Ωστόσο, φρόντισε να μην αυξήσεις τους αντιπάλους σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Τοξότης

Μία εβδομάδα που υπόσχεται έρωτες, γνωριμίες και καλές στιγμές, είναι αυτή που έρχεται. Με την Αφροδίτη να εντείνει τον ερωτισμό και τις επικοινωνιακές σου αρετές, γίνεσαι εύκολα δεκτός και αγαπητός, κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις. Ωστόσο, αν νιώσεις πως σε πιέζουν προσπαθώντας να σε αλλάξουν, τότε αντιδράς επιθετικά και εριστικά. Προσοχή στις οικονομικές αμαρτίες. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Αιγόκερως

Με τον Άρη να συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, νιώθεις πανίσχυρος και ανίκητος. Η αλήθεια βέβαια, είναι πως δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε αναστατώσει ή να σε πετάξει έξω στους υπολογισμούς και τα σχέδιά σου. Μία νέα γνωριμία ενδέχεται να σου παρουσιαστεί διαφορετικά, αλλοιώνοντας τη πραγματικότητα και αποσυντονίζοντάς σε στιγμιαία. Επαγγελματικά, προχωράς προς κατάκτηση νέων εδαφών. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Υδροχόος

Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σε οδηγεί σε μία αμφισβήτηση των πάντων στη ζωή σου. Ίσως νιώθεις κούραση και απογοήτευση, ενδέχεται να υποστείς και μία μικρή προδοσία από κάποιους ανθρώπους. Παίζεις με την ιδέα να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου, αλλάζοντας χώρο επαγγελματικό, ή να κάνεις μία μετακόμιση. Έτσι, θα έρθεις πιο εύκολα κοντά σε κάποιους στόχους σου, ανανεώνοντας τη καθημερινότητά σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Ιχθείς

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, ζητά τον έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σου και δεν συγχωρεί όταν αφήνεις κάτι στη τύχη. Κάποιες σχέσεις βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού και μπορεί να τελειώσουν απότομα, ωστόσο θα δεις σύντομα πως έτσι έπρεπε να γίνει. Νέα σχέδια περιμένουν με ανυπομονησία να τους δώσεις πνοή, αρκεί να γνωρίζεις τι θέλεις να κάνεις. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2016 10:00:00