blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στον Σκορπιό και τον Ήλιο να έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Η αντοχή και η υπομονή τεστάρονται, ενώ θα υπάρξει αρκετό παρασκήνιο. Οι χειρισμοί μας είναι καθοριστικοί στην εξέλιξη των καταστάσεων.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Τις τελευταίες μέρες του μήνα η ένταση θα σε κυριεύσει, αφού θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, ώστε να αποδείξεις πως οι επιδόσεις σου δεν μειώθηκαν, κερδίζοντας επιβεβαίωση. Θα πρέπει να έχεις μελετήσει καλά τα λόγια και τις αποφάσεις σου, για να μη πέσεις σε αντιφάσεις και παγίδες. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σε κρατάει σε μία αναμονή, αλλά θα αξίζει το κόπο. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε τεταμένη όψη με τον Ποσειδώνα, δεν δημιουργεί και τις πιο ιδανικές προϋποθέσεις για να ανθίσει ένας έρωτας. Πρόσεχε τις υπερβολικές ενδείξεις αγάπης, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν αντιλαμβάνεσαι και που θα ξεσκεπαστεί αργότερα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, γνωρίζουν ένταση, η οποία θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη ποιότητά τους. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Άρης στον Σκορπιό, φέρνει αντιθέσεις και ρήξεις στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου, προξενώντας σου αμφιβολίες και φόβους. Ωστόσο, θα μπορέσεις να επαναφέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς, αφού πρώτα η αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο από το ζώδιό σου, σε αναγκάσει να αναλάβεις ευθύνες, κάνοντάς σε πιο μαχητικό και αποφασιστικό. Πρόσεχε την υγεία σου και απόφυγε τις υπερβολές. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Καρκίνος

Μια εβδομάδα κατά την οποία παλεύεις να μη σε εγκαταλείψουν η ενεργητικότητα και η αισιοδοξία σου. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δημιουργεί ρήγματα σε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσες ακλόνητα σταθερό, ενώ ασχολείσαι πολύ με τον συναισθηματικό σου κόσμο. Ίσως μπεις στη διαδικασία μίας αυτοκριτικής ή ενός απολογισμού. Ενδέχεται να συναντήσεις παλιούς εραστές, φέρνοντας παρελθούσες καταστάσεις στο παρόν. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Λέων

Για σένα, είναι μία εβδομάδα με προκλήσεις και ένταση, αφού ο Ήλιος σε όψη τεταμένη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, φέρνει κάποιες απογοητεύσεις και εμπόδια σε προσδοκίες και σχέδια, που όμως δεν είχαν το σωστό υπόβαθρο. Αναθεωρώντας στόχους και σκοπούς, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να δημιουργήσεις κάτι, που θα έχει αξία μέσα στο χρόνο. Ο σύντροφος ζητά περισσότερο χρόνο μαζί σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Παρθένος

Την εβδομάδα αυτή, υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες ειδήσεις ή κάποιες ενέργειες να λειτουργήσουν παραπλανητικά, και να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα ό,τι ακούς, αλλά και να εξετάζεις προσεκτικά τις προθέσεις και τις κινήσεις των άλλων απέναντί σου. Στον ερωτικό τομέα, πρόσεχε τις παρεξηγήσεις, που μπορεί να συμβούν εξαιτίας ενός τρίτου ατόμου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Sponsored Links

Ζυγός

Μεγάλες προσδοκίες έχεις την εβδομάδα αυτή, που όμως η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο ίσως διαψευστούν. Η υπομονή που θα πρέπει να κάνεις και η διπλωματία που θα επιδείξεις, θα φέρουν αποτελέσματα. Αν περιμένεις απαντήσεις σε κάτι που αφορά επιμόρφωση, προαγωγή, σπουδές και πτυχία, τότε έχεις να λαμβάνεις θετικές ειδήσεις. Ωστόσο, μη ξεκινάς κάτι καινούργιο σε αυτή τη φάση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Σκορπιός

Έχεις αφήσει στη μέση κάποιες υποθέσεις, ελπίζοντας άμεσα να τις ολοκληρώσεις. Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σου, σου προσδίδει μεγάλο δυναμισμό, αλλά και αναβλητικότητά. Ίσως αναζητείς κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αφού η καθημερινότητά σου σε έχει κουράσει. Ερωτικές ιστορίες αναβιώνουν, πλέκοντας ένα ατελείωτο κουβάρι μυστηρίου και παιχνιδιού γύρω σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Τοξότης

Μία εβδομάδα, κατά την οποία θα επιχειρήσεις να υπερπηδήσεις εμπόδια, ώστε να φτάσεις στους στόχους σου. Νιώθεις την ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου, κάτι που μειώνει την ανασφάλειά σου, αυξάνει όμως τις εντάσεις σου με τους άλλους. Καταπιάνεσαι με ό,τι μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση, αλλά ένα αίσθημα ανικανοποίητου σε κυριεύει. Ηρέμησε και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Αιγόκερως

Σε έξαψη και γενικότερη ανησυχία σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή, προσπαθώντας να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούν. Μία παλιά ιστορία, ερωτικής ή επαγγελματικής φύσεως, επιστρέφει. Ωστόσο, θα είσαι αρκετά δημιουργικός, γεννώντας νέες ιδέες και εφευρίσκοντας τρόπους εφαρμογής τους. Στα ερωτικά σου η διάθεση είναι θετική, με όρεξη για ανανέωση. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Υδροχόος

Με τη πορεία κάποιων φιλικών σχέσεων θα καταπιαστείς την εβδομάδα αυτή, θεωρώντας πως θα πρέπει να τις ανανεώσεις και να τις ξεκαθαρίσεις. Κάποιες κουβέντες που θα γίνουν, ίσως να μην έχουν το αναμενόμενο για σένα αποτέλεσμα. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα χρειαστεί η παρέμβαση ενός άλλου ατόμου, ώστε να επέλθει η αναμενόμενη συνεννόηση και αρμονία. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Ιχθείς

Προσπάθησε να αποφύγεις τις διενέξεις και τις συζητήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο. Η καριέρα σου θα έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει ανοδική πορεία, αν εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία. Ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα νιώσεις πως σε συνδέουν πολλά, αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Ένα οικογενειακό θέμα θα απαιτήσει τη συνδρομή σου. Μάθε περισσότερα από τους κορυφαίους αστρολόγους μας με ένα sms. Στείλε τώρα Α20 στο 54529 με χρέωση μόνο 1,24/sms.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-05-2016 14:02:00