blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 11 ως 17 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα έχει τις επιρροές της Πανσελήνου στον Υδροχόο, λυτρώνοντάς μας από στερεότυπα όσον αφορά στον έρωτα και δίνοντάς μας ώθηση, να εκφράσουμε την αλλαγή και το διαφορετικό που κουβαλάμε μέσα μας.
 
Κριός
Η εβδομάδα αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα θετική για σένα και τα θέματά σου, ειδικά τα ερωτικά. Αναζητώντας την αρμονία στις σχέσεις σου, είσαι στο καλύτερο σημείο να το καταφέρεις. Καταστάσεις που σου φαινόντουσαν αδιέξοδες, δείχνουν να σε εκπλήσσουν ευχάριστα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Η Πανσέληνος που προηγήθηκε, σε έφερε μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις και μέσα από κουβέντες και συνεννοήσεις, ξεκαθαρίζει το τοπίο στα θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα, τα επαγγελματικά σου μοιάζουν να μη σε αφήνουν σε ησυχία, αφού παρουσιάζονται παράγοντες, τους οποίους είχες αγνοήσει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι

Βρίσκεσαι εν μέσω αυστηρής κριτικής την εβδομάδα αυτή, ενώ νοιώθεις πως όλοι απαιτούν να σε δεσμεύσουν, είτε αποσπώντας σου υποσχέσεις, είτε με πιεστικό τρόπο να σε κρατήσουν κοντά τους. Υποστήριξη θα βρεις από φίλους, οι οποίοι θα αποδειχτούν σανίδα σωτηρίας σε πολλά επίπεδα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Κρυφά παιχνίδια παίζεις στα ερωτικά σου, αλλά ο κίνδυνος να έχεις απώλειες και να αποκαλυφθείς, είναι μεγάλος. Ωστόσο, η ανάγκη σου να εκφραστείς ερωτικά, είναι πιο έντονη από οποιαδήποτε ρομαντική δέσμευση τον καιρό αυτό. Πρόσεχε τα λόγια σου μόνο, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, όλα τα βλέμματα θαυμασμού είναι καρφωμένα πάνω σου. Πέρα από τις οικονομικές τονωτικές ενέσεις που σου γίνονται, δε θα διστάσεις να αφήσεις τη βολή σου και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ερωτικά ή να δοθείς αλύπητα σε ένα φλερτ, που σε εξιτάρει. Χωρίς ενοχές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Με ένα κουρασμένο μυαλό ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, να προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά αυτά που σε απασχολούν. Με κάποιον παλιό εραστή ή ερωμένη να επιμένει να μπει πάλι στη ζωή σου, το ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο. Οι ενοχές που ίσως έχεις για κάτι, θα σε βάλουν σε συναισθηματική ταλαιπωρία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Η Πανσέληνος στις 10 Αυγούστου επηρέασε αρκετά τις ερωτικές σου σχέσεις, ενώ σε έκανε να βάζεις την έλξη σαν μοναδικό γνώμονα, ώστε να υπάρξει μια ερωτική σχέση. Εάν ένιωσες απόρριψη από κάποιον σημαντικό για σένα, ίσως θα πρέπει να αναζητήσεις την ουσία της απόφασής του. Και τότε θα κατανοήσεις κάποια πράγματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Κουραστική εβδομάδα για τα οικογενειακά σου θέματα, τα οποία σε εξουθενώνουν καλοκαιριάτικα, αφού σου αποσπούν ενέργεια. Τα δώρα του καλοκαιριού όμως έρχονται από τον επαγγελματικό τομέα, που θα σε ανταμείψει για το ζήλο που έδειξες, αλλά και τις έξυπνες κινήσεις που έκανες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αναζητάς ευκαιρίες εξέλιξης μακριά από τη παρούσα κατάσταση, η οποία μοιάζει να είναι στάσιμη αυτό το διάστημα. Παράλληλα, παίζεις με την ιδέα μιας δραστικής αλλαγής στο τόπο κατοικίας σου ή στο οικογενειακό σου στάτους. Φρόντισε να έχεις πάντα ένα δεύτερο σχέδιο να εφαρμόσεις, σε περίπτωση που το πρώτο αποτύχει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Σε κουράζει η εμμονή των άλλων στο άτομο σου, ειδικά αν εσύ προσπαθείς να αποφύγεις ανεπιθύμητες ερωτικές εξελίξεις, που όμως αρχικά ο ίδιος προκάλεσες. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει έρωτας στα ξαφνικά, αλλά αυτό που είναι σημαντικό τώρα, είναι να ζήσεις το μύθο σου, όπως εσύ επιθυμείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Με τη Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλείσαι να εξισορροπήσεις όχι μόνο καταστάσεις αλλά και συναισθήματα έντονα. Δεν υπάρχει πια λόγος να ανέχεσαι καταστάσεις που σε πιέζουν, μόνο και μόνο να μην προκαλέσεις ένταση με την αντίδρασή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Θεωρούσες κάποιες υποθέσεις ολοκληρωμένες, αλλά φαίνεται πως το παρελθόν σε κυνηγάει ακόμα, ζητώντας ξεκαθάρισμα και ανοιχτά χαρτιά. Με ένα φίλο θα έρθεις σε αντιπαράθεση, καθώς θα βγουν ανακρίβειες στην επιφάνεια. Προσπάθησε να χειριστείς ήρεμα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-08-2014 11:59:00