blank
 
blank

Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 10 Αυγούστου 2014: Ένα… επαναστατικό φεγγάρι!

Πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 10 Αυγούστου 2014: Ένα… επαναστατικό φεγγάρι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 10 Αυγούστου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, κλείνοντας ζητήματα που ανέκυψαν με την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, στις 27 Ιουλίου. Τα ζώδια που ανήκουν στον σταθερό σταυρό (Ταύροι-Σκορπιοί, Λέοντες-Υδροχόοι) θα είναι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής της ή όσοι έχουν πλανήτες σε αυτά γύρω στην 18ο μοίρα.
 
Η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι έντονη τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει με τους άλλους πλανήτες, πρόκειται να ταράξουν τις ισορροπίες…
 
Αρχικά, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Λέοντα, φαίνεται να προκαλεί μία εσωτερική διαμάχη, ανάμεσα στη λογική και το ένστικτο. Αυτή η συναισθηματική κινητικότητα πρόκειται να μας ωθήσει να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και μάλιστα μπροστά σε κοινό και με μία δόση υπερβολής. Παράλληλα, κάποιες παλαιωμένες ιδέες που συνεχίζουμε να διατηρούμε, θα μπουν σε διαδικασία αξιολόγησης. Αν δεν μπορούν να εξελιχθούν ή να βοηθήσουν εμάς να εξελιχθούμε, θα χρειαστεί να τις θάψουμε, ώστε να πάρουν τη θέση τους νέες, πιο εκσυγχρονισμένες και λειτουργικές για εμάς.
 
Από την άλλη, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, μας κινητοποιεί να ωριμάσουμε και να κρύψουμε τις εύθραυστες πλευρές του εαυτού μας. Για τις επόμενες 15 ημέρες περίπου, θα παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας ως ανεξάρτητους, δυνατούς και ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δοκιμασία της ζωής. Το προσωπείο του γενναίου και αλώβητου θα αποτελέσει τον τρόπο για να κρύψουμε την ευαισθησία μας στην κριτική και την αποδοκιμασία των άλλων.
 
Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει μία δυσανεξία σε οτιδήποτε προσπαθεί να μας επιβληθεί. Θέλουμε να υπάρξουμε με τον δικό μας τρόπο και όχι με αυτόν που θέλουν οι άλλοι, όμως καλό θα είναι να μην μετατραπούμε σε επαναστάτες χωρίς αιτία. Όλες οι σταθερές που υπάρχουν στη ζωή, υπάρχουν για κάποιο λόγο και το να τις γκρεμίσουμε απερίσκεπτα δεν αποτελεί την ιδανική λύση. Το σοφό είναι να προσπαθήσουμε να χωρέσουμε την μοναδικότητά μας μέσα σε αυτές…

Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε απασχολήσει η θέση σου ως άτομο μέσα στην κοινωνία. Αυτό που φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι είναι ότι όσο κι αν θέλεις να δουλεύεις και να δρας μόνος σου, πολλές φορές είναι αναγκαίο να τα λαμβάνεις υπόψη την ομαδική δουλειά και τον κόσμο που σε περιβάλλει, αν θέλεις να εξελίξεις τον εαυτό σου. Οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, ενώ παράλληλα ίσως να θελήσεις να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια ή να κλείσεις μία συμφωνία, μέσα από διαπραγματεύσεις με συνεργάτες σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου. Ίσως να σου γεννηθεί η ανάγκη να επαναστατήσεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, είτε αλλάζοντας εντελώς επαγγελματική κατεύθυνση, είτε αλλάζοντας το επαγγελματικό σου προφίλ. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μία νέα, πρωτοποριακή ιδέα που ήρθε στο μυαλό σου, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο όραμα για το μέλλον σου. Να θυμάσαι ότι για να αλλάξεις κάποια κομμάτια της ζωής σου, πρέπει πρώτα να κάνεις μία εσωτερική επανάσταση, πριν αρχίσεις να εναντιώνεσαι σε ό,τι ή όποιον θεωρείς πως σε καταπιέζει… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου πιθανόν να συμπίπτει με ένα ταξίδι που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Κάποιες καταστάσεις που βίωσες ή βιώνεις αυτό το διάστημα, πιθανόν να οδηγήσουν σε μία αλλαγή των πεποιθήσεών σου σχετικά με τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Αυτές τις μέρες διψάς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις ελεύθερος, να εξελίξεις το πνεύμα σου και να ανοίξεις το μυαλό σου. Η συναναστροφή σου με νέους, διαφορετικούς ανθρώπους ή απλά και μόνο με καλούς φίλους, θα επαναφέρουν την πίστη στον εαυτό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να πειραματιστείς με τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω κάποιους συνηθισμένους τρόπους δράσης, απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από κάποια κοινωνικά στερεότυπα. Αυτό μπορεί να προέλθει από κάποια ζητήματα που έρχονται στο φως και που αφορούν στις ερωτικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις ή από κάποια εσωτερική ανάγκη να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις ιδέες σου. Το να φύγεις από μία σχέση, στην οποία υπάρχει χάσμα απόψεων ή θεωρείς ότι σε κρατάει πίσω, θα αποτελέσει μονόδρομο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, μία οικονομική συμφωνία ενδέχεται σπάσει εκεί που δε το περιμένεις ή να κλείσουν κάποια χρέη, που σου δημιουργούν άγχος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σου και του Υδροχόου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της, ίσως να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο, το οποίο είναι εκκεντρικό ή εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Αυτό μπορεί να αφορά και στον ερωτικό τομέα αλλά και στις συνεργασίες σου, με μία νέα πολλά υποσχόμενη συμφωνία να αλλάζει τα δεδομένα σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου, είναι πιθανό να θελήσετε να την εξελίξετε ή να κάνετε μία συζήτηση σχετικά με την ανάγκη σας να νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και ανεξάρτητοι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πρόκειται να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Η ανάγκη σου να διαμορφώσεις νέες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να σε οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων, ώστε να κάνεις κάποια αιφνιδιαστική κίνηση, που θα αλλάξει ριζικά το κλίμα. Βέβαια, μπορεί να είναι και κάποια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που ήρθε στο μυαλό σου και θέλεις να την υλοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση και να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να γίνεις πιο προκλητικός και ελεύθερος στην έκφρασή σου. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον πιθανόν να έρθει για να σε αναζωογονήσει, ενώ παράλληλα θα παρατηρήσεις μία αύξηση της δημιουργικότητάς σου. Αν υπάρχουν παιδιά, ίσως να δεχτείς μία ευχάριστη έκπληξη από αυτά τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή του γεμάτου φεγγαριού. Οι προσκλήσεις για να βγεις να διασκεδάσεις, θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να θελήσεις να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι ή ακόμη και να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, που ως τώρα αποτελούσε ερασιτεχνική απασχόληση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, θα σε ωθήσει να ανανεώσεις το σπίτι σου, για να… μπει φρέσκος αέρας! Ίσως να θελήσεις να αφιερώσεις τον προσωπικό σου χρόνο στην οικογένειά σου ή σε φίλους που, για σένα, αποτελούν οικογένεια. Μάζεψε αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι, βάψε τον προσωπικό σου χώρο με ένα καινούριο χρώμα ή οργάνωσε ένα πάρτι σε ένα όμορφο μέρος, που θα αφήσει εποχή. Το να βρίσκεσαι με κόσμο και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αυτές τις ημέρες, θα σου προσδώσει ένα αίσθημα ασφάλειας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας στο προσκήνιο επαφές και συζητήσεις με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Μία κοντινή απόδραση με φίλους, μία ιδέα που αφορά κάποια νέα συνεργασία σου, αλλά και μία έμπνευση για νέους στόχους που έρχονται ξαφνικά στο κεφάλι σου, αποτελούν τις πιθανές εκφάνσεις της επιρροής αυτής της Πανσελήνου. Αυτές τις ημέρες, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βρίσκονται στα καλύτερά τους, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία, για να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις απόψεις και καινούριες ιδέες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Ίσως να παρατηρήσεις μία ξαφνική αλλαγή στο εισόδημά σου, να θελήσεις να κάνεις μία καινούρια επένδυση σε κάτι καινούριο και πρωτοποριακό ή απλά να μπεις σε διαδικασία αναθεώρησης των πραγμάτων, που έχουν αξία για σένα. Παράλληλα, είναι πιθανό να λάβεις ώθηση, ώστε να εξελίξεις κάποια φυσικά ταλέντα σου ή να αποφασίσεις να απεξαρτηθείς από πράγματα που σε κρατάνε πίσω. Η αξία του υλικού κόσμου επαναπροσδιορίζεται για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις πράξη κάποιες αλλαγές στον εαυτό σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση, οι οποίες θα ταιριάζουν με την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου αυτή την περίοδο και θα σε κάνουν να νιώσεις υπερηφάνεια γι’ αυτό που βγάζεις προς τα έξω. Ακόμη, οι προσωπικές σου επιδιώξεις και το πώς αυτές παρουσιάζονται στους γύρω σου, είναι κάτι που θα σε απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες. Η αυτοεξέλιξη και το πώς θα πας τη ζωή σου παρακάτω, είναι καίρια ζητήματα αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 10 Αυγούστου και επηρεάζει τον 12ο ηλιακό σου οίκο, θα σου δώσει κίνητρο να ανακαλύψεις ένα νέο όραμα στη ζωή σου. Η διαίσθηση και η εσωτερική σου φωνή θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα τις ημέρες της επιρροής αυτού του φαινομένου, γι’ αυτό δώσε βάση στα όνειρά σου και σε σημάδια που αισθάνεσαι ότι έχουν κάτι να σου πουν. Αν σου δημιουργηθεί η ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να έρθεις πιο κοντά με τις προσωπικές σου επιθυμίες, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Απο την Φένια Σταμέλου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-08-2014 15:18:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι