blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 20 ως 26 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή, η πολυαστρία στο Ζυγό μας βοηθά να εξισορροπήσουμε σχέσεις και να ανακτήσουμε τις χαμένες κοινωνικές επαφές. Όσο μπορούμε δηλαδή, αφού η Έκλειψη στον Σκορπιό θα θέσει τα πάντα υπό αμφισβήτηση.
 
Κριός
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει εντελώς καινούρια πράγματα στη ζωή σου. Η ευκαιρία σου δίνεται μέσω του κυβερνήτη σου Άρη, ο οποίος περνά στον Αιγόκερω και κινητοποιεί εξελίξεις και καταστάσεις. Το σημαντικότερο είναι πως θα είσαι σε θέση να υπερασπιστείς τα ζητούμενά σου και να τα κατοχυρώσεις. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Ταύρος
Οι προσωπικές σχέσεις σου μπαίνουν σε αμφισβήτηση, από εσένα κυρίως. Θα χρειαστεί να λογοδοτήσεις σε κάποιους για αποφάσεις σου, αλλά και να κλείσεις μέσα σου καταστάσεις που βρισκόντουσαν στον αέρα, χωρίς στήριγμα. Αν θες να σώσεις τη σχέση σου, θα πρέπει να βρεις σημεία επαφής ή να τα δημιουργήσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο οι σχέσεις δοκιμάζονται. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Η ηλιακή Έκλειψη την εβδομάδα αυτή, σε περιορίζει στην έκφραση σου και την ελευθερία σου, ενώ θα αλλάξεις μονοπάτι όσον αφορά πρακτικά ζητήματα, όπως ένα σπίτι, ένα ακίνητο, ένα οικονομικό θέμα. Μέσα από την απογοήτευση, θα φανεί μία άλλη οδός, που μπορεί να μην αποτελεί την πρώτη σου επιλογή, είναι ωστόσο μία εναλλακτική. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας έως 26 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Προσοχής χρήζουν τα θέματα με την οικογένεια, μία διαφωνία σας, μία μετακόμιση ή ακόμα και κόντρες με ένα πατρικό πρόσωπο. Θα βρεθείς υπό πίεση, να πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να ανοιχτείς, αλλιώς θα χάσεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο, που σου είναι σημαντικό. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Λέων
Την εβδομάδα αυτή, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις με οικεία άτομα, να πάρεις θέση απέναντι σε διαφορές και να στηρίξεις εκεί που χρειάζεται. Με τα λόγια να λειτουργείς προσεκτικά, γιατί σύντομα θα πρέπει να τηρήσεις υποσχέσεις και απειλές. Στη δουλειά θα περάσεις από αυστηρή κριτική, που θα σε ταρακουνήσει. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου σε ορθή πορεία στις 25 του μηνός, φροντίζει να ξαναβρείς το χαμένο σου χαμόγελο και την αυτοεκτίμησή σου. Προσοχή, γιατί οι αποφάσεις εργασιακής φύσεως που παίρνεις, θα σε ακολουθούν για αρκετό καιρό, γι’ αυτό σκέψου καλά. Ίσως ήρθε η ώρα να διακόψεις μία συνεργασία. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας έως 26 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Νέα πρόσωπα εισβάλουν στη ζωή σου και την αναστατώνουν, κάνοντάς σε να αλλάξεις προτεραιότητες. Νιώθεις συχνά πως καταπιέζεσαι στη σχέση σου, κάτι που δεν αντέχεις. Η έκλειψη θα έρθει να ξεκαθαρίσει πολλά. Επαγγελματικά, δέχεσαι προτάσεις που έχουν να κάνουν με την προώθησή σου στη δημοσιότητα. Τι άλλο θα έρθει αυτή την εποχή στη ζωή σου; Οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Σκορπιός
Βγαίνεις αργά, αλλά σταθερά από το μάτι του κυκλώνα και προγραμματίζεις τα επόμενα βήματά σου. Η έκλειψη στο ζώδιό σου θα φέρει ανακατατάξεις, αποχώρηση ατόμων, εμφάνιση νέων, απόρριψη από κάτι, αποδοχή από κάτι άλλο. Ένα μεγάλο παζλ, που στο τέλος τα κομμάτια θα βρουν μόνα τους τη κατάλληλη σύνδεση στη ζωή σου. Για να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σου, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Κράτα χαμηλούς τόνους, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις τα τινάξεις πολλά στον αέρα. Σταμάτα να πιέζεις και να χρονομετρείς τον εαυτό σου σε κάθε ενέργεια. Την εβδομάδα αυτή θα αντιμετωπίσεις κούραση και άγχος, κάτι που αποτρέπεται με τη σωστή διαχείριση του χρόνου και την καθιέρωση προτεραιοτήτων. Για να μάθεις περισσότερα για το τι θα συμβεί στο μέλλον σου στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
 
Το sms της εβδομάδας έως 26 Οκτωβρίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Όλοι επιδιώκουν να πάρουν από το χρόνο σου και την ενέργειά σου, θεωρώντας σε αυθεντία ως σύμβουλο, όσον αφορά τη ζωή τους. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις, ώστε να έρθεις πιο κοντά σε άτομα σημαντικά για σένα. Στο μυαλό σου στριφογυρίζει να αποδράσεις για ένα τριήμερο, ώστε να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις. Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ζωή σου, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μετά από ένα διάστημα καθυστερήσεων, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν μια θετική τροπή. Μία κόντρα ανάμεσα σε σένα και τον εργοδότη ή κάποιο συνάδελφο, δεν θα πάρει αρνητικές διαστάσεις. Η έκλειψη σε βοηθά να δεις καθαρά ποιο είναι το συμφέρον σου και ποιοι οι φίλοι. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις από τους αστρολόγους του Myastro, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Συμμάχους χρειάζεσαι την εβδομάδα αυτή, ώστε να μπορέσεις να επιβληθείς στο χώρο της δουλειάς, που έχει γίνει πιο απαιτητικός για σένα. Σχετικά με ένα θέμα οικογενειακό θα πιεστείς, ωστόσο θα ξεπεραστεί γρήγορα. Αν κινείσαι παρασκηνιακά, μπορεί η κατάσταση να γυρίσει εναντίον σου. Τις σημαντικές εξελίξεις που θα συμβούν στη ζωή σου, τις γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-10-2014 12:35:00