blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 30 Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα, το οποίο θα καθορίσει τη μορφή των σχέσεων, των σκέψεων και των προθέσεων. Καλούμαστε να δείξουμε ανθεκτικότητα, ωστόσο η διαφυγή από ό,τι μας ζορίζει, μπορεί να είναι σωτήρια.
 
Κριός
Επανεξετάζεις τις σχέσεις σου, θέτοντας νέα όρια και βλέποντάς τις, μέσα από άλλο πρίσμα. Η υπομονή που δείχνεις εξαντλείται, νιώθοντας πως είσαι στα όρια της ανοχής σου. Αν ο άλλος δεν θέλει να αντιληφθεί κάποια πράγματα, άστον απλά στο σκοτάδι του. Επαγγελματικά κινητοποιείσαι, παραβιάζοντας όρια και νεύρα, αλλά… ποτέ δε σε ένοιαζε η αρνητική κριτική.
 
Ταύρος
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Τοξότη σε ωθεί σε αποφασιστικές κινήσεις. Έτσι, παίρνεις την απόφαση να τερματίσεις μία σχέση ή μια συνεργασία που δεν αποδίδει, αλλά και να αλλάξεις εντελώς το πλαίσιο, μέσα στο οποίο καθημερινά κινείσαι. Λόγω φόβου μην επαναλάβεις παλιά λάθη, γίνεσαι καχύποπτος με κάθε νέα γνωριμία, μέχρι να πειστείς για τη καθαρότητα των προθέσεων.
 
Δίδυμοι
Ελπίζεις οι γύρω σου να καταλάβουν τη συμπεριφορά σου, σταματώντας να σε κριτικάρουν. Παράλληλα, φαίνεται να έχεις πιστέψει σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αλλά βλέπεις πως, επαγγελματικά τουλάχιστον, θα πρέπει να αλλάξεις, είτε τον τρόπο που σκέπτεσαι, είτε την τακτική σου.
 
Καρκίνος
Την ευστροφία και τη διπλωματία σου θα πρέπει να θέσεις σε εφαρμογή την εβδομάδα αυτή, για να πετύχεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, αποκτώντας την ευκαιρία να πείσεις για τις προθέσεις σου. Παράλληλα, ο Κρόνος με τον Ήλιο, σε δυσκολεύουν στα καθημερινά, σε στεγνώνουν από χρήμα και υπομονή, οδηγώντας σε ωστόσο σε πρωτοτυπίες, οι οποίες θα αποτελέσουν σωτήρια λύση για τα προβλήματά σου.
 
Λέων
Τη πιο σοβαρή πλευρά της ζωής αντιμετωπίζεις την εβδομάδα αυτή, με τη σύνοδο του Ήλιου με το Κρόνο να περιορίζει τις εκφράσεις σου, την κοινωνική σου ζωή και την επιπόλαιη σκέψη σου. Ωστόσο, οι προσωπικές σου στιγμές με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει αποκτούν ποιότητα, έχοντας την ευκαιρία να ανοίξεις την καρδιά και τη σκέψη σου και να μοιραστείς πράγματα που φύλαγες μέσα σου.
 
Παρθένος
Απόφυγε έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις την εβδομάδα αυτή, προσπαθώντας να ανασυγκροτήσεις σκέψεις και κινήσεις. Μην αφήνεις τους άλλους να ερμηνεύουν λάθος τη σιωπή σου και να καθοδηγούν τη σκέψη σου. Απρόβλεπτα έξοδα θα σε βγάλουν από ένα οργανωμένο πλάνο. Παράλληλα, θα προσπαθήσεις να απαλλαγείς από κάθε αρνητική επιρροή στη ζωή σου, απομακρύνοντας απαισιόδοξους ανθρώπους.
 
Ζυγός
Καλές ευκαιρίες να κόψεις κάθε επαφή με ελλιπείς σχέσεις και δυσλειτουργικούς ανθρώπους, θα έχεις τις μέρες αυτές. Όσον αφορά τις φιλίες και τις σχέσεις σου, ίσως νιώσεις πως πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης ή μίας συνομωσίας, αλλά πολύ γρήγορα θα ξεσκεπάσεις τον υπαίτιο. Πέραν τούτου, θα περάσεις σε έντονη διεκδίκηση ενός στόχου ή ενός ονείρου σου.
 
Σκορπιός
Μη χάνεις πολύτιμο χρόνο, που θα μπορούσες να τον επενδύσεις σε κάτι χρήσιμο, για να αντικρούεις κατηγορίες και να δικαιολογείσαι για το τι πιστεύεις και πώς ενεργείς. Η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, σου προξενεί μία αναστάτωση, αφού θα σου φανερώσει υπόγειες κινήσεις και αδικίες. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει γίνει προβληματική, κοίτα το πρόβλημα κατάματα και εστίασε στην αιτία της δυσαρέσκειάς σου.
 
Τοξότης
Με τη σύνοδο του Κρόνου με τον Ήλιο την εβδομάδα αυτή στο ζώδιό σου, δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις σε θέματα πρακτικά. Στις σχέσεις σου, αντιμετωπίζεις ένα μπλοκάρισμα και μία ελλιπή έκφραση των συναισθημάτων σου. Θα πρέπει να αφήσεις να ωριμάσουν οι καταστάσεις, ώστε να είσαι κατόπιν σε θέση να τις αξιολογήσεις. Ανάβαλε τις μεγάλες αποφάσεις για αργότερα.
 
Αιγόκερως
Ρυθμούς και διάθεση προσπαθείς να ανεβάσεις στη προσωπική σου ζωή, βλέποντας πως οι συνεργάτες και ο σύντροφος δεν συντονίζονται μαζί σου. Κάποιοι θα σου ζητήσουν να στηρίξεις τους στόχους τους έμπρακτα, κάτι που όμως θα σε κουράσει. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, στο τέλος της εβδομάδας, δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις ποιον θα εμπιστευτείς, τι θα πεις και πόσο θα αφήσεις να μαθευτούν πτυχές από την προσωπική σου ζωή.
 
Υδροχόος
Τις παρεμβολές από τρίτους πρόσεχε στη σχέση σου, η οποία ενδέχεται να περάσει από μία αναθεώρηση ή αλλαγή. Οι επιθυμίες προσωρινά δεν συμβαδίζουν, αφού άλλο ζητάς εσύ και άλλο ο σύντροφος. Απόφυγε να περάσεις σε αποκαλύψεις, ειδικά σε άτομα των οποίων η εχεμύθεια είναι αμφισβητούμενη, αν σχεδιάζεις κάποιο σημαντικό πλάνο. Ίσως εκφραστείς άγαρμπα πάνω σε μία σύγκρουση.
 
Ιχθείς
Ένα ξεκαθάρισμα θα έχεις την εβδομάδα αυτή, όσον αφορά τα άτομα που θεωρείς κοντινά σου, περιμένοντας να συμβάλουν στην ευτυχία σου. Παράλληλα, υπάρχει η πιθανότητα μίας σχέσης, η οποία ωστόσο δεν έχει σταθερότητα και θέση στη καθημερινότητα. Ίσως ο σύντροφος δεν είναι τόσο διαθέσιμος όσο ελπίζεις, ή δεν συμπλέει μαζί σου. Προσπάθησε να εστιάσεις στο ρεαλισμό, για να βγεις κερδισμένος.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2015 13:41:00