blank
 
blank

Ο Δεκέμβριος 2015, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο Δεκέμβριος 2015, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις - Δεκέμβριος 2015

Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με τη δύσκολη ψυχολογία του Κρόνου-Πλούτωνα και ακολουθεί ο Άρης, με τη διάθεση να τα βάλει με όλους. Ο κατά παράδοση πιο γιορτινός μήνας του έτους, βρίσκει την ανθρωπότητα σε κατάσταση κρίσης, με το φόβο και την ανασφάλεια σε πρωτοφανή έξαρση. Θα μπορούσαν άραγε τα φωτάκια και οι γιρλάντες να φωτίσουν και να ομορφύνουν τις ψυχές μας; Θα μπορούσε άραγε ο Άγιος Βασίλης να φέρει στον καθένα ξεχωριστά την ηρεμία και τη γαλήνη, που μας στερούν τα φρικιαστικά γεγονότα που συμβαίνουν σε πολλές γειτονιές του πλανήτη, αλλά και στη δική μας; Όχι βέβαια, θα έχετε ήδη απαντήσει στον εαυτό σας. Αυτή είναι μία δουλειά που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας!
 
Αυτή είναι η δουλειά που μας επιβάλει το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα που θα μας επηρεάσει και αυτό το μήνα. Η σκληρή πραγματικότητα με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι, δεν πρέπει να νικήσει τις αξίες και την πίστη μας, αλλά αντιθέτως να αναδείξει την ανθρωπιά και την συμπόνια. Δεν πρέπει να μας μετατρέψει σε φοβικά όντα που κρύβονται από τον πόνο ή ξεφεύγουν από την αλήθεια με καταχρήσεις ή φαντασιώσεις. Σε αυτή τη μάχη δεν πρέπει να κερδίσει ούτε ο Κρόνος ούτε ο Ποσειδώνας, πρέπει να τους κάνουμε να συνεργαστούν πρώτα για το καλό του εαυτού μας και μετά για το καλό του συνόλου. Δύσκολη δουλειά, ειδικά όταν σου φέρνουν σκληρά γεγονότα στην προσωπική σου ζωή όπως προβλήματα στο γάμο, στη εργασία, στην υγεία και στην οικογένεια, θέματα που αντιμετωπίζουν οι Μεταβλητοί του πρώτου δεκαήμερου. Δεν είναι εύκολος ο ρόλος του ήρωα. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις τον πόνο, όταν αυτός σου ματώνει την ψυχή. Όμως, τίποτα σημαντικό δεν κερδίζεται εύκολα και έχουμε να κερδίσουμε πολλά, αν βγούμε νικητές απ’ αυτή τη μάχη.
 
Στη συνέχεια, την σκυτάλη της ταλαιπωρίας και της έντασης παίρνει ο Άρης, που σε αδύναμη θέση από τον Ζυγό, αντιπαρατίθεται με Πλούτωνα και Ουρανό και ανεβάζει την αδρεναλίνη των Παρορμητικών του δευτέρου δεκαημέρου στα ύψη. Διαφωνίες, εντάσεις, τσακωμοί και ατυχήματα θα συμβαίνουν συχνά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Το κλίμα εκρηκτικό και η διάθεση απροσδιόριστη για τους περισσότερους από εμάς.
 
Τα πράγματα όμως αρχίζουν και αλλάζουν από τις 11/12. Η Αφροδίτη που έχει περάσει εδώ και λίγες μέρες στον Σκορπιό, θα κάνει ένα σωτήριο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την ημέρα της Νέας Σελήνης. Με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει το υπόλοιπο του μήνα, που θα γλυκάνει τις ψυχές μας και θα μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η Νέα Σελήνη στις 19° του Τοξότη παρότι εμπεριέχει αρκετή από την ένταση των ημερών, θα φέρει ευκαιρίες βελτίωσης στις σχέσεις των Μεταβλητών καθώς και μία καλύτερη διάθεση. Οι ημέρες μέχρι και τα Χριστούγεννα θα χαρακτηριστούν από την προσπάθεια του κόσμου να επουλώσει τις πληγές που άφησε το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου καθώς και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη.
 
Η Πανσέληνος στις 25/12 στην 3η μοίρα του Καρκίνου-Αιγόκερου θα επαναφέρει τις διαμάχες και τις εντάσεις τουλάχιστον για τους Παρορμητικούς και θα πυροδοτήσει νέα σειρά αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων παγκοσμίως.
 
Κάπως έτσι θα κλείσει αυτή η δύσκολη χρονιά, που έφερε τεράστιες αλλαγές στις ζωές μας. Με το βλέμμα και τις ελπίδες μας στραμμένες στο νέο έτος, που με τη σειρά του θα υποδείξει τον τρόπο που θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, οφείλουμε να αντιληφθούμε την πραγματική αιτία όσων συμβαίνουν γύρω μας. Επειδή η Αστρολογία πέρα από τις προβλέψεις, μπορεί να βοηθήσει μέσα από την οπτική της στην πνευματική και ψυχική εξέλιξη των ανθρώπων, τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να την χρησιμοποιήσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση!

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2015 για τα 12 ζώδια

 
Για να μάθετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε, κάντε κλικ στο Δεκαήμερα Ζωδίων.
 
Α’ Δεκαήμερο: Για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου, ο Δεκέμβριος κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι σχετικά ήσυχος, αφού τη μπόρα την περάσατε το τελευταίο μισό του Νοεμβρίου. Ο Ήλιος από τον Τοξότη φωτίζει τα όνειρα και τα σχέδιά σας και ο Κρόνος τα υλοποιεί και τα σταθεροποιεί. Ανήκετε στις ομάδες των ανθρώπων που εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, θα καταφέρετε να βάλετε τις βάσεις για μία νέα διαδρομή, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των καιρών. Με την έλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 5/12 και στον 8ο φυσικό σας οίκο, θα γίνετε περισσότερο κτητικοί και ζηλιάρηδες ως προς τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του πλανήτη για να εκδηλώσετε το πάθος και τα συναισθήματα σας και όχι για να δημιουργήσετε σκηνές που θα φέρουν φθορά στη σχέση. Ο Ερμής που μπαίνει στον Αιγόκερω στις 10/12 θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι έχετε να κάνετε πολλά και δεν έχετε το χρόνο. Βάλτε μία σειρά στο πρόγραμμά σας και μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Το πιο έντονο διάστημα θα είναι οι ημέρες κοντά στην Πανσέληνο των Χριστουγέννων. Οι εντάσεις του προηγούμενου μήνα θα επανεμφανιστούν και οι γιορτινές ημέρες, αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστες.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος είναι για εσάς ένας από τους δυσκολότερους μήνες της χρονιάς που θα φέρει για μια ακόμη φορά προστριβές και συγκρούσεις με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες σας. Μέσα στο πρώτο μισό του μήνα θα εκτυλιχθούν τα γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα φέρουν μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος. Αυτή όμως η διέλευση του Άρη θα σας βοηθήσει να δείτε τα πραγματικά κίνητρα των αντιπάλων σας και τους πραγματικούς στόχους τους. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που είχαν προκύψει στις αρχές της Άνοιξης και αν μέχρι σήμερα δεν έχετε ζημιωθεί σε κάτι, σημαίνει ότι η περαιτέρω έκβαση τους θα είναι θετική για εσάς. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο, θα ήταν καλύτερα ν’ αλλάξετε τακτική γιατί οι προοπτικές δεν είναι ευοίωνες. Επίσης προσέξτε την υγεία σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα και στις εποχιακές ιώσεις και κρυολογήματα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν μετά τις 18/12, οπότε θα μπορέσετε να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να περάσετε όμορφα με αυτούς που επιθυμείτε.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ανήκετε στους Κριούς που δε βιώνουν την ένταση των πρώτων ημερών του Δεκεμβρίου. Έτσι μπαίνετε πρώτοι στο εορταστικό κλίμα και περνάτε καλά μέχρι τις 18/12. Από εκεί και ύστερα ο Άρης περνάει στο δικό σας δεκαήμερο και τα τύμπανα του πολέμου αρχίζουν να ηχούν. Διαφωνίες και τσακωμοί με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες θα σας αναστατώσουν και θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα των ημερών. Πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να μην απαντάτε παρορμητικά στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από τους άλλους. Πάντως, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μπροστά σας και με αποκαλυπτικό τρόπο, οπότε θα έχετε στη διάθεση σας την πλήρη εικόνα της κατάστασης, για να αποφασίσετε πώς θα δράσετε. Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό. Προσοχή επίσης στα κρυολογήματα και τα ατυχήματα! Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Νοέμβριος ήταν για σας ένας σχεδόν βαρετός μήνας που παρότι δεν σας στέρησε κάτι, δεν έφερε και τίποτα σημαντικό. Ο Δεκέμβριος όμως αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδος και οι γιορτές καλύτερες από αυτές των προηγούμενων ετών. Η μετακίνηση της Αφροδίτης από 5/12 στον Σκορπιό θα αναθερμάνει τα αισθηματικά σας και θα καλυτερεύσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης είναι μία καλή περίοδος για όσους έχουν νομικές υποθέσεις ή αναμένουν την υπογραφή κάποιων συμβολαίων. Προσέξτε μόνο μη γίνετε υπερβολικά κτητικοί με τους ερωτικούς συντρόφους ή πολύ υποχωρητικοί στις υπόλοιπες επαφές σας. Ο Ερμής στις 10/12 θα ξεκινήσει την διέλευση του στο ζώδιο του Αιγόκερω και από εκεί θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε σπουδές, νομικά ζητήματα και ταξίδια. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτές στο εξωτερικό. Το μόνο αγκάθι της περιόδου είναι ένα οικονομικό θέμα, που σχετίζεται με τρίτους. Έξτρα έσοδα ή χρήματα από τον σύντροφο πιθανόν έχουν μειωθεί, ενώ οποιαδήποτε δανειοδότηση θα έχει καθυστερήσεις και εμπόδια. Επίσης, καλό θα ήταν αυτή την εποχή να μη δανείσετε χρήματα γιατί μπορεί να τα χάσετε ή να καθυστερήσουν αρκετά. Κοντά στις 14/12 είναι καλές ημέρες για να διορθώσετε λάθη και παρεξηγήσεις ή να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας. Όσοι αποφασίσετε να ταξιδέψετε, φροντίστε να έχετε τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια και να προσέχετε ιδιαίτερα τις αποσκευές σας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος θα συνεχίσει αυτό που έχουν ξεκινήσει οι προηγούμενοι μήνες, δηλαδή την ολοκληρωτική αναγέννησής σας. Μήνας πολύ καλός για το δεκαήμερό σας, φέρνει ευκαιρίες προαγωγής στα επαγγελματικά, προσωπική δύναμη και αυτοπεποίθηση να πετύχετε τους σκοπούς σας, αλλά και το άνοιγμα νέων πνευματικών οριζόντων σας. Νέες γνωριμίες αναμένονται μετά τις 15/12, εκ των οποίων κάποιες θ’ αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για τη ζωή σας. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε μετά τις 18/12 και για τον υπόλοιπο μήνα, είναι ο τρόπος που εκφράζεστε. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι και να μην επιδεικνύετε τις γνώσεις και τη σοφία που έχετε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Αν προβείτε σε τέτοιες συμπεριφορές, θα δείτε τους γύρω σας να αντιδρούν με σκληρό τρόπο που θα σας εκπλήξει. Όσοι ταξιδέψετε, δώστε μία επιπλέον προσοχή στις λεπτομέρειες και αποφύγετε τις επικίνδυνες διαδρομές. Οι γιορτινές ημέρες θα είναι για σας από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, όπως και η νέα χρονιά.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς ανήκετε στο δεκαήμερο που θα περάσει καλύτερα απ’ όλους αυτή τη γιορτινή περίοδο. Ο Δίας από την αρχή μέχρι το τέλος του μήνα στον τομέα του φλερτ και τις δημιουργικότητας έρχεται να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Νέες όμορφες σχέσεις, καλοπέραση με αγαπημένους φίλους, καλά νέα από τα παιδιά ή απόκτηση απογόνων είναι μερικά από αυτά που μπορεί να σας φέρει αυτή η διέλευση. Όσοι ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά διανύετε μία περίοδο έμπνευσης και δημιουργικότητας, που θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 22/12 η Αφροδίτη και στις 23/12 ο Ερμής έρχονται να συμβάλουν στη Συμπαντική συνωμοσία υπέρ σας. Όσοι ταξιδέψετε, θα περάσετε εξαιρετικά και θα θυμάστε για πολύ καιρό αυτό το ταξίδι κατά το οποίο θα μπορούσε να προκύψει ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ. Είναι μία θαυμάσια περίοδος, την οποία πρέπει να απολαύσετε, γιατί το αξίζετε μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος φαίνεται ένας δύσκολος μήνας για το δεκαήμερό σας. Παρότι το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα έγινε ακριβείας τον προηγούμενο μήνα η επιρροή του θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Μία περίοδος που σας πιέζει αρκετά με θέματα σχέσεων, επαγγελματικά ακόμη και υγείας. Ανήκετε σίγουρα σε αυτούς που ταλαιπωρούνται περισσότερο αυτό τον καιρό. Τα γεγονότα όμως σας δείχνουν την πραγματικότητα όσο δύσκολη και αν είναι αυτή και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι όταν περάσει η κρίση να την κατανοήσετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την πίστη σας και τις αξίες, ώστε ν’ ανταπεξέλθετε με τις λιγότερες φθορές. Από τις 10/12 η μετακίνηση του Ερμή σε μία δύστροπη για εσάς θέση, θα φορτίσει την κατάσταση με ελλιπή επικοινωνία και δυσκολία στις μετακινήσεις. Μπορεί οι φετινές γιορτές να μην έχουν τη λάμψη και την ανεμελιά των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο από τον επόμενο μήνα τα πράγματα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού ο Κρόνος μετακινείται στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η προσαρμοστικότητα που σας παρέχει το ζώδιο των Διδύμων, σας καθιστά ικανούς να ξεπερνάτε σχετικά πιο εύκολα τις δύσκολες καταστάσεις. Με λίγη υπομονή λοιπόν, πολύ σύντομα θα φθάσετε στο τέλος αυτής της ‘‘ειδικής’’ διαδρομής.
 
Β’ Δεκαήμερο: Εν αντιθέσει με τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, εσείς ζείτε μία αρκετά ενδιαφέρουσα και πολύ παραγωγική περίοδο. Από την αρχή του μήνα μέχρι και τις 16 με αρωγό τον Άρη καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Η ερωτική σας διάθεση αρκετά ανεβασμένη, σας κάνει πιο τολμηρούς στο φλερτ, ενώ όσοι έχετε ήδη κάποια σχέση προσέξτε, γιατί μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις. Επίσης προσέξτε τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, γιατί είναι πιθανό να είστε περισσότερο νευρικοί μαζί τους απ’ ότι συνήθως. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον 6ο φυσικό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις στη δουλειά ειδικά με τους υφισταμένους σας, ενώ για κάποιους μπορεί να σημαίνει την έναρξη ενός δεσμού με άτομο από το εργασιακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στις 11/12 αφορά το δεκαήμερό σας και είναι αρκετά βοηθητική στο να βελτιώσετε τις αισθηματικές σας σχέσεις, αλλά και τη θέση σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Εκμεταλλευθείτε αυτό το μήνα γιατί από τον επόμενο ο Κρόνος θα μεταφερθεί στο δεκαήμερό σας και θ’ αναγκαστείτε να ανασκουμπωθείτε.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Τα νέα είναι καλά και για το δικό σας δεκαήμερο, που υπό την προστασία του Δία και την συμμετοχή της Αφροδίτης περνάει καλά, αν και με μια δόση υπερβολής. Αυτό είναι και το σημείο που πρέπει να έχετε υπόψιν σας όλο το μήνα. Ειδικά δε τις πρώτες ημέρες, φροντίστε να μετράτε τα λόγια σας γιατί πιθανώς είτε θα υποσχεθείτε κάτι που δε θα μπορέσετε να τηρήσετε είτε θα εκφραστείτε υπερβολικά και θα εκτεθείτε. Στις 11/12 η Νέα Σελήνη αφορά μόνο τους γεννημένους 11 και 12/6, πού θα βρουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη θέση τους σε θέματα αισθηματικά και επαγγελματικά. Από τις 16/12 και μέχρι τέλος του μήνα ο Άρης επισκέπτεται το δεκαήμερό σας και σας δίνει αφορμή να διεκδικήσετε για μια ακόμη φορά τον τίτλο των… αεικίνητων. Η ενεργητικότητά σας θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ το πηγαίο ταλέντο σας στο φλερτ θα ξεδιπλωθεί σε όλο του μεγαλείο. Τα Χριστούγεννα θα είναι μια πολύ ωραία περίοδος για εσάς, απλά βάλτε όριο στο φαγητό, το ποτό και σε λοιπές καταχρήσεις. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Με την μετακίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή στις 5 και 10/12 αντίστοιχα σε φιλικά προς εσάς ζώδια το κλίμα για το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου βελτιώνεται αισθητά. Η Αφροδίτη στον 5ο φυσικό σας οίκο φροντίζει να περάσετε όμορφα και ν’ ανανεώσετε τις σχέσεις, ενώ όσοι ζητάτε κάτι καινούργιο, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να το βρείτε μέσα σ’ αυτό το μήνα. Ο Ερμής θα έρθει να βοηθήσει την κατάσταση αναβαθμίζοντας την επικοινωνία σας και βοηθώντας σας να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Μην ξεχνάτε ότι η παραμονή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες σας βοηθά να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα γι’ αυτό μην αναβάλετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Το μελανό σημείο της ιστορίας είναι ο Κρόνος που προκαλεί κάποια προβλήματα στην εργασία και στην καθημερινότητα. Φροντίστε επίσης την υγεία σας και δώστε χρόνο στον οργανισμό σας να ξεκουραστεί, ώστε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων αφορά το δεκαήμερό σας και μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Χρησιμοποιήστε τον γλυκό λόγο που διαθέτετε από φυσικού και αφήστε την ένταση να περάσει χωρίς να αποτυπωθεί στις σχέσεις σας. Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει πολύ όμορφες και ζεστές στιγμές, αρκεί να διαχειριστείτε τα πράγματα με διπλωματία.
 
Β’ Δεκαήμερο: Η ένταση του πρώτου δεκαημέρου του μήνα δεν θα σας επιτρέψει να μπείτε στο εορταστικό κλίμα νωρίς. Οι πιέσεις από το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι ασφυκτικές και σας προκαλούν εκρήξεις, με αποδέκτες την οικογένεια ή τους συναδέλφους. Τα προβλήματα που σας έχουν απασχολήσει την Άνοιξη, θα επανέρθουν και θα απαιτήσουν από εσάς άμεσες λύσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία που κατέχετε. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τα μέσα του μήνα θα βοηθήσουν πάρα πολύ να διορθώσετε καταστάσεις που θα προκύψουν στις αρχές του μήνα. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα μετά τις 15/12, όταν οι εντάσεις θα έχουν καταλαγιάσει. Κάποιοι θα κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες αισθηματικές γνωριμίες, που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ζωή τους. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων παρότι δεν αφορά το δεκαήμερό σας, θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα κάνει τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου λιγότερο ήρεμες απ’ ό,τι επιθυμείτε. Οι γεννημένοι στις 11 και 12/7 διανύουν μία πολύ θετική περίοδο, με ευκαιρίες επέκτασης σε όλα τα επίπεδα.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Η είσοδος του Δία στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου εγκαινιάζει για σας μία πολύ θετική περίοδο, που σας γεμίζει αισιοδοξία και δημιουργεί ευκαιρίες. Ωστόσο η επιρροή του Άρη στο γ’ δεκαήμερο των παρορμητικών από τις 15/12, θα φέρει εντάσεις και κούραση στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Επιπλέον ευθύνες και αρμοδιότητες διαμορφώνουν ένα βαρύ πρόγραμμα, που δεν σας αφήνει ν’ απολαύσετε με ηρεμία την εορταστική περίοδο. Όμως από τις 21 και 23/12 έρχονται οι διασώστες Αφροδίτη και Ερμής αντίστοιχα από φιλικά ζώδια να εξομαλύνουν τα πράγματα. Η Αφροδίτη πρώτη από τον Σκορπιό σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό καθώς και μία έντονη διάθεση για φλερτ, φέρνοντας ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων, αξιόλογων σχέσεων. Επίσης, αυτή είναι μία περίοδος που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαζί τους ένα ζεστό εορταστικό κλίμα. Λίγη προσοχή μόνο στην υπέρμετρη κατανάλωση φαγητού και γλυκών, γιατί η Αφροδίτη ανεβάζει κατακόρυφα την όρεξη. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σας δώσει τη δυνατότητα να καλυτερεύσετε την επικοινωνία με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες και να διορθώσετε σφάλματα ή παρεξηγήσεις, που πιθανότατα προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Η υπερβολή στο χειρισμό του λόγου θα επιστρέψει λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και θα σας βάλει και πάλι σε έντονους διαλόγους. Προσοχή επίσης εκείνες τις ημέρες στην οδήγηση. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/7, αντιμετωπίζουν ένα ερωτικό θέμα εδώ και καιρό, το οποίο θα συνεχίσει να τους πιέζει και αυτόν το μήνα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου να δείτε ή να ακούσετε κάτι, που θα σας απογοητεύσει και θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Επίσης, όσοι έχουν παιδιά θα χρειαστεί να τους αφιερώσουν περισσότερο χρόνο αυτό το διάστημα, λόγω κάποιας άβολης κατάστασης που έχει προκύψει. Από τις 5/12 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας φέρει μία τάση ανεμελιάς και χουζουριού. Επιθυμείτε ν’ απολαμβάνετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, πολύ περισσότερο από το να βγαίνετε έξω και να συναναστρέφεστε αδιάφορους ανθρώπους. Δείξτε λίγη προσοχή στην υπερκατανάλωση φαγητού και γλυκών, γιατί θα μπορούσε να σας προκαλέσει γαστρικά προβλήματα. Από την άλλη ο Ερμής κατά τη μετακίνηση του στις 10/12 στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μπορούσε να φέρει κάποιου είδους ασυνεννοησία στο χώρο της δουλειάς. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σαφείς γίνεται, ειδικά όταν δίνετε οδηγίες στους υφισταμένους σας, για να αποφευχθούν τυχόν λάθη. Ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει ήρεμα, με εσάς παρατηρητές των γεγονότων, αφού το σύμπαν αυτή την εποχή σας έχει αποκλείσει από τις εντάσεις και τις δυσκολίες.
 
Β’ Δεκαήμερο: Εξαιρετικός μήνας ο Δεκέμβριος, θα σας δώσει τη δυνατότητα όχι μόνο να περάσετε όμορφα, αλλά και να φέρετε εις πέρας με ευκολία τις υποχρεώσεις και να κλείσετε τις εκκρεμότητες σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού που θα τονίσει την επικοινωνία και θα αυξήσει την κινητικότητά σας. Δείξτε λίγη προσοχή μόνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί θα υπάρξει μεγάλη ένταση και παρότι εσείς δεν επηρεάζεστε αρνητικά, μπορεί να παρασυρθείτε από το κλίμα των ημερών. Η Αφροδίτη από τις 13/12 στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας παροτρύνει να περάσετε τις ελεύθερες ώρες σας στο σπίτι με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι μέρες ενδείκνυνται για να αφιερώσετε χρόνο στα μέλη της οικογενείας σας αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού σας, ενόψει εορτών. Γύρω στις 23/12 ο Ερμής θα τονίσει κάποια θέματα που υπάρχουν στο χώρο της εργασίας και είναι πολύ πιθανό να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα. Μην απαντάτε στις προκλήσεις, αλλά χειριστείτε με διπλωματία την κατάσταση. Από το τέλος του μήνα και όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου σας, θα διαπιστώσετε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε το φλερτ. Η στάση σας θα γίνει πιο σοβαρή και όσοι έχουν ξεκινήσει κάποια σχέση, θα θελήσουν να τη βάλουν σε ποιο σταθερά πλαίσια. Από τώρα και για ένα χρόνο θα λειτουργείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα όσον αναφορά στα συναισθηματικά θέματα. Επίσης, όσοι θέλουν να αποκτήσουν απογόνους, αυτή είναι μία καλή εποχή που μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσοι έχουν ήδη παιδιά, θα δουν ζητήματα ή καταστάσεις που τους απασχολούσαν, να σταθεροποιούνται.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Με αρκετά καλή διάθεση ξεκινάει ο Δεκέμβριος για τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου. Μία δύσκολη για εσάς χρονιά φτάνει στο τέλος της με τελείως διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι ξεκίνησε. Ο Δίας έρχεται αυτό το μήνα να σας βοηθήσει ν’ αναπληρώσετε το χαμένο εισόδημα των τελευταίων ετών, με ευκαιρίες που θ’ αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Με την ανεβασμένη ψυχολογία που έχετε αυτή την εποχή και την έντονη κοινωνικότητα, το φλερτ έχει γίνει πλέον μία καθημερινή συνήθεια. Γοητεύετε και σας γοητεύουν, ανταλλάσσετε ερωτικά μηνύματα πάθους και γενικά απολαμβάνετε την υψηλή δημοτικότητα που σας δίνει η Αφροδίτη από τον Ζυγό. Ταυτόχρονα η θετική επιρροή του Άρη από το ίδιο ζώδιο μετά τις 16/12 σας εξοπλίζει με μεγάλη ενέργεια και αντοχή ώστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις του τελευταίου μήνα του έτους. Οι μετακινήσεις σας θα αυξηθούν το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου και δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε κάποια κοντινή απόδραση μαζί με καλούς φίλους. Από τις 21/12 η Αφροδίτη που έχει μετακινηθεί ήδη στο Σκορπιό θα αναθερμάνει τις οικογενειακές σχέσεις, ενώ πολλοί θα προχωρήσετε σε αλλαγές διακόσμησης του σπιτιού. Γενικά, ο χώρος του σπιτιού σας θα αποτελέσει το στέκι για συναθροίσεις κατά τη γιορτινή περίοδο, με εσάς να απολαμβάνετε κάθε στιγμή αποδεικνύοντας τις καταπληκτικές σας ικανότητες στη μαγειρική. Προσέξτε όμως, γιατί η Αφροδίτη θα φέρει και αύξηση της όρεξης και ως γνωστόν οι Λέοντες δεν αντιστέκονται εύκολα στις γαστριμαργικές απολαύσεις. Κάποιες συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή σχετικά με τα παιδιά, κοντά στα Χριστούγεννα θα σας ενοχλήσουν και θα σας χαλάσουν λιγάκι την καλή διάθεση. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος για τους Παρθένους που είναι γεννημένοι 28-31/8, στο μεγαλύτερο του μέρος θα είναι ένα διάστημα δοκιμασιών και δυσκολιών, που θα σας προβληματίσουν και θα σας απογοητεύσουν. Τομείς της ζωής σας όπως η οικογένεια και ο γάμος, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Τα προβλήματα όμως θα έχουν αντίκτυπο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί η προσοχή σας θα είναι στραμμένη αλλού. Οι συγκεκριμένες πλανητικές όψεις σας καλούν να διαχειριστείτε με αντικειμενική κρίση, ειλικρίνεια και πίστη στις αρχές σας τα όποια γεγονότα προκύψουν αυτή την εποχή. Από τις 5/12 η Αφροδίτη και από τις 9/12 ο Ερμής μέσα από τα φιλικά για εσάς ζώδια του Σκορπιού και του Αιγόκερω αντίστοιχα, όχι μόνο θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια για αποκατάσταση των σχέσεων και εξεύρεση αποδοτικών λύσεων στα θέματα που σας απασχολούν, αλλά θα βελτιώσουν την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι σαφώς καλύτεροι, αφού ο Κρόνος θα εγκαταλείψει το δεκαήμερό σας, αυτό όμως που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την εξαιρετικά αναλυτική σκέψη που διαθέτετε και να αυξήσετε την προσφορά σας προς τους άλλους, για να ξεπεράσετε τις παγίδες, που θα συνεχίσει να στήνει ο Ποσειδώνας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Με εξαίρεση τις πρώτες ημέρες του μήνα, που κάποιες παρεξηγήσεις ή λάθη σας αναστατώνουν και κάποια απρόβλεπτα έξοδα σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, ο Δεκέμβριος προβλέπεται ένας πολύ αξιόλογος μήνας για εσάς. Ειδικά από τις 11/12 με τη Νέα Σελήνη να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερό σας, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται πολύ. Όσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος του δεκαημέρου σας, αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία με εξαιρετικές προοπτικές. Όσοι βρίσκονται ήδη σε κάποια σχέση, θα αποφασίσουν να προχωρήσουν στην επισημοποίησή της και οι παντρεμένοι να ανανεώσουν το γάμο τους. Τα επαγγελματικά σας είναι ακόμη ένας τομέας που θα μπορούσε να επηρεαστεί θετικά από τις πλανητικές συγκυρίες που δρουν υπέρ σας αυτό το μήνα. Το δεκαήμερό σας διανύει ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα, που σας καθιστά ικανούς να υλοποιήσετε κάθε σχέδιο και όνειρο που έχετε. Αδράξτε τις ευκαιρίες και δουλέψτε όπως μόνο εσείς ξέρετε και θα δείτε ότι ακόμη και η έλευση του Κρόνου στο δεκαήμερό σας από τον επόμενο μήνα θα μπορούσε να αποβεί πολύ αποδοτική. Αποφύγετε να γίνετε δογματικοί, απόλυτοι και υπερόπτες, στοιχεία που κουβαλάει μαζί του ο Πλούτωνας, ο οποίος ταυτόχρονα σας γεμίζει δύναμη.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δίας ντυμένος Άγιος Βασίλης έχει έρθει φέτος να σας χαρίσει όχι μόνο όμορφες γιορτές, αλλά και πολλά περισσότερα. Πολύ καλός λοιπόν ο Δεκέμβριος για το δικό σας δεκαήμερο, ειδικότερα δε για τους γεννημένους γύρω στις 13-14-15 και 16/9. Περίοδος με ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής, με κυριότερο τον συναισθηματικό. Γνωριμίες και καινούργιες σχέσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα σας γεμίσουν με ελπίδες για το μέλλον. Πολλοί προχωράτε με γρήγορα βήματα προς το γάμο, ενώ άλλοι συνάπτετε συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να καταξιωθείτε επαγγελματικά. Η Νέα Σελήνη στις 11/12 ουσιαστικά θα βοηθήσει να εκδηλωθούν τα παραπάνω στο δεύτερο μισό του μήνα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο καυστικός σας λόγος και η επικριτική στάση που διαθέτετε γιατί ο Ερμής από τον Τοξότη σας δίνει μία υπερβολή στην έκφραση που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Ευτυχώς όμως η Αφροδίτη από τις 23/12 και η μετατόπιση του Ερμή 24/12 σε φιλικό πλέον ζώδιο, θα δώσουν τη δυνατότητα αποκατάστασης και βελτίωσης της επικοινωνίας, αλλά και των φιλικών και συγγενικών σας σχέσεων. Τυχεροί και προστατευμένοι από τις δυσκολίες της εποχής, υποδέχεστε το 2016 με αισιοδοξία και όρεξη να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Οι πρώτες ημέρες του μήνα σας δίνουν τη δυνατότητα να ηρεμήσετε και ν’ ανασυνταχθείτε μετά τη μπόρα του Νοεμβρίου. Η καθημερινότητα μπαίνει και πάλι στη γνωστή ρουτίνα και έτσι έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε την ζωή σας και τα σχέδια σας. Η διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 5/12 θα σας προκαλέσει τη διάθεση να βγείτε για ψώνια και να ξοδέψετε χρήματα σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας αντικείμενα. Η τάση να βγείτε εκτός προϋπολογισμού είναι αυξημένη, αλλά μετά από την ένταση που περάσατε ένα μικρό παραστράτημα δε βλάπτει. Τα πράγματα θα αρχίσουν ν’ αγριεύουν και πάλι λόγω της Πανσελήνου ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η επιρροή της θα είναι περίπου μία εβδομάδα όμως η φόρτιση που θα επιφέρει θα είναι σημαντική. Θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή ένας από τους δύο γονείς θα αναστατώσουν τις ημέρες σας, που θα τις περάσετε διαφορετικά απ’ ό,τι σχεδιάζατε. Βάλτε σε λειτουργία τη γνωστή σας διπλωματία και μην απαντάτε στις προκλήσεις μέχρι να περάσει η ένταση των ημερών. Με το νέο χρόνο θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε ή να αντικαταστήσετε ό,τι έχει χαλάσει.
 
Β’ Δεκαήμερο: Μήνας μεγάλης έντασης και πολλών γεγονότων ο Δεκέμβριος για το δεκαήμερο σας. Ο Άρης δυναμιτίζει πάσης φύσεως σχέση στη φετινή του επίσκεψη στο ζώδιο σας αφού τολμάει να τα βάλει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Ο πρώτος του στόχος είναι το σπίτι και τα επαγγελματικά. Παιχνίδια εξουσίας και αλλαγή πορείας για την επίτευξη των στόχων επιβάλει η όψη του πολεμοχαρή Άρη με τον εξουσιαστή Πλούτωνα. Οι φιλοδοξίες και ο εγωισμός είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα σας οδηγήσουν στις συγκρούσεις. Αν μπορέσετε όμως να το διαχειριστείτε όλο αυτό με λιγότερο εγωισμό και δογματισμό, είναι πιθανό να μετατρέψετε την ενέργεια από διασπαστική σε πολύ παραγωγική. Το επόμενο ραντεβού του Άρη είναι με τον Ουρανό στις 10/12, μία σχέση που όπως γνωρίζουμε είναι τουλάχιστον εκρηκτική. Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας. Οι καβγάδες με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα είναι συχνοί και έντονοι. Επίσης, πρέπει να προσέξετε, γιατί αυτή την εποχή θα είστε επιρρεπείς στα ατυχήματα λόγω της τεράστιας ενέργειας που δέχεστε. Οι ευθύνες θα αυξηθούν και το πρόγραμμά σας δεν θα χωράει στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Επίσης, μην πάρετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις που αφορούν τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή την απόφαση μίας επένδυσης που έχει ρίσκο. Μετά τις 20/12 η ατμόσφαιρα θα ηρεμίσει και τα πνεύματα θα καταλαγιάσουν. Τότε θα σας δοθεί η δυνατότητα να αξιολογήσετε τι έχει πραγματικά συμβεί τις προηγούμενες ημέρες. Μπορεί να μπείτε στο εορταστικό κλίμα τελευταίοι απ’ όλους, όμως οι τελευταίες ημέρες της χρονιάς θα είναι πολύ καλύτερες και θα σας επιτρέψουν να χαρείτε τις γιορτές με τους αγαπημένους σας.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος μπαίνει με αρκετά αισιόδοξα μηνύματα για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη ήδη από τον προηγούμενο μήνα σας δίνει γοητεία και την ικανότητα να συνδιαλέγεστε με επιτυχία. Αυξημένη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες κάνουν την καθημερινότητά σας αρκετά ευχάριστη. Ωστόσο, ένα παρασκήνιο που υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες, θα γίνει σας γίνει γνωστό από τις 17/12 και μετά. Τα πνεύματα θα ανάψουν και εσείς θα διεκδικήσετε το δίκιο σας και την αποκατάσταση των πραγμάτων με τρόπο που δεν συνηθίζετε. Θα γίνετε ιδιαίτερα μαχητικοί και εριστικοί απέναντι σε όποιον πιστεύετε ότι προσπαθεί να σας βλάψει. Ταυτόχρονα, οι ευθύνες και οι αρμοδιότητές σας θα αυξηθούν, με αποτέλεσμα να τρέχετε και να μην φθάνετε λίγο πριν τις γιορτές. Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες είναι τεταμένες και δεν θα είναι λίγες οι στιγμές που θα έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση. Προσοχή επίσης σε ιώσεις και κρυολογήματα της εποχής, γιατί η μεγάλη έκθεση σας στα προβλήματα και το φορτωμένο πρόγραμμά σας αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό. Επίσης, προσοχή στα ατυχήματα, λόγω της μεγάλης ενέργειας που δέχεται αυτό το διάστημα το σώμα σας. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Παρά το γεγονός ότι ο Δεκέμβριος ξεκινάει αρκετά δύσκολα για πολλά ζώδια, εσείς ανήκετε στους τυχερούς που θα περάσετε όμορφα τη φετινή εορταστική περίοδο. Ήδη από τις 5/12 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας χαρίζει λάμψη, γοητεία και αυτοπεποίθηση. Οι προοπτικές για νέες γνωριμίες και ρομαντικούς έρωτες είναι πάρα πολλές. Ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/11 θα ζήσουν ένα πολύ δυνατό έρωτα, απ’ αυτούς που περιγράφουν τα παραμύθια, με την προοπτική να εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη. Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέσεις και θέλουν είτε να παντρευτούν είτε ν’ αποκτήσουν παιδιά, αυτό είναι ένα θαυμάσιο διάστημα για να δρομολογήσουν το όνειρό τους. Επίσης, όσοι ασχολούνται με τις τέχνες θα δουν την έμπνευσή τους να γίνεται πολύ δημιουργική και την καριέρα τους ν’ απογειώνεται. Αυτός ο μήνας σας δίνει επίσης την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας και να προβάλετε τη δουλειά σας, ακόμη και μέσα από τα ΜΜΕ ή κάνοντας κάποια διαφήμιση πολύ επιτυχημένη. Σίγουρα τα οικονομικά σας ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί, αλλά κι αυτό θα διορθωθεί από την επόμενη χρονιά. Αυτό που ίσως σας πικράνει λίγο, είναι κάποιο παρασκήνιο που υπάρχει, για το οποίο θα ενημερωθείτε αυτό το μήνα, αλλά θα σας αποκαλυφθεί ολοκληρωτικά στις αρχές του επόμενου.
 
Β’ Δεκαήμερο: Για το δικό σας δεκαήμερο, ο Δεκέμβριος θα είναι ένας ήρεμος μήνας κατά το πρώτο μισό και αρκετά ενδιαφέρον κατά το δεύτερο. Μέχρι λοιπόν και τις 13/12, τίποτα ιδιαίτερο πλανητικά δεν σας επηρεάζει, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να τηρήσετε το πρόγραμμα σας και να ετοιμαστείτε για τις γιορτές με την ησυχία σας. Από τις 14/12 όμως και ύστερα η Αφροδίτη μπαίνει στο δεκαήμερό σας και αλλάζει όχι μόνο η καθημερινότητα, αλλά και η διάθεσή σας. Φλερτ, γοητεία και διασκεδάσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, ενώ είναι μία καλή περίοδος για να κάνετε επιτυχημένες αλλαγές στην εμφάνισή σας. Τα καλέσματα θα είναι αρκετά και ερωτικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικούς κύκλους. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, την πληροφορική ή τη μέση εκπαίδευση, αυτό είναι ένα πολύ καλό διάστημα και για τα επαγγελματικά σας, όπου κάτι αναπάντεχα καλό θα σας αλλάξει εντελώς την οπτική των πραγμάτων. Απολαύστε αυτό το μήνα και ετοιμαστείτε για ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα το 2016.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Από την αρχή του μήνα το δεκαήμερό σας δέχεται τη θετική επιρροή του Δία από την Παρθένο ο οποίος σας φέρνει ευκαιρίες και καλή διάθεση. Ο κοινωνικός σας κύκλος αρχίζει να μεγαλώνει και τα άτομα που θα μπουν τώρα σ’ αυτόν, θα μείνουν για αρκετό διάστημα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό ένα άτομο που τόσο καιρό συγκαταλεγόταν στους φίλους, να αλλάξει την στάση του προς το ερωτικό. Πάντως, οι νέες γνωριμίες και οι νέοι -αν και για κάποιος επεισοδιακοί- έρωτες, θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Την ήδη όμορφη κατάσταση έρχεται να ενισχύσει και η Αφροδίτη από τις 22/12, κάνοντας τις φετινές γιορτές τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Σίγουρα το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, να μην μας αφήνει να ζήσουμε ανέμελα τις όμορφες στιγμές που μας επιφυλάσσει το σύμπαν. Όμως, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, εκτός από το να… χάσετε τα μυαλά σας από έρωτα. Το μόνο θόλο σημείο του μήνα, όπως και για τα προηγούμενα δεκαήμερα του Σκορπιού, είναι η παραμονή του Άρη για όλο το μήνα στον Ζυγό, κάτι που σημαίνει ότι κάτι κρυφό γίνεται πίσω από την πλάτη σας ή κάποιοι μεταδίδουν δολίως πληροφορίες σχετικά με σας. Από τον επόμενο μήνα θα μάθατε τι έχει γίνει ακριβώς, ωστόσο μην αναλωθείτε στο παιχνίδι της εκδίκησης. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Στον ίδιο τόνο που τελείωσε ο Νοέμβρης, ξεκινάει και ο τελευταίος μήνας του χρόνου. Το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο για το δικό σας δεκαήμερο, λόγω των σημαντικών όψεων που γίνονται αυτή την εποχή στο ζώδιό σας. Είναι μία περίοδος που τα προβλήματα είναι περισσότερα από τις ευχάριστες και χαλαρές στιγμές και εσείς νιώθετε ότι πρέπει να σηκώσετε στους ώμους σας τα βάρη όλου του κόσμου. Θέματα οικογενειακά, υγείας, επαγγελματικά ή κάποιος από τους δύο γονείς, ζητούν την απρόσκοπτη προσοχή σας. Είναι αυτό το διάστημα που πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη δύναμη και την πίστη σας, προκειμένου να ανταπεξέλθετε των δυσκολιών που σας βασανίζουν. Το εορταστικό κλίμα λίγο σας αγγίζει και είναι πιθανό λόγω της πεσμένης σας διάθεσης, να έρθετε σε αντιπαράθεση ακόμη και με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, που δεν ευθύνονται για τίποτα. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και αν νιώθετε κόπωση και μεγάλη πίεση, βρείτε χρόνο για να φροντίσετε και να ξεκουράσετε τον εαυτό σας. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα αποδυναμώνει τον οργανισμό, γι’ αυτό συνήθως εμφανίζονται προβλήματα υγείας κατά την επιρροή του. Επίσης, αν αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα το θέμα που σας απασχολεί, πάρτε την συμβουλή ανθρώπων που έχουν κερδίσει εμπράκτως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας. Κάντε λίγη υπομονή, γιατί από τον επόμενο μήνα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν διά μαγείας.
 
 Β’ Δεκαήμερο: Με έντονο το ερωτικό ενδιαφέρον ξεκινάει ο Δεκέμβριος για το δικό σας δεκαήμερο. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, καθώς και οι αντιπαραθέσεις με τους πρωταγωνιστές της ερωτικής σας ζωής συνεχίζονται. Η Νέα Σελήνη στις 11/12 θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε τα σφάλματα του πρόσφατου παρελθόντος και να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας. Επίσης, πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε την επισημοποίησης της σχέσης ή θα ξεκινήσετε κάποια καινούργια, που γρήγορα όμως θα δοκιμαστούν οι αντοχές της. Όσοι έχετε παιδιά θα περάσετε ένα έντονο διάστημα μαζί τους, με αρκετές διαφωνίες και εντάσεις. Ίσως να χρειάζεται να χειριστείτε με περισσότερη διπλωματία την κατάσταση και να δείξετε με πιο εμφανή τρόπο την κατανόησή σας. Τα πνεύματα πάντως θα ηρεμήσουν αρκετά μετά τις 17/12. Για τους γεννημένους προς το τέλος του δεκαημέρου, αυτή είναι μία εποχή που θα φέρει επαγγελματική αναγνώριση, με κάποια υπερβολή. Μην παρασυρθείτε από τα παχιά λόγια που πιθανόν θ’ ακούσετε αυτή την εποχή, αλλά συνεχίστε την σκληρή δουλειά, για να είστε έτοιμοι όταν θα δεχθείτε την κριτική του Κρόνου με το νέο έτος. Για να επιτύχετε κάποιες συμφωνίες που προσδοκάτε, μάλλον θα πρέπει να μειώσετε λίγο τις απαιτήσεις σας, οι οποίες είναι μεγεθυμένες λόγω της υπερβολής που δίνει ο Δίας από την Παρθένο. Γενικά, ο μήνας είναι καλός και σας επιτρέπει να χαρείτε μαζί με φίλους και την οικογένεια τις γιορτές, αντιλαμβανόμενοι όμως το σκληρό κλίμα των ημερών.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Ανήκετε σ’ αυτούς που δεν επηρεάζονται (άμεσα τουλάχιστον) από το κλίμα έντασης αυτού του μήνα. Αντιθέτως, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 12-13/12 διανύουν μία πολύ καλή περίοδο, με ανεβασμένη ψυχολογία και αρκετή αισιοδοξία για το μέλλον. Κρατείστε αυτά τα συναισθήματα, αλλά προσθέστε και μία γερή δόση ρεαλισμού και αντικειμενικότητας, γιατί λόγω της υπερβολής που σας δίνει ο Δίας από την Παρθένο μπορεί να χάνετε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Πάντως, το πιο θετικό κομμάτι αυτή τη στιγμή στη ζωή σας είναι οι σχέσεις κάτι που έρχεται να τονίσει η Νέα Σελήνη στις 11/12 και να βοηθήσει να βελτιωθούν περεταίρω. Πολλοί θα τολμήσετε το επόμενο βήμα, ενώ άλλοι θα κάνουν σημαντικές γνωριμίες, με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Ο Δεκέμβριος είναι ένας καλός μήνας επίσης, για όσους είναι εκτός εργασίας, αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν μία αλλαγή. Κυνηγήστε το αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε εν όψει εορτών για τον επόμενο μήνα, γιατί οι συνθήκες αλλάζουν. Το σπίτι είναι επίσης ένας χώρος που θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Παρότι δεν συγκαταλέγεστε σε αυτούς που περνάνε πολύ χρόνο σε αυτό, τώρα επιλέγετε να ασχοληθείτε μαζί του και να μοιραστείτε με αγαπημένα πρόσωπα την ζεστασιά του. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι μία ευχάριστη αλλαγή για τους κοινωνικούς Τοξότες. Οι ημέρες τις Νέας Σελήνης, εκτός από τις ευκαιρίες που σας δίνουν, έχουν και αρκετή ένταση η οποία μπορεί να εκδηλωθεί είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον. Απλά μην απαντάτε στις προκλήσεις, είναι κάτι που δεν σας αφορά άμεσα και θα ήταν κρίμα να χαλάσετε τη διάθεσή σας και την ατμόσφαιρα των ημερών, λόγω τρίτων. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
 
Α’ Δεκαήμερο: Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου σας ταλαιπώρησαν ψυχικά και σωματικά με την ένταση και τις επιπλέον υποχρεώσεις. Τα πράγμα ηρεμούν καθώς μπαίνει ο Δεκέμβριος και σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν. Έτσι, όλη η περίοδος προετοιμασίας για τις γιορτές δεν θα είναι άσχημη, με εξαίρεση ένα ψυχολογικό βάρος που έχετε, μία ανησυχία και ίσως κάποιες παλιές φοβίες, που έχουν έρθει στην επιφάνεια ξανά. Αυτό συμβαίνει γιατί μία από τις δυσκολότερες όψεις τις εποχής, το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα διαδραματίζεται στο 12ο φυσικό σας οίκο, που έχει να κάνει με την ψυχολογική σας κατάσταση. Μπορεί σαν όψη να μην σας αφορά, αρκεί όμως απλά η διέλευση του Κρόνου από εκεί, για να σας αλλάξει τη διάθεση και να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επιπλέον θα μπορούσε να σας ανησυχεί ένα θέμα των αδερφών σας ή κάποιου κοντινού προσώπου. Η Αφροδίτη από τις 5 έως τις 14/12 από τον Σκορπιό θα αυξήσει πολύ την κοινωνικότητά σας και θα σας φέρει νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι θα γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, ερωτικού ενδιαφέροντος. Η Πανσέληνος που γίνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα φιλοξενείτε φυσικά στο ζώδιά σας και θα φέρει για άλλη μια φορά εντάσεις και έντονες διαφωνίες. Τα λόγια που θα ειπωθούν θα είναι σκληρά και θα πληγώσουν. Ο χώρος του σπιτιού και της δουλειά μπορεί να μετατραπούν σε πεδίο μάχης κατά τη διάρκεια ισχύος της Πανσελήνου, όπως επίσης και η μόνιμη σχέση που διατηρείτε. Οπότε την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα την κατατάξουμε στις δύσκολες του μήνα, εκεί που θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να εκτονωθεί η ένταση αναίμακτα.
 
Β’ Δεκαήμερο: Ήδη από τις αρχές του μήνα η ένταση επιστρέφει και θα κορυφωθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν έντονα, ενώ οι διαφωνίες και οι διαπληκτισμοί θα σας αναστατώσουν και θα σας στεναχωρήσουν. Επειδή η ενέργεια που δέχεστε είναι πολύ μεγάλη, προσέξτε τα ατυχήματα λόγω βιασύνης ή απροσεξίας. Ευτυχώς από τις 14/12 η Αφροδίτη και από τις 17/12 ο Ερμής έρχονται να σώσουν την κατάσταση, δίνοντάς σας ευκαιρίες να αποκαταστήσετε σχέσεις και να επανορθώσετε τυχόν λάθη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι σαφώς καλύτερο, χωρίς να σημαίνει ότι έχουν λυθεί τα θέματα. Θα σας δώσει όμως και την εσωτερική ηρεμία, αλλά και την ψυχραιμία που χρειάζεστε, ώστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με καλύτερο τρόπο. Ούτως ή άλλως, διανύετε μία πολύ σημαντική περίοδο, όπου τα γεγονότα έρχονται με σφοδρό τρόπο να υποδείξουν απαραίτητες αλλαγές για την αναμόρφωση της ζωής σας. Το θετικό είναι ότι τους επόμενους μήνες θα επανέλθει ο Δίας στο δεκαήμερό σας και θα σας δώσει σημαντικότατες βοήθειες, για να προχωρήσετε με επιτυχία. Προς το παρόν ευνοούνται μόνο όσοι έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 10/1. Η Πανσέληνος ανήμερα τα Χριστούγεννα δεν σας επηρεάζει άμεσα, όμως θα δημιουργήσει ένα πολεμικό κλίμα από το οποίο θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ανήκουν στους τυχερούς της εποχής. Με τον Δία σε πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς, κάνετε σχέδια, οργανώνετε ταξίδια, ασχολείστε επιτυχώς με σπουδές και νομικά θέματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου είναι σαφώς πιο ήρεμο και μπορείτε να τηρήσετε το πρόγραμμά σας χωρίς ανατροπές ή παρεμβάσεις. Το δεύτερο μισό αποκτά όμως μία άλλη δυναμική, αφού ο Άρης από τον Ζυγό έρχεται να σας φορτώσει με επιπλέον δουλειές και ευθύνες, που όχι μόνο σας κουράζουν, αλλά και σας εκνευρίζουν. Οπωσδήποτε, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά θα έχετε καταβάλει τεράστιες ποσότητες ενέργειας. Κάποιες εντάσεις με προϊστάμενους ή μέλη της οικογένειας είναι πολύ πιθανές. Από τις 22/12 όμως, αλλάζουν τα πράγματα. Έρχεται η Αφροδίτη από τον Σκορπιό να σας γλυκάνει, να σας ηρεμήσει και να φροντίσει τις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί. Επιπλέον ο Ερμής από τις 23/12 στο δεκαήμερό σας επιτρέπει στην επικοινωνία να γίνετε ανεμπόδιστα και με επωφελή τρόπο. Παρότι η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας εσείς δεν επηρεάζεστε άμεσα, αντίθετα οι ημέρες των Χριστουγέννων θα επιφέρουν κόπωση, από την υπερβολική κοινωνικότητα. Ευχαριστηθείτε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και προετοιμαστείτε για μία χρόνια, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Μετά από αρκετά χρόνια φέτος θα περάσετε ήρεμες γιορτές, χωρίς τα δύσκολα γεγονότα των προηγούμενων ετών. Από τις 5/12 η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σας βοηθήσει ακόμη πιο πολύ να χαλαρώσετε και να μπείτε στο εορταστικό κλίμα. Μια αίσθηση χουζουριού θα σας διακατέχει και ενώ θα υπάρχουν αρκετά καλέσματα, εσείς μάλλον θα επιλέξετε να περάσετε πιο χαλαρά αυτές τις ημέρες. Αυτό που δεν έχετε καταφέρει ακόμη, είναι να βάλετε σε μία σειρά είναι τα οικονομικά σας, τα οποία θα σας απασχολήσουν και αυτό το μήνα. Η αλήθεια είναι ότι από τη φύση σας έχετε μία μάλλον αδιάφορη στάση προς τα υλικά αποκτήματα, γεγονός που δεν σας βοηθάει να οργανώσετε την πρακτική πλευρά της ζωής σας. Ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που θεωρείτε καλύτερους σε αυτό το κομμάτι, για να απαλλαγείτε από τους επιπλέον προβληματισμούς. Ένα πρόβλημα κάποιου φιλικού σας προσώπου είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει ή να σας απογοητεύσει τις πρώτες ημέρες του μήνα. Ούτως ή άλλως, βρίσκεστε σε μία εποχή που αναθεωρείτε τις φιλίες και κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα των προσώπων που ανήκουν σε αυτό το περιβάλλον. Κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους και είναι καιρός να δώσουν χώρο στις νέες, που θα έρθουν από την επόμενη χρονιά.
 
Β’ Δεκαήμερο: Παρότι και το Δεκέμβριο θα συντελεστούν κοσμογονικές αλλαγές και θα αναθερμανθούν πολλές εστίες αναταραχών, εσείς όχι μόνο είστε προστατευμένοι, αλλά έχετε και τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα τη φετινή γιορτινή περίοδο. Ο Ήλιος θα φωτίσει τον τομέα των ερωτικών και φιλικών σχέσεων, το οποίο πρακτικά θα αποτυπωθεί με μία αυξημένη κοινωνικότητα και αρκετή διάθεση για φλερτ. Η σύγκρουση Άρη-Ουρανού που θα πυροδοτήσει το κλίμα γύρω σας, θα μπορούσε να δράσει άκρως παραγωγικά για εσάς εφόσον ασχολείστε με διαφήμιση, ΜΜΕ, πληροφορική ή κάνετε ανώτατες σπουδές. Θα φέρει επίσης μεγάλη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας και αρκετές ανατροπές του προγράμματός σας. Προσέξτε λίγο παραπάνω στην οδήγηση, γιατί τα νεύρα όλων θα είναι τεντωμένα κοντά στη μέση του μήνα. Η επικοινωνία και η κατάστρωση σχεδίων για την ευόδωση των σκοπών σας είναι κάτι με το οποίο θ’ ασχοληθείτε αυτή την περίοδο. Όσοι ανήκετε σε ομάδες, συλλόγους ή τρέχετε ένα ομαδικό project, θα έχετε μία ξαφνική θετική αλλαγή κατεύθυνσης, που θα βοηθήσει στην επιτυχή του κατάληξη. Από τις 13/12 η Αφροδίτη θα σας χαρίσει το ωραιότερο διάστημα του μήνα φροντίζοντας τις σχέσεις και κάνοντας σας ιδιαίτερα γοητευτικούς. Θετικά νέα για τα επαγγελματικά αλλά και όμορφες στιγμές στο σπίτι με τα αγαπημένα σας άτομα. Προσοχή στην υπερκατανάλωση γλυκών!
 
Γ’ Δεκαήμερο: Και εσείς, όπως και οι Υδροχόοι των υπόλοιπων δεκαημέρων, διανύετε μια περίοδο που σας επιτρέπετε να κάνετε τα σχέδιά σας και να προγραμματιστείτε, αφού τίποτα συγκλονιστικό δεν συμβαίνει στο ζώδιό σας. Το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου προβλέπετε σαφώς πιο ενδιαφέρον από το πρώτο αφού η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα δώσει άλλο χρώμα στην καθημερινότητά σας. Ευκαιρίες για φλερτ και ευχάριστες συναντήσεις, καθώς και κάποια καλά νέα, σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Αν θέλετε να ζητήσετε, να διεκδικήσετε ή να κάνετε καλή εντύπωση στους προϊσταμένους σας, οι ημέρες μετά τις 22/12 είναι πολύ καλές. Μία οικονομική υποχρέωση που σχετίζεται με τρίτους, μην επιτρέψετε να γίνει τροχοπέδη για τη δική σας ανάπτυξη. Όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14/2 βρίσκονται θα πρέπει να αποφασίσουν να βγάλουν από την ζωή τους ένα πρόσωπο, μία συνήθεια ή ένα σκοπό, που έχει τελματωθεί και τους κρατάει πίσω. Γενικά, το δικό σας δεκαήμερο πρέπει να εκμεταλλευθεί αυτό το διάστημα, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε έχει κλείσει τον κύκλο του. Ο Άρης στο τελευταίο δεκαήμερο του Ζυγού σας βοηθάει να κλείσετε τις εκκρεμότητες της χρονιάς με συνοπτικές διαδικασίες και σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και τα σχεδιάζατε από καιρό. Αρκετοί θα ταξιδέψετε τις τελευταίες ημέρες του έτους, περνώντας τις καλύτερες και πιο ανέμελες γιορτές των τελευταίων ετών. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Α’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει με μια βαριά ψυχολογία και αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Η καριέρα, ένας εκ των δύο γονιών ή υγεία σας, είναι από τα θέματα που σας απασχολούν περισσότερο αυτή την εποχή. Καλείστε να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για ν’ ανταπεξέλθετε σ’ αυτό το δύσκολο διάστημα. Από τις 5/12 όμως κάτι αρχίζει ν’ αλλάζει. Η Αφροδίτη από το φιλικό Σκορπιό θα φέρει λύσεις που θα σας ανακουφίσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ότι υπάρχουν σημαντικές βοήθειες δίπλα σας. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα φέρει κάποια θετικά νέα, που θα ανανεώσουν περεταίρω τις ελπίδες σας και θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Για πρώτη φορά λοιπόν, μετά από την αρχή αυτής της περιοριστικής περιόδου, έρχονται σημαντικές βοήθειες, που θα σας κάνουν να δείτε τις λύσεις κάποιων προβλημάτων. Προσέξτε όμως, γιατί θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο οικονομικό σας πρόγραμμα, που θα σας αναστατώσουν κοντά στις 11/12. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή ακόμη, γιατί τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από το τέλος του επόμενου μήνα. Οπωσδήποτε χρειάζεται πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές του, καθώς και καθαρό μυαλό, για να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις που θα δώσουν τέλος στην όποια ταλαιπωρία σας.
 
Β’ Δεκαήμερο: Η γιορτινή περίοδος ξεκινάει με ηρεμία για τους Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου και αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα με τη Νέα Σελήνη στις 11/12. Τα αποτελέσματα αυτού του φεγγαριού θα είναι ιδιαίτερα θετικά για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για τις σχέσεις σας μέσα στο χώρο που κινείστε. Στις 13/12 θα τονώσει την κατάσταση και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα τονίσει τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες, αλλά και οικονομικές απολαβές θα έχει το δεύτερο μισό του μήνα. Ο Ερμής μετακινείται στο φιλικό Αιγόκερω και σας δίνει πολλές επαφές με φίλους, επικοινωνία, αλλά και νέες γνωριμίες, που μπορούν να φανούν επωφελείς στο μέλλον. Έτσι, με καλή διάθεση οδεύετε προς τις γιορτές, που θα είναι μία όμορφη περίοδος. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου σας είναι οι πιο τυχεροί αφού μέσα στο Δεκέμβριο θα συναντήσουν ένα πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος πολύ σημαντικό. Η σχέση που θα δημιουργηθεί, αν και θα δοκιμαστεί αρκετά την επόμενη χρονιά, έχει τις προοπτικές να καταλήξει σε κάτι πολύ θετικό.
 
Γ’ Δεκαήμερο: Εσείς ανήκετε στους Ιχθύς που διανύουν την καλύτερη περίοδο. Ο Δίας φροντίζει να φέρνει τους κατάλληλους ανθρώπους πλάι σας για να περάσετε μαζί τους όμορφες γιορτές. Όσοι είστε μόνοι αυτή την εποχή ο Δεκέμβριος έχει πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα άτομο που θα μείνετε μαζί του για αρκετό καιρό. Ιδιαίτερα θετικό είναι το διάστημα μετά τις 22/12, που όχι μόνο θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές, αλλά θα φέρει και ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη. Η κοινωνική σας ζωή θα γίνει αρκετά έντονη και νέοι άνθρωποι θα μπουν στο φιλικό σας κύκλο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί κάπου εκεί μπορεί να προκύψει μία συνεργασία, που θα σας ανεβάσει επαγγελματικά. Επίσης, αυτό είναι πολύ θετικό διάστημα για ν’ ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις που τυχόν εκκρεμούν ή να βρείτε το νομικό εκπρόσωπο, που θα σας βοηθήσει να τις τελειώσετε. Αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα της χρονιάς, το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε δεόντως. Τι φέρνει στη ζωή σου ο τελευταίος μήνας του χρόνου; Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται τον ανατρεπτικό Δεκέμβριο από τους κορυφαίους αστρολόγους του Myastro! Μίλησε τώρα μαζί τους ζωντανά καλώντας στο 14788 ή με sms στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2015 18:23:00