blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 798

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από εσένα. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον. 

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις, φίλε Κριέ. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Μάθε τώρα τους τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Ενεργειακά κοσμήματα με πολύτιμους λίθους σε εκπληκτικά σχέδια και χρώματα σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου στο ilovezen.gr!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις περισσότερα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους σας! Τρίτη σήμερα, 1 Σεπτεμβρίου και τουλάχιστον ημερολογιακά περνάμε σε μια άλλη εποχή…
 
Ο μήνας αυτός, έχει τα καλά του, έχει και τα περίεργά του. Ξεκινάει γενικώς με καλές προδιαγραφές και με την Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, που δείχνει νέα, δυναμικά ξεκινήματα. Στη συνέχεια περιέχει τις δύο τελευταίες εκλείψεις του έτους, που θα μας αναστατώσουν, αλλά θα μας φέρουν και νέες συντεταγμένες στην ζωή μας. Αναμονή λοιπόν, γιατί πολλά μπορεί να συμβούν στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, με την Αφροδίτη που τελειώνει την ανάδρομη πορεία της και στην συνέχεια με τον Ερμή που θα βρεθεί στην ίδια φάση.  
 
Η όψεις της Τρίτης
 
Σήμερα Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού και αφού σχημάτισε μια όψη αντίθεσης με τον Ερμή, προχωράει ακάθεκτη για να σχηματίσει τις επόμενες όψεις της!
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα
 
Η ημέρα βέβαια, λόγω της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που γίνεται ακριβείας στις 6.30’ π.μ., μας δίνει ρομαντική χροιά, αναπολήσεις του καλοκαιριού, καλλιτεχνικές τάσεις και ενδιαφέροντα και βέβαια λόγω της ουτοπίας του Ποσειδώνα, παραπλανήσεις και παρεξηγήσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σήμερα, είναι να μην εκτεθείτε σε καταστάσεις που βλέπετε πως δεν έχουν λογική…
 
Το πρωινό μας ανοίγει με ευχάριστη και δημιουργική διάθεση! Οι δύο προσωπικοί πλανήτες, Αφροδίτη και Άρης, κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη με ανάδρομη πορεία, συναντάει τον Άρη σήμερα και εκείνος την προσπερνάει! Η όψη είναι ακριβείας στις 8.00’ π.μ.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα
 
Ο δορυφόρος της Γης, καθώς τρέχει όπως πάντα, συναντάει τον μακρινό Πλούτωνα, σε μια όψη τετραγώνου, στις 8.30’ π.μ. Ίσως να τρέξουμε λίγο παραπάνω αυτό το πρωινό.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη
 
Στη συνέχεια, ο δορυφόρος της Γης, τείνει να συναντήσει την Αφροδίτη και τον Άρη, σε όψεις τριγώνου. Τα τρίγωνα αυτά θα σχηματιστούν ακριβείας, το πρώτο στις 11.25’ π.μ. και το δεύτερο στις 11.35’ π.μ.
 
Όλο αυτό το σκηνικό, με την σύνοδο των δύο πλανητών και τον τριγωνισμό της Σελήνης, επιφέρουν από την προηγούμενη βραδιά, ένα έντονο ερωτικό κλίμα, το οποίο θα εκφραστεί δεόντως! Ευνοούνται ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Απολαύστε την! Σχέσεις του κοντινού παρελθόντος επίσης μπορεί να περάσουν στην σφαίρα του παρόντος!
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό
 
Στην συνέχεια η Σελήνη, τρέχει και συναντάει τον μακρινό Ουρανό, σε μια όψη συνόδου, στις 7.35’ μ.μ., κλείνοντας τον κύκλο της στο ζώδιο και φέρνοντας νέα, ξαφνικά και ευχάριστα. Η βραδιά θα είναι πολύ ερωτική, με κοινωνικές συνευρέσεις και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα! Απολαύστε την, κοντά στο ταίρι σας, με ό,τι σας ευχαριστεί!
 
Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, αφήνοντάς μας γλυκιά και ευχάριστη γεύση!
 
Καλημέρα και καλό φθινόπωρο σε όλους σας!
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
6002 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 31/08/2015
Ανατολή:
06:57
Δύση:
19:53
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 31 Αυγούστου
 • Richard
  Gere
  Richard<br/>Gere
 • Γιώτα
  Νέγκα
  Γιώτα<br/>Νέγκα
 • Νίκος
  Ξανθόπουλος
  Νίκος<br/>Ξανθόπουλος
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika