blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 873

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές σου και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα με δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ, αλλά και εκείνος να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφαλής. Εσύ που έχεις ακόμη την ελευθερία σου, φρόντισε να το απολαύσεις τώρα που μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Μην χάσεις τον διαγωνισμό του Ilovezen.gr που θα στολίσει τις boho εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε μοναδικά κοσμήματα!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδια σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι η σημερινή για εσένα. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τετάρτη σήμερα, 7 Οκτωβρίου, ημέρα Ερμή και ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στο τέλος της ανάδρομης πορείας του, κάτι που δυσκολεύει τις συζητήσεις και φέρνει αναποφασιστικότητα. Η Σελήνη κινείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και από το ζώδιο αυτό προσδίδει ερωτική διάθεση και τάσεις διασκέδασης.
 
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο
 
Στο ουράνιο στερέωμα, ο Ερμής στις 2.00’ π.μ., τα χαράματα της Τετάρτης, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που προσδίδει σε όλο το εικοσιτετράωρο που ακολουθεί, σοβαρή προσέγγιση των θεμάτων που μας απασχολούν και οργανωτικό πνεύμα. Αν υπάρξουν καθυστερήσεις σε σημαντικά θέματα, μην ανησυχείτε, όλα θα πάρουν την πορεία τους, το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν ο Ερμής επιστρέψει στην ορθόδρομη πορεία του!
 
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα
 
Η σημερινή ημέρα, αλλά και πριν την λήξη του περασμένου εικοσιτετραώρου, καθώς ο Άρης επίσης σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, που γίνεται ακριβείας τα χαράματα της Τετάρτης στις 5.22’ π.μ., έχουμε αποσυντονισμό αλλά θα έχουμε να παλέψουμε και με αρκετές παρεξηγήσεις! Επειδή η όψη θα έχει έντονη επιρροή στην σημερινή ημέρα μας, καλό είναι να ζητάμε εξηγήσεις και να είμαστε προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο
 
Το πρωινό μας ανοίγει με αυτές τις επιρροές και με μια ευνοϊκή όψη Σελήνης – Ήλιου. Το εξάγωνο μεταξύ των φώτων, σχηματίζεται ακριβείας στις 2.40’ μ.μ., αλλά η επιρροή του είναι έντονη όλη την ημέρα. Δημιουργική διάθεση θα υπάρχει από το πρωί και βέβαια είναι μια καλή συγκυρία η σημερινή ημέρα, για νέα ξεκινήματα, αρκεί να προσέξουμε τα “ψιλά γράμματα”.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό
 
Το εικοσιτετράωρο θα κλείσει μ’ αυτές τις επιρροές και με μια όψη τριγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό, που θα κορυφωθεί μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, στις 00.10’ π.μ. της Πέμπτης, επιφέροντας ευχάριστη και κοινωνική διάθεση αποβραδίς, αλλά και όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι μας!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη και δημιουργική ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!
 
 
 
 
 
 
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4664 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 06/10/2015
Ανατολή:
07:28
Δύση:
18:58
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 6 Οκτωβρίου
 • Αλέξης
  Γεωργούλης
  Αλέξης<br/>Γεωργούλης
 • Διονύσης
  Σχοινάς
  Διονύσης<br/>Σχοινάς
 • Κώστας
  Δόξας
  Κώστας<br/>Δόξας
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum sylvia