blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 1553

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ, Κριέ πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις…

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αρκετά από εκείνα που σε προβληματίζουν θα μπουν σε μια σειρά και θα αρχίσουν να λύνονται ένα-ένα. Μην χάνεις την αισιοδοξία και κυρίως, αν είσαι μόνος σου, μη χάνεις την πίστη σου σε κάτι καλό που έρχεται. Οι πλανήτες πολύ γρήγορα θα σου χαρίσουν αυτόν που ονειρεύεσαι. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα τους αστρολόγους μας στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 και πάρε την απάντηση! Μάθε περισσότερα στις παρακάτω τηλεοπτικές εκπομπές μας και διάβασε το Αστροβαρόμετρο της ημέρας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις νέα σχέδια και συνεργασίες και θα δεις ότι οι καταστάσεις θα στραφούν υπέρ σου. Άλλωστε, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι ανώτεροι σου έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειες και την εργατικότητα που επιδεικνύεις. Μην βγεις από τον οικονομικό σου προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα παραμονεύουν.

 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Πέμπτης από τη Ματίνα Φατούρου

Πέμπτη σήμερα 26 Μαΐου, ημέρα Δία, τυχερή και αισιόδοξη, αν και σήμερα ο πλανήτης της τύχης τετραγωνίζεται από τον ανάδρομο Κρόνο, στις 12.55’ μμ., εκτονώνοντας τους περιορισμούς που νιώθουμε, αλλά βοηθώντας μας και να ξεπεράσουμε ό,τι μας μπλοκάριζε στο πρακτικό κομμάτι της ζωής μας.

Η Σελήνη σε κενό πορείας στον Αιγόκερω

Η Σελήνη θα κινηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Αιγόκερω μέχρι τις 5.27’ μμ., που εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου.  Πρακτικά δηλαδή, τις εργάσιμες ώρες της ημέρας, θα κινηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα είναι κενή πορείας, κάτι που μας μηνύει πως οι ώρες μέχρι τ’ απόγευμα δεν είναι κατάλληλες να ξεκινήσουμε καινούργια πράγματα.

Από τις 5.27’ μμ., ο δρόμος είναι ανοιχτός για να επανέλθουμε σε θέματα που επιθυμούμε να προωθήσουμε, για να κάνουμε αλλαγές, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και για να επανεξετάσουμε τις επιθυμίες και τους στόχους μας, κατά πόσο είναι αρμοστοί με τα δεδομένα μας την χρονική αυτή στιγμή ή πρέπει να τους εγκαταλείψουμε…

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη

Στις 6.05’ μμ., ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει την πρώτη όψη, ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη, που διευκολύνει τις σχέσεις και ανεβάζει το θερμόμετρο. Οι ώρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες για να έχουμε κοινωνική δράση και να βρεθούμε σε ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο

Στη συνέχεια,  η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, με ώρα κορύφωσης της όψης 11.00’ μμ. και στη συνέχεια μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο στις 5.00’ πμ. της 27ης Μαΐου. Η βραδιά θα εξελιχθεί εξαιρετικά, με κοινωνικές επαφές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα οι όψεις αυτές ευνοούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και εξομαλύνουν ό,τι έχει διαταχθεί!

 Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

 Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή
 
blank
 
blank
 
 
blank
5113 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 26/05/2016
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:34
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 26 Μαϊου
 • Helena
  Bonham Carter
  Helena<br/>Bonham Carter
 • Ειρήνη
  Μερκούρη
  Ειρήνη<br/>Μερκούρη
 • Τζοβάνα
  Φραγκούλη
  Τζοβάνα<br/>Φραγκούλη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank