blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 772

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω, σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Δείτε μία μοναδική συλλογή από ενεργειακά κοσμήματα με καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια, πολύτιμους λίθους που χαρίζουν τύχη, αγάπη και προστασία! Αποκτήστε τα στο ilovezen.gr με έκπτωση 20%!

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα συναισθηματικά σου, θα περάσεις την μέρα σου σκεπτόμενος πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και ο Δίας που παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Στους αδέσμευτους Κριούς, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό. Πότε θα αλλάξει το κλίμα στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Μεγάλο δώρο από το Myastro! Πάρε τώρα την πρόβλεψη για το ζώδιό σου για τον Αύγουστο 2015 στο email σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες κλείσε τώρα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες μας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ημέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις προβλήματα που είχες πριν να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Φένια Σταμέλου
 
Η σημερινή ημέρα ξεκινά δυναμικά με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού, δίνοντάς μας την ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις, ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που από τη μία δείχνουν ότι θα θελήσουμε να ακολουθήσουμε μία συγκεκριμένη πορεία που έχουμε χαράξει εμείς οι ίδιοι, όμως από την άλλη φαίνεται ότι αυτή η επιλογή απαιτεί να αφήσουμε κάτι παλιό πίσω μας. Η όψη επίσης δείχνει ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι που θέλουμε στο περιβάλλον εργασίας μας, όμως αποφεύγοντας συγκρούσεις με ανώτερους. 
 
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η επιρροή μιας όψης συνόδου της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Λέοντα, που κορυφώνεται τα μεσάνυχτα. Η σύνοδος αυτή επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες, ενώ λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, ενδέχεται να έχουμε και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν...
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4859 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 03/08/2015
Ανατολή:
06:33
Δύση:
20:29
Σαλώμη
myastro
Γεννήθηκαν 3 Αυγούστου
 • James
  Hetfield
  James<br/>Hetfield
 • Mathieu
  Kassovitz
  Mathieu<br/>Kassovitz
 • Δημήτρης
  Κοργιαλάς
  Δημήτρης<br/>Κοργιαλάς
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos vivian