blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Αιγόκερου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)

Υπεύθυνες, αξιόπιστες, εργατικές ψυχές! Όλη την χρονιά θα έχετε τον Κρόνο στο δικό σας δεκαήμερο. Θα σας ζητήσει να εργαστείτε σιωπηλά και χωρίς να αναμένετε αμοιβή, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά. Δηλαδή, ό,τι κάνετε στη σχέση σας θα είναι για το καλό του συντρόφου σας αλλά και του δεσμού σας. Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, θα είστε σοβαροί και μετρημένοι, θα κάνετε focus στις ανάγκες του άλλου και στη σταθεροποίηση της σχέσης που έχετε. Ίσως την προχωρήσετε και την πάτε ένα βήμα παρακάτω, ίσως ένα πιο επίσημο βήμα, κυρίως για να μην έχετε το “τι θα πει ο κόσμος” στο κεφάλι σας, ούτε εσείς ούτε το ταίρι σας. Θα γίνετε ακόμα περισσότερο ρεαλιστές. Υποχρεώσεις, υποχρεώσεις, υποχρεώσεις… οι οποίες όμως μακροπρόθεσμα θα ανταμειφτούν. Τα δώρα του Κρόνου δεν είναι εφήμερα, είναι δώρα που έχουν διάρκεια στο χρόνο.

Είστε παιδιά του Κρόνου και από την φύση σας είστε σοβαροί. Φαίνεστε ώρες-ώρες σαν να έχετε μια εκ γενετής προδιάθεση στην κατάθλιψη, τη μοναχικότητα και την απαισιοδοξία. Δεν ισχύει όμως, απλά δε θέλετε να χάνετε χρόνο σε σχέσεις επιφανειακές. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι singles του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να αισθανθούν ερωτική έλξη για κάποιο άτομο αρκετά μεγαλύτερό τους ή κάποιο άτομο αρκετά σοβαρό.

Η έκλειψη που σας επηρεάζει, είναι αυτή που πραγματοποιείται τον Ιούλιο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα επηρεάσει τις προσωπικές σας αξίες. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τα συναισθήματα που έχετε για τον εαυτό σας και θα αξιολογήσετε το τι αξίζετε στη ζωή και τι πρέπει να πάρετε μέσα από μια σχέση. Αντισταθείτε στην τάση που θα έχετε να “τρίψετε στην μούρη του άλλου” το τι έχετε ήδη προσφέρει. Δεν είναι αναγκαίο. Μπορεί να το καταλάβει και με άλλους τρόπους, αν φυσικά θελήσετε να παραμείνετε στη σχέση αυτή. Οι ανάγκες σας με αυτή την έκλειψη, θα είναι πιο σημαντικές για να αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι.

Τον Απρίλιο θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου και θα φέρει ρομαντισμό και αγάπη στην ζωή σας. Μπορεί κάποια φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική. Αν είστε σε σχέση, θα σας βάλει σε μια νέα εποχή ευτυχίας και χαράς. Η διασκέδαση και οι έξοδοι θα είναι σημαντικές για σας, είστε πιο ενθουσιώδεις και πιο αυθόρμητοι από ό,τι είστε συνήθως. Αφήστε για λίγο το παιδί μέσα σας να βγει και να χαρεί στιγμές ξέγνοιαστες.

Τον Ιούνιο η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Όσοι είστε σε σχέση, θα συνδυάσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με τις ανάγκες του άλλου.

Τον Οκτώβριο η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας αναγκάσει να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάτε τη σχέση σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα και θα είστε διατεθειμένοι να τα δείχνετε στους άλλους. Όποια σχέση ξεκινήσει τώρα, θα ξεκινήσει με καλούς οιωνούς.

Ο Ουρανός, περνώντας από τα μέσα Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει κεραυνοβόλους έρωτες, ασυμβίβαστους με τα όσα μέχρι στιγμής είχατε και γνωρίζατε.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)

Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη με πολλές ευκαιρίες για να φέρετε τις σχέσεις σας σε ένα ανώτερο επίπεδο. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζει και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Τι θα φέρουν; Επαναξιολόγηση στις σχέσεις σας για τους δεσμευμένους, ενώ αν είστε μόνοι αλλά υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το πλησιάσετε. Γενικά θα έχετε έντονα συναισθήματα, αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του άλλου. Θα θελήσετε να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη οικειότητα. Αξιολογήστε όποια συναισθήματα μοιράζεστε με άλλους.

Ο Δίας μέχρι και το Σεπτέμβριο από τον Σκορπιό θα σας βοηθάει να πλησιάζετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να μετατρέπετε φιλίες σε ερωτικές σχέσεις. Επίσης, σας φέρνει και μια σχέση από ένα κοινωνικό κύκλο, που θα είναι για σας ακριβώς αυτό που ζητούσατε.

Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που έρχεται για να κάνει λίγο θολά τα πράγματα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας. Δυσκολία στην συγκέντρωση θα έχετε και δε θα μπορείτε να εκφραστείτε συγκροτημένα. Θα είστε σε μια σύγχυση και θα έχετε να αντιμετωπίσετε μπερδέματα, δεδομένου του ότι άλλα θα σας λένε και άλλα θα ακούτε. Το καλό όμως είναι ότι ο Ποσειδώνας θα σας δώσει ευκαιρίες, φτάνει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Ο Πλούτωνας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας δίνει κύρος και μαγνητισμό. Έχετε την ανάγκη να αλλάξετε ριζικά, εσείς ως προσωπικότητα. Θέλετε να κυριαρχείτε πάνω στους άλλους και να περνάει το δικό σας. Θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας, μεταμορφωτικές αλλαγές. Θα πάτε ή στον Παράδεισο ή στην Κόλαση στην ερωτική – συναισθηματική σας ζωή. Να προσέχετε, γιατί μπορεί να εκδηλώσετε μια πιο υπόγεια συμπεριφορά και προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε, να δώσετε ύπουλα “κάτω από τη ζώνη” χτυπήματα. Το τονίζω αυτό, γιατί αν αυτό συμβεί, νομοτελειακά θα το βρείτε μπροστά σας.

Οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν είναι η σεληνιακή του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και η ηλιακή του Αυγούστου στον άξονα επίσης Λέοντα – Υδροχόου, οι οποίες μιλάνε για το ίδιο πράγμα στην ουσία και η δεύτερη επιβεβαιώνει την πρώτη. Δηλαδή, απελευθερώνεστε από τον ζυγό όσοι είστε καταπιεσμένοι. Κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας. Σταματάτε σχέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω. Ξοφλάτε τα συναισθηματικά σας χρέη. Αλλάζετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Κάποιοι όμως αποκτάτε ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα και δένεστε ακόμα πιο βαθιά με κάποια άτομα, ενώ κάποιοι άλλοι μεταμορφώνονται από… “καθωσπρέπει” σε ακούραστους εραστές του περιστασιακού. Η σεξουαλικότητά σας πάντως θα αυξηθεί. Αγωνίζεστε εσωτερικά και αν προσέξετε τις κινήσεις σας, θα κερδίσετε.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)

Αυτή η χρονιά για εσάς, περιλαμβάνει πολλή προσπάθεια για επικοινωνία. Οι σχέσεις θα είναι on-off και αυτό θα συμβεί γιατί θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας. Με τη συμπεριφορά σας κάνετε το σύντροφό σας να θεωρεί ότι προσπαθείτε να κυριαρχήσετε πάνω του. Η σχεδόν δικτατορική σας συμπεριφορά σκοτώνει απλά το ρομαντισμό στη σχέση της. Ακόμα και εσείς οι ίδιοι αισθάνεστε αποστασιοποιημένοι από το σύντροφο σας. Η έλλειψη ενδιαφέροντος δεν οδηγεί πουθενά. Σας συμβουλεύω να λύσετε τα όποια σας προβλήματα μέσω της επικοινωνίας και τον συνδυασμό ωριμότητας και ειλικρίνειας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να σταματήσετε να δείχνετε “ατσαλάκωτοι”, για να μπορέσει κάποιος να σας πλησιάσει.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα δημιουργήσει κάποια θέματα στο σπίτι σας ή στην κοινωνική σας ζωή και εν γένει στις σχέσεις σας, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει την επανάσταση και την ελευθερία. Συνεπώς, θα έρθει σε κόντρα με ό,τι έχετε μέχρι στιγμής χτίσει. Ο Ουρανός ανοίγει την πόρτα στην ελευθερία και γι’ αυτό πολλές φορές υπάρχουν και ρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις.

Ο Δίας συνεχίζει να σας βοηθά και να στέλνει στο δρόμο σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Πάρα πολύ καλή κοινωνική ζωή. Οι επιθυμίες σας γίνονται στοχευμένες, ξέρετε τι και ποιόν θέλετε και πώς θα τον κατακτήσετε. Είναι πολύ πιθανό μέσα από μια φιλική σας σχέση ή μέσα από μια πνευματική δραστηριότητα, να γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα αποκτήσετε μια πιο σοβαρή σχέση, που μπορεί να γίνει και γάμος.

Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 13/8 έως και 10/9 και θα σας φέρει επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν, με τους οποίους σας ένωναν και σας χώρισαν στο τέλος πολλά. Καλό είναι για σας, να μην ξεχνάτε ούτε αυτά που σας ένωναν, αλλά ούτε και αυτά που σας χώρισαν. Με τον Άρη ανάδρομο θα είστε όπως ένα ηφαίστειο. Φαινομενικά θα είστε ήρεμοι, αλλά μέσα σας θα βράζει η λάβα και θα έχετε εκρήξεις από το πουθενά. Καλό θα ήταν λοιπόν την ενέργειά σας να την βγάλετε κάνοντας… έρωτα και όχι πόλεμο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου τον Νοέμβριο και θα σας δώσει ευκαιρίες για να ξαναδείτε κάποιο άτομο που είχατε γνωρίσει μέσα από κάποιον κοινωνικό κύκλο. Υπάρχει μάλιστα και περίπτωση τα γεγονότα να φέρουν τη μετάλλαξη της σχέσης, που από φιλική θα γίνει ερωτική, ενώ θα έχει και μέλλον.

Η έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή του Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που αφορά σε αυτά που εσείς θεωρείτε σημαντικά. Θα έχετε μια εσωτερική πάλη και θα αναζητήσετε αυτά που θέλει η ψυχή σας. Τοξικές σχέσεις θα πάρουν την θέση τους στον… κάλαθο των αχρήστων. Θα αποκτήσετε συναισθηματικό θάρρος και θα μεταμορφώσετε τους φόβους σας σε δράση. Εννοείται φυσικά ότι όλη αυτή η ενέργεια θα εκτονωθεί μέσα από το σεξ. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:27:00