Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 28 Ιουνίου 2022 ο Ήλιος από τις 06° 50’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό. Η όψη αυτή θα μας κάνει να αισθανθούμε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας. Επιπλέον, λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας και βεβαιότητας ότι όλα θα πάνε καλά, θα έχουμε τη διάθεση να προχωρήσουμε σε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα ή σε αγορές ή ακόμα και σε επενδύσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, η θεά τύχη θα μοιάζει να είναι με το μέρος μας.

Sponsored Links

Αναγκαστική πειθαρχία και αυτοέλεγχος..

Ωστόσο, και επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα και δεν γίνονται όλα όπως βολεύουν εμάς, καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο πληθωρικοί στις εκδηλώσεις μας και να είμαστε περισσότερο εγκρατείς και να έχουμε αυτοέλεγχο έτσι ώστε «να μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι». Ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν, όμως θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την παγίδα, αν υπάρχει, ή απλά να προχωρήσουμε με πιο μικρά και σίγουρα βήματα για τη δική μας ασφάλεια. Μπορούμε να μην ασχολούμαστε, λοιπόν, με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να εστιάζουμε, τόσο την προσοχή, όσο και την ενέργειά μας σε ένα θέμα την φορά. Να μην υπερβάλουμε εαυτόν και να μην σπαταλούμε γενικά τις δυνάμεις μας γιατί στο τέλος απλά θα εξαντληθούμε.

Με τα χρήματα μας θα πρέπει να είμαστε από προσεκτικοί έως και συντηρητικοί και γενικά να προσέχουμε πόσα και που ξοδεύουμε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην προβούμε σε αγορές πραγμάτων γιατί τα έχουμε αληθινά ανάγκη αλλά, τουναντίον, να προσπαθήσουμε να καλύψουμε συναισθηματικές ανάγκες μας που προέρχονται από τα πάνω – κάτω των σχέσεών μας. Για τους ίδιους λόγους, θα πρέπει να προσέχουμε την τάση μας να τρώμε, να πίνουμε ή και να καπνίζουμε πολύ.

Επίσης όμως, θα πρέπει να προσέχουμε που, και κυρίως για ποιόν/αν, σπαταλούμε τα συναισθήματά μας. Εκεί θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία και άσκηση μέτρου καθώς ορισμένοι από εμάς θα αντιληφθούν ότι ξοδεύονται σε έρωτες, σχέσεις και καταστάσεις που δεν τους αξίζουν και δεν τους κάνουν να χαίρονται αλλά δυστυχώς τους πληγώνουν, τους στεναχωρούν και μεγαλώνουν τις ανασφάλειές τους.

Το σίγουρο είναι ότι η όψη αυτή θα μας ωθήσει, όχι μόνο να συμπεριφερθούμε σωστά και να ενεργήσουμε σύμφωνα με ηθικούς κανόνες, αλλά και να αξιολογήσουμε τους άλλους ακόμα καλύτερα. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αυτό που στο τέλος καθορίζει την ποιότητα του καθενός από εμάς είναι, τόσο η ικανότητά του να προσδιορίζει ποιες ενέργειες είναι καλές και ποιες λάθος, όσο και το ότι οι πράξεις πρέπει να διέπονται από δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις σας δείχνουν ότι όλα βαίνουν καλώς και είναι υπέρ σας, εσείς θα πρέπει να μην ξεθαρρέψετε. Τουναντίον, καλό θα ήταν να περιμένετε να εξελιχθούν τα γεγονότα που με την σειρά τους θα επικυρώσουν τις θετικές προβλέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι ακόμα και στους στενούς σας συνεργάτες. Καλό θα ήταν να επιλέξετε πολύ προσεκτικά σε ποιους θα εμπιστευτείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Δείτε την παρούσα φάση σα μια μορφή προετοιμασίας για όλα όσα θέλετε να συμβούν στο μέλλον και πράξτε τα δέοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας συνεργασίες με την όψη αυτή, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν σε αυτές εμπλέκονται και άνθρωποι από το φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από φήμες και σχετικές κουβέντες γιατί δεν είναι σίγουρο ότι αυτά που σας μεταφέρουν είναι πραγματικά γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις προθέσεις των άλλων, ειδικά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας γίνει, ίσως δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο θέλουν οι άλλοι να σας κάνουν να πιστέψετε. Βαδίστε με την απαραίτητη για τις περιστάσεις προσοχή.

ΛΕΩΝ

Μην απογοητεύεστε και μην αγχώνεστε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το προσωπικό σας πλάνο. Δεν σημαίνει ότι βαδίζετε σε λάθος δρόμο. Κάντε υπομονή και δείξτε επιμονή και προσήλωση στους στόχους σας. Ακόμα και οι καλύτεροι δρόμοι καμιά φορά μπορεί να έχουν και λακκούβες, όχι όμως για πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διαχειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και προσέξτε γιατί ίσως παρασυρθείτε σε έξοδα που θα κάνετε όχι από πραγματική ανάγκη αλλά προς χάρη εντυπωσιασμού των άλλων. Επίσης, αν αυτό είναι δυνατόν, αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με άτομα από το φιλικό η κοινωνικό σας κύκλο.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, ίσως μια επαγγελματική πρόταση να μη συνάδει με τις δικές σας προσδοκίες. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, ίσως το ταίρι σας δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα όσα ονειρεύεστε και έχετε προβάλλει πάνω του.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια γεγονότα με την όψη αυτή που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι οι γύρω σας είναι ασυνεπείς σε αυτά που σας έχουν υποσχεθεί. Ίσως, αυτά να αφορούν κάποια σχέδια για το μέλλον που είχατε κάνει με το ταίρι σας και που δεν έγιναν πραγματικότητα ή κάποια επαγγελματική συμφωνία που καταστρατηγήθηκε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν κάποια έξοδα σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών σας. Κάποιοι άλλοι θα κάνετε έξοδα για να εντυπωσιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, «όπου ακούτε πολλά κεράσια καλό θα ήταν να κρατάτε και μικρό καλάθι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ανωριμότητα και τα παιδιαρίσματα εκ μέρους, είτε των οικείων σας, είτε του/της συντρόφου σας ή ακόμα και των συνεργατών σας. Αυτό, όχι μόνο θα σας εκνευρίσει, αλλά και θα σας αναγκάσει να βάλετε, εκ νέου, και κάποια όρια. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν, όσο καλές προθέσεις και αν έχετε, να μην κάνετε μεγάλες δηλώσεις στην προσπάθειά σας να αποδείξετε στους άλλους τα συναισθήματά σας. Η όψη αυτή σας ζητά να έχετε χαμηλό προφίλ και τα λόγια σας να είναι λίγα και μετρημένα. Έτσι, αν κάτι δεν πάει όπως εσείς προβλέπατε δεν θα εκτεθείτε στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να είστε λίγο προσεκτικοί στα προσωπικά σας καθώς μπορεί, είτε να έχετε δώσει σε κάποιο άτομο παραπάνω αξία από ό,τι πρέπει, είτε ζητάτε από το ταίρι σας περισσότερα από ό,τι, αυτό το διάστημα, μπορεί να σας δώσει. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα σας και γενικά με τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-06-2022 12:00:00