blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Ιχθύ το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)

Ο χρόνος ξεκινά πολύ καλά για σας, με αρωγό σας τον Δία να σας βοηθά σε επαφές με εξωτερικό, εύρεση νέων ερωτικών στόχων και έναρξη νέων ερωτικών φιλιών. Αν και κατά βάθος διανύετε μια περίοδο της ζωής σας λιγότερο κοινωνική και αισθάνεσθε κάπως αμήχανοι όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με την προοπτική μιας σχέσης, κατά βάθος αυτό που χρειάζεστε είναι λιγότερη συναισθηματική επιφάνεια και ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία. Μέσα από μια σχέση με ένα άτομο που έχετε κοινά κανάλια επικοινωνίας και σας συνδέουν κοινοί στόχοι, θα ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκάημερο και ζητά από εσάς σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πρέπει να βάλετε στόχους και να τους ακολουθήσετε. Τα αισθηματικά σας δεν ξεφεύγουν από αυτή την προσταγή του Κρόνου φυσικά και αυτό που πρέπει να κάνετε όσοι έχετε κάποια σχέση, είναι να βάλετε κοινούς στόχους με το ταίρι σας. Όσοι δεν έχετε ταίρι, θα πρέπει να κάνετε στοχευμένες κινήσεις όταν πλησιάζετε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, θα πρέπει να είστε μετρημένοι και κυρίως ειλικρινείς.

Ο Κρόνος από τη θέση του αυτή, θα σας βοηθήσει να κάνετε κι ένα, ίσως λίγο επώδυνο, ξεκαθάρισμα στις φιλικές σχέσεις. Ίσως μέσα από αυτό όμως το ξεκαθάρισμα, να ανακαλύψετε ότι για κάποιο άτομο δεν τρέφατε μόνο φιλικά αισθήματα.

Όταν ο Ουρανός περάσει στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου, θα σας βοηθήσει αρκετά. 'Ισως έχετε ένα πιο εκκεντρικό τρόπο προσέγγισης των άλλων, πιο γήινο. Ίσως ακόμα και ο τρόπος που εκφράζεστε να σοκάρει λίγο τους άλλους, γιατί θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο σας είχαν συνηθίσει. Όμως μάλλον θα είναι επιτυχημένη αυτή η αλλαγή στην επικοινωνία σας, διότι έρχονται πολλά φλερτ, νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες και όταν ο Ουρανός κάνει την αναδρομή του, θα φέρει στο παρόν σας και παλιούς έρωτες.

Για επιστροφές ερώτων από το παρελθόν μιλάει και ο Άρης ανάδρομος στον Υδροχόο, που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 26/6 ως 12/8. Εδώ πρέπει λίγο να προσέξετε, γιατί θα βγουν φοβίες προερχόμενες από παρελθοντικούς έρωτες, που σας άφησαν πληγές στην καρδιά και στην ψυχή. Όπως όμως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, έτσι και όλοι οι έρωτες δεν είναι ίδιοι. Για κάποιους αξίζει να προσπαθήσετε.

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Σκορπιό που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο τον Οκτώβριο, μιλάει για επιστροφές ερώτων… ωραίων και μοιραίων.

Η έκλειψη που σας επηρεάζει είναι η σεληνιακή του Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες και να νικήσετε. Μην κρατάτε κρυμμένα συναισθήματα μέσα σας. Βγάλτε τα και μοιραστείτε τα με τον άνθρωπό σας. Αλλάξτε την καθημερινότητά σας στο καλύτερο μαζί με το ταίρι σας ή βγείτε έξω και φλερτάρετε οι αδέσμευτοι.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)

Χρονιά με πολύ συναίσθημα για σας του δευτέρου δεκαημέρου, που θα σας επηρεάσει και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ρομαντισμός, έρωτας και ίσως μια ερωτική σας σχέση να ολοκληρωθεί ή να επισημοποιηθεί. Προβληματικές σχέσεις θα λάβουν τέλος προσωρινά, ίσως γιατί οι συνασθηματικές σας ανάγκες μπορεί να σας οδηγήσουν σε επανασύνδεση. Ενθουσιασμός, πάθος και πολύ ερωτικό παιχνίδι για τους αδέσμευτους, που θα έχουν πολλές-πολλές κατακτήσεις. Προσοχή στα ερωτικά παιχνίδια μέσα στον εργασιακό σας χώρο, γιατί τα κουτσομπολιά θα σας γίνουν βραχνάς και φυσικά, αν προλάβετε με τόσες εξόδους, βάλτε και μια τάξη στα συναισθήματά σας, για να ξέρετε πού πατάτε.

Ο Δίας φυσικά βοηθάει στο να είστε… bon-viveur τύποι, γιατί σας δίνει λάμψη και μαγνητισμό, εξωστρέφεια, επικοινωνιακό χάρισμα και πολλές επιτυχίες στα φλερτ, κυρίως με ανθρώπους ή διαφορετικής κουλτούρας ή πιο πνευματικούς. Όταν μάλιστα γυρίσει και ανάδρομος, θα σας φέρει και επανασυνδέσεις με έρωτες από το παρελθόν. Αυτό για το δικό σας δεκαήμερο θα γίνει από 26/4 έως 10/7.

Ο… μπαμπάς σας, ο Ποσειδώνας, σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους και μαλακώνει την κυκλοθυμία σας. Έχετε πιο ενισχυμένη διαίσθηση, καταλαβαίνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς να χρειαστεί να σας πει κάτι. Φαίνεστε λιγότερο πρακτικοί και πιο ονειροπαρμένοι στους άλλους, αλλά αυτό είναι που τραβάει και την προσοχή τους. Έχετε μια πιο… νεραϊδίσια αύρα οι γυναίκες του ζωδίου σας και αυτό σας κάνει πιο μυστηριώδεις στους άλλους. Όλα καλά και όλα ωραία, αλλά μέχρι εκεί. Μη χάσετε το μέτρο, χρειάζεται και να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι στο εδώ και τώρα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Ακόμα μια έκλειψη που σας επηρεάζει, είναι αυτή του Αυγούστου που γίνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και σας καλεί να συνειδητοποιήσετε ότι το παρελθόν καλό είναι να μην επηρεάζει το παρόν σας. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα πάμε παρακάτω.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)

Ο χρόνος ξεκινά με εσάς να είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στη σταδιοδρομία σας και έχετε δώσει προτεραιότητα στην καριέρα σας, βάζοντας λίγο πιο πίσω τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Κάποιο από εσάς ίσως κάνετε και κάποια ταξίδια επαγγελματικής φύσης, τα οποία τελικά δε θα είναι ακριβώς επαγγελματικά, μιας και θα συνδιάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ειδικά στην αρχή του μήνα θα δίνετε στους άλλους την εντύπωση του αρκετά ανεξάρτητου και εκκεντρικού ανθρώπου, που απευθερωμένος από κανονισμούς και “κοινωνικά πρέπει”, ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις στιγμής.

Εσείς επηρεάζεστε και από την παραμονή του Ουρανού στον Κριό, που σας αποσυντονίζει λίγο σε σχέση με τα συναισθήματά σας. Έχετε μια συνεχή τάση να πιστεύετε ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει και δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Έχετε απότομα σκαμπανεβάσματα στις αντιδράσεις σας και αυτό προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Νοέμβριο θα σας φέρει πίσω αγάπες, πράγμα που μπορεί να γίνει ακόμα και σε ένα ταξίδι. Ο ανάδρομος Άρης από τον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 13/8-10/9 και θα δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση, που αποτέλεσμα θα έχει την επανεμφάνιση στη ζωή σας ερώτων από το παρελθόν. Επίσης, μπορεί φιλικές σχέσεις να μεταμορφωθούν σε ερωτικές.

Οι εκλείψεις που σας επηρεάζουν, είναι αυτή που θα γίνει τον Φεβρουάριο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στον τομέα της αισθηματικής σας ζωής, γιατί και αυτή μιλάει για επιστροφές ερώτων. Μόνο που αυτή την φορά καλό θα ήταν εκτός από τις καλές στιγμές, να θυμάστε και τους λόγους που οι συγκεκριμένες ερωτικές ιστορίες έγιναν παρελθόν.

Τέλος, σας επηρεάζει η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Μια έκλειψη που θα σας τονίσει τι σας κάνει μοναδικούς. Μια κλήση αφύπνισης, για να καταλάβετε πόσο τυχεροί είστε. Που έχετε μια σχέση, που είστε ερωτευμένοι, που επιτέλους σας πλησίασε το άτομο που σας ενδιαφέρει κλπ. Φλερτάρετε, σας φλερτάρουν, στόχοι και επιθυμίες πραγματοποιούνται, τι πιο όμορφο!  Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:29:00