blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Καρκίνου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)

Ο γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις διάρκεια σε ένα τυχαίο γεγονός, είπε ο Αϊνστάιν. Ο χρόνος ξεκινά με σας να έχετε το παραπάνω απόφθεγμα στο μυαλό σας και το βλέμμα σας καρφωμένο στον τομέα των σχέσεών σας. Έχετε ανάγκη από πνευματική επικοινωνία με το σύντροφό σας και σας λείπει το μοίρασμα των συναισθημάτων σας. Υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και αυτό θέλει πολύ προσοχή, γιατί θα φέρνει ένα μεγάλο χάσμα στη σχέση σας. Γενικά με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο στο περιβάλλον των σχέσεών σας αισθάνεσθε κάπως μπλοκαρισμένοι συναισθηματικά. Οι σχέσεις έχουν ένα “βάρος” και σας δημιουργούν μια πίεση. Ίσως αισθάνεστε ότι είστε υποχρεωμένοι να μείνετε σε μια σχέση γιατί αυτό πρέπει να κάνετε, γιατί αυτό είναι το σωστό. Ο Κρόνος σάς αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τα πράγματα ρεαλιστικά και να δείτε τι λειτουργεί σωστά και τι όχι. Να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και να εξετάσετε αν μπορείτε και αν αξίζει να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δε θέλετε επιφανειακές σχέσεις, θέλετε υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Ο Κρόνος θα μείνει στο δικό σας δεκαήμερο όλο το 2018. Είστε λοιπόν κάτω από το άγρυπνο μάτι του Κρόνου, του πλανήτη του κάρμα. Θα σας αναγκάσει λοιπόν να πάρετε αποφάσεις. Τι αξίζει να μείνει; Τι πρέπει να φύγει; Ο Κρόνος, να θυμάστε, απελευθερώνει. Αν μία σχέση π.χ. έχει “σαπίσει”, θα τη διώξει από πάνω σας. Ενώ αν μια σχέση έχει δυνατές και γερές βάσεις, θα τη πριμοδοτήσει με επιπλέον σταθερότητα. Από την άλλη όμως, κάποιοι από τους αδέσμευτους του ζωδίου και του δεκαημέρου σας, ίσως δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιο άτομο μεγαλύτερο ή πιο ώριμο από εσάς.

Προς το τέλος του Ιανουαρίου μάλιστα, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο ίσως βοηθήσει να μετατραπεί σε ερωτική μια φιλική σας σχέση, με την οποία βρίσκετε συνταίριασμα σε πνευματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος του Απριλίου στον Σκορπιό, στον τομέα του φλερτ και της δημιουργίας για σας, θα σας ανεφοδιάσει με στόχους και επιθυμίες. Θα γίνετε πιο ενθουσιώδεις. Μπορεί και να ολοκληρωθεί μια σχέση σας. Λίγη προσοχή στα “γκάζια” σας μόνο, γιατί μπορεί να παρα-ενθουσιαστείτε και να χάσετε τον έλεγχο.

Από τα μέσα Μαΐου και μετά, με το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, θα καλύψετε τις ανάγκες σας ίσως λίγο αντισυμβατικά.

Τον Ιούλιο έχουμε Πανσέληνο με συνοδεία σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Απελευθερωθείτε από οτιδήποτε έχει βαλτώσει. Μετασχηματίστε τις σχέσεις σας. Τακτοποιήστε τα συναισθήματά σας. Επανατοποθετηθείτε απέναντι στις αξίες σας.

Τέλος η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα είναι γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση. Μην ξεχνάτε ότι η Πανσέληνος συνδέεται με κορυφώσεις και με ολοκληρώσεις, κλείστε λοιπόν εκκρεμότητες. Τώρα είναι η ευκαιρία!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)

Ο χρόνος ξεκινά με άφθονη πλανητική ενέργεια, που σας καλεί να αντιμετωπίσετε ζητήματα σχέσεων. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπει μια νέα αγάπη στη ζωή σας. Ίσως κάποιοι από εσάς να αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η πρώτη σας αναγκάζει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα, εξωστρέφεια και ανάγκη για αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Δεδομένου ότι μια Πανσέληνος σχετίζεται με ολοκληρώσεις, κορυφώσεις και φινάλε, τώρα καλείστε να κλείσετε εκκρεμότητες που είχατε, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Η δεύτερη Πανσέληνος που συνοδεύεται και από την έκλειψη, τονίζει τις ανασφάλειές σας. Επίσης σας δημιουργεί έντονη ανάγκη να απελευθερωθείτε και να γίνετε πιο τολμηροί.

Ο Δίας από τον Σκορπιό θα σας χαρίσει πολλές προοπτικές εξέλιξης κάποιας σχέσης. Φλερτ, έρωτας και έξαψη. Μπορεί να ερωτευτείτε με πάθος ή να αναπτύξετε ερωτικές σκέψεις για κάποιο άτομο. Αφήστε το παρελθόν όσοι είστε κολλημένοι σε αυτό, και δείτε το μέλλον. Υπάρχει περίπτωση οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας να έχετε κάποια προβλήματα, όμως θα ανακαλύψετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που σας χωρίζουν. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να αποκτήσουν και παιδί. Η αναδρομή του Δία, που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από τα τέλη Απριλίου έως τις αρχές Ιουλίου, θα φέρει πίσω άτομα και καταστάσεις.

Ο Μάρτιος έχει δύο φεγγάρια. Το πρώτο στις αρχές του μήνα στην Παρθένο, προβλέπεται να έχει αρκετά συναισθηματικά μπερδέματα, όμως θα έχει και πολλά όνειρα και εντάσεις. Το δεύτερο στο τέλος του μήνα στο Ζυγό, θα φέρει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Το ίδιο θα γίνει και με την ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου στον Λέοντα που θα σας βάλει σε μια διαδικασία επανεξέτασης των αξιών και των προτεραιοτήτων σας. Τα γεγονότα που θα έρθουν, θα αλλάξουν και τον τρόπο που εσείς βλέπετε τον εαυτό σας.

Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας, που θα σας “φορέσει ροζ γυαλιά” και ως εκ τούτου θα ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και δε θα βλέπετε ό,τι κανονικά θα έπρεπε να δείτε. Ο Ποσειδώνας μάλιστα θα γυρίσει ανάδρομος και το δικό σας δεκαήμερο θα επηρεαστεί από τα μέσα Ιουνίου έως το τέλος περίπου του Νοεμβρίου. Κάπου στο διάστημα αυτό, μην σας κάνει εντύπωση αν έχετε επιστροφές. Επιστρέφουν έρωτες του παρελθόντος και γίνονται επανασυνδέσεις.

Τέλος, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να “κόβει βόλτες” στο περιβάλλον των σχέσεών σας, θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές. Καμία σχέση δε θα είναι όπως παλιά. Μεταμορφωτικές αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Νέες σχέσεις με βαθιά και ακραία συναισθήματα και έλξη για άτομα που κατέχουν θέση εξουσίας. Επιπλέον, ίσως για κάποιους από εσάς υπάρξουν κάποιες σχέσεις που πρέπει πάση θυσία να κρατηθούν μυστικές, προς το παρόν τουλάχιστον.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)

Η χρονιά ξεκινά με εσάς να ασχολείστε κυρίως με τον εαυτό σας. Μια είδηση από το εξωτερικό θα φέρει κάποιες θετικές αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, καθώς και νέο αέρα και ιδέες. Γύρω στις 14 Ιανουαρίου 2018 η όψη Αφροδίτης – Ουρανού θα φέρει κάποια προβλήματα στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς θα αισθανθείτε εγκλωβισμένοι από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας και θα θελήσετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Καλό θα ήταν όμως να σκεφτείτε παράλληλα και τα οφέλη που αποκομίζετε από τη σχέση σας και παράλληλα να βρείτε τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης. Μυστικοπάθεια και μια ελαφριά απαισιοδοξία. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε κάτι που σας έχει στοιχήσει πολύ; Tώρα είναι η ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα. Να φύγει από πάνω σας ό,τι σας ενοχλεί.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 15/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και σας βοηθάει να “ξοφλήσετε” τα συναισθηματικά σας χρέη. Κι αυτό είναι καλό γιατί όταν κάτι φεύγει, νομοτελειακά κάτι καινούργιο θα προκύψει να πάρει την θέση του παλιού. Για τους παντρεμένους λίγη παραπάνω προσοχή για ό,τι από κοινού διαχειρίζεστε με το σύντροφό σας, γιατί μπορεί να προκύψουν προστριβές. Προσοχή, μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα έχει πιο προσωπικό χαρακτήρα. Θα αναβαθμιστείτε σε πολλά επίπεδα. Αλλαγές στην εμφάνιση, αλλαγές στην προσωπικότητά σας, αλλαγές στις σχέσεις σας. Αλλαγές γενικά. Άλλες πιο εύκολες και άλλες πιο δύσκολες.

Επίσης ο Ουρανός, ο εκκεντρικός αυτός πλανήτης των αλλαγών, μέχρι και τον Μάιο που θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο, θα επηρεάζει εσάς και το κοινωνικό σας στάτους. Θα θελήσετε να κάνετε την επανάστασή σας στα επαγγελματικά σας και θα δώσετε όλη σας την προσοχή εκεί, με αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τα αισθηματικά σας, τα οποία αναγκαστικά θα μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από αρχές μέχρι και τα μέσα Απριλίου, ενώ και η Αφροδίτη επίσης στην αναδρομή της στον Ζυγό από αρχές έως τα μέσα Νοεμβρίου, υπόσχονται αμφότεροι επανασυνδέσεις. Θα δείτε τα λάθη του χθες. Θα κάνετε την προσωπική σας αναδρομή και εσείς στο πότε και πώς δώσατε αγάπη και πάθος και θα κάνετε απολογισμό της συναισθηματικής – ερωτικής σας ζωής. Φυσικά, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι σημαντικό κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας, γιατί όταν οι πλανήτες γυρίσουν ορθόδρομοι θα έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την απόφασή σας.

Τέλος, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο στο περιβάλλον των σχέσεών σας, τις μεταμορφώνει σε κάτι καλύτερο και αναβαθμισμένο ή τις τερματίζει. Ή θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση, με λίγα λόγια. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με αυτή τη διέλευση, οι σχέσεις γίνονται έντονες, καταπιεστικές και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ρήξης και διαζυγίου. Φαινομενικά τακτοποιημένες σχέσεις και ζωές, ανατρέπονται. Βέβαια, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι στις διελεύσεις του Πλούτωνα στο περιβάλλον των σχέσεών σας έχετε δυο επιλογές. Ή θα τα βάλετε κάτω τα πράγματα, θα τα εξετάσετε και θα τα διορθώστε ή θα καταστρέψετε ότι ήταν σαθρό. Το τέλος θα δοθεί έτσι και αλλιώς, πολλές φορές όμως μπορεί να είναι και ευτυχισμένο. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:19:00