blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Κριού το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (Γεννημένοι 21 - 31 Μαρτίου)

Ο χρόνος ξεκινά για σας τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στον τομέα των επαγγελματικών σας και του κοινωνικού σας στάτους. Αυτό σας κάνει να ρίχνετε το βάρος στα επαγγελματικά σας αμελώντας λίγο τις συναισθηματικές σας υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή.

Στα μέσα Μαΐου ο πλανήτης Ουρανός εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτή του η θέση επηρεάζει τις συναισθηματικές σας απολαβές και τις αξίες που έχετε σαν άνθρωποι. Το ρήμα “έχω” σε πρώτο πλάνο. Αυτά που έχετε στη ζωή σας, οι άνθρωποι σας, τα συναισθήματά σας για αυτούς. Θέλετε σιγουριά και ασφάλεια. Ο κυβερνήτης σας Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Αυγούστου. Το δικό σας δεκαήμερο επηρεάζεται μέχρι περίπου τα μέσα Αυγούστου. Τι σημαίνει αυτό; Επιστροφή μοιραίων σχέσεων από το παρελθόν σας. Νέες σχέσεις θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου, διότι θα επηρεαστούν από τα φαντάσματα των πρώην. Τέλος μπορεί να θέλετε να ζήσετε μια ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία, ενεργώντας παρορμητικά με την ανάγκη να ικανοποιηθείτε. Όμως τι θα γίνει όταν ο Άρης θα γυρίσει ορθόδρομος; Θα θέλετε ακόμα; Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό επηρεάζει το δεκαήμερό σας μέσα στον Οκτώβριο και υπόσχεται επανασυνδέσεις σχέσεων, που στιγμάτισαν τη ζωή σας με πάθος και ένταση.

Τον Ιούλιο πραγματοποιείται Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο κι αυτό σας φέρνει ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε τις σχέσεις σας και τους στόχους σας. Να βγαίνετε έξω, να διασκεδάζετε, να επικοινωνείτε, να γελάτε, να περνάτε καλά. Κάντε όνειρα για το μέλλον μαζί με το σύντροφό σας. Φλερτάρετε οι αδέσμευτοι.

Η χρονιά για σας τελειώνει πανηγυρικά με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 31/12. Πάθος, υπεραφθονία ζωτικότητας, παρορμητικότητα, ίσως και κάποια υπερβολή συναισθημάτων, αλλά πάνω από όλα θάρρος, δύναμη και αντοχές.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Απριλίου)

Ο χρόνος ξεκινά για σας με μεγάλες προσδοκίες. Εκπέμπετε μαγνητισμό και έλκετε κοντά σας ανθρώπους που έχουν στάτους και σχέση με την εξουσία. Οι επιθυμίες σας είναι βαθιές και έχετε ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από το σεξ, πράγμα που τονίζεται από την παρουσία του Δία στον Σκορπιό. Θα μπορείτε να χειρίζεστε το αντίθετο φύλο με μεγάλη ευκολία. Αισθάνεστε έτοιμοι να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Έχετε διαίσθηση και καλό είναι να την εμπιστευτείτε. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος/Σεληνιακή Έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Στην πρώτη, στις 2/1, θα υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι σας και στη ζωή σας γενικότερα. Θα υπάρξουν διαφορές και θα έρθουν στο προσκήνιο ενοχλητικές συμπεριφορές. Υπάρχει ένταση και καμία διάθεση για να “κατεβάσετε τους τόνους”. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε. Βάζετε σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας, κυρίως για να αποφύγετε να δράσετε στα προσωπικά σας. Η όποια κρίση υπάρχει, κατά βάθος είναι σε προσωπικό επίπεδο. Οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν και τα βαριά λόγια που ακούγονται, μένουν και δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω. Κάποιοι από εσάς θα αισθανθούν την ανάγκη να εκφραστούν συναισθηματικά και παράλληλα να ισορροπήσουν ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια ή δουλειά και σχέση. Στη δεύτερη Πανσέληνο, που είναι και σεληνιακή έκλειψη, θα επηρεαστεί ο τομέας της ζωής σας που συνδέεται με τον έρωτα και το φλερτ. Έντονες καταστάσεις, ξαφνικοί, παθιασμένοι έρωτες και γενικά ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας φορτώνει με φοβίες και απωθημένα. Τον Αύγουστο η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα επηρεάσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα τονίσει την ανάγκη σας να εκφράσετε δημιουργικά τον εαυτό σας, να είστε χαρούμενοι, να φλερτάρετε και να σας φλερτάρουν, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και έρωτα. Στα τέλη Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει ξανά στο ζώδιο των ερώτων σας, αλλά σε ανάδρομη πορεία. Πισωγυρίσματα και δεύτερες ευκαιρίες στο προσκήνιο. Σύγχυση για κάποιο άτομο που επιθυμείτε αλλά δεν μπορείτε να έχετε και καρμικά μαθήματα, που πρέπει να πάρετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Ευτυχώς όμως η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό είναι ισχυρή και ως επί το πλείστον, σας… χαρίζεται!

Τον Νοέμβριο ο πλανήτης Ουρανός σε ανάδρομη πορεία επιστρέφει στο ζώδιό σας για να σας θυμίσει ότι κάποιες φορές μια νέα αρχή μπορεί να έρθει μέσα από μια ανατροπή και υπόσχεται στιγμές πάθους κι ερωτική διάθεση στο φουλ.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Απριλίου)

Η χρονιά ξεκινά με την επίδραση της όψης Άρη – Ουρανού να σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση στον τρόπο που εσείς κατευθύνετε την ενέργειά σας. Επίσης, μπορεί να επαναξιολογήσετε συναισθηματικούς στόχους που έχετε θέσει και να δείτε το κατά πόσο ή όχι αυτοί οι στόχοι σάς προσφέρουν την επιτυχία και την ευτυχία που εσείς επιθυμούσατε. Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση, εκφράζεστε με άνεση, σας παρουσιάζονται ευκαιρίες και νέα άτομα μπαίνουν στο στόχαστρό σας και τραβούν το ενδιαφέρον σας.

Στις 15/2 πραγματοποιείται Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, η οποία επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζετε τους στόχους και τα θέλω σας. Κάποιοι στόχοι σας καρποφορούν και άλλοι αναθεωρούνται. Οι φίλοι σας παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ίσως μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον να γνωρίσετε τον επόμενο έρωτα της ζωής σας. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική και αισιόδοξη περίοδος, φτάνει κι εσείς από τη μεριά σας να απελευθερωθείτε από αρνητικές σκέψεις και φοβίες που ίσως έχετε. Ο Δίας γυρνάει ανάδρομος αρχές Μαρτίου στον Σκορπιό και ξαφνικά κάποιο άτομο σας ζητά μια δεύτερη ευκαιρία ή εσείς την ζητάτε από αυτό. Ευκαιρίες που ίσως αγνοήσατε στο παρελθόν επιστρέφουν. Αναζητήστε απαντήσεις από τον εαυτό σας πριν δώσετε απάντηση σε κάποιον – τι θέλετε, τι έχετε ανάγκη. Μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε δικούς σας κανόνες και δικούς σας κώδικες ηθικής. Ψάξτε βαθιά μέσα σας για να βρείτε την απάντηση σε ό,τι σας ταλανίζει. Τον Αύγουστο η αναδρομή του Άρη στον Αιγόκερω θα επαναφέρει στη ζωή σας ερωτικά απωθημένα ή και την ανάγκη να ενεργήσετε εντελώς διαφορετικά από ό,τι συνηθίζετε, έτσι ώστε να βρείτε λύση.

Στο τέλος Οκτωβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο που αφορά στα αισθηματικά σας, αλλά ανάδρομη. Δίνεται έμφαση στον έρωτα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να συνειδητοποίησαν το πόσο ερωτευμένοι είναι με το σύντροφο τους, αφού χώρισαν. Κάποιοι άλλοι μπορεί να μεταφέρουν φοβίες από καταστάσεις του παρελθόντος στις τωρινές τους σχέσεις. Ανασφάλεια αισθάνεστε και το μυαλό σας ίσως να επιστρέφει σε τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος σας, πράγμα που σας κάνει να διστάζετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο. Αυτά τα θέματα θα βρουν τη λύση τους μετά τα μέσα Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Το τέλος του χρόνου πάντως σας δίνει ένα – παραπάνω από φιλικό – χτύπημα στην πλάτη, με μία Αφροδίτη ωραία και μοιραία στον Σκορπιό και ένα Άρη επιθετικό, παθιασμένο και φλογερό στο ζώδιό σας. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:15:00