blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Λέοντα το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)

Ο χρόνος ξεκινά με εσάς να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Από την μια θέλετε παιχνίδι και επικοινωνία ή ακόμα και μια σχέση στη ζωή σας και από την άλλη θέλετε το κεφάλι σας ήσυχο. Έχετε μια ικανότητα να κάνετε… σκωτσέζικο ντους στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Από τη μία, του δίνετε να καταλάβει ότι το θέλετε και ότι μπορείτε να του χαρίσετε την γη και το φεγγάρι και από την άλλη είστε ψυχροί και αδιάφοροι. Στο βάθος υπάρχει μια δόση… ζαμανφουτισμού, ικανή να σας κάνει να μην θέλετε αποκλειστικότητες και δεσμεύσεις. Πάντως, έχετε ανάγκη να φλερτάρετε και αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα με κάποιο συνεργάτη σας. Όσο προχωράει ο χρόνος και δεδομένης της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο ρομαντισμός θα αντικατασταθεί από τις πρακτικές απαιτήσεις της καθημερινότητας. Είστε προσγειωμένοι στο εδώ και στο τώρα, και τις απαιτήσεις του. Προσπαθήστε να ξαναφέρετε το συναίσθημα στη ζωή σας και στη σχέση που έχετε με το σύντροφό σας. Από την άλλη, μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας ελκύει κάτι καινούργιο.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι είναι να κάνετε, είτε αυτό αφορά κάτι που ήδη έχετε είτε κάτι καινούργιο, κάντε το με όλη σας την καρδιά. Ο Ήλιος από τις 18/2 στους Ιχθύες σας βοηθάει να πάτε συναισθηματικά, ψυχολογικά, πνευματικά και σεξουαλικά τις σχέσεις σας σε άλλο επίπεδο, βαθύτερο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε μια σχέση, που θα σας δίνει ικανοποίηση και θα σας καλύπτει τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά.

Ο πλανήτης της ανατροπής, ο Ουρανός, μην ξεχνάμε ότι από το Μάιο και μετά θα μπει στον Ταύρο και θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο. Θα σας προκαλέσει (ή και θα σας αναγκάσει) για αλλαγές. Πιεστικές αλλαγές για το δικό σας καλό. Πολλά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σας και εσείς πρέπει να είστε αρκετά εφευρετικοί για να βγάλετε πέρα. Όσον αφορά στις πιέσεις που αναφέραμε, σιγοντάρει και ο Κρόνος που σας καλεί να αλλάξετε την καθημερινότητα σας.

Τον Απρίλιο, με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα γίνουν σταθεροποιητικές κινήσεις σε ό,τι αφορά στην οικογενειακή σας ζωή.

Τον Ιούνιο ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο και δημιουργεί ένα κλίμα έντασης και αντιδράσεων στις σχέσεις σας. Μπλοκαρισμένες ενέργειες και ενώ πατάτε γκάζι, αντί για μπροστά πηγαίνετε πίσω. Αναθεωρείτε απόψεις για σχέσεις. Προσοχή, γιατί αν προκύψει τώρα ρήξη, θα είναι οριστική. Αν είχε προηγηθεί χωρισμός πριν ο Άρης γυρίσει ανάδρομος, τώρα θα υπάρχει επανασύνδεση.

Τον Ιούλιο έχουμε Πανσέληνο και έκλειψη στον Υδροχόο. Εδώ χρειάζεται προσοχή. Έχουμε συμμετοχή Άρη και Ουρανού. Αυτό αν το συνδέσουμε αποκλειστικά με την ερωτική/αισθηματική σας ζωή, σημαίνει καβγάδες και ρήξεις, αλλά και δυναμικές αλλαγές.

Το φεγγάρι του Οκτωβρίου στον Ταύρο μιλάει για ξαφνικά γεγονότα που θα σας ξαφνιάσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Αφροδίτη, που αναδρομεί για το δικό σας δεκαήμερο στον Σκορπιό σχεδόν όλο τον Οκτώβριο. Επιστροφές, επανασυνδέσεις, επαναξιολογήσεις.

Το κερασάκι όμως στην τούρτα είναι ο Δίας, που από τις 9 Νοεμβρίου μπαίνει στον Τοξότη και θα ξυπνήσει τον… τζογαδόρο του έρωτα μέσα σας. Θερμοί, γενναιόδωροι, ρομαντικοί, παιχνιδιάρηδες και επιπλέον, τυχεροί στον έρωτα!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου)

Η χρονιά ξεκινά για εσάς με αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, άρα και στον ερωτικό. Παθιασμένος ρομαντισμός και ένας νέος έρωτας, που μπορεί ξαφνικά να σας αναστατώσει. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η πρώτη θα ενεργοποιήσει το συναίσθημά σας και πράγματα που έχετε αφήσει κρυμμένα μέσα σας. Σχέσεις που πρέπει να παραμείνουν κρυφές στο παρασκήνιο και μυστικά, τα οποία καλό θα ήταν να παραμείνουν μυστικά. Η επόμενη Πανσέληνος/έκλειψη θα ενεργοποιήσει την ανάγκη σας για εξωστρέφεια. Θα έχετε θετική ενέργεια και ενθουσιασμό, όπως επίσης και ανάγκη για αλλαγές, από την εμφάνισή σας έως και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, τους άλλους και τις σχέσεις σας.

Το μεγάλο σας ατού είναι ο Δίας, που μέχρι και τον Σεπτέμβριο προμοτάρει τον τομέα της οικογένειας κυρίως. Με λίγα λόγια, ευλογημένη οικογενειακή ζωή για τους παντρεμένους του ζωδίου και του δεκαημέρου σας, ή μια συγκατοίκηση που πραγματοποιείται, ή κάποιος γάμος! Τα δώρα του Δία σε σας θα είναι λοιπόν κυρίως οικογενειακή αφθονία, ενώ ίσως κι ένα νέο μέλος να προστεθεί σε αυτήν.

Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος, και το δικό σας δεκαήμερο θα επηρεαστεί από τα τέλη Απριλίου ως τις αρχές Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι όσοι από εσάς είχατε προβλήματα στον γάμο σας, στο σπίτι σας ή όσοι από εσάς είχατε χωρίσει, τώρα θα έχετε ευκαιρία για επανασύνδεση. Θα επαναφέρετε τη ζωή και τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας.

Ακόμα, μια ευκαιρία για επανασυνδέσεις θα υπάρξει όταν θα γυρίσει ανάδρομη η Αφροδίτη στον Σκορπιό, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο τον Οκτώβριο. Θα αναζητήσετε την αγάπη και τη διασκέδαση μέσα στο σπίτι σας. Θα εκτιμήσετε όσα έχετε δημιουργήσει μέσα σε αυτό. Κάποιοι από εσάς που δεν έχουν οικογένεια αλλά θα ήθελαν να έχουν, ίσως την βρούν “υιοθετώντας” κατά κάποιο τρόπο την οικογένεια του συντρόφου τους.

Λίγη παραπάνω προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον Ποσειδώνα που σας επηρεάζει. Σας δημιουργεί την ανάγκη να βρείτε μια βαθιά πνευματική επαφή και “να τα δώσετε όλα”. Είστε γενναιόδωροι και μεγαλόκαρδοι από τη φύση σας και ίσως κάποιοι να θελήσουν εκτός από την καρδιά σας, να διεκδικήσουν και το πορτοφόλι σας.

Τον Αύγουστο, η ηλιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα σας κάνει ώρες-ώρες να σκέφτεστε “Έι, και τι θα γίνει με μένα;”! Ψάχνετε την προσοχή που σας ανήκει και για αυτό καλό θα ήταν όταν θέλετε κάτι, να μην χτυπάτε το πόδι κάτω σαν μικρά παιδιά. Διεκδικήστε την προσοχή του συντρόφου σας ή του ατόμου που σας ενδιαφέρει με άλλους τρόπους. Δουλέψτε την αυτοπεποίθησή σας και αναζητήστε ισορροπίες ανάμεσα στην αυτονομία σας και την εξάρτηση από ένα σύντροφο.

Τέλος, όταν ο Δίας θα εισέλθει στον Τοξότη, στις 9 Νοεμβρίου, θα σας γνέψει χαμογελώντας από μακριά, δεδομένου ότι τα δικά του δώρα στον έρωτα θα τα λάβετε από τον Ιανουάριο του 2019.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου)

Χρονιά με μεγάλη δραστηριότητα. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δώσει στους δεσμευμένους του ζωδίου την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το σύντροφό τους μέσω μιας κοινής πνευματικής δραστηριότητας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου μπορεί να γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα κινήσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον μέσα από τη συμμετοχή τους σε μια πνευματική δραστηριότητα, μέσα από την παρακολούθηση κάποιων μαθημάτων για παράδειγμα, ή μέσω κάποιου χόμπι. Θα υπάρχει σίγουρα πάντως σε όλους σας μια αφθονία θετικών δονήσεων και δημιουργικών προσεγγίσεων, που θα εξασφαλίσουν ισχυρούς δεσμούς είτε μέσα σε ένα γάμο, είτε μέσα σε μια ρομαντική σχέση.

Τον επόμενο μήνα η Έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και μάλιστα στο περιβάλλον των σχέσεών σας. Η ηλιακή έκλειψη στον 7ο οίκο θα δυναμώσει τις σταθερές και ικανοποιητικές σχέσεις σας και θα τερματίσει όλες τις προβληματικές. Αν είστε αδέσμευτοι, ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση. Επαναξιολόγηση καταστάσεων, προσέγγιση προσώπων που σας ενδιαφέρουν, επαναφορά των σχέσεών σας σε βαθύτερο επίπεδο. Θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και θα θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες του. Η έκλειψη αυτή θα αφορά το “Εγώ” σας σε σχέση με τους άλλους και πώς θα δέσετε αρμονικά τις δικές σας επιθυμίες με τις δικές τους.

Γενικά αυτό το μήνα, τα βασικά σημεία που θα σας ενδιαφέρουν θα είναι οι σχέσεις σας και ο γάμος σας (όσοι έχετε). Χρειάζεται μόνο προσοχή, για να μην υποχωρήσετε στα θέλω σας προκειμένου να μη χαλάσετε τις ισορροπίες, γιατί η καταπίεση φέρνει και ξεσπάσματα. Ο Ουρανός από τον Κριό θα σας βοηθήσει στις μετακινήσεις σας και ίσως μέσα από αυτές να γνωρίσετε και ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας από εσάς. Μπορεί να προέρχεται από μια άλλη χώρα, μπορεί να είναι πιο φιλοσοφημένο ή πιο εκκεντρικό από εσάς. Το θέμα είναι ότι οι συνθήκες της ζωή σας θα αλλάξουν με απρόβλεπτο τρόπο. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε μια σχέση ανεξάρτητη, χωρίς περιορισμούς, και το μυαλό σας θα αναζητά πνευματικές προκλήσεις. Γενικά να ξέρετε ότι ο Ουρανός απαιτεί αλλαγές, για το δικό σας καλό. Στον Κριό μάλιστα οι αλλαγές αυτές θα έχουν να κάνουν με πρωτοβουλίες που θα πρέπει να πάρετε. Μόνο έτσι θα βγείτε νικητές.

Η αναδρομή του Δία θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο μέσα στον Απρίλιο. Χρειάζεστε έγκριση, αποδοχή, θέλετε να σας αγαπάνε και να είστε αποδεκτοί. Ο Δίας τώρα θα φέρει επιστροφές από το παρελθόν, ατόμων που είναι έτοιμα να σας πουν πόσο σας αγαπούν ή ακόμα καλύτερα, πόσο σας αγαπούσαν πάντα. Ίσως και επιστροφές ατόμων που θα ήθελαν να σας έχουν γνωρίσει καλύτερα και να σας αγαπήσουν. Για τους δεσμευμένους, επανασύνδεση με την οικογένειά σας αν είχατε προβλήματα, εντάσεις και ρήξεις. Αποκατάσταση σχέσεων λοιπόν, κυρίως οικογενειακών.

Ο Άρης ανάδρομος θα σας επηρεάζει από τα μέσα Μαρτίου μέχρι περίπου το τέλος Απριλίου. Έχετε μπλοκαρισμένες παρορμήσεις και αντιδράσεις, αλλά και μια τελειομανία που μπορεί να αποξενώσει το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Ζυγό, για το δικό σας δεκαήμερο θα φέρει πίσω στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, που ίσως κάποιοι από εσάς να είχατε γνωρίσει σε κάποιο ταξίδι ή μέσω σπουδών ή απλά στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Ο Δίας τέλος, με την είσοδό του στον Τοξότη θα είναι πολύ γενναιόδωρος μαζί σας. Ευτυχία, χαρές, έρωτας και όλος ο κόσμος μια θεατρική σκηνή, με εσάς πρωταγωνιστές από τον Μάρτιο του 2019. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:20:00