blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Παρθένου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου)

Ο Δίας από τον Σκορπιό σας βοηθάει και εσείς το έχετε αποφασίσει, φέτος θα… το κάψετε το πελεκούδι. Ο εργάτης που έχετε μέσα σας θέλει να πάρει την άδειά του και να περάσει καλά. Όχι ότι θα αποβάλετε εύκολα την εσωτερική σας ανάγκη να είστε… comme il faut και πειθαρχημένα παιδιά. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και θα αποφασίσετε να απελευθερώσετε την ενέργεια σας και να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως γνωρίσετε κάποιον σε μια θεατρική παράσταση, στο σινεμά, σε ένα κονσέρτο. Ίσως ακόμα το αντικείμενο του πόθου σας να είναι αρκετά νεότερο και πιο επικοινωνιακό από εσάς.

Τον Φεβρουάριο η όψη Αφροδίτης – Κρόνου σας δίνει αυτοέλεγχο, αντοχή και υπευθυνότητα. Βοηθάει να έχετε μια ομαλή αισθηματική ζωή στο γάμο σας και γενικά στις ερωτικές σας σχέσεις. Επικρατεί το καθήκον και δε διστάζετε να κάνετε τις απαραίτητες θυσίες, για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Στους ελεύθερους του ζωδίου προσδίδει μια εκλογίκευση σε ό,τι κάνουν και ένα φόβο στο να παρασυρθούν από το συναίσθημα. Έχουν μια επίγνωση των ορίων τους και δεν έχουν αυταπάτες, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια ροπή στις αισθηματικές σχέσεις με μεγαλύτερους.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και γενικά μιλώντας, σας ευνοεί αρκετά. Ως άνθρωποι αντιμετωπίσετε τον έρωτα πολύ σοβαρά και αναζητάτε σιγουριά και σταθερότητα. Είσαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Τα φλερτ σας δεν είναι απλά παιχνίδια, αλλά έχουν σοβαρή διάσταση, καθώς η αλήθεια είναι πως έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά. Όμως τώρα έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής. Για εσάς τους αδέσμευτους, θα έρθει στη ζωή σας κάτι πολύ καλό. Αυτοί που έχουν ήδη μια σχέση θα σκεφτούν πολύ σοβαρά τη συγκατοίκηση ή ακόμα και το γάμο. Οι παντρεμένοι θα περάσουν στιγμές υπέροχες με τον άνθρωπό τους.

Ο Ουρανός στο φιλικό σας Ταύρο από τον Μάιο και μετά, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς από εσάς ανθρώπους, που θα αλλάξουν τη ζωή σας με έναν απρόβλεπτο τρόπο.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 26/6-12/8 και φέρνει πίσω ανθρώπους, με τους οποίους είχατε δημιουργήσει μια ερωτική σχέση ή… περίπου ερωτική σχέση, μέσα από το χώρο της εργασίας σας ή γενικά μέσα από την καθημερινότητά σας.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε έναν κύκλο μιας σχέσης σας, την οποία προφανώς και θα την πάτε στο επόμενο επίπεδο. Στα ερωτικά σας θα υπάρχει ένας… ανεμοστρόβιλος δραστηριότητας. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε κάπου την καρδιά σας.

Προσοχή να δώσετε τον Ιούλιο, στην έκλειψη Σελήνης / Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, γιατί οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες, που θα έχετε μια ανάγκη για απομόνωση προκειμένου να σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε συναισθηματικά. Ό,τι κρυβόταν μέσα σας, θα έρθει στο φως.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, θα φέρεις στην επιφάνεια το αιώνιο θέμα “εγώ και οι άλλοι”! Ήρθε η ώρα να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ των δικών σας αναγκών και εκείνων του άλλου. Έρωτας, συναίσθημα και όμορφες στιγμές.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω θα έχει πολύ συναίσθημα και θα σας φέρει ευχαρίστηση μέσα από ένα στόχο που έχετε βάλει για μια σχέση σας και που έχετε επιτύχει.

Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη από τις 9/11 και μετά, θα σας φέρει ευτυχία στην οικογένεια για τους παντρεμένους, συγκατοίκηση για τους δεσμευμένους και, γιατί όχι, ένα γάμο!

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)

Το παιδί που έχετε μέσα σας έχει ξυπνήσει και θέλει να παίξει. Υπέροχος μήνας ο Ιανουάριος, όχι για γενική καθαριότητα σπιτιού, αλλά γενική εσωτερική καθαριότητα συναισθημάτων. Ανακαινίζεστε μέσα και έξω. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η πρώτη Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένα τέλος σε μια φιλική σχέση που έχετε, με σκοπό να τη μεταμορφώσει σε ερωτική. Μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες με ξεχωριστούς ανθρώπους ή ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον μέσα σε κάποιο σύλλογο ή μέσα από την συμμετοχή σας σε κάποια ομαδική δραστηριότητα. Η δεύτερη Πανσέληνος/έκλειψη θα επηρεάσει τον ψυχισμό σας και το υποσυνείδητό σας. Μυστικά και ψέματα που θέλατε να ξεχάσετε ή φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε, έρχονται στην επιφάνεια με την μορφή κάποιου ατόμου που έρχεται από το παρελθόν σας και η σχέση μαζί του θα πρέπει λόγω συνθηκών να παραμείνει κρυφή. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην συγχέετε τα όνειρα με την πραγματικότητα.

Ο Δίας από τον Σκορπιό θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και με μια διάθεση να πλησιάζετε ανθρώπους. Επίσης, θα τονίσει την ανάγκη σας να έχετε δίπλα σας κάποιον άνθρωπο, με τον οποίο θα μπορείτε να μοιραστείτε τις ίδιες πνευματικές αναζητήσεις. Όταν θα γυρίσει ανάδρομος, από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα φέρει πίσω στη ζωή σας ένα μεγάλο έρωτα, που ήταν πάντα στην καρδιά σας.

Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε στον Ποσειδώνα, που θα σας κάνει πιο ρομαντικούς, πιο ευαίσθητους και σε κάποιες περιπτώσεις πιο… κορόιδα. Μην νομίζετε ότι όλοι βλέπουν τα πράγματα με τα ίδια μάτια. Ο Ποσειδώνας στη θέση που βρίσκεται, δίνει μια ουτοπική εικόνα για τις σχέσεις και τον γάμο. Μην πέσετε θύματα εκμετάλλευσης και μην “παραμυθιαστείτε”. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε ποιόν εμπιστεύεστε, γιατί θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα όπως θα θέλατε να είναι και όχι όπως πραγματικά είναι. Για κάποιους δεν αποκλείεται όλο αυτό να εκδηλωθεί κάπως διαφορετικά, δηλαδή με μια παράλληλη σχέση, που ξαφνικά θα προκύψει. Για κάποιους πιο τυχερούς, ο Ποσειδώνας θα φέρει στη ζωή σας αυτό που θα λέγαμε “το δέκα το καλό”, τον ιδανικό σύντροφο.

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζει η ηλιακή έκλειψη τον Αύγουστο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Επικεντρωθείτε στην ψυχική σας ωρίμανση. Θα χρειαστείτε ισορροπία, γιατί θα κάνουν την εμφάνισή τους ψυχολογικοί φόβοι και καταπιεσμένες επιθυμίες. Οι παράνομοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο και ίσως για κάποιους αυτό να προκαλέσει θέματα.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)

Αυτή τη χρονιά αυτό που χρειάζεστε είναι η εποικοδομητική επικοινωνία, καθώς ο σύντροφός σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις οικογενειακές και αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε την ανταλλαγή σκληρών λέξεων και να διατηρήσετε τους τόνους χαμηλούς, έτσι ώστε να μη διαταραχτούν οι σχέσεις σας. Ακόμα και τα παιδιά σας – όσοι έχετε – μπορεί να δημιουργήσουν αιτίες εντάσεων. Οι ελεύθερες εκπρόσωποι του ζωδίου, καλό θα ήταν να προσέξουν για τυχόν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Τον Φεβρουάριο θα έχουμε μια έκλειψη Ηλιακή στις 15/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει για σας ότι θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα αντίθετα. Ανάμεσα στην ανάγκη σας να αναλύετε τις σχέσεις σας και την ανάγκη σας να πιστέψετε και να αφεθείτε σε αυτές. Θα επικεντρωθείτε σε ψυχολογικούς φόβους και καταπιεσμένες επιθυμίες και θα θελήσετε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Είναι μια περίοδος εσωστρέφειας και υπάρχει περίπτωση άνθρωποι από το παρελθόν να ξανάρθουν στο μυαλό σας.

Ο Δίας θα σας φέρει την – αναμενόμενη ομολογουμένως, μετά από όλα όσα έχετε περάσει – επιβράβευση. Μια νέα γνωριμία με άνθρωπο που θα σας κάνει να ξαναπιστέψετε στον έρωτα και θα σας δώσει την αγάπη και την σταθερότητα που τόσο επιθυμείτε. Ή θα επιστρέψει η ηρεμία στην σχέση που έχετε και για διάφορες αιτίες είχε χαθεί. Η αναδρομή του Δία που θα επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, θα γίνει 10/3 ως 25/4 και θα φέρει πίσω χαμένες αγάπες και έρωτες, για να σας κάνει να ξαναπιστέψετε στα happy-end.

Ο Ουρανός μέχρι να αλλάξει ζώδιο και να μπει στον Ταύρο, δηλαδή μέχρι το Μάιο, θα σας γεμίσει άγχος και συναισθηματική πίεση. Όμως θα φτάσει και στα έγκατα της ψυχής σας. Θα σας φέρει πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες, τονίζοντας την λίμπιντο σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη τον Ιούλιο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα σας φέρει μια γνωριμία μέσα από μια εταιρία ή ομάδα ή γενικά συλλογική δράση. Νέες γνωριμίες με ιδιαίτερους ανθρώπους, που ίσως να έχουν και κάποια υψηλή θέση στον τομέα τους. Σπουδαία γεγονότα συμβαίνουν και στόχοι ικανοποιούνται. Για τους δεσμευμένους σημαίνει ότι θα βιώσουν μια σειρά συναισθημάτων στις σχέσεις τους. Άλλες φορές θα έχουν ενθουσιασμό, άλλες ηρεμία, άλλες κάποια ένταση. Η αγάπη όμως θα κυριαρχεί και τα όποια προβλήματα θα αντιμετωπιστούν.

Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο, που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο τον Αύγουστο, θα κάνει για κάποιους το γάμο ή τη σχέση τους “πεδίο μάχης”. Εσωτερικός θυμός και παρορμητικότητα, θα σας οδηγήσει σε αντικοινωνική συμπεριφορά. Τσακωμοί και ρήξεις σχέσεων. Κατεβάστε τα γκάζια και προσοχή στις “απότομες στροφές”. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια ακόμα ενέργεια του ανάδρομου Άρη έχει να κάνει και με επιστροφές εραστών. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι θέλετε φυσικά, απολαύστε το! Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:22:00