blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Ταύρου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 21 Απριλίου - 1 Μαΐου)

Ο χρόνος ξεκινάει για σας ήρεμα, είναι σαν να σας δίνεται χρόνος για να βρείτε τους ρυθμούς σας και να επιστρέψετε σε μια ομαλή καθημερινότητα μετά τις γιορτές. Υποβόσκει όμως και μια ελαφριά τάση για μελαγχολία και καχυποψία για όλους και για όλα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Τα όποια προβλήματα έχετε με τον σύντροφο σας θα επιλυθούν μόνο αν δείτε τα πράγματα ώριμα και καθαρά χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με κάποιο άτομο που θα προέρχεται από το εξωτερικό ή που θα γνωρίσετε σε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό. Με το άτομο αυτό θα επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Η όποια γνωριμία γίνει αυτό το διάστημα θα συντελέσει σε ένα προσωπικό σας μετασχηματισμό. Θα υπάρξουν πολλά εμπόδια και προβλήματα, αλλά και βοήθεια από απροσδόκητες πηγές.

Η Πανσέληνος στα τέλη Απριλίου, που θα γίνει στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου σε αρμονία με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα είναι άκρως σταθεροποιητική για τα συναισθήματα σας και τις σχέσεις σας. Θα επαναξιολογήσετε τα πράγματα. Είτε θα προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, είτε θα την τερματίσετε. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας που σας ενδιαφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις κινήσεις σας, να το προσεγγίσετε και να επιδιώξετε σύνδεση. Τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Επίσης, δεδομένου ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή και για διαπραγματεύσεις, σε περίπτωση που επιθυμείτε να λύσετε μια σχέση ή το γάμο σας, τώρα είναι η περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα βρείτε τις συμβιβαστικές λύσεις που απαιτούνται, έτσι ώστε αυτό που επιθυμείτε να γίνει ομαλά.

Στα μέσα Μαΐου ο πλανήτης Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο σας. Η θέση αυτή, γενικά μιλώντας, δε θεωρείται και από τις καλύτερες γιατί η πρακτικότητα και η ανάγκη της υλικής διασφάλισης του Ταύρου έρχεται σε αντίθεση με το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα του Ουρανού. Οι ενέργειες του πλανήτη στη θέση αυτή καταπιέζονται. Αυτό που κυριαρχεί είναι το κυνήγι συναισθηματικής ασφάλειας, των αισθηματικών ανατροπών, αλλά και των υπολογιστικών σχέσεων. Ειδικά μιλώντας όμως, εσάς η θέση αυτή σας καλεί να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές στη ζωή σας. Θα γίνετε ανήσυχοι, ενθουσιώδεις, έτοιμοι για εξερευνήσεις, αλλαγές, ρίσκα και ανατροπές. Ο Άρης μέσα στον Ιούνιο γυρνάει ανάδρομος και αυτό σημαίνει ότι ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος επιστρέφουν ή και φιλικές σχέσεις τώρα αλλάζουν πρόσωπο και γίνονται ερωτικές.

Η έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερό σας, είναι αυτή που γίνεται τον Φεβρουάριο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές, με πολλά φλερτ και ερωτικές φιλίες.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Μαΐου)

Το έτος ξεκινάει με εσάς να έχετε δυναμισμό και απίστευτη όρεξη για ακραία ερωτικά παιχνίδια. Έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Προσοχή σε σκάνδαλα και ίντριγκες που μπορεί να προκύψουν από τις σχέσεις σας. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η μεν πρώτη επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και σας και σας κάνει να μπερδεύετε λόγια και συναισθήματα, αλλά και να διακατέχεστε από αμετροέπεια. Χαλαρώστε και ξεδιπλώστε το μπερδεμένο κουβάρι. Εκφράστε σωστά αυτό που θέλετε και πείτε ακριβώς τι αισθάνεστε. Η δεύτερη Πανσέληνος, που συνοδεύεται και με την έκλειψη, σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να βγείτε λίγο έξω από το σπίτι.

Μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Να είστε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες! Επίσης ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ψάξτε τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καλός μήνας αν υπάρξει προσωπική προσπάθεια και πρωτοβουλία για αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των ζευγαριών, αλλά και τιμιότητας, πρώτα με τον εαυτό σας και κατ' επέκταση με τους άλλους. Μπορεί να μη ζείτε την πιο ρομαντική περίοδο της ζωή σας αλλά υπάρχει σταθερότητα και υπευθυνότητα. Ο ανάδρομος Δίας από τον Σκορπιό από τα τέλη Απριλίου, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Δεύτερες ευκαιρίες, πισωγυρίσματα. Σχέσεις σε τεντωμένο σκοινί.

Τον Ιούνιο ο Ποσειδώνας, η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης που εκτός των άλλων ευθύνεται για την πνευματική περιοχή που ζουν οι ιδέες, τα συναισθήματα και τα πιστεύω, αλλά επίσης και οι ουτοπίες, οι εξαπατήσεις και οι φαντασιώσεις, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Σας καλεί να καταλάβετε ότι τα όνειρά σας, οι αξίες σας, οι ιδεολογίες σας δεν είναι ουτοπίες, απλά χρειάζονται πίστη, ευαισθησία και πολύ δουλειά για να γίνουν πραγματικότητα.

Προσοχή λίγο με την Πανσέληνο τον Ιούλιο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που συνοδεύεται και από έκλειψη Σελήνης. Σας απασχολεί τόσο το κοινωνικό σας “φαίνεσθαι”, που ξεχνάτε το πραγματικό σας “είναι”. Προσέξτε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και – μεταξύ μας – βρείτε κι εσείς το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας.

Τον Νοέμβριο ο Δίας αποχωρεί από τον Σκορπιό και εισέρχεται στον Τοξότη, πράγμα που στη δική σας περίπτωση τονίζει τη σεξουαλικότητά σας. Η όρεξη σας στο τομέα σεξ επεκτείνεται και ίσως βρεθείτε με περισσότερους από έναν συντρόφους ή μπορεί να αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο σε αυτόν που ήδη έχετε. Για κάποιους από εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει οικονομικά. Βέβαια, λένε ότι η διέλευση αυτή φέρνει επιτυχημένες επενδύσεις με διάρκεια, δε σημαίνει όμως ότι οι επενδύσεις αυτές είναι μόνο οικονομικές, μπορεί ωραιότατα να είναι και αισθηματικές.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Μαΐου)

Η χρονιά ξεκινάει με πολύ ερωτική ενέργεια. Ο Άρης από τη θέση που βρίσκεται, σας δίνει ένα τεράστιο απόθεμα ενέργειας και σεξουαλικής δραστηριότητας, καθώς και φλογερό ταπεραμέντο. Ικανοποιείτε όμως τα θέλω σας χωρίς να σας απασχολούν οι ανάγκες του συντρόφου σας και αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα και απογοητεύσεις στο σύντροφό σας και κατ' επέκταση σε εσάς, γιατί θα έχετε διαρκώς μια αίσθηση ανικανοποίητου και δε θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να αισθανθεί στοργή και αγάπη. Σας συμβουλεύω να μετριάσετε την επιθετικότητά σας και να προσπαθήστε να κατανοήσετε την άποψη του συντρόφου σας. Προσοχή στα ερωτικά παιχνίδια που γίνονται στο παρασκήνιο, γιατί μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Ο Δίας στον Σκορπιό συνεχίζει να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και να ισχυροποιεί τις σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες και μόνιμες σχέσεις στα καλύτερά τους. Έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο και όλοι έχουν για σας τις καλύτερες εντυπώσεις. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεδομένου ότι ο Δίας λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός, σε περίπτωση που κάποια σχέση σας έχει προβλήματα η διέλευση αυτή δε θα τα αμβλύνει, αλλά θα τα μεγεθύνει. Άρα, σχέσεις που δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν, θα διαλυθούν με σκοπό να κάνουν χώρο για νέες, πιο κατάλληλες για σας. Η Ηλιακή έκλειψη στις 15/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας ωθεί στην αναζήτηση της εξέλιξης και της επιτυχίας. Θέματα καριέρας στο προσκήνιο και δουλεύετε αρκετά, γι’ αυτό προσέξτε να μην παραμελήσετε τις υπόλοιπες σχέσεις σας.

Τον Μάρτιο ο Δίας γυρίζει ανάδρομος και φέρνει επιστροφές προσώπων από το παρελθόν σας. Πρόσωπα που έχουν παίξει ένα ξεχωριστό ρόλο στη ζωή σας επιστρέφουν και διεκδικούν τον έρωτά σας.

Η αναδρομή του Πλούτωνα στον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου και πηγαίνει τις σχέσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Τις κάνει βαθύτερες και πιο έντονες. Όσο πιο βαθιά πηγαίνουν, τόσο πιο πολύ έχετε την ανάγκη να τις ελέγχετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη ζήλια σας.

Ο Δίας, κυρίως από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως και τις αρχές Νοεμβρίου (που εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη), σας πριμοδοτεί με ευνοϊκές ερωτικές περιπέτειες και ευκαιρίες που έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε. Όσοι έχετε δουλέψει πάνω σε μια σχέση σας και έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας, θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Οι άνθρωποι που θα είναι δίπλα σας, δε θα λένε απλά λόγια, θα τα κάνουν και πράξεις. Κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η αναδρομή του Ουρανού επηρεάζει το δεκαήμερό σας από τις αρχές Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος του χρόνου. Έρχεστε σε επαφή με την ψυχή σας και με τις ανάγκες σας. Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις και η αυτογνωσία θα σας έρθει μέσα από καταστάσεις που θα είναι εκτός ελέγχου. Προσοχή, μην αντιδράτε σπασμωδικά και να χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:16:00