blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Τοξότη το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)

Ξεκινά ο χρόνος με εσάς να μετράτε τι αξίζετε, τι θέλετε, τι έχετε, τι σας λείπει και πώς θα το αποκτήσετε. Ο Κρόνος έφυγε από το κεφάλι σας, αλλά τώρα που είναι στον Αιγόκερο εστιάζετε στο τι αξίζετε. Έχετε ανάγκη να πιστέψετε στον εαυτό σας και οι άλλοι να καταλάβουν τι αξίζετε. Ποιες είναι οι ανάγκες σας, τα συναισθήματά σας; Ο σύντροφος, αν υπάρχει, θέλετε να σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε υλικά, ηθικά, πνευματικά και κυρίως ερωτικά. Αν δεν υπάρχει, ψάχνετε κάποιον να σας θαυμάσει για αυτό που είστε και να σας καλύψει σε όλους τους τομείς τις ζωής σας. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στον τρόπο που μιλάτε και να μην πυροδοτήσετε καβγάδες με τον σύντροφό σας. Θα έχετε ένταση και τη θέληση να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Γενικά θα έχετε υπεραφθονία ζωτικότητας και πάθους. Μια είναι η συμβουλή: Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο.

Ο Ουρανός μέχρι τα μέσα Μαΐου που μπαίνει στον Ταύρο λειτουργεί βοηθητικά, φέρνοντας έρωτες στο δρόμο σας. Φιλικές σχέσεις γίνονται ερωτικές και έρωτες ξεφυτρώνουν μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ρομαντισμός μπορεί να μην υπάρχει, αλλά μια εναλλακτική αντίληψη για τις σχέσεις, κάτι πιο… free με λίγα λόγια. Όταν ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινότητάς σας, που θα υποστεί αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να αφορούν την εργασία σας φυσικά και αυτός είναι ένας λόγος για να υπάρχουν (μέσα στο γενικότερο καθεστώς των αλλαγών και των ανατροπών) και προβλήματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Καλό θα ήταν να μην μεταφέρετε τις πιέσεις του επαγγελματικού σας χώρου στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ο Άρης ανάδρομος θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από 26/6 έως12/8 και θα φέρει για κάποιους από εσάς προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Ίσως ο λόγος σας να είναι επιθετικός και έτσι προκαλείτε καβγάδες και ρήξεις. Σε κάποιους άλλους θα φέρει άτομα από το παρελθόν, τα οποία ίσως ξανασυναντήσετε μέσα από κάποια παρέα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου σχεδόν όλο τον Οκτώβριο. Μοιραίες επιστροφές σάς λένε ότι για να πάρετε, πρέπει πρώτα να δώσετε. Θα κάνετε ένα απολογισμό της ερωτικής σας ζωής. Ίσως έχετε ήδη συνειδητοποιήσει την αξία μιας παλιάς σχέσης και θέλετε να επιστρέψετε.

H Πανσέληνος του Αυγούστου σας χαρίζει όμορφες στιγμές μέσα από την ισορροπία που θα καταφέρετε να αποκτήσετε, ανάμεσα στη δουλειά και στην οικογένεια σας ή ανάμεσα στη δουλειά και το ταίρι σας. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού σας ωθεί στη δράση, θα έχετε τις απαραίτητες προκλήσεις και θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, πάθος και αυθορμητισμό. Αν είστε σε σχέση η περίοδος είναι εξαιρετική, αν είστε μόνοι θα έρθει κάτι συναρπαστικό στη ζωή σας.

Η έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή του Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που θα σας απογειώσει πέρα από τα προσωπικά σας σύνορα. Ταξίδια και γνωριμίες, συναντήσεις και πολλές συζητήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη επηρεάζει το δικό σας άξονα και σας βάζει στη διαδικασία αναζήτησης της ισορροπίας με το άλλο σας μισό. Η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει, θα είστε έτοιμοι για να διαπραγματευτείτε, γιατί θα είστε έτοιμοι να δώσετε αυτά που θέλει ο σύντροφός σας. Επίσης, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Τα υπέροχα νέα για σας φυσικά, είναι ότι στις 9/11 μπαίνει ο μπαμπάς σας, ο Δίας, στο ζώδιό σας επηρεάζοντας για αρχή το δικό σας δεκαήμερο. Εύνοια σε όλους του τομείς, χαρά, τύχη ερωτική, νέες σχέσεις, φλερτ, ανανέωση των σχέσεων που ήδη έχετε, όλα τα καλά του Θεού σε ένα πακέτο.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Δεκεμβρίου)

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζει και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λοιπόν να μετασχηματίσετε μια σχέση σας και να την περάσετε σε βαθύτερο επίπεδο. Απελευθερώνεστε από οτιδήποτε έχει βαλτώσει. Θέλετε ένα νέο θετικό ξεκίνημα. Ξεχρεώνετε συναισθηματικά και προχωράτε. Έχετε ανάγκη από ένα σύντροφο, με τον οποίο θα επικοινωνείτε και πνευματικά. Για σας, η αυξανόμενη διανοητική καλλιέργεια της σχέσης σας είναι και κομμάτι της προσωπικής σας ωρίμανσης.

Έχετε σεξουαλικές επιθυμίες και είστε επιρρεπείς σε ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Σας παρασύρουν εύκολα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, για το δικό σας καλό. Ωστόσο θα έχετε ένα φύλακα-άγγελο σε ό,τι κάνετε, ο οποίος θα σας σώζει στο… παρά πέντε. Αρμονικές οι σχέσεις των δεσμευμένων, το μόνο που χρειάζεται σε σας είναι να προσπαθήσετε να μοιράζεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας με το σύντροφό σας.

Δώστε την απαραίτητη προσοχή στον Ποσειδώνα, γιατί σας κάνει να ωραιοποιείτε καταστάσεις και να μη βλέπετε τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και μέσα στο σπίτι σας. Προσπαθήστε κάποιοι από εσάς να καταλάβετε ότι άλλο πράγμα είναι το “αγαπώ και βάζω τις ανάγκες του συντρόφου μου πάνω από τις δικές μου “ και άλλο είναι το “κάνω από μόνος μου θύμα τον ίδιο μου τον εαυτό”.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς και σας φέρνει έρωτες μέσα από σπουδές ή ταξίδια ειδικά στο εξωτερικό, ή έρωτες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και στάτους από εσάς. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, fb, twitter κλπ. παίρνουν φωτιά.

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα σας φέρει αντιμέτωπους με ερωτικούς μετασχηματισμούς. Θα αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας και τη θετική αύρα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας με περισσότερη ευκολία. Η σεξουαλικότητά σας θα αυξηθεί και θα γίνει εντονότερη. Θα πλησιάζετε τους άλλους πιο δυναμικά.

Η Ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα επαναλάβει τα… εφέ της Σεληνιακής έκλειψης του Ιανουαρίου και θα σας κάνει πιο τολμηρούς. Θα θελήσετε να πλησιάσετε ανθρώπους, που είτε έχουν έρθει από το εξωτερικό, είτε ζουν στο εξωτερικό, είτε έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσάς, είτε που έχετε γνωρίσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλό θα ήταν να μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και να μη δεσμευθείτε σε κάτι, που ίσως να μην έχει διάρκεια.

Ο Δίας στον Σκορπιό θα γυρίσει ανάδρομος και θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από τις 26/4 έως τις 10/7. Να αναμένετε επιστροφές μοιραίων ερώτων, που σημάδεψαν το δικό σας παρελθόν. Άνθρωποι που μίλησαν στην ψυχή σας και σας αναστάτωσαν βαθιά, επιστρέφουν και σας ξαναδιεκδικούν.

 3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)

Η χρονιά ξεκινάει με σας να έχετε επικεντρωθεί στα οικονομικά σας και στην μακροπρόθεσμη βελτίωση της ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν προσέξετε, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή, γιατί δεν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του συντρόφου σας αν είστε δεσμευμένος, ενώ αν είστε αδέσμευτος δε θα μπορέσετε να προσέξετε κάποιο άτομο, που ίσως αξίζει την προσοχή σας. Τα παντρεμένα ζευγάρια ίσως αντιμετωπίσουν και κάποια προβλήματα, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που ζητούν επίλυση. Πρέπει να προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και να λειτουργήσετε πιο ώριμα σε σχέση με τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ο Ουρανός μέχρι και τα μέσα Μαΐου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες. Έρωτες με την πρώτη ματιά λοιπόν, ωστόσο κάποιοι από εσάς θα βρουν ένα έρωτα, που θα έχει μια δόση εκκεντρικότητας και εναλλακτικού χαρακτήρα, όπως μια ερωτική φιλία για παράδειγμα.

Ο… μπαμπάς σας ανάδρομος, ο Δίας, θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από 10/3 έως 25/4 και θα σας ωθήσει κλείσετε συναισθηματικά / ερωτικά θέματα του παρελθόντος.

Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 13/8 ως 27/8 και θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε επιτέλους τι αξίζετε να έχετε και τι παίρνετε τελικά, και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω. Για κάποιους από εσάς αυτή η ανάδρομη κίνηση του Άρη θα φέρει πίσω έρωτες μοιραίους, έντονους και γεμάτους σεξουαλικότητα από το παρελθόν σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 01/11 ως 16/11 και θα φέρει πίσω στη ζωή σας έρωτες από το παρελθόν ή θα μετατρέψει σε έρωτες κάποιες ήδη υπάρχουσες φιλικές σχέσεις.

Η εκλείψεις που επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο είναι αυτή του Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και αυτή του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Η πρώτη θα βελτιώσει τον τομέα των επικοινωνιών σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι μέρος της καθημερινότητάς σας πολύ περισσότερο από ό,τι ήδη είναι. Ίσως κάνετε και μια ερωτική γνωριμία μέσα από αυτά. Πλήξη δε θα υπάρχει, με ένα μαγικό τρόπο θα μάθετε ό,τι θα θέλατε να γνωρίζατε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κάνει κλικ σε ένα σεμινάριο π.χ. Η δεύτερη θα σας επιβάλει να εξοφλήσετε συναισθηματικά χρέη. Να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας αξίες, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από κάποιους ανθρώπους, αλλά ότι μπορεί να αναθεωρήσετε το είδος της σχέσης σας. Η αύξηση της λίμπιντο σας θα είναι στο πρόγραμμα και οι σεξουαλικές σας εμπειρίες θα είναι έντονες. Προσεγγίστε τα πράγματα πιο δυναμικά, κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια και προσπαθήστε να βρείτε τι πραγματικά υπάρχει. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:25:00