blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Ζυγου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Στις αρχές της χρονιάς, με το τέλος των εορτών, εσείς έχετε μια μελαγχολική διάθεση. Κρόνος στον Αιγόκερο γαρ… Σας έχει πιάσει νοσταλγία. Για παλιές αγάπες και έρωτες που ήρθαν και έφυγαν, για αυτούς που παραμένουν, αλλά δεν είναι όπως παλιά. Για όλα όσα θέλατε και δεν έχετε... Γενικά, νοσταλγία για την… νοσταλγία. Όμως, μέσα από αυτή τη διάθεση μπορεί να γίνετε λίγο αυταρχικοί με τους άλλους και κακότροποι, γιατί θεωρείτε πως για ό,τι σας συνέβη ή δεν σας συνέβη, ανάλογα με την κατάσταση, φταίνε οι άλλοι. Καλό θα ήταν λοιπόν να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Εξάλλου, τα καλύτερα έρχονται. Επιστρέφει ο ρομαντισμός που χρειάζεστε σιγά σιγά και, μαζί με αυτόν, η καλή σας διάθεση. Χαλαρώστε λοιπόν και εστιάστε στα θετικά που έχετε.

Ακόμα και αν παρουσιαστούν προβλήματα αυτά θα ξεπεραστούν αμέσως και μάλιστα με τη βοήθεια του συντρόφου. Γενικά θα είστε σεξουαλικά ενεργοί και δραστήριοι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως διψάσουν για ερωτικές περιπέτειες και να τους απασχολήσουν εφήμερες ερωτικές σχέσεις. Ο Κρόνος στον Αιγόκερο λοιπόν σας καλεί να επαναξιολογήσετε το γάμο σας ή τις σχέσεις σας. Θα νιώσετε ότι σας στραγγίζουν την ενέργεια και οι όποιες σχέσεις έχετε, έχουν βαλτώσει. Ασχοληθείτε με σοβαρότητα με το “εγώ και οι άλλοι” και κάντε τις προσπάθειές σας. Αν κάποιοι από εσάς επιλέξουν να τερματίσουν μια σχέση που πλέον αξιολογείται ως “τοξική”, θα απελευθερωθούν για κάτι καλύτερο που θα έρθει. Ωστόσο κάποιοι από εσάς, εάν και εφόσον έχετε μια σχέση που στηρίζεται στη σταθερότητα και στην ειλικρίνεια, θα δεσμευτείτε ακόμα περισσότερο και ίσως προχωρήσετε σε γάμο.

Ο Ουρανός θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο από τον Μάιο και μετά, με την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου. Λίγη πίεση παραπάνω θα την έχετε, και τα υπαρξιακά σας θα έχετε, όπως επίσης και άγχος, και η εκτόνωση αυτών ίσως έρθει μέσα από σεξουαλικές εμπειρίες. Θα “ξοδευτείτε” συναισθηματικά και ερωτικά λίγο παραπάνω και θα αποκτήσετε μια νέα αντίληψη. Θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε ό,τι αφορά στις προσωπικές σας αξίες.

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 26/6 έως 12/8 και η ερωτική σας ζωή θα μοιάζει λίγο σαν να “χορεύετε υπό τους ήχους των πολεμικών τυμπάνων”. Οι σχέσεις μοιάζουν με αγώνα επιβίωσης και η ροή μπλοκάρεται. Μπορεί να βρεθείτε να φλερτάρετε ξανά πρόσωπα, που γνωρίσατε πίσω στο χρόνο και με τους οποίους σας συνέδεε μόνο μια φιλία.

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης στον Σκορπιό, σας επηρεάζει τον Οκτώβριο και θα σας φέρει πίσω μοιραίους έρωτες και καταστάσεις έντονου πάθους.

Με την Πανσέληνο του Ιουνίου στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, αναμένεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα μέσα στην οικογένειά σας. Ίσως κάποιες απογοητεύσεις ή ένα αίσθημα καταπίεσης και περιορισμού. Η Σεληνική έκλειψη του Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα σας κάνει να επανεξετάσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού βρίσκεται σε δυσαρμονία με τον Κρόνο και αρμονία με τον Άρη, κι αυτό σημαίνει ότι για να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τα εμπόδια στις σχέσεις σας, πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Αν είστε μόνοι και υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να προχωρήσετε.

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε προβλήματα στο σπίτι. Να προσγειωθείτε και να κατανοήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Οι ελεύθεροι θα αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε σπίτι και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα μείνετε λίγο με τις αναμνήσεις σας, οι οποίες θα γίνουν δυνατές και για το λόγο αυτό θα είστε σε μια συναισθηματική αναστάτωση. Θα σας περάσει όμως σύντομα, γιατί μέσα από αυτή την εσωτερική διεργασία θα αναλάβετε τις ευθύνες σας, θα πάρετε σωστές αποφάσεις και θα δείτε ανταμοιβές.

Το πέρασμα του Δια στο φιλικό προς εσάς Τοξότη στις 9/11, θα αυξήσει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και φέρει στη ζωή σας ανθρώπους που θα “ανεβάσουν” το επίπεδο.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)

Ήρθε η νέα χρονιά, αλλά οι απολαύσεις δεν έχουν τελειωμό για σας. Επιδιώκετε την συναισθηματική σας κάλυψη και απολαμβάνετε όσα αποκτάτε. Είναι μια περίοδος που είστε εξαιρετικά παθιασμένοι και αποφασιστικοί. Δεν κάνετε τίποτα με μισή καρδιά. Τα δίνετε όλα και τα θέλετε όλα. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Η πρώτη Πανσέληνος ίσως σας φέρει ξαφνικά ρομαντικά αισθήματα για ένα άτομο εξουσίας ή ανώτερο από εσάς, ίσως και μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η δεύτερη Πανσέληνος, που συνοδεύεται και από έκλειψη, θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας. Να θυμηθείτε ίσως ότι είναι καλύτερο να εκφράζετε τον εαυτό σας, αντί να αγχώνεστε για τους άλλους. Θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, για να ικανοποιηθείτε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μέσα από παρέα φίλων, γνωστών ή ακόμα και ομάδων, να κάνετε μια γνωριμία με άτομο ίσως λίγο εκκεντρικό, αρκετά διαφορετικό πάντως από εσάς. Τον επόμενο μήνα θα νιώσετε μια ανάσα φρέσκου αέρα και θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας, ξεκινώντας από αυτήν με τον εαυτό σας και συνεχίζοντας με τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Το πιο σημαντικό τώρα, είναι ότι έχει έρθει η ώρα να αποκαταστήσετε την ισορροπία μεταξύ του ενήλικα και του παιδιού που έχετε μέσα σας. Μην αφήσετε όμως να σας παρασύρουν… δονκιχωτικά ροζ συναισθήματα, γιατί δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος σας φοράει τα ωραία ροζ γυαλιά του εξωραΐζοντας οτιδήποτε γίνεται γύρω σας. Μην ξοδεύετε ενέργεια και συναισθήματα και μη γίνεστε θύματα λοιπόν, πάνω στον ενθουσιασμό σας.

Ο Πλούτωνας θα πυροδοτήσει αλλαγές στη δομή της οικογένειας σας ή της σχέσης σας. Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας από όπου περνάει φέρνει και την μεταμόρφωση, είναι σαν κάποιος να σας πιάνει από τους ώμους και να σας ταρακουνάει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβετε. Ό,τι πιάνει, το μεταμορφώνει. Μπορεί να δώσει διαζύγιο, μπορει να δώσει και γάμο. Δίνει ένα τέλος, που μπορεί να είναι είτε δραματικό είτε ευτυχισμένο. Επίσης, ο Πλούτωνας προκαλεί και εμμονές, κι αυτό σημαίνει ότι ίσως κάποιοι από εσάς γνωρίσουν ένα πρόσωπο και αισθανθούν μια παράφορη επιθυμία να το κατακτήσουν.

Η έκλειψη Σελήνης στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να σας φέρει ένα έρωτα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον, ή ένα σύλλογο, ή μια ομάδα. Ίσως μάλιστα να μετατραπεί μια φιλική σας σχέση σε ερωτική.

Η Ηλιακή Έκλειψη τον Ιούλιο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, παραμελώντας τον τομέα των σχέσεων ή του γάμου σας, σε σημείο που μπορεί να παρουσιαστούν πολλά προβλήματα. Η πιο αισιόδοξη περίπτωση είναι να αποφασίσετε ότι θέλετε η σχέση σας να αναγνωριστεί κοινωνικά και να προχωρήσετε σε μια κάποια επισημοποίησή της.

Η Ηλιακή έκλειψη τον Αύγουστο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, θα σας βγάλει μια ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας. Θα υπάρξουν συναισθήματα χαράς και θα ασχοληθείτε με ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους μαζί με το ταίρι σας. Όσοι δεν έχετε σίγουρα θα βρείτε, γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα εκπέμπετε λάμψη.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

Αυτή τη χρονιά αποκτάτε στυλ λίγο διαφορετικό. Γίνεστε λίγο εγωκεντρικοί και αποφασισμένοι να αλλάξετε το τρόπο προσέγγισης στις σχέσεις σας. Αυτό χρειάζεται προσοχή, γιατί αν αναπτύξετε ένα πιο επιθετικό στυλ, αυτό θα έχει μια αρνητική επίδραση. Το άτομο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται τη δέουσα προσοχή από εσάς. Όρεξη, αλλά και ικανότητα για επικοινωνία μέσα από το διαδίκτυο, η οποία θα σας βοηθήσει πολύ. Συναντήσεις πολλές οι οποίες μπορούν να φέρουν την αρχή κάτι πολύ όμορφου στη ζωή σας. Προσοχή όσοι είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, για τυχόν διαμάχες με το ταίρι σας. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε μια έκλειψη Ηλιακή στις 15/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο. Αυτή η θέση θα σας δώσει τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού. Στη ζωή σας έρχονται άνθρωποι με σκοπό να σας φέρουν χαρά. Η αυτοπεποίθησή σας χτυπάει κόκκινο και η ερωτική σας ζωή επίσης. Αφιερώνετε χρόνο σε διασκέδαση, αξέχαστες διακοπές και ευτυχισμένες στιγμές.

Ο Δίας από τον Σκορπιό, μέχρι να αλλάξει ζώδιο και μπει στον Τοξότη θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή θα βελτιώσει αυτή που ήδη έχετε. Θα γίνετε ακόμα πιο αισθησιακοί και θα τραβάτε τους άλλους πάνω σας σαν μαγνήτης.

Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη πλανήτη σας, της Αφροδίτης, που αφορά το δικό σας δεκαήμερο, γίνεται τον Νοέμβριο. Θα επηρεάσει την εικόνα σας και γενικά τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Μπορεί οι άλλοι να παρερμηνεύουν αυτά που λέτε. Μπορεί να προκύψουν κάποια γεγονότα και να γίνετε πιο σκληροί με τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τον εαυτό σας και ως εκ τούτου, τις σχέσεις σας. Η επιστροφή ατόμων από το παρελθόν σας είναι δεδομένη. Αν υπάρχουν ανοιχτές συναισθηματικές εκκρεμότητες, ήρθε η ώρα να κλείσουν όλα αυτά με την σφραγίδα του μοιραίου και του καρμικού.

Ο Άρης ανάδρομος στον Αιγόκερο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο τον Αύγουστο και σας φέρνει έντονες καταστάσεις από το παρελθόν. Η γενικότερη τάση επιστροφών παλαιών ερώτων στη ζωή σας επιβεβαιώνεται με την αναδρομή του Δια, που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 10/3 έως τις 25/4.

Η ηλιακή έκλειψη τον Φεβρουάριο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σας χαρίζει πολλά φλερτ, για άλλους εφήμερα, για άλλους με προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο. Θα εκφραστείτε μέσα από τις σχέσεις και τον έρωτά σας, κι αυτό θα σας κάνει μοναδικούς. Επίσης, μπορει να συναντήσετε ανθρώπους που θα κινήσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον και ίσως να είναι λίγο εκκεντρικοί.

Η ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα είναι sos για εσάς, γιατί ίσως μέσα από κάποιο γεγονός να προκληθούν ρήξεις στην οικογένειά σας.

Τέλος, το πέρασμα του Δία στον Τοξότη στις 9/11 θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας από τον Φεβρουάριο του 2019 και μετά, και θα σας βοηθήσει στην έκφραση του εαυτού σας, θα πολλαπλασιάσει τους ανθρώπους που θα θέλουν να σας πλησιάσουν και θα γίνετε ακόμα περισσότερο κοινωνικοί. Τα mail, messenger και fb θα είναι στην υπηρεσία σας και θα πάρουν “φωτιά”, ή μάλλον… θα ξαναπάρουν “φωτιά”! Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:23:00