Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Την 1η Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη από τις 18° 46’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η όψη αυτή θα μας κάνει εξαιρετικά διεκδικητικούς και ανταγωνιστικούς, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στους περισσότερους από εμάς θα βγάλει εντάσεις σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις. Η ερωτική μας ορμή αλλά και η ανάγκη να εκφράσουμε σωματικά τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας θα μας οδηγήσουν σε συμπεριφορές γεμάτες ένταση αλλά και σε αποχή κατανόησης των αναγκών και των επιθυμιών των άλλων.

Sponsored Links

Ερωτική ένταση

Τα πάθη θα εξουσιάσουν τη ζωή μας και θα διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας με πάθος, λαχτάρα και τόλμη, μόνο που 8 στις 10 φορές θα γίνουμε παράτολμοι και ανεξέλεγκτοι με αποτέλεσμα να φανούμε υπερβολικοί και προκλητικοί στους άλλους. Ο Εγωισμός, με την όψη αυτή, άνετα μπορεί να πάρει τα ηνία, να χαθεί η ψυχραιμία και να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και απωθημένα. Η ζήλεια και η καταπίεση που θα εμφανιστούν, σχεδόν ορμητικά, στην συναισθηματική μας επιφάνεια θα προκαλέσουν, από εντάσεις, έως και ρήξεις στις αισθηματικές μας σχέσεις.

Με την όψη αυτή, οι σχέσεις και η έκφραση των συναισθημάτων θα βασίζονται κυρίως στην ερωτική επαφή. Για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να είμαστε κάπως πιο προσεκτικοί στις καινούργιες αισθηματικές μας γνωριμίες, καθώς μπορεί να προσελκύσουμε ανθρώπους μάλλον ακατάλληλους ή μη διαθέσιμους για συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Επιπλέον, με την όψη αυτή, μπορεί να γίνουμε υπέρ του δέοντος αυθόρμητοι με αποτέλεσμα να κατηγορηθούμε για έλλειψη τακτ από τους άλλους, να προκαλέσουμε άθελά μας λάθος εντυπώσεις ή ακόμα και παρεξηγήσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο μπορούμε περισσότερο διακριτικοί χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσουμε στο άλλο άκρο και θα καταπιέσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τις επιθυμίες μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να μετριάσετε τη διάθεσή σας να μοιράζεστε τις ιδέες και τα όνειρά σας με όλους καθώς δεν είναι απαραίτητα όλοι θετικά προσκείμενοι σε εσάς. Επιπλέον, εύκολα μπορεί να κατηγορηθείτε για αμετροέπεια. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όχι μόνο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, αλλά και στο που ξοδεύεστε συναισθηματικά. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, το πάθος θα ξυπνήσει μέσα σας αλλά ίσως σας οδηγήσει σε κάποιες εγωιστικές συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην πείτε ή κάνετε πράγματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Αισθηματικά, το πάθος και η ένταση θα κυριαρχήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρελθούσες προβληματικές καταστάσεις θα κυριαρχήσουν στο μυαλό σας και θα οδηγήσουν τις σκέψεις σας σε στενάχωρα μονοπάτια. Προσπαθήστε να κινηθείτε με βάση τη λογική και τη θετική σκέψη και μην καταλήξετε να σωματοποιήσετε το άγχος.

ΛΕΩΝ

Αυτήν τη περίοδο θέλετε να αλεγράρετε και να δείτε τα πράγματα με μια πιο φωτεινή ματιά. Έχετε ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αφήσετε τη ρουτίνα πίσω σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το παρακάνετε και να αδιαφορήσετε για τις υποχρεώσεις σας γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα βαρύνουν τη διάθεσή σας και θα σας απομακρύνουν, προς το παρόν τουλάχιστον, από κάποιους επαγγελματικούς στόχους που θέλετε να φτάσετε. Προσοχή θα πρέπει να δώσετε και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας παθιάσει και θα σας κάνει περισσότερο παρορμητικούς και τολμηρούς, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε βεβιασμένες κινήσεις τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα είναι υπέρ σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και στη διάθεσή σας για καυγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα γεμίσει την ατζέντα σας με πάθη, λάθη και μοιραίες καταστάσεις. Μην αφεθείτε στη δίνη των ενστίκτων σας και μην απομακρύνεστε από τη λογική γιατί στο τέλος θα κάνετε κινήσεις που δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Προσπαθήστε να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε, με την όψη αυτή, ότι γεμίζετε με ενέργεια και θα διεκδικήσετε δυναμικά, είτε το αντικείμενο του πόθου σας, είτε μια καλύτερη καριέρα. Προσέξτε όμως γιατί, αν οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και εσείς είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας, θα προκληθούν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να περιφρουρήσετε τα συναισθήματά σας και την ψυχική σας ισορροπία γιατί γεγονότα που θα συμβούν ίσως ανακαλέσουν στη μνήμη σας όχι και ιδιαίτερα ευχάριστες καταστάσεις. Ορισμένους θα σας σαγηνεύσει ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες ανακαλύψεις σε ό,τι αφορά κάποια φιλική ή κοινωνική σχέση σας, κάτι που θα σας οδηγήσει αναγκαστικά στο διαχωρισμό της ήρας από το σιτάρι. Από την άλλη, ένας έρωτας θα σας απομακρύνει από ορισμένους φίλους τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να τα δώσετε όλα για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Ωστόσο, το γεγονός ότι θα έχετε εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, θα σας οδηγήσει σε εντάσεις με τους οικείους σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-11-2022 12:00:00