Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 19 Ιουνίου 2022 η Αφροδίτη από τις 25° 25’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα ενισχύσει τα δημιουργικά μας ταλέντα και θα μας ωθήσει να χρησιμοποιήσουμε τα χαρίσματά μας για να φέρουμε έμπνευση και ευδαιμονία σε όλο το κόσμο. Η ισχυρή και γόνιμη φαντασία μας θα γίνει κανάλι επικοινωνίας με τους άλλους και οι τέχνες, όπως η μουσική, η ποίηση, το θέατρο ή η λογοτεχνία, τα μέσα έκφρασης και απελευθέρωσης των δεξιοτήτων μας.

Sponsored Links

Μια σχεδόν μυστικιστική εμπειρία αγάπης

Τα συναισθήματά μας θα είναι διάχυτα και θα μπλέκονται μεταξύ τους σα μια όμορφη μελωδία. Κανένας και τίποτα δεν θα μπορεί να τα περιορίσει. Τουναντίον, κάθε τέτοια προσπάθεια θα τα φουντώνει όπως το λάδι τη φωτιά. Κατά βάση αισιόδοξοι και ρομαντικοί, αλλά ταυτόχρονα γεμάτοι ευαισθησίες και αγάπη, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ισορροπίες και αρμονία γύρω μας και μέσα μας.

Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να διαχωρίσουμε το σωστό από το λάθος. Να νιώσουμε συμπόνια για τους άλλους και να τους κατανοήσουμε. Να τους βοηθήσουμε έμπρακτα και να τους προσφέρουμε, όχι μόνο τις συμβουλές, αλλά και την υποστήριξή μας αν αντιμετωπίζουν δυσκολίες και, ακόμα περισσότερο, εάν δέχονται κάποια άδικη επίθεση. Επιπλέον, θα μας απασχολήσουν θέματα όπως η βοήθεια κοινωνικών ομάδων, γενικά οι φιλανθρωπικές ή οι φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και ό,τι έχει να κάνει με το περιβάλλον όπως π.χ. η ανακύκλωση.

Η αγάπη με την όψη αυτή, θα έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Θα γίνει η παρηγοριά μας και θα εκφραστεί όχι μόνο με λόγια αλλά και με μια βαθύτερη ένωση καρδιάς και μυαλού. Αν υπήρξε κάποια απομάκρυνση ψυχική ή σωματική σε μια σχέση ή κάποια ένταση μεταξύ του ζευγαριού θα βρεθούν λύσεις και θα αποκατασταθεί η αρμονία. Με την όψη αυτή θα ψάξουμε για την ιδανική αγάπη, αυτή που μπορεί να εξυψώσει σε άλλα επίπεδα τους εραστές, σε άλλους ονειρεμένους πνευματικά και συναισθηματικά τόπους. Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι έχοντας ένα ιδανικό ταίρι η μία κινηματογραφικού τύπου σχέση στο μυαλό μας, που όπως και να το πεις απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα, οι πιθανότητες απογοήτευσης είναι αρκετές. Για το λόγο αυτό, αν και θα έχουμε την τάση να εξυψώνουμε τους έρωτές μας, θα πρέπει να προσέξουμε έτσι ώστε οι προσδοκίες μας να είναι ανάλογες των δεδομένων παραμέτρων.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή «μιλά για αγάπες και έρωτες» που εκτός από σωματική έχουν και ιδιαίτερη πνευματική σύνδεση και που μας δίνουν την αίσθηση της καρμικότητας. Μιλά για σχέσεις που μοιάζουν σαν να έπρεπε να υπάρξουν, για ανθρώπους που φαίνεται σαν να άκουσαν το κάλεσμά μας και ήρθαν να μας βρουν, για εραστές που βρέθηκαν να ανεβαίνουν μαζί μια σκάλα σχεδόν μυστικιστική που οδηγεί σε άλλα ανώτερα πνευματικά βασίλεια. Επίσης όμως, με την όψη αυτή θα απολαύσουμε, εκτός από ρομαντισμό, και το πάθος καθώς στις ερωτικές μας συνευρέσεις θα κυριαρχήσουν η φαντασία και η όρεξή μας για πειραματισμούς που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε ευφάνταστους τρόπους πρακτικής εκδήλωσης των έντονων συναισθημάτων μας.

Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική για όλους όσους αναζητούν ταίρι καθώς η αυξημένη γοητεία και η ελκτική, ερωτικά, αύρα μας θα προσελκύσει άτομα τρυφερά, αρκετά στοργικά που έχουν γενικά την ποιότητα του καλού/ης συντρόφου. Τέλος και δεδομένου ότι θα έχουμε καλλιτεχνική έμπνευση, μπορούμε να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση, τις αγορές ρούχων ή και καλλυντικών ή με την αισθητική βελτίωση της εμφάνισής μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή : Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή ευνοεί το να προχωρήσετε σε μια καινούργια οικονομική συνεργασία που θα σας βοηθήσει, όχι μόνο να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά, αλλά και να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στη ζωή αρκετών από εσάς, θα εμφανιστεί ένας νέος έρωτας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο η αισθηματική σας ζωή, όσο και οι φιλικές σας σχέσεις, θα είναι πηγή χαράς για εσάς. Άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε ένα κοινό όραμα, μια κοινή ιδεολογία ή ακόμα και μια κοινή ζωή, θα είναι φάροι ελπίδας για εσάς και αρωγοί σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια δημιουργικά σχέδιά σας. Σε σχέση με τα ερωτικά σας, θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσουν διλλήματα σχετικά με τη δουλειά σας και, πιο ιδιαίτερα, με την εξέλιξη της καριέρας σας. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να πάρετε μια γενναία απόφαση βασισμένη όχι στο φόβο του τι θα χάσετε, αλλά στο τι θα κερδίσετε. Σε πολλές περιπτώσεις, θα χρειαστεί να κάνετε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι, ακόμα και με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε κάποιες ευχάριστες γνωριμίες. Ορισμένοι θα αποκτήσετε ένα νέο φιλικό κύκλο, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως, μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, θα κάνετε μια ρομαντική γνωριμία. Δεδομένου ό,τι παράλληλα ευνοούνται τα ταξίδια, είναι πολύ πιθανό να κάνετε και ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Έχετε βάλει πλώρη για ολοκληρώσεις κύκλων και νέα ξεκινήματα. Αυτό, για ορισμένους από εσάς, σημαίνει μια αλλαγή στον τόπο κατοικίας σας, ενώ για άλλους μια καινούργια επαγγελματική αρχή που θα μοιάζει σαν προσωπική σας νίκη, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο. Επιπλέον, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί με ένα άκρως ενδιαφέρον και πικάντικο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα επανεξετάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, μόνο που αυτήν τη φορά δε θα το κάνετε ψάχνοντας υποσυνείδητα τι αρνητικό μπορεί να συμβεί και να σας το χαλάσει. Τώρα, η θετική σας σκέψη θα σας επιτρέψει να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και να προκαλέσετε τα γεγονότα να συμβούν με τον τρόπο που θέλετε. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα όμορφο ταξίδι.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, αλλά με θετικό τρόπο, καθώς θα καταφέρετε να βρείτε εύκολα και γρήγορα λύσεις έτσι ώστε, είτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε τράπεζες και δημόσιο, είτε να καταφέρετε να λάβετε κάποιο δάνειο που χρειάζεστε. Επιπλέον, η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις έτσι ώστε να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε με την όψη αυτή. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να έχετε καλή θέληση, ομαδικό πνεύμα και να είστε ανοιχτοί στις απόψεις των συνεργατών σας. Η προσωπική σας ζωή θα γίνει πιο ρομαντική καθώς και εσείς θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο επικοινωνιακοί με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα πιο πρακτικά θέματα, τα σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, δε σημαίνει ότι ο έρωτας θα μείνει απέξω. Τουναντίον, με τις πράξεις σας θα βελτιώσετε τη σχέση με το ταίρι σας εστιάζοντας σε ό,τι σας ενώνει και όχι σε οτιδήποτε σας χωρίζει. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία που θα σας συγκλονίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας δώσει χαρά και διάθεση να ασχοληθείτε με το ευ ζην. Θα έχετε όρεξη να βγείτε, να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και να διασκεδάσετε. Επιπλέον, πηγή χαράς για εσάς θα είναι τα παιδιά σας ή η εκπλήρωση κάποιου, προσωπικού σας ονείρου. Ορισμένοι θα κάνετε ένα όμορφο ταξίδι με το ταίρι σας που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα σας φέρει πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα όσα φανταζόσασταν ως μια ιδανική οικογενειακή κατάσταση η όψη αυτή μπορεί να τα φέρει στο προσωπικό σας «εδώ και τώρα». Για ορισμένους, αυτό μπορεί να αφορά μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή κάτι που αφορά το μέλλον της οικογένειάς σας. Επίσης, τα οικονομικά σας αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ανοδική πορεία κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

ΙΧΘΥΣ

Ο γλυκός, τρυφερός αλλά και εκφραστικός σας λόγος, όχι μόνο θα σας φέρει πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, αλλά θα τους κάνει και να καταλάβουν εσάς και τις ανάγκες σας. Οι φίλοι σας, εκτός από μεγάλη παρηγοριά θα είναι και πηγή χαράς για εσάς. Γενικά, η όψη αυτή σας καλεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, να ανοιχτείτε στους άλλους και να κοινωνικοποιηθείτε.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-06-2022 12:00:00