blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 13 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 26° 09' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο ευαίσθητους, τρυφερούς και περιποιητικούς με τους ανθρώπους για τους οποίους νοιαζόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι θα αναζητήσουμε, τόσο το ρομαντισμό και τη ζεστασιά, όσο και την ικανοποίηση μέσα στις σχέσεις μας. Θα γίνουμε πιο δοτικοί και θα προσφέρουμε με όλη μας την καρδιά την αγάπη και την υποστήριξή μας ενώ, αν υπήρξαν διαφωνίες και εντάσεις, είτε με το ταίρι της καρδιάς μας, είτε με τους δικούς μας ανθρώπους, θα βάλουμε νερό στο κρασί μας και θα διορθώσουμε την μεταξύ μας σχέση καθώς, ό,τι αρνητικό υπήρξε ανάμεσά μας, θα φαντάζει ασήμαντο.

Sponsored Links

Οικονομικά ανοίγματα και ευνοϊκές συνθήκες για την προσωπική μας ζωή

Η ανάγκη έκφρασης των συναισθημάτων μας θα γίνει, όχι μόνο μέσα από εξομολογήσεις, αλλά και μέσα από τρυφερές χειρονομίες όπως ένα δώρο, ένα λουλούδι ή κάτι σχετικό. Όσοι από εμάς είμαστε δεσμευμένοι, θα βελτιώσουμε τη συντροφική ζωή ανακαλύπτοντας, μάλιστα, και ευφάνταστους τρόπους βελτίωσης της ερωτικής απόλαυσής μας. Όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι, θα έχουμε ευκαιρίες γνωριμιών και προσέλκυσης ατόμου συμβατού, όχι μόνο με τις σωματικές, αλλά και τις συναισθηματικές και πνευματικές μας ανάγκες.

Κατά τα λοιπά, η όψη αυτή θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας καθώς κάποια έξτρα χρήματα θα ενισχύσουν το εισόδημά μας. Επίσης, και δεδομένου ότι η όψη αυτή ευνοεί την ενασχόληση με ο,τιδήποτε ενέχει δημιουργική έκφραση και καλαισθησία, μπορούμε να ασχοληθούμε με τη διακόσμηση του σπιτιού μας ή με αγορές που μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε, ακόμα, να ακούσουμε μουσική, να βγούμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και γενικά να περάσουμε όμορφες στιγμές.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια εκτίμηση των ανθρώπων και των καταστάσεων και, με γνώμονα το δικό σας καλό και εξέλιξη, θα πράξετε τα δέοντα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες και επενδύσεις που θα βελτιώσουν το εδώ και τώρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε σωστά και ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες με άτομα με τα οποία, όχι μόνο έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα αλλά νιώθετε και απόλυτα πνευματικά και ενεργειακά ευθυγραμμισμένοι μαζί τους. Εστιάστε στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας πραγματικότητα και να λάβετε την αναγνώριση που θέλετε ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πλησιάσετε συναισθηματικά περισσότερο το ταίρι της καρδιάς σας και θα εμβαθύνετε στη μεταξύ σας σχέση. Αρκετοί θα αποφασίσετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να κάνετε ένα ταξίδι. Εύνοια έχετε σε σπουδές και μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επενδύσεις και νέες συνεργασίες που θα βελτιώσουν τα έσοδά σας. Γενικά, θα εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, θεραπευτικές πρακτικές και την εμφάνισή σας.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας στο ταίρι σας και επιδιώξτε, ταυτόχρονα, μια πιο πνευματική σύνδεση, εκτός από τη σωματική, μαζί του. Νέες συνεργασίες και σχέσεις βρίσκονται, για κάποιους από εσάς, προ των πυλών.

ΖΥΓΟΣ

Θα βρείτε την αρμονία και την ισορροπία που αναζητείτε, τόσο σε επίπεδο καθημερινής ρουτίνας και εργασιακών σχέσεων, όσο και προσωπικής ζωής. Οι καλές οικογενειακές σχέσεις θα βοηθήσουν και τη δική σας συναισθηματική ανάπτυξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκφράστε με σαφήνεια τα συναισθήματά σας σε ρομαντικό, και όχι μόνο, επίπεδο και μοιραστείτε τα δημιουργικά ταλέντα σας με τους άλλους καθώς το, γεμάτο από ιδέες, μυαλό σας αναζητά τρόπους εκτόνωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις ισορροπίες σας και να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις με τους οικείους σας. Τα οικονομικά σας θα δεχθούν τις θετικές ενέργειες της όψης, ενώ εύνοια θα έχουν όσοι από εσάς εργάζονται από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την ανάγκη έκφρασης της δημιουργικότητάς σας θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε ό,τι από κοινού με αδέρφια διαχειρίζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εστιάσετε, τόσο στις προσωπικές αξίες σας, όσο και στη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας. Γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν ψυχική ικανοποίηση, ασφάλεια και σταθερότητα. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα ασχοληθείτε και με τη βελτίωσή του. Επίσης, θα νιώσετε την ανάγκη σύνδεσης με ομοϊδεάτες και γενικά με άτομα με τα οποία πιστεύετε ότι από κοινού μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2024 12:47:33